Ma dodaš na foe i njegove gluposti haman i ne vidiš. Joj rahatluka..omar little wrote:jednom procitah te njegove imbecinluke i bukvalno osjetih kako mi se kvocijent inteligencije snizava. nedobog vise nikome.
Popularne stvari koje ne kontam
-
Mega Man X
#9226 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- triconja
#9227 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ljude koji se svadjaju i stavljaju jedan drugog na foe. Malo falilo da zaboravim da dodam i zene, da se ne naljute 
- annoy
#9228 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na drugim forumima sam znala vidjet da stave u potpis tko im je na ignore listi 
- uglavnomja
#9229 Re: Popularne stvari koje ne kontam
triconja wrote:Ne kontam ljude koji se svadjaju i stavljaju jedan drugog na foe. Malo falilo da zaboravim da dodam i zene, da se ne naljute
ne idu na foe ljudi sa kojim se svadjam, samo oni preglupi i predosadni
svadja je kreativan proces, ako je kvalitetna i argumentovana. bolest je druga prica, dzaba iq
- triconja
#9230 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hajde raja sto se niko nece posvadjati sa mnom, ne kontam nikako. Najblize svadji je kad se ja i njanjavi zakacimo, ali na kraju ispadne sega 
- mad_max_ba
#9231 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne isplati se dizak si pritisak, a kontam da ste obojica robijaši,triconja wrote:Hajde raja sto se niko nece posvadjati sa mnom, ne kontam nikako. Najblize svadji je kad se ja i njanjavi zakacimo, ali na kraju ispadne sega
....
- mad_max_ba
#9232 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kiki mislim da obojica navijaju za čelik.....kiki-miki wrote:mad_max_ba wrote:Ne isplati se dizak si pritisak, a kontam da ste obojica robijaši,triconja wrote:Hajde raja sto se niko nece posvadjati sa mnom, ne kontam nikako. Najblize svadji je kad se ja i njanjavi zakacimo, ali na kraju ispadne sega
....
![]()
![]()
- mad_max_ba
#9233 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pripadam kantonu otom,kiki-miki wrote:@njanjavi je ufurani bilder![]()
@ triconja nebitan![]()
Jos ako su iz Ze![]()
- triconja
#9234 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Iz Zenice sam. Nisam lijep al sam zato glup. U cemu je problem? 
- triconja
#9235 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne, nepoznat sam skroz na skroz.kiki-miki wrote:Jesi li i bivsi kosarkas?triconja wrote:Iz Zenice sam. Nisam lijep al sam zato glup. U cemu je problem?
-
Bodkin
#9236 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam navijanja za strane klubove i pricu vi i mi kad se prica o njima.
- triconja
#9237 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam mk ultra spavac, tek nedavno probudjen. Poslan iz buducnosti prije tri mjeseca da ispravim nepravdu
Malo sale nije na odmet, a ovo sto sam ovdje poznat mi znaci kao lanjski snijeg.
Malo sale nije na odmet, a ovo sto sam ovdje poznat mi znaci kao lanjski snijeg.
- triconja
#9238 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Drago mi je sto ljudi razmisljaju o drugim ljudima. Misija zavrsena, odoh gledat filmkiki-miki wrote:Eto i ti spadas u popularne stvari koje ne kontamo
![]()
![]()
-
HobotnicaPLus
#9239 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sto bi meteor reko, ne kontam sto vi ne kontate
amnezija folovi golovi, ronaldo u ofsajdu a sudije nidje

- mad_max_ba
#9240 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Odoh gledat klickatriconja wrote:Drago mi je sto ljudi razmisljaju o drugim ljudima. Misija zavrsena, odoh gledat filmkiki-miki wrote:Eto i ti spadas u popularne stvari koje ne kontamo
![]()
![]()
-
palestinka
#9241 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zanimljivo. Mogu nagađati, ali jesu li ti rekli čega se boje.kakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam sto je pojedine osobe,bar mi tako kazu u cetiri oka,kao strah lajkovati nesto sto neko objavi na facebooku
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#9242 Re: Popularne stvari koje ne kontam
fakatBodkin wrote:Ne kontam navijanja za strane klubove i pricu vi i mi kad se prica o njima.
