Mislio sam da ce im se osvetit za one promasene kolosalnse sanse ali na srecu nije. Nema price da Barceloan nije zasluzila pobjedu, imali su vise sansi, samo srece nisu imali i to je to. Ne znam sta je s Messijem ali je u nekoj psiholoskoj krizi, ne znam, ono ne smije fulati, pogotovo ona situacija kad je predriblao golmana. Previse su sansi ofulali i sreca pa ih ovi nisu kaznili a mogli su...
Thiago je pogrijesio pocetnicki i nakon greske ljudi daju gol...tipicno za Barcelonu rekao bih. Poslije Pique nesto izvodi okrece se konta da je Puyol. Sreca da i to nisu kaznili, prilicno je kritican bio otkako je usao u igru...
Saren sastav, hrabro od Guardiole sto je u prvih 11 stavio Tella, Thiaga, Cuencu, Dos Santosa
Ne moze se reci da nisu odigrali dobro, bilo je finih akcija, sansi samo je nedostajalo malo vise srece i prisebnosti u kljucnim momentima. Situacija kod ponistenog gola Barcelone, Tello suta na gol, Alves se vraca iz gola

i staje na gol crtu i lopta ga pogadja a sudija svira ofsajd. Pitanje je dal je bio u golu u trenutku kad ga je lopta pogodila i vec presla gol liniju.