Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
archi_a
#92201 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa ja na nejavnom servisu hzhb je bolji program, ko će pored toga gledati Hayat. 
- tramvajtrojka
-
archi_a
#92203 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Na Hayatu esmeralda progledala, a vi nećete nikad. 
-
archi_a
#92204 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Imaš li još koju glupu ili si ispuhao?!?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
archi_a
#92206 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Naravno, sve će pare da pokupe. I ovo je tek početak. I šta ćete uraditi po tom pitanju? Pomoći u postavljanju ovih koji bi trebali i hayat između ostalog da ugase?
Last edited by archi_a on 06/04/2023 23:44, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#92207 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Damir arnaut se ko ckapi ushutio mjesecima a damir niksic diskituje i tumaci ustav i zakone 
-
archi_a
#92208 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Heh čovječe, onaj što je prije par mjeseci razbijao po prostorijama sdp-a. Izbacivali ga napolje. Galami po strankama, galami po televizijama, nešto vrisne, ko nekog će prepast, nešto zajeban, galami po parlamentu, galami po ulici pa ga lik patosira isped bbi, pa zove policiju i žali se da je napadnut. 
Last edited by archi_a on 06/04/2023 23:48, edited 1 time in total.
- MuaDib
#92209 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ima ona narodna, samo se lud može radovati izdaji.
A ovi što ječe izdaja, izdaja rade to sa ciničnim osmjehom, uvjereni da su ostvarili političku korist.
To nepatvoreno kvazi patriotski zlo koje je od Bošnjaka napravilo najsiromašniji narod Evrope, osudilo ga na izumiranje na svojoj zemlji, ekonomski obezglavilo, politički svelo na vođu i mulu, demografski rastjerali, a ono što je ostalo osudilo na životarenje i robovanje za koru hljeba, ima obraza govoriti o izdaji. Ako ćemo pravo ovdje se više nakon njiha nema šta ni izdati.
A političke anafalbete, muljatori i manipulatori mogu spočitavati SNSD i HDZ. Jer bez SDA se može, za razliku od HDZ kog 8 godina hrani i jača Komšić i SNSD kog isto toliko hrani i jača Izetbegović, jer potonji imaju skoro pa plebiscitarnu podršku u izbornim jedinicama sa većinski hrvatskim i srpskim stanovništvom. A SDA nema ni prostu većinu ni sa DF zajedno, u bošnjačkom biračkom tijelu, što trenutno SDP sa partnerima ima.
I ovo razvlačenje je igra na kartu likova poput Isaka danas, kojima nije problem prikloniti se begovatu i opsluživati isti.
A ovi što ječe izdaja, izdaja rade to sa ciničnim osmjehom, uvjereni da su ostvarili političku korist.
To nepatvoreno kvazi patriotski zlo koje je od Bošnjaka napravilo najsiromašniji narod Evrope, osudilo ga na izumiranje na svojoj zemlji, ekonomski obezglavilo, politički svelo na vođu i mulu, demografski rastjerali, a ono što je ostalo osudilo na životarenje i robovanje za koru hljeba, ima obraza govoriti o izdaji. Ako ćemo pravo ovdje se više nakon njiha nema šta ni izdati.
A političke anafalbete, muljatori i manipulatori mogu spočitavati SNSD i HDZ. Jer bez SDA se može, za razliku od HDZ kog 8 godina hrani i jača Komšić i SNSD kog isto toliko hrani i jača Izetbegović, jer potonji imaju skoro pa plebiscitarnu podršku u izbornim jedinicama sa većinski hrvatskim i srpskim stanovništvom. A SDA nema ni prostu većinu ni sa DF zajedno, u bošnjačkom biračkom tijelu, što trenutno SDP sa partnerima ima.
I ovo razvlačenje je igra na kartu likova poput Isaka danas, kojima nije problem prikloniti se begovatu i opsluživati isti.
- Chmoljo
#92210 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
gašenje te papanske televizije bi svakako bila dobra stvar za mentalnu higijenu populacije. ali problem je što isti mozgovi konzumiraju hayat, tv hzhb i pink zadruge i grand parade.
a kao mrze jedni druge.
tako i ti sada pjeniš na hdz, a krivo ti je samo što je u njihovom zagrljaju neko drugi.
ono svidi ti se koka, šlajfaš ga svaki dan na nju, a ona na kraju ode drugom. kurva. al dotad je bila princeza, buduća majka tvoje djece, ostarićete zajedno držati se za ruke u devedeset šestoj godini... al kurva...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Chmoljo
#92212 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
pa znaju švrakići. u turskoj se družili sa sepkom kad je bilo đe si bio ti kad je bilo najteže.
porpitivali je anatomiju.
-
archi_a
#92213 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hdz je "koka"? 
U zagrljaju sa hdz-om. Ovo je sva poenta. Bravo.
U zagrljaju sa hdz-om. Ovo je sva poenta. Bravo.
- Chmoljo
-
archi_a
- Chmoljo
-
archi_a
#92217 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Šta bi ja dao da bošnjaci imaju nekog ovako........ Visprenog do jaja, jebi ga.
