Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nuclear Winter

#9226 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

van Basten wrote:ja sam očekivao ovu pobjedu još kad sam čuo da je mirza ispijao pive sa Ćemalovićem tamo prije tekme sa širokim, tako da me rezultat nije iznenadio. Šta on znači u kontekstu daljih dešavanja u klubu ostaje da se vidi. Za početak, nažalost, očekujem da čovjek od riječi po drugi put pogazi istu kad je u pitanju odlazak s klupe
Ma kratko i jasno,šta ko ima piti kafe/pive sa pikom ćemalovićem osim ako šta treba "srediti".Prošle godine su i medvjedići sredili 3 boda.Nego gledam na njesra njesra.ba,u dolini mumijevih povedoše mali plavi u 6 minuti,rudar izjednačio u 7-moj,i zeba iz PENALA u OSMOJ minuti za 2-1 :-) Zijanio borac(ne)očekivano pa valja malo pogurati "šampione" protiv "strašnog" rudara :D
Ljudi moji pa mi smo sa ovakvim idiotima u upravi i na klupi samo 5 boba iza najbolje ekipe borca u posljednjih 20 godina,šta bi tek bilo da imamo upravu,igrače i trenera koji nisu lopovi
Lakat Jebić

#9227 Re: FK Sarajevo

Post by Lakat Jebić »

Nuclear Winter wrote:
van Basten wrote:ja sam očekivao ovu pobjedu još kad sam čuo da je mirza ispijao pive sa Ćemalovićem tamo prije tekme sa širokim, tako da me rezultat nije iznenadio. Šta on znači u kontekstu daljih dešavanja u klubu ostaje da se vidi. Za početak, nažalost, očekujem da čovjek od riječi po drugi put pogazi istu kad je u pitanju odlazak s klupe
Ma kratko i jasno,šta ko ima piti kafe/pive sa pikom ćemalovićem osim ako šta treba "srediti".Prošle godine su i medvjedići sredili 3 boda.Nego gledam na njesra njesra.ba,u dolini mumijevih povedoše mali plavi u 6 minuti,rudar izjednačio u 7-moj,i zeba iz PENALA u OSMOJ minuti za 2-1 :-) Zijanio borac(ne)očekivano pa valja malo pogurati "šampione" protiv "strašnog" rudara :D
Ljudi moji pa mi smo sa ovakvim idiotima u upravi i na klupi samo 5 boba iza najbolje ekipe borca u posljednjih 20 godina,šta bi tek bilo da imamo upravu,igrače i trenera koji nisu lopovi
onaaaj, s obzirom da sam imao nekog posla u kuci, pa nisam otisao na utakmicu, a inace ne pisem vam na teme, al eto... ugl vi imate problema s upravom zadnja dva kola, u ta dva kola ste igrali sa zadnje dvije ekpie i osvojili 4 boda. imali ste ubjedljivo najbolji raspored, i opet cete zavrsiti treci.

a ti znas da je sudija pogurao zelju penalom, kako? jel ima negdje na internetu, i ja bih da gledam, kad nisam vec stigao otic?
Vjerujte mi!

#9228 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

S ovim emigrazioneom se ne prepirite. Vidite da je mirzin plachenik.

Kad manji sarajevski klub igra?
Baltazar_khan

#9229 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Lakat Jebić wrote: a ti znas da je sudija pogurao zelju penalom, kako? jel ima negdje na internetu, i ja bih da gledam, kad nisam vec stigao otic?
Pusti to jarane, čuj Ljeljak vam zabio gol :lol:
karanana

#9230 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

fuj. odosmo u 100 p.m. ma neka, boli me vise neka stvar.
jeli bio penal za vas ili je to sredjeno?
Vjerujte mi!

#9231 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

karanana wrote:fuj. odosmo u 100 p.m. ma neka, boli me vise neka stvar.
Sredjeno.
karanana

#9232 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

Vjerujte mi! wrote:
karanana wrote:fuj. odosmo u 100 p.m. ma neka, boli me vise neka stvar.
Sredjeno.

hmm, tako sam i predpostavljo.
mahalaš

#9233 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

http://scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11097

Nemas komentar na to, jebem li ti pleme zalizano :x :x

Ali razgovarace sa ljudima koji su ostali u upravi, drugim rijecima sa onima koji su ga tu postavili. E moj mirza kako si jadan.