znam lika koji place kad barselona izgubi i posle tri dana ne izlazi iz kuce
ima covjek 35godina
- supercali
#9243 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Posvadjala se dva pedera i psuju jedan drugom majku kad jedan ma popusi mi ga kad ovaj drugi a ti bi da se sad mirimotriconja wrote:Hajde raja sto se niko nece posvadjati sa mnom, ne kontam nikako. Najblize svadji je kad se ja i njanjavi zakacimo, ali na kraju ispadne sega
- djevojka bez imena
#9244 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svadjati se s nepoznatim osobama, narocgto, jako je glupo po mom misljenju. U svadju se ulaze odredjena doza emocija i zivaca sto je moneta nenadoknadive vrijednosti koja se u svakom -slucaju izgubi. Znaci, ne isplati semad_max_ba wrote:Ne isplati se dizak si pritisak, a kontam da ste obojica robijaši,triconja wrote:Hajde raja sto se niko nece posvadjati sa mnom, ne kontam nikako. Najblize svadji je kad se ja i njanjavi zakacimo, ali na kraju ispadne sega
....
Inace, ne shvatam sto nema avion za Bihac
- triconja
#9245 Re: Popularne stvari koje ne kontam
supercali wrote:Posvadjala se dva pedera i psuju jedan drugom majku kad jedan ma popusi mi ga kad ovaj drugi a ti bi da se sad mirimotriconja wrote:Hajde raja sto se niko nece posvadjati sa mnom, ne kontam nikako. Najblize svadji je kad se ja i njanjavi zakacimo, ali na kraju ispadne sega
-
meteorit135531
#9246 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam.
I quote : "Kako tvoja mackica steze moju kitu dok te razradjujem."
Tako pise u tekstu. Na stranici 67 negdje na sredini..
Kakvi su ovo romani stigli na trziste Bosne i Hercegovine? Dadoh cijele 4,95 KM da bih otkrio podatak da su zene u Bosni i Hercegovini pocele spoznavati i otkrivati vlastitu senzualnost i seksualnost!
Pa sta sad? u praksi to izgleda sasvim drugacije..
negdje u separeu zabacenog kafica na Alipasinom:
"Na stolu se nalaze dvije velike kafe sa mlijekom, Pištolj CZ M88 9mm, kljucevi crnog Audija A3 3.0 TDI sa zatamnjenim staklima, pozlacene felge
(niko ba ne zna da se ja vozim na plin , sve raja konta da ja sipam benzin, kontas?), fejk naocale iz Bezistana, ali nek pise da su Rej Ban, to je bitno!
Namrgodjenog lica u kojem se moze spocitati ozbiljnost novonastale situacije, naprasno prekida tisinu tezak glas muskovite nabildane pojave, na nulericu obrijane. (dole ne znam, nisam provjerav'o)
"Reci mi, koji sam ti po redu? Nemoj da mi lazes, djetetam', znas da sam lak na obaracu
."
Sumnjicavog pogleda uperenog u uplakanu plavusu sa loknicama iz Barlotija kratke pameti i jos krace suknje, sa skrivenom zeljom da joj opet kao foreplay polize stikle
, gleda i ocekuje (pun neke zebnje i sumnje sto mu je okupirala misli i um) odgovor koji slijedi:
"Ahmo, kunem ti se svim svetim svojim, matere'm drugi si mi, s'o mi ba ne vjerujes?
Imala sam dugu vezu, planirali smo zajednicki zivot, zarucio me je, iako oboje neam'o dana radnog staza, al imamo radnicke knjizice i kartone i bruku nekih datuma i potpisa, nije to danas lako imat!
Zeljeli smo bebu, ali on je mene ostavio radi one jedne kurave iz Waltera, ka'e ona je citala nake ruske klasike, a ja sam samo citala Azramag, Gloriju, Express i tako to.. jesam doduse, procitala u osnovnoj, (kad me je nastavnica ucjenjivala popravnim), Druzbu Pere Kvrzice,
ali nije pomoglo da sacuvam vezu. 
