Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#9226 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Nuken wrote:GOSPODIN Selimović Dino je na kulturan,argumentovan i elokventan način rekao šta je imao za razliku od svog kolege iz Ju Es Ej.On ima iphone.Zamisli ti to.Malo si pobrkao lončiće Azmire.Ovi navijači na baterije mogu maštati o svemu.Sarajevo je bilo i biće.....najbolji klub u državi.Doviđenja i prijatno!
Bogam kolko je ko dobar u sportu govore trofeji...
Tu je zeljo mnogo jaci...tako da ne bi reko da ste najbolji...
:mrgreen:
Logovan

#9227 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Mutivoda wrote:
Logovan wrote: Rekoh ti da je Vitez demantovao namještanje. Imaš saopštenje njihovo na ss.ba.

Ovdje pola raje ništa ne prati, ništa niko ne čita, niko ne razmišlja svojom glavom. Jedan dio provocira, bez da su išta pročitali (saopštenja, itd.), a drugi dio lupa i pravi se pametan.
Joj, na stranu je l' bilo il' nije bilo, neću ulaziti u to, al' "demantovali namještanje"?!??!??!? Jok, priznali eto. De Logovani.. :-)
Znači ako neko demantuje namještanje, onda laže. Vitez je poklopio Slobodu sa ovim. Hvala im.

- Za 20 milja nema dokaze.
- Vitez demantovao.
- Koliko znam Vitez opet ne bi bio siguran u zadnjem kolu.
- Husić konstantno ponavljao da Slobodu niko ne može kupiti.
ljevoruki

#9228 Re: Premijer liga BiH

Post by ljevoruki »

Mutivoda wrote:Ne znam je l' ikome od njih dvojice trebala ova emisija, al' haj' njihova stvar.. :thumbup: :run:
Trebalo je Tanu pokazati ko i gdje njegove pare trosi i na sta.
Dino se usr'o, zna da je kriv i da mogu biti velike posljedice ove price. Sada je SIPA na potezu, treba ovo sve dobro procesljati.
Da ja pitam ja bih divove izbacio iz lige. :D
avetinja

#9229 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Šteta što se ovaj razgovor nije vodio na Grbavici, dok je Željo bio bez vode. Dinče bi usahnuo.
lakilaka

#9230 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

leškarenje wrote:
lakilaka wrote:
leškarenje wrote:Ma razocaro sam se :roll: odoh pivu popiti... :lol: :lol:

Para nema,hajmo dalje :lol:

Stio,utakNica...
kako se neces razocarati kada ti je sportski direktor popisan u face tv. a i klub sa njime. jeben ovaj azur. ima para i ne zavisi ni od koga, a istina mu je najvaznija.
Ma mislio sam da ima nekih pikantnijih detalja,ovako sve rekla kazala i ona famozna poruka :lol: :lol:

Pola lige lik upetljo :lol:
ima azur adute u rukavu. iznio je samo dio, a dino ko prvacic pije vodu i guta knedle. azur je spomenuo osim ovih 20.000 i jos 100.000 koje je odbio i rekao im "imate dobar tim ne treba to", zatim pripreme na zlatiboru, pa premiranje i drugih ekipa od fk sarajevo. dino samo kao mejt, preblijedio.
House

#9231 Re: KUP BiH

Post by House »

lajk wrote:
House wrote:Image

:D
Uze pare da stampa novu knjigu :D

:lol:

poštenjačina :D
Last edited by House on 11/03/2016 19:38, edited 1 time in total.
sumirprimus

#9232 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

leškarenje wrote:I nijaz je maho papirima o licenci ko i ovaj sto ima Iphone :lol: :lol: Dino kultura saslusa pa prica,a kamiondzija ko da je voditelj :izet:
Aaaa vadite se na kulturu u bosni :lol: :lol:
Kakva ba kultura nije ono biblioteka...nema ni lovu ni muda... :mrgreen: realno...
Ricken