- Student_u_Ostavci
#92218 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Plus su i suzdržaniTako dolazimo do posljednjeg apsurda današnje sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH u kojem je vladajuća većina u isto vrijeme pozvala na izmjenu zakona, ali je kazala i da je protiv toga.
- House
-
archi_a
#92220 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Jastrebovi na forumu i njihov način funkcionisanja.
Al ima i onaj trenutak kad pac dobije moć da ih jede jednog po jednog, što je u prenesenom značenju iznošenje neke informacije ili tumačenja koje je istinito ili relevantno. E tad nastane tajac, povlačenje da se konsoliduju. Pa novi napad, čoporativno, treba obesmisliti činjenice i nastalu štetu.
Last edited by archi_a on 07/04/2023 00:13, edited 1 time in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#92221 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Helem, da upadnem ovako u sred ove uzbudljive forumske bitke
Morel mi neko pametan pojasniti: ŠTA SAD I STA I KAKO DALJE?
Jel čekamo smita, je li sdp zna šta hoće skupa sa ostalima iz trojke?
Hoće li neki preokret i povrat stare hdz-sda ljubavi ili je prekid bio trajni?
Hvala unaprijed
Morel mi neko pametan pojasniti: ŠTA SAD I STA I KAKO DALJE?
Jel čekamo smita, je li sdp zna šta hoće skupa sa ostalima iz trojke?
Hoće li neki preokret i povrat stare hdz-sda ljubavi ili je prekid bio trajni?
Hvala unaprijed
-
archi_a
#92222 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Neće koka sa sda, otišla je u zagrljaj drugom. Onom što je prije izbora napadao sda što se slizo s njom, što je govorio da sa takvom kokom nikad neće. A sad, kad je valjda ona pružila ruke da zagrli, ono reče:"šta ću, jer koka je koka i koka je nezaobilazna". Ko što je valjda bila nezaobilazna i prije i tokom predizborne kampanje, al je ovaj tada svoje birače dovodio u zabludu, lagao, al to se zaboravilo. Ne znam, i neko šlajfanje su spominjali. 
Najbolje, Šmitd d'uradi nešto, nek sankcioniše, nek donese rješenje, al ne trajno da ne ugrozi koku za naredne izbore.
Najbolje, Šmitd d'uradi nešto, nek sankcioniše, nek donese rješenje, al ne trajno da ne ugrozi koku za naredne izbore.
Last edited by archi_a on 07/04/2023 00:20, edited 1 time in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#92223 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma pusti te koke, bezveze fore, država nam u pitanju vi se ovdje ko djeca zajebavatearchi_a wrote: ↑07/04/2023 00:18 Neće koka sa sda, otišla je u zagrljaj drugom. Onom što je prije izbora napadao sda što se slizo s njom, što je govorio da sa takvom kokom nikad neće. A sad, kad je valjda ona pružila ruke da zagrli, ono reče:"šta ću, jer koka je koka i koka je nezaobilazna". Ko što je valjda bila nezaobilazna i prije i tokom predizborne kampanje, al je ovaj tada svoje birače dovodio u zabludu, lagao, al to se zaboravilo. Ne znam, i neko šlajfanje su spominjali.![]()
Šta ti misliš šta je slijedeće?
-
archi_a
#92224 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Meni se druže sve ovo gadi, ovo je toliko ogolilo nesposobnost, neuvezanost. Toliko se nisko palo. Ja lično ne znam. Ja da se pitam, probosanski sabor, udruživanje, platforma, bosanski memorandum, uz čišćenje svih stranaka od kukolja i onih koji imaju bilo kakvu hipoteku. Stajanje na crtu onim politikama koje ovdje vode bitku, po davno napisanim planovima, ovaj put bez oružja, političkim sredstvima i kreću se po tačno utvrđenim pravilima i zamislima. Desetine stratega, savjetnika, svakodnevno analizira, utvrđuje i usmjerava te kretnje, gledaju i traže i najmanji procjep kroz koji mogu da provuku i izguraju svoj interes. Toga moramo biti svjesni. Bez toga, mrka kapa. Toga nam je falilo i prije.
Last edited by archi_a on 07/04/2023 00:46, edited 1 time in total.
-
GG_1231
#92225 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trojkaskim graDzanima i njihovim botinama je uspjeh i dobitak što su u dobrim odnosima i u vlasti sa HDZom, to im je najveće postignuće, i na to su ponosni... to ti dovoljno govori o njima.archi_a wrote: ↑07/04/2023 00:18 Neće koka sa sda, otišla je u zagrljaj drugom. Onom što je prije izbora napadao sda što se slizo s njom, što je govorio da sa takvom kokom nikad neće. A sad, kad je valjda ona pružila ruke da zagrli, ono reče:"šta ću, jer koka je koka i koka je nezaobilazna". Ko što je valjda bila nezaobilazna i prije i tokom predizborne kampanje, al je ovaj tada svoje birače dovodio u zabludu, lagao, al to se zaboravilo. Ne znam, i neko šlajfanje su spominjali.
Srećom, mislim da se Efendic i Ogresevic, kao jedini relativno normalni tu, debelo kaju kad vide s kim su usli u vlast i šta ovi rade i da to više nece ponavljati.