Ostavio me je na rubu smrti, ali zbog drustvenih mreza i followera koji su mi pruzali nesebicnu podrsku , opet sam ona stara, zelim momka da me drajva po gradu, da nemilosrdno i bez imalo stida silujem i analno, i vaginalno, i oralno njegove kreditne kartice, da obilazimo pragove neokrecenih kafana, da se bije i spusta u borbeni gard za mene, i da me hodzinim zapisima stiti od muskih pozudnih pogleda jer cu uvijek biti numero uno u seheru (ljubomorne duse mogu da mi ....) i da zarimo i palimo drustevnim mrezama kao sto smo znali ranije. Uz hodzin blagoslov i nijet, i da bude svakog petka u prvom safu Begove dzamije, dedo mu na hadzu bio."
Sta bi Sarajevo bilo bez nas, da nas raja ne tagira i ne gleda po Eksluzivi ! Mi smo ipak srce i dusa ovog grada! Kontas, ba?
I Ahmo, (pade mu kamen sa zaljubljenog srca
), klimnu glavom u znak odobravanja. ( i Jala Brat u zvucniku na cosku kafica klimnu glavom u znak odobravanja. Eno izd'o novu pjesmu, pubertetlije poludile na drustvenim mrezama)
Popise, u ljubavnom zanosu i rahatluku, dvije velike sa mlijekom, podijelise racun i razgulise.
Konobar se nadao barem sitnom baksisu, ali su ga preveli zedna preko vode. (kao sto kaze ona izreka).
Tako se u Bosni temeljito ispituje i otkriva zenska sezualna strana njenog uzvisenog bica.
Sve to ima svoje, moj Kenedi.
Ne kontam roditelje.
Bio sam svjedokom situacije da covjek na jednom turniru , u Prijedoru, svojoj kcerci od 12 godina sa tribine psuje mater!
Ona siri ruke, i govori mu da nije kriva.
Pa se danas cudimo kako je moguce da 13 godisnje dijete pobjegne od kuce? i sad na onoj slici koja je objavljena da bi se javnost upoznala kako to dijete izgleda, curica drzi smart mobitel u ruci, i slika se u kupatilu.
Ne bi trebalo potrositi mnogo mozdanih stanica da skontas, da su danasnja djeca grozna. Ali, stoji i to da su i roditelji mozda cak i gori. Nije bas toliko cudno, da se sve manje paznje posvecuje tom zadatku, da budes roditelj. Da imas obavezu koju si sam sebi nametnuo i onda da se trudis da budes sto bolji u tome.
Ali , znate kako to vec kod nas ide? Sta ti meni imas govorit kako cu ja ?
Pa dobro, i ta ima mjesta.
Ali cudim se kako je moguce da vec curica od 13 godina na svom youtubeu kanalu govori da ce zbog svojih followera uvijek biti nasminkana, sredjena, i nakarminana (sta god ovo znacilo!)?
Gdje su roditelji koji bi trebali usmjeravati i odgajati svoje dijete? Pa danas djeca sa 11 godina se takmice ko ce imati vise followera na Instagramu!
Kad se sjetim svog dijetinjstva, vaginalno uzvisenje nisam vidio sve dok nisam skontao da na DSF navecer ima onaj kviz gdje ona voditeljica nekad skine grudnjak, pa onako sam zanimanjem posmatrao tu pojavu, ne znajuci sta to znaci!
(ali su me neki cudni osjecali prozimali!)
Snim'o sam Lizzy MeGvajer, citaj Hillary Duff (vrtila se ona serija na FTV), pa sam prvi put spoznao muskost, tako sto izbacih kap svog sjemena na cilim, kad sam na VHS kaseti pauzirao momentat kad se ona osmjehnula! ah ti divni krasni bijeli zubici
Danas, sve te stvari su dostupne klincima , na jedan klik pa se i ne cudim kakva nam mladost ostaje.
U Bosni covjek nikad ne moze naci mjeru.
Ili ce ispred BBI centra sresti domicilne cure koje su odlucile da je vrijeme da se KOMPLET oBmotaju u carsaf od glave do pete (ni oci ne vidis) (govori joj neko, slusaj jucer sam ti rek'o), pa skontah da je nasa.
ili ces naci ove uplakane plavuse sa loknicama zeljne dokazivanja i nametanja svojih nedostiznih standarda ostatku populacije , koja ce u teskom ocajanju da prozivljava teske dane skupljajuci mentalnu snagu da se bori sa nametnutim kompleksima.
Otislo je ovo drustvo u kurac.
