Nisi odgovorio na pitanje: koji su nasi?kamen spoticanja wrote:zato su i probali tenkovima uvesti redseln wrote:I? Koji su nasi?kamen spoticanja wrote: Vecina su proerdogan i studiraju na IUS-u...koji je drzavni univerzitet
na burchu koji je gulenov studiraju lagumdzije,silajdzici i hizmetovski turci
Ili su nasi erbakanovci? Yeni nurcu? Özalovi?
U toj nesretnoj zemlji jedan suludi hatib smjenjuje drugog, a neki ovdje pricaju o demokratiji.
Nazalost, u svojoj dugoj istoriji Turska nikad nije postigla demokratiju.
Rulja koja nosi zastave i iskolacenih ociju izvikuje parole nije nikakva podloga za demokratiju, bez obzira kome klicu.
kao i.mnogo puta do sada
Republika Turska
- seln
#9226 Re: Republika Turska
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9227 Re: Republika Turska
seln wrote:Evo ga, veliki vodja...

sad ima Bec i Vatikan da drHte
- kamen spoticanja
#9228 Re: Republika Turska
Zato i pizde ovi kojima su bosnje trn u oku sto puc uspio nije...recimo tiHerr Flick wrote:Nije,ali vecinski jesteGojeni H wrote:Koji je mentalni sklop Bosnjaka? Ako su u pitanju "neki" onda to nije kolektivna svijest Bosnjaka, zar ne?Herr Flick wrote:Stvarno ovaj mentalni sklop nas Bošnjaka i opsjednutost Erdoganom je fascinantanNeki ga dozivljavaju kao Boga,sultana,cara,ja to stvarno nemogu razumit i jos nisam nasao pravi odgovor i objasnjenje zasto je to tako,sta mi imamo zajednicko sa tim covjekom koji je predsjednik druge drzave,da li mi Bošnjaci stvarno mislimo da ce nas Erdogan branit ako sutra bude opet rat..U nedostatku vođe naroda da li Bošnjaci dozivljavaju Erdogana svojim vođom pa tolika opsjednutost i zaluđenost njime,pa Erdoganove slike se kace po fb,da ne govorim ako si Bošnjak ako nesto kazes protiv njega odmah si cetnik,šija,izdajica
a nije da vam se chuna nije digla u petak nekad oko 21h
- Gojeni H
#9229 Re: Republika Turska
Herr Flick wrote:Nije,ali vecinski jesteGojeni H wrote:Koji je mentalni sklop Bosnjaka? Ako su u pitanju "neki" onda to nije kolektivna svijest Bosnjaka, zar ne?Herr Flick wrote:Stvarno ovaj mentalni sklop nas Bošnjaka i opsjednutost Erdoganom je fascinantanNeki ga dozivljavaju kao Boga,sultana,cara,ja to stvarno nemogu razumit i jos nisam nasao pravi odgovor i objasnjenje zasto je to tako,sta mi imamo zajednicko sa tim covjekom koji je predsjednik druge drzave,da li mi Bošnjaci stvarno mislimo da ce nas Erdogan branit ako sutra bude opet rat..U nedostatku vođe naroda da li Bošnjaci dozivljavaju Erdogana svojim vođom pa tolika opsjednutost i zaluđenost njime,pa Erdoganove slike se kace po fb,da ne govorim ako si Bošnjak ako nesto kazes protiv njega odmah si cetnik,šija,izdajica
Gore od turkofilije je nametanje krivice za "nista" da se ne bi Bosnjaci dohavizali pa imali dovoljno samopostovanja da izraze misljenje o bilo cemu.
- kamen spoticanja
#9230 Re: Republika Turska
Nisi odgovorio na pitanje: koji su nasi?[/quote]
Jel ovo neki kviz?
Kemalisti su na burchu...tamo su dakle tvoji
Jel ovo neki kviz?
Kemalisti su na burchu...tamo su dakle tvoji
- seln
#9231 Re: Republika Turska
A trna i govana...kamen spoticanja wrote: Zato i pizde ovi kojima su bosnje trn u oku sto puc uspio nije...recimo ti
ko si bolan ti da odlucujes ko je Bosnjak, a ko ne?
