Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
udrigaMehmede wrote:Pa nema ni prvoaprilske šale od HS da ce da bude uskoro SPORT KLUB,hajde barem se našalite sa nama
Bila je obavijest, tj. ima još, od prije par dana da nisu dobili nikakvu ponudu.
Interesantno, već dugo nema nekih jačih kanala koje ubacuju, ili promjena brzina interneta (internet je super i brz, ali svejedno su imali običaj da povećavaju stalno, recimo sada su možda mogli u onom periodu gdje je deklarisana brzina istu povećati malo, čisto onako, mada, bitnije je da neke stvari oko TV programa srede).
Očekivao sam neke nove kanale, kad ono ništa. Pih, pih. Pinkova mali milion, filmovi se vrte u krug, i ništa drugo.
Trebalo bi malo ovu programsku shemu obagatiti nekim novim kanalima iz regiona.
Imam nov Philips televizor. Medjutim, ono sto me nervira je sto Philipsov EPG ne radi paralelno sa programom (da gledam/cujem u pozadini) vec otvori kao novi prozor gdje je samo EPG.
Uglavnom, imam samo nekih 15-20% kanala pokrivenih EPG-om. Je li to do modula u TV-u (da trazim neki refresh ili slicno), do HS-a, ili neko ogranicenje Philipsovog softwarea?
Eborg wrote:Imam nov Philips televizor. Medjutim, ono sto me nervira je sto Philipsov EPG ne radi paralelno sa programom (da gledam/cujem u pozadini) vec otvori kao novi prozor gdje je samo EPG.
Uglavnom, imam samo nekih 15-20% kanala pokrivenih EPG-om. Je li to do modula u TV-u (da trazim neki refresh ili slicno), do HS-a, ili neko ogranicenje Philipsovog softwarea?
Eborg wrote:Imam nov Philips televizor. Medjutim, ono sto me nervira je sto Philipsov EPG ne radi paralelno sa programom (da gledam/cujem u pozadini) vec otvori kao novi prozor gdje je samo EPG.
Da HS-a vjerovatno, nikako da to riješe.
Znači nije samo do mene već standardna boljka.
Je li taj problem prisutan samo na modulima ili i na receiverima?
Eborg wrote:
Znači nije samo do mene već standardna boljka.
Je li taj problem prisutan samo na modulima ili i na receiverima?
Kažu da je na recieverima bolje, neki kažu da im je i na TV-u bolje (zavisi valjda od modela), ali nikome nije uštimano, kako bi trebalo biti i jako često varira. Meni nekada ima na 90% kanala koje pratim, a onda nakon pola sata nema na 90% .
Imam Hs internet od 10k kbps spojen na ruter, problem je sto uredjaji koji se kace putem wi fi ne dobiju tu brzinu, a ovi iz hsa mi govore da garantuju samo za brzinu ako je modem direktno skopcan na racunar.