#9233 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:Ja mislim da ce nakon ovog na Face uzeti titilu FCS dodijeliti je drugoplasiranom.Nikakv drugi ishod nije moguc.
Ko ono bi drugoplasirani?
:wink:
jedan od mnogih

#9234 Re: Premijer liga BiH

Post by jedan od mnogih »

sumirprimus wrote:
Nuken wrote:GOSPODIN Selimović Dino je na kulturan,argumentovan i elokventan način rekao šta je imao za razliku od svog kolege iz Ju Es Ej.On ima iphone.Zamisli ti to.Malo si pobrkao lončiće Azmire.Ovi navijači na baterije mogu maštati o svemu.Sarajevo je bilo i biće.....najbolji klub u državi.Doviđenja i prijatno!
Bogam kolko je ko dobar u sportu govore trofeji...
Tu je zeljo mnogo jaci...tako da ne bi reko da ste najbolji...
Ma sta ti je ba jarane. U njihovom svijetu je 5>8 :cry:
sumirprimus

#9235 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

avetinja wrote:Šteta što se ovaj razgovor nije vodio na Grbavici, dok je Željo bio bez vode. Dinče bi usahnuo.
:lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#9236 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Pa mislim ono...Sloboda trebala dobiti premije pobjedi Obarsku, kuci. :D To samo po sebi ne bi bio problem da to ne implicira da smo mi nesto obecali Vitezu, sto bi bio problem. Vitez pak nije mogao riskirati gubitak bodova jer bi onda u zadnjem kolu morali ili pobjediti ili se nadati Xu u Ugljeviku. Sa bodom protiv Travnika bi presli Drinu, ali i Drina je igrala 0-0 protiv Slavije kuci, znaci 1 gol tamo bi isto promjenio situaciju.
Znaci da bi teorija Husica imala smisla u nju su morali biti umjesani Sarajevo, Sloboda, Vitez, Travnik, Drina i Slavija. :D :izet: :lol:
emigrazione

#9237 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

sumirprimus wrote:
emigrazione wrote:
insaneinthebrain wrote:ko pobjedi na kraju :D :oops:
UtakNica, ali ne argumentima nego zahvaljujući mutavom Dini
Kako mutav?
Jesmo bili na veceri.jesmo.jesmo pricali o?jesmo.
Jel..bio? Jest..pa dje su pare... :lol:

Eeee muko moja predji na drugoga...bezvwze zakuhase ..
Mutav jarane ko mladi pubertetlija kada prvi pit phicku vidi...jesmo obećali smo 20 milja, nikakav problem, imamo li to pravo imamo, kada ćete dobiti-nikad! Psujes mater, glumis kabadahiju, nema para...Dakle kada se izvineš ide premija, sad ćemo malo mi da se khurximo, ha ja...Za sve ostalo ide tužba već sutra, da zna papak
Tako mangupi razgovaraju sa djiberima koji ne znaju da progovore, sve legalno i po zakonu...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9238 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Senad postao amater. Gdje je punac Senade :D
bjelave

#9239 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ricken wrote:
bjelave wrote:Ja mislim da ce nakon ovog na Face uzeti titilu FCS dodijeliti je drugoplasiranom.Nikakv drugi ishod nije moguc.
Hoce li bit kakvo slavlje, nesto skromno, moglo bi u Svrakinom :D
sumirprimus

#9240 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Jebiga da se ne lazemo...
Nije sudnica..pazi sta obecas u kafani...
MensurM

#9241 Re: Premijer liga BiH

Post by MensurM »

jeza u ledja wrote:Pa mislim ono...Sloboda trebala dobiti premije pobjedi Obarsku, kuci. :D To samo po sebi ne bi bio problem da to ne implicira da smo mi nesto obecali Vitezu, sto bi bio problem. Vitez pak nije mogao riskirati gubitak bodova jer bi onda u zadnjem kolu morali ili pobjediti ili se nadati Xu u Ugljeviku. Sa bodom protiv Travnika bi presli Drinu, ali i Drina je igrala 0-0 protiv Slavije kuci, znaci 1 gol tamo bi isto promjenio situaciju.
Znaci da bi teorija Husica imala smisla u nju su morali biti umjesani Sarajevo, Sloboda, Vitez, Travnik, Drina i Slavija. :D :izet: :lol:
Zašto Drina i Slavija?