Jesu li samo poturice Bosnjaci?
- seln
#9232 Re: Republika Turska
Bosnjaci mogu imati samopostovanje samo ako se okrenu sebi.Gojeni H wrote: Gore od turkofilije je nametanje krivice za "nista" da se ne bi Bosnjaci dohavizali pa imali dovoljno samopostovanja da izraze misljenje o bilo cemu.
- Bosanski_kralj
#9233 Re: Republika Turska
Za tvoje dobro, okani se ove teme. Ne čitaj vijesti o Turskoj, dobićeš čir na želucu.seln wrote:Evo ga, veliki vodja...
- Prpa.ba
#9234 Re: Republika Turska
Pisa se u gace po drustvenim mrezama. Srecom radi se o tzv. "slacktivismu" gdje religiozniji dio Bosnjaka salje djikane, turkofobe i islamofobe na "aparate". U realnosti mucak, kao i u svemu ostalom.Gojeni H wrote:Ma, odakle ti to? Sa klix-a? Daj nemoj se provaljivati. Evo ogroman broj stranica se ispisao, osim 2-3 lika niko ne pisa u gace od ushicenja o kojem ti govoris.
Gore od turkofilije je nametanje krivice za "nista" da se ne bi Bosnjaci dohavizali pa imali dovoljno samopostovanja da izraze misljenje o bilo cemu.
- seln
#9235 Re: Republika Turska
Bosanski kralj koji ljubi guzu turskom sultanu...Bosanski_kralj wrote:Za tvoje dobro, okani se ove teme. Ne čitaj vijesti o Turskoj, dobićeš čir na želucu.seln wrote:Evo ga, veliki vodja...
- kamen spoticanja
#9236 Re: Republika Turska
Ko si ti da uopste nesto pitas?seln wrote:A trna i govana...kamen spoticanja wrote: Zato i pizde ovi kojima su bosnje trn u oku sto puc uspio nije...recimo ti
- Herr Flick
#9237 Re: Republika Turska
@kamen spoticanja
Zasto ti toliko obozavas i volis predsjednika jedne druge drzave,kakve koristi ti imas od njega,aj objjasni mi molim te
Zasto ti toliko obozavas i volis predsjednika jedne druge drzave,kakve koristi ti imas od njega,aj objjasni mi molim te
- seln
#9238 Re: Republika Turska
Koji religiozniji? I ja sam religiozan, ali ovdje se radi o nedostatku elementarnog samopostovanja i nacionalne svijesti.Prpa.ba wrote:Pisa se u gace po drustvenim mrezama. Srecom radi se o tzv. "slacktivismu" gdje religiozniji dio Bosnjaka salje djikane, turkofobe i islamofobe na "aparate". U realnosti mucak, kao i u svemu ostalom.Gojeni H wrote:Ma, odakle ti to? Sa klix-a? Daj nemoj se provaljivati. Evo ogroman broj stranica se ispisao, osim 2-3 lika niko ne pisa u gace od ushicenja o kojem ti govoris.
I onda se ibrete sto nas susjedi i komsije ne priznaju kao naciju.
- seln
#9239 Re: Republika Turska
Sta je, zafalilo odgovora?kamen spoticanja wrote:Ko si ti da uopste nesto pitas?seln wrote:A trna i govana...kamen spoticanja wrote: Zato i pizde ovi kojima su bosnje trn u oku sto puc uspio nije...recimo ti
Nista, zastavu u ruke i uzvikuj "Biiiir".
- Gojeni H
#9240 Re: Republika Turska
Upravo tako.seln wrote:Bosnjaci mogu imati samopostovanje samo ako se okrenu sebi.Gojeni H wrote: Gore od turkofilije je nametanje krivice za "nista" da se ne bi Bosnjaci dohavizali pa imali dovoljno samopostovanja da izraze misljenje o bilo cemu.
To samopostovanje se ogleda i u tome da se da misljenje o bilo cemu, a imati kicmu znaci iskazati svoje misljenje pa makar se i provalio.
