Melbourne_Australia wrote:Tomahawk11 wrote:Pitar_na_motoru wrote:bili su tatar i Rahmanovic u Mostaru, pa?
u listici takodje, pa?
ne pobjedjuju pojedinci niti su to toliko "prevage igraci" pa da kazes.....
Sreća nisu bili povrijeđeni i igraju po pola sata u vrh glave.
Kako znas da si u kurcu i da je liga kurac?? Kad pricas o Tataru i Rahmanovicu kao da su to likovi koji ti garantaju 2 razlike na terenu...Tugaaa..
Jer dva igraca koja su samo medjusobno bila odgovorna prosle sezone za haman 40 golova SAMO U LIGI (postignutih I asistencija) su totalno nebitne karike u bilo kojoj ekipi. Ako ne znas koliko je to golova, mozda te prosvijetli podatak da je tvoja citava ekipa od 23 igraca, uz najboljeg napadaca lige, zabila 43 gola prosle sezone. Znaci njih 2 su imali ucinak kao vasih 23.
Tatar ima 1 gol I 3 asistencije uz odigrane 3-4 pune utakmice ove sezone prije povrede. Cak stavise ta 2 igraca (uz Crepulju) su razmontirali Zelju na Grbavici prosle godine, sto je evidentno u onom trecem golu, koji je bio gol sezone.
Toliko o ligi i kurcu i tugi.
Cesto vidim da pises gluposti I kotam da trolas valjda jer ne vrijedi pisati sa djecom ovdje. Znam da si stariji, pa sam kontao da ti je to neka vrsta zajebancije. Ali sad sam uvjeren da jednostavno nemas pojma o fudbalu. To sto si trenirao fudbal prije 35 godina, ne znaci da se bas I razumijes u fudbal. Sve najbolje, ali ovako glup komentar I misljenje mora na ignor listu.