Samo su uključeni Sarajevo, Sloboda, Vitez i Travnik, odnosno sportski direktor Travnika.
avetinja

#9242 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Taman da se poništi nepravda iz 1999.
Mutivoda

#9243 Re: KUP BiH

Post by Mutivoda »

Logovan wrote:
Mutivoda wrote:
Logovan wrote: Rekoh ti da je Vitez demantovao namještanje. Imaš saopštenje njihovo na ss.ba.

Ovdje pola raje ništa ne prati, ništa niko ne čita, niko ne razmišlja svojom glavom. Jedan dio provocira, bez da su išta pročitali (saopštenja, itd.), a drugi dio lupa i pravi se pametan.
Joj, na stranu je l' bilo il' nije bilo, neću ulaziti u to, al' "demantovali namještanje"?!??!??!? Jok, priznali eto. De Logovani.. :-)
Znači ako neko demantuje namještanje, onda laže. Vitez je poklopio Slobodu sa ovim. Hvala im.
Joj, ne'am ja vremena za ovo. Da, to sam mislila, nebitno. Lijep pozdrav. :D

avetinja wrote:Šteta što se ovaj razgovor nije vodio na Grbavici, dok je Željo bio bez vode. Dinče bi usahnuo.
:lol:
armin071

#9244 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Naucio covjek "slobodu govora" u AmerikU. :D Jebavanje matera. Borac sa 13 godina :lol: prva americka brigada. Ali nikako da covjek dokaze ta desavanja na terenu. Ukrao sudija kameru i sad mu trazi 20000 od punca :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9245 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Dino kao da je s neba pao. Slusa,pije vodu,guta knedle,crveni se,kao mlada pred prvu bracnu noc. Nije on za ovoga,trebao bi mu neko reci :D
Usro se kao grlica,ima nesto,ali ne znaju dokle bi Azmir mogao ici. Vjerovatno ce leci kicenje u utorak.
Maket bi pobucao ovog Azmira,mozda bi i neka saka sijevnula,a i psovka,jebo ovaj duel :D
Capajebo

#9246 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

Kaze Dino "psovanje majke meni i FK Sarajevu", odgovara Azmir "nisam psovao FK Sarajevu" :lol: :lol: :lol:
Last edited by Capajebo on 11/03/2016 19:47, edited 1 time in total.
lakilaka

#9247 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

mali_milojica wrote:Dino kao da je s neba pao. Slusa,pije vodu,guta knedle,crveni se,kao mlada pred prvu bracnu noc. Nije on za ovoga,trebao bi mu neko reci :D
Usro se kao grlica,ima nesto,ali ne znaju dokle bi Azmir mogao ici. Vjerovatno ce leci kicenje u utorak.
Maket bi pobucao ovog Azmira,mozda bi i neka saka sijevnula,a i psovka,jebo ovaj duel :D
dino je fgr.
Logovan

#9248 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

mali_milojica wrote:Dino kao da je s neba pao. Slusa,pije vodu,guta knedle,crveni se,kao mlada pred prvu bracnu noc. Nije on za ovoga,trebao bi mu neko reci :D
Pio vodu jer mu je bilo loše, kad je vidio s kim vodi raspravu. Zacrvenio se od stida zato što je vidio s kim dijeli državu.

Dino nije za burnih rasprava, čovjek je miran, nije glasan i slično.
Ricken

#9249 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:
Ricken wrote:
Hoce li bit kakvo slavlje, nesto skromno, moglo bi u Svrakinom :D
:zzzz:
Ricken

#9250 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Capajebo wrote:Kaze Dino "psovanje majke meni i FK Sarajevu", odgovara Azmir "nisam psovao FK Sarajevu" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Nije on kriv što je nanijetio da govori samo istinu.
Locked