Licno sve beskicmenjake prezirem, a posto me kmetovi ne interesuju, prezirem one koji lica svoja okrecu prema Bosforu.
Moje licno misljenje je nebitno.
No, sto jeste bitno je doza zadrske tako primjetna kod pojedinih forumasa a sve iz razloga da ih nekakvi totalno bezlicni i cesto dosadni forumski likovi ne bi nazvali turkofilima.
- Bosanski_kralj
#9241 Re: Republika Turska
seln wrote:Bosanski kralj koji ljubi guzu turskom sultanu...Bosanski_kralj wrote:Za tvoje dobro, okani se ove teme. Ne čitaj vijesti o Turskoj, dobićeš čir na želucu.seln wrote:Evo ga, veliki vodja...
Niđe veze.
- pici
#9242 Re: Republika Turska

zapisaniste svi vi koji ste protiv Erde, kod ridjeg u trezoru su spiskovi dusHmana
- seln
#9243 Re: Republika Turska
Turkofilija sama po sebi ne mora biti nista lose. Postoje anglofili, frankofili, germanofili... ali to je uglavno postovanje prema odredjenoj kulturi.Gojeni H wrote:Upravo tako.seln wrote:Bosnjaci mogu imati samopostovanje samo ako se okrenu sebi.Gojeni H wrote: Gore od turkofilije je nametanje krivice za "nista" da se ne bi Bosnjaci dohavizali pa imali dovoljno samopostovanja da izraze misljenje o bilo cemu.
To samopostovanje se ogleda i u tome da se da misljenje o bilo cemu, a imati kicmu znaci iskazati svoje misljenje pa makar se i provalio.
Licno sve beskicmenjake prezirem, a posto me kmetovi ne interesuju, prezirem one koji lica svoja okrecu prema Bosforu.
Moje licno misljenje je nebitno.
No, sto jeste bitno je doza zadrske tako primjetna kod pojedinih forumasa a sve iz razloga da ih nekakvi totalno bezlicni i cesto dosadni forumski likovi ne bi nazvali turkofilima.
No, ovdje je rijec o bezrezervnoj ljubavi prema jednom dzepnom diktatoru.
- seln
#9244 Re: Republika Turska
On isareti da ovog momka upisu na onaj erdoganovski fakultet.pici wrote:
zapisaniste svi vi koji ste protiv Erde, kod ridjeg u trezoru su spiskovi dusHmana
- Gojeni H
#9245 Re: Republika Turska
Taj dio ne mogu komentarisati jer u te mreze ne zalazim bas cesto.Prpa.ba wrote:
Pisa se u gace po drustvenim mrezama. Srecom radi se o tzv. "slacktivismu" gdje religiozniji dio Bosnjaka salje djikane, turkofobe i islamofobe na "aparate". U realnosti mucak, kao i u svemu ostalom.
- Gojeni H
#9246 Re: Republika Turska
Tebe je prepoznao Erdogan, hebach-peMzioner. Sto si hebo-hebo si. Ha, ja ... radi ku.com a ne jezikom.pici wrote:
- kamen spoticanja
#9247 Re: Republika Turska
Ma jok...lakse mi gledat tebe kako kmechisseln wrote: Sta je, zafalilo odgovora?![]()
- seln
#9248 Re: Republika Turska
Bez obzira koiko se koprcao... nema odgovora.kamen spoticanja wrote:Ma jok...lakse mi gledat tebe kako kmechisseln wrote: Sta je, zafalilo odgovora?![]()
- pici
#9249 Re: Republika Turska
ja sam za uspostavu vazdusnog mosta izmedju naske i matice...Gojeni H wrote:Tebe je prepoznao Erdogan, hebach-peMzioner. Sto si hebo-hebo si. Ha, ja ... radi ku.com a ne jezikom.pici wrote:

- Drvosjeca iz Dejcica
#9250 Re: Republika Turska
Ko to kaže, ti?seln wrote: Turkofilija sama po sebi ne mora biti nista lose. Postoje anglofili, frankofili, germanofili... ali to je uglavno postovanje prema odredjenoj kulturi.
No, ovdje je rijec o bezrezervnoj ljubavi prema jednom dzepnom diktatoru.