Sto je jako tuzno, mi smo tu propast prihvatili i sa zanimanjem posmatramo kako idu dani, a mi tonemo i tonemo.
Ali zasto da zurimo? Kod nas je sve merhametli. Hajde da sa velikim zanimanjem komentarisemo svjetska drustvena zbivanja, i da sa zanimanjem pratimo hoce li Dzeko dobiti laskavo priznanje u vidu Zlatne kopacke na kraju sezone?
Tipkajte ljudi u Gugl koja drzava nudi imigracijske olaksice , i kako i na koji nacin covjek sa usranim BH pasosem moze da ode iz ove kolonijalne tvorevine od 51 129 km2 i da se konacno skrasi negdje gdje moze planirati normalan zivot i buducnost? (nije bas lako, jer ti ovaj pasos sto ga imas ne nudi neke mogucnosti, ali moras bjezat' da bi sacuvao ovo malo pameti !)
Jer ovdje.. kao sto kaze jedan Nadrealist: Nema nicega.
I onaj koji zadnji izadje, nek ostavi upaljeno svijetlo. Ni Elektroprivreda ne zna da su i oni vec odavno u mraku.
POST SCRIPTUM
Naci ce se neka pametnica , pa ce rec, ima svega i u bijelom tudjinskom svijetu.. ali sjetih se one mudre izreke tamne camuge sa kojom razgovarah nekad :
"You have been given the opportunity, u prevodu, pruzena ti je sansa! (LAND OF THE FREE AND THE HOME OF THE BRAVE!
)
- da imas kucu u predgradju , pa makar na kredit (porez, zavisi kako koja savezna drzava, ali smrt i porez na olimpijsko zlato su ono sto te ceka)
- da svaki dan sisas i kosis svoj mali travnjak, vikendom sa zenom raspalis rostilj, malo sutlije i satarasa i da uzivas u cvrkutu ptica, i da ne gledas preko neofarbane ograde smrknutog komsiju jer ste ste sporjeckali oko medje!
- da mores predat zahtjev za kupovinu glanc novog auta, da se kurcis po hood-u , da ti onaj sa coska zavidi i da ka'e: Otkud mu pare, bolan?
- da uredno izmirujes svoje porezne obaveze (ne zajebaji se sa otim)
- da djeci uplatis dobro skolovanje, i da budes sretan jer imas djecu i da si ih hairli odgojio.
I na kraju, da dostojanstveno zivis, guzis dok mognes i da umres.
Meanwhile , u Bosni mores krepat, niko se nece okrenut. Ka'e i hodza da ti prouci, trazi kovertu. Ima tarifa za sve.
Ka'e hodza: Buraz, Fatiha ti je petoba,ali ako hoces jos da ti se uz Fatihu jos nesto prouci, to ti dodje malo skuplje, ali eto mozemo se nagodit..
moze i na rate, primam sve kartice, imam ja halal POS terminal kod kuce i tako to..
Kakva sansa ovdje, bolan? Ne serite.
"Hajmo na kafu, buraz! Cekaj, jarane da pitam starog da mi da marku , kontas?"

I quote : "Kako tvoja mackica steze moju kitu dok te razradjujem."
Tako pise u tekstu. Na stranici 67 negdje na sredini..
Pa sta sad? u praksi to izgleda sasvim drugacije..
negdje u separeu zabacenog kafica na Alipasinom:
"Na stolu se nalaze dvije velike kafe sa mlijekom, Pištolj CZ M88 9mm, kljucevi crnog Audija A3 3.0 TDI sa zatamnjenim staklima, pozlacene felge
(niko ba ne zna da se ja vozim na plin , sve raja konta da ja sipam benzin, kontas?), fejk naocale iz Bezistana, ali nek pise da su Rej Ban, to je bitno!
Namrgodjenog lica u kojem se moze spocitati ozbiljnost novonastale situacije, naprasno prekida tisinu tezak glas muskovite nabildane pojave, na nulericu obrijane. (dole ne znam, nisam provjerav'o)
"Reci mi, koji sam ti po redu? Nemoj da mi lazes, djetetam', znas da sam lak na obaracu
Sumnjicavog pogleda uperenog u uplakanu plavusu sa loknicama iz Barlotija kratke pameti i jos krace suknje, sa skrivenom zeljom da joj opet kao foreplay polize stikle
"Ahmo, kunem ti se svim svetim svojim, matere'm drugi si mi, s'o mi ba ne vjerujes?