Pametno bi bilo da se BP vrate u upravu i oni organizuju skupstinu. Jedino tako bi bili sigurni da ce to proci regularno i da ce se organizovati na vrijeme. Ako budemo cekali da se ovi uhljupi organizuju, proci ce dosta vremena do sjednice...
zonbirile

#9234 Re: FK Sarajevo

Post by zonbirile »

koliko bi koštala dionica Sarajeva i koliko bi hipotetički bilo kupljeno dionica-pitanje je broj 2.
The 51st State

#9235 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

zonbirile wrote:koliko bi koštala dionica Sarajeva i koliko bi hipotetički bilo kupljeno dionica-pitanje je broj 2.
pitas kao zabrinuti navijac ili kao zainteresovani gradjanin?
zonbirile

#9236 Re: FK Sarajevo

Post by zonbirile »

The 51st State wrote:
zonbirile wrote:koliko bi koštala dionica Sarajeva i koliko bi hipotetički bilo kupljeno dionica-pitanje je broj 2.
pitas kao zabrinuti navijac ili kao zainteresovani gradjanin?
-----------------------------------
ne razumijem razliku,valjda je svima jasno da je gotovo.Ako je na doboš otišao Hajduk,Zvezda,Cibina,Bosna,na redu je Sarajevo,ne boj se doći će i ostali na red.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#9237 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

ćiro wrote:Nakon današnje igre i pobjede, samo ću reći još glasnije:
Mirza odlazi !!!
Nogatrans

#9238 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Joj kako su neki komentari smijesni.Ja mogu razumjeti da neko ne voli Mirzu i da je da on napusti klupu,ali ne mogu razumjeti kad se od pozitivnog rezultata opet trazi neka dlaka u jajetu !!
smaja_

#9239 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

Sto se utakmice tice teren prelos,ovakav Velez je bilo grahota ne uzeti , i na kraju krajeva mi nista nismo dobili ovom pobjedom ,jer je ionako bilo realno za ocekivati minimalno 4 boda iz ove zadnje dvije utakmice,tako da ova pobjeda moze samo kupiti mir zoharima u ocima onih nesretnika sto ne vide dalje od nosa.

P**ko manipulatorska, sve na jednu stranu ali to sto ste nas ti i tebi slicni doveli u situaciju da se vise (s potrebnim zarom) ne radujemo golovima i pobjedama Sarajeva to vam nikad necu halaliti,i nek ti je jasno da si sto se nas "placenika" (kako si nas nazvao) ti mrtav nikad te necemo podrzati i uvijek cemo te je*avati na svakom koraku.

Mirza odlazi !!!
Last edited by smaja_ on 20/11/2010 18:08, edited 1 time in total.
smaja_

#9240 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

Nogatrans wrote:Joj kako su neki komentari smijesni.Ja mogu razumjeti da neko ne voli Mirzu i da je da on napusti klupu,ali ne mogu razumjeti kad se od pozitivnog rezultata opet trazi neka dlaka u jajetu !!
Ne mozes shvatiti jer ipak tebi je kako kazes: "Bayern u srcuuuuuuu",jer ti je zivotna zelja da odes na Alianz arenu, jbg mi imamo "samo" Sarajevo,samo jednu ljubav, i radujemo se samo njemu,zato se ni ne razumijemo.
Tebi tvoje, nama nase.
chsk

#9241 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

Nogatrans wrote:Joj kako su neki komentari smijesni.Ja mogu razumjeti da neko ne voli Mirzu i da je da on napusti klupu,ali ne mogu razumjeti kad se od pozitivnog rezultata opet trazi neka dlaka u jajetu !!
Nemoj ni pokusavati razumjeti. Mucimo se sa svakom ispodprosjecnom ekipom, a kada nam dodju one malo bolje, tu padamo (Borac, Siroki 3 utakmice, haj Zeljo je traljav :mrgreen:) sa Zvijezdom i Rudarom nerijeseno odigramo, doduse u gostima a protiv Travnika, pih.
Na sta smo spali, da ovaj kreten od mirze ispija pive sa Cemalovicem da bi sredio utakmicu protiv zadnjeplasiranog Veleza :roll:

Mirza odlazi :!:
Nogatrans

#9242 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

smaja_ wrote:
Ne mozes shvatiti jer ipak tebi je kako kazes: "Bayern u srcuuuuuuu",jer ti je zivotna zelja da odes na Alianz arenu, jbg mi imamo "samo" Sarajevo,samo jednu ljubav, i radujemo se samo njemu,zato se ni ne razumijemo.
Tebi tvoje, nama nase.

