Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
et sad znamo kako je to borac najbolja proljetna ekipa
pohvali ja sudiju za crveni i kontam, ima muda i bilbiji da crveni na gradsom u banja luci. medjutim, onda suljic klizne kao iz udjbenika i uzme loptu cisto ko suza, ovaj mu svira faul i + mu daje zuti karton. sada ovaj penal koji nema smisla ni komentarisati... diretno uticanje na rezultat, ostecen tim koji se bori za titulu (slijedece kolo ako zeljo kiksa protiv olimpika a sarajevo dobije + derbi ) bilo bi tijesno do kraja sezone da je ovaj penal iskoristen.
sudiji zabrana minimalno 5 godina.
duminjo wrote:et sad znamo kako je to borac najbolja proljetna ekipa
pohvali ja sudiju za crveni i kontam, ima muda i bilbiji da crveni na gradsom u banja luci. medjutim, onda suljic klizne kao iz udjbenika i uzme loptu cisto ko suza, ovaj mu svira faul i + mu daje zuti karton. sada ovaj penal koji nema smisla ni komentarisati... diretno uticanje na rezultat, ostecen tim koji se bori za titulu (slijedece kolo ako zeljo kiksa protiv olimpika a sarajevo dobije + derbi ) bilo bi tijesno do kraja sezone da je ovaj penal iskoristen.
sudiji zabrana minimalno 5 godina.
za penal ste osteceni sto jest jest
Ne bi čovjek žalio da je samo TAJ JEDAN penal, nego nas jebu sudije brate iz tekme u tekmu. A najebem se majke onome ko god je za to odgovoran.
Stvar je kako igrati ovu ligu, kad te sudije ebu iz kola u kolo. Koliko god neko dobro odigrao, sudija te rokne, promjeni tok utakmice i ubije te u pojam.
I da je Murinjo trener ne bi mogao igrace motivirati.
Na kraju, sasvim realan rezultat na gradskom stadionu u BL...Sarajevo presretno zabilo gol, a Kantar promašio za pobjedu i to je to ukratko.
Naravno, pojedinci ce i dalje kukati na sudije onako po navici, cak i kad iskljucuje igraca Borca.
Puno bolje izdanje Sarajeva nego u prethodnim utakmicama i to me raduje. Čist penal bio, ali rezultat je brat bratu realan, jesmo malo bolji bili ali je i Borac imao dobre šanse.
LSD wrote:Na kraju, sasvim realan rezultat na gradskom stadionu u BL...Sarajevo presretno zabilo gol, a Kantar promašio za pobjedu i to je to ukratko.
Naravno, pojedinci ce i dalje kukati na sudije onako po navici, cak i kad iskljucuje igraca Borca.
Znas sta kaze miki maus...hos ovde da ti kazem ili na pp...biraj....
LSD wrote:Na kraju, sasvim realan rezultat na gradskom stadionu u BL...Sarajevo presretno zabilo gol, a Kantar promašio za pobjedu i to je to ukratko.
Kako ono bi penal za zelju protiv sirokog? Kako te nije sramota. Pa ako ono nije penal nista nije. bod vukas, cujic dva. Naserem se sudijama i sudijskoj organizaciji.
Opasna ta droga iz tvoga nick-a, nema šta!
KPNCTNJAH wrote:Sta ga citirate svega vam... taj je sve rekao kad su igrali protiv Listice ko je bio na forumu zna o cemu se radi...
Hvala Allahu na ignore listi!
Last edited by Maharadza on 28/04/2013 21:31, edited 1 time in total.
Ocigledan post provokacije i imas jos 5-6 prethodna slicna, moderatori neka razmatraju
Ocigledan post provokacije i imas jos 5-6 prethodna slicna, moderatori neka razmatraju
Dajem samo svoje mišljenje i viđenje utakmice...na šta imam forumsko pravo...mislim da je realno.
Ne trebate se sekirati, sve je to u par deka, samo je Željo 5 deka iznad ostalih...ipak, Sarajevo je moralni šampion lige.
Vukasović i Čujić prave razliku na tabeli.
Vrlo dobra utakmica za gledati, bar ovo drugo što sam gledao. Rezultat 1-1 realan. Kone fulili dvije dobre šanse i onda praščić kazni promašaje. Treba biti realan i reći da je Čuić propsutio svirati penal za komšinice, pa kasnije isključiti šejtana koji je imao već žuti. Dvije velike greške i ako je po meni dobro sudio do tih momenata.
BHF_Manijak wrote:Jebote lik vas lozi, a gori vi sto se primate ccc!
Ma da nas sudije ne povalise ova dva gostovanja bio bi derbi itekako zanimljiv. Ovako nas sudije kradu iz kola u kolo. Izgleda ima neko pravilo koje kaze da svaka ekipa koja igra protiv sarajeva ima pravo nekoliko puta igrati rukom. Bilo je rukometa i na kosevu protiv leotara samo manje ofirno