Imala sam dugu vezu, planirali smo zajednicki zivot, zarucio me je, iako oboje neam'o dana radnog staza, al imamo radnicke knjizice i kartone i bruku nekih datuma i potpisa, nije to danas lako imat!
Zeljeli smo bebu, ali on je mene ostavio radi one jedne kurave iz Waltera, ka'e ona je citala nake ruske klasike, a ja sam samo citala Azramag, Gloriju, Express i tako to.. jesam doduse, procitala u osnovnoj, (kad me je nastavnica ucjenjivala popravnim), Druzbu Pere Kvrzice,
Ostavio me je na rubu smrti, ali zbog drustvenih mreza i followera koji su mi pruzali nesebicnu podrsku , opet sam ona stara, zelim momka da me drajva po gradu, da nemilosrdno i bez imalo stida silujem i analno, i vaginalno, i oralno njegove kreditne kartice, da obilazimo pragove neokrecenih kafana, da se bije i spusta u borbeni gard za mene, i da me hodzinim zapisima stiti od muskih pozudnih pogleda jer cu uvijek biti numero uno u seheru (ljubomorne duse mogu da mi ....) i da zarimo i palimo drustevnim mrezama kao sto smo znali ranije. Uz hodzin blagoslov i nijet, i da bude svakog petka u prvom safu Begove dzamije, dedo mu na hadzu bio."
Sta bi Sarajevo bilo bez nas, da nas raja ne tagira i ne gleda po Eksluzivi ! Mi smo ipak srce i dusa ovog grada! Kontas, ba?
I Ahmo, (pade mu kamen sa zaljubljenog srca
Popise, u ljubavnom zanosu i rahatluku, dvije velike sa mlijekom, podijelise racun i razgulise.
Konobar se nadao barem sitnom baksisu, ali su ga preveli zedna preko vode. (kao sto kaze ona izreka).
Tako se u Bosni temeljito ispituje i otkriva zenska sezualna strana njenog uzvisenog bica.
Sve to ima svoje, moj Kenedi.
Ne kontam roditelje.
Ona siri ruke, i govori mu da nije kriva.
Pa se danas cudimo kako je moguce da 13 godisnje dijete pobjegne od kuce? i sad na onoj slici koja je objavljena da bi se javnost upoznala kako to dijete izgleda, curica drzi smart mobitel u ruci, i slika se u kupatilu.
Ne bi trebalo potrositi mnogo mozdanih stanica da skontas, da su danasnja djeca grozna. Ali, stoji i to da su i roditelji mozda cak i gori. Nije bas toliko cudno, da se sve manje paznje posvecuje tom zadatku, da budes roditelj. Da imas obavezu koju si sam sebi nametnuo i onda da se trudis da budes sto bolji u tome.
Ali , znate kako to vec kod nas ide? Sta ti meni imas govorit kako cu ja ?
Pa dobro, i ta ima mjesta.
Ali cudim se kako je moguce da vec curica od 13 godina na svom youtubeu kanalu govori da ce zbog svojih followera uvijek biti nasminkana, sredjena, i nakarminana (sta god ovo znacilo!)?
Gdje su roditelji koji bi trebali usmjeravati i odgajati svoje dijete? Pa danas djeca sa 11 godina se takmice ko ce imati vise followera na Instagramu!
Kad se sjetim svog dijetinjstva, vaginalno uzvisenje nisam vidio sve dok nisam skontao da na DSF navecer ima onaj kviz gdje ona voditeljica nekad skine grudnjak, pa onako sam zanimanjem posmatrao tu pojavu, ne znajuci sta to znaci!
Snim'o sam Lizzy MeGvajer, citaj Hillary Duff (vrtila se ona serija na FTV), pa sam prvi put spoznao muskost, tako sto izbacih kap svog sjemena na cilim, kad sam na VHS kaseti pauzirao momentat kad se ona osmjehnula! ah ti divni krasni bijeli zubici
Danas, sve te stvari su dostupne klincima , na jedan klik pa se i ne cudim kakva nam mladost ostaje.
U Bosni covjek nikad ne moze naci mjeru.