Naravno da mi je zelja otici da gledam Bayern al to nije sada tema. Al ocito je da ako iko ima malo drukcije misljenje onda mu se trazi mana da bude il ovaj il onaj al pobogu on nije navijac Sarajeva jer ne razmislja kao ostali.

Uglavnom smijesan si!!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#9243 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Nogatrans wrote:Uglavnom smijesan si!!
Evo počinje ti utakmica tima za koji navijaš na eurosportu dvojci. Napusti temu o timu za koji mi navijamo
smaja_

#9244 Re: FK Sarajevo

Post by smaja_ »

Nogatrans wrote:
smaja_ wrote:
Tebi tvoje, nama nase.

Naravno da mi je zelja otici da gledam Bayern al to nije sada tema. Al ocito je da ako iko ima malo drukcije misljenje onda mu se trazi mana da bude il ovaj il onaj al pobogu on nije navijac Sarajeva jer ne razmislja kao ostali.

Uglavnom smijesan si!!
E eto ti nisi smijesan...
Samo tri zakljucka se mogu izvuci iz ovoga svega:
-Ili si zlonamjeran (placenik ,rod ovih uhljupa iz uprave).
-Ili si fkt navijac Sarajeva,ali totalno neupucen.
-Ili namjerno kontriras .
Prepoznaj se!!!

Ne moze nikako biti da 99% ljudi koji prate Sarajevo, imaju isto misljenje i mi kao veze nemamo,a ti jedini znas,i ti si jedini satro pametan.

Uglavnom ni ne znam zasto se uopste raspravljam s tobom jer tebi je ipak "Bayern u srcuuuuuuu"...
ultrajvosa 1987

#9245 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

Drago mi je sto smo napokon svi vidjeli da je Mirza covjek od rijeci :lol:

Ko kaze da mu danas nakon pobjede bar malo nije bilo drago laze, a druga je stvar sto se zbog uhljupa ne mogu punim srcem radovati svakom golu ...

Nije sad ovo neki bas veliki grad, pa da se u njemu moze svasta pricati, a da se ne sazna..... Tvoji prijatelji, neki od onih 100 hiljada, nisu bas ludo sretni sa tobom, pa znaju i prepricati tvoje pricice za laku noc...
Zato Mirza, koliko ti dobro zelio nama navijacima dabogda ti se 100 puta isto vratilo.... Hvala.

Danasnji rezultat je plod malverzacija na relaciji Pika -Zalizanko, tako da nije vise ni bitan...
Ti ces misu ostati, nije frka, ali ko ce doci na recimo derbi ??? Mozda ti tvoji silni prijatelji??? 100 milja???
Igraci su jos jednom dokazali koliko su jadni i bijedni, samo s' kim ce se radovati ako kojim slucaj ( mada cisto sumnjam) "covjek od rijeci" podnese ostavku ??? Sa nama ???
Za ove sto ih brane samo da znate oni ne igraju ni za klub, ni za navijace, ni za grad.... samo za Mirzu, kakvi debili...

Nadam se da ce UNFKS donijeti odluku tj zabranu , da se pjesma "igraj Saraj'vo nema veze" upucena kao podrska igracima nikad vise ne cuje sa sjevera ... (nije bitno koja generacija igraca da je u pitanju).... Njima je bitnija jedna osoba od institucije kakva FKS sigurno jeste. Na greskama se uci ....
astala_vistala

#9246 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

Danas sam svjedocio,jednoj prevari nasih parazita,100% kupljena ili namjestena utakmica,danas su pokusali nama zamaglit oci al nece moci ! igraci su nam leđa okrenuli izgleda da im je mirza vazniji,cak nas nisu ni pozdravili,zbog koga mi to idemo ? ovo je sramota sta nam rade.

Paraziti dabogda pomrli svi,VI ZIVITE OD SARAJEVA ! MI ZIVIMO ZA SARAJEVO !
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9247 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Uprava MRS !!!!

Mirza CIAO !!!
Legion84

#9248 Re: FK Sarajevo

Post by Legion84 »

Igrači kako vas nije stid!!!!!! Pa momci ginu za ovaj klub, troše živce, pare,...a vi trčite u zagrljaj zalizanom papku i preverantu...fujjjjj!!!!!
Dialer

#9249 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

A zasto ne povuku sotavke i rastjeraju sve ovo. pa makar i izvrsili drzavni udar,izbacili nas u kantonalnu il nesto. :x :x
cunga lunga

#9250 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Ja mislim da si ti neki strumf pa provociras...ili se neki Baljkov agent...mirzina zena, novinar LJIGAta ili jednostavno pokvarenjak...
Locked