Ili ce ispred BBI centra sresti domicilne cure koje su odlucile da je vrijeme da se KOMPLET oBmotaju u carsaf od glave do pete (ni oci ne vidis) (govori joj neko, slusaj jucer sam ti rek'o), pa skontah da je nasa.
ili ces naci ove uplakane plavuse sa loknicama zeljne dokazivanja i nametanja svojih nedostiznih standarda ostatku populacije , koja ce u teskom ocajanju da prozivljava teske dane skupljajuci mentalnu snagu da se bori sa nametnutim kompleksima.
Otislo je ovo drustvo u kurac.
Sto je jako tuzno, mi smo tu propast prihvatili i sa zanimanjem posmatramo kako idu dani, a mi tonemo i tonemo.
Ali zasto da zurimo? Kod nas je sve merhametli. Hajde da sa velikim zanimanjem komentarisemo svjetska drustvena zbivanja, i da sa zanimanjem pratimo hoce li Dzeko dobiti laskavo priznanje u vidu Zlatne kopacke na kraju sezone?
Tipkajte ljudi u Gugl koja drzava nudi imigracijske olaksice , i kako i na koji nacin covjek sa usranim BH pasosem moze da ode iz ove kolonijalne tvorevine od 51 129 km2 i da se konacno skrasi negdje gdje moze planirati normalan zivot i buducnost? (nije bas lako, jer ti ovaj pasos sto ga imas ne nudi neke mogucnosti, ali moras bjezat' da bi sacuvao ovo malo pameti !)
Jer ovdje.. kao sto kaze jedan Nadrealist: Nema nicega.
I onaj koji zadnji izadje, nek ostavi upaljeno svijetlo. Ni Elektroprivreda ne zna da su i oni vec odavno u mraku.
POST SCRIPTUM
Naci ce se neka pametnica , pa ce rec, ima svega i u bijelom tudjinskom svijetu.. ali sjetih se one mudre izreke tamne camuge sa kojom razgovarah nekad :
"You have been given the opportunity, u prevodu, pruzena ti je sansa! (LAND OF THE FREE AND THE HOME OF THE BRAVE!
- da imas kucu u predgradju , pa makar na kredit (porez, zavisi kako koja savezna drzava, ali smrt i porez na olimpijsko zlato su ono sto te ceka)
- da svaki dan sisas i kosis svoj mali travnjak, vikendom sa zenom raspalis rostilj, malo sutlije i satarasa i da uzivas u cvrkutu ptica, i da ne gledas preko neofarbane ograde smrknutog komsiju jer ste ste sporjeckali oko medje!
- da mores predat zahtjev za kupovinu glanc novog auta, da se kurcis po hood-u , da ti onaj sa coska zavidi i da ka'e: Otkud mu pare, bolan?
- da uredno izmirujes svoje porezne obaveze (ne zajebaji se sa otim)
- da djeci uplatis dobro skolovanje, i da budes sretan jer imas djecu i da si ih hairli odgojio.
I na kraju, da dostojanstveno zivis, guzis dok mognes i da umres.
Meanwhile , u Bosni mores krepat, niko se nece okrenut. Ka'e i hodza da ti prouci, trazi kovertu. Ima tarifa za sve.
Ka'e hodza: Buraz, Fatiha ti je petoba,ali ako hoces jos da ti se uz Fatihu jos nesto prouci, to ti dodje malo skuplje, ali eto mozemo se nagodit..
moze i na rate, primam sve kartice, imam ja halal POS terminal kod kuce i tako to..
Kakva sansa ovdje, bolan? Ne serite.
"Hajmo na kafu, buraz! Cekaj, jarane da pitam starog da mi da marku , kontas?"
-
kakavdanakneiskustvu
#9247 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo sve duze i duze
- insomnia78
#9248 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma sta ce nije on kriv
- salik79
#9250 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Koliko nelogicnosti i kontradiktornosti (da ne kazem neistina"Na stolu se nalaze dvije velike kafe sa mlijekom, Pištolj CZ M88 9mm, kljucevi crnog Audija A3 3.0 TDI sa zatamnjenim staklima, pozlacene felge
(niko ba ne zna da se ja vozim na plin , sve raja konta da ja sipam benzin, kontas?),