Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote:Adukoru bi ja recimo dao dvije plata tog Novakovica. Momak je za deset, kad ga gledas na terenu, vidis da odskače. Eno i Husref ga hvali i kaze da je vrhunski profesionalac. Da Bog da ga zadrzimo. Kad bi otisao u jaču ligu, ja bih njemu i drzvljanstvo dao, ako moze za nas igrati. Mislim da je igrao za juniore Gane, ako se ne varam.
E to je to. Pogrešnim se ljudima daje plata.
Normalno da Haris Duljević neće obnoviti ugovor sa Sarajevom kad je doprinosio više od svih ostalih i dobijao tri hiljade maraka, a istovremeno gledao kako Cezar uzima 5 puta više, a ne može pretrčati od centra do gola, a ne nešto više. E to je taj majmunluk koji smo dopustili, da bi svako normalan u Duljevićevoj poziciji sebi rekao, e nećemo tako, ako on ima 15, ja vrijedim 30.
I Sariću je u startu dato 10 hiljada maraka, što je pogrešno, jer ti automaski takav ugovor ne možeš više nikad obnoviti. Kako ćeš ga obnoviti, ne možeš mu 20 dati nikako. Takva vremena su, ako je suditi po škrtarenju tokom prošlog ljeta, hvala Bogu iza nas.
S tim da je i tad bio promašaj sa Kovačevićem, tražio je 6000 mjesečno, nisu mu dali toliko. A on je vrijedan tih para, bio bi najbolji štoper lige u ovom trenutku. U Poljskoj razvaljuje. Ali bolje je i tako fulit, nego nekom baciti na stol pet cifara. To je bolest.
Duljevicu je licno Tan dao ponudu od 100 k Eura(podjeljeno na 12 mjeseci) + plus bonus od 30 k Eura poslije svake sezone.
Decko jednostavno nije zelio vise igrati u BiH i to je sustina price.
Tomahawk11 wrote:Ko je doveo Adukora? Je li to sklop slučajnosti ili je pak neko nešto vidio?
Pošto se uglavnom kritikuje i ide priča kako se igrači dovode na neviđeno ili neku šuplju priču.
Tomahawk11 wrote:Ko je doveo Adukora? Je li to sklop slučajnosti ili je pak neko nešto vidio?
Pošto se uglavnom kritikuje i ide priča kako se igrači dovode na neviđeno ili neku šuplju priču.
Kazud ga je Hadzic doveo. Ili barem preporucio.
Ovaj Hadžić?
Ja sad googlao,ne pronađoh ništa o tome na čiju preporuku je došao. U svakom slučaju odlična preporuka u moru onih pogrešnih. Poslije Gojka,Jajala i Benke najbolje pojačanje, slobodno mogu reci. Odmah mu dati vecu platu i na vrijeme produziti ugovor, pa kad bude išao, da znamo da ne ide za kikiriki.
ibizza wrote:
Duljevicu je licno Tan dao ponudu od 100 k Eura(podjeljeno na 12 mjeseci) + plus bonus od 30 k Eura poslije svake sezone.
Decko jednostavno nije zelio vise igrati u BiH i to je sustina price.
uuu kad te leško pročita
Sta kad!? Vec mu se penje uz stepenice
Davali mu 10 milja ALI maraka platu i nije htio iz principa kad je vidio kakve ublehe dobijaju godinama dvocifrene cifre ,dok je on igrao za 3 milje....kakav Tan,kakvi bakraci....pa Sabrina mu se nije htjela javljati na telefon ipak vise vjerujem njemu @ibizza lazu te .
last mohicans wrote:
Ja sad googlao,ne pronađoh ništa o tome na čiju preporuku je došao. U svakom slučaju odlična preporuka u moru onih pogrešnih. Poslije Gojka,Jajala i Benke najbolje pojačanje, slobodno mogu reci. Odmah mu dati vecu platu i na vrijeme produziti ugovor, pa kad bude išao, da znamo da ne ide za kikiriki.
Produžiti ugovor što je prije moguće. Ugovor mu ističe naredne godine na ljeto. Kakav bi kiks bio da ode na zimu za neku siću ili džaba na ljeto.
Tako se prica, i da je zavrsio Cuki transfer u izrael i jos nekim igracima. A ovaj Adukor, kao da sam procitao negdje da je igrao u Izraelu... Nisam siguran. Ne da mi se guglat.
Ugl dosta ljudi kazu da ima slifa za ovaj posao, pa vidjecemo...
F&N wrote:Tako se prica, i da je zavrsio Cuki transfer u izrael i jos nekim igracima. A ovaj Adukor, kao da sam procitao negdje da je igrao u Izraelu... Nisam siguran. Ne da mi se guglat.
U karijeri je nastupao za Emirates SC (Gana), Gefle (Švedska), Trofense (Portugal), AS Beziers (Francuska) i OFI (Grčka).
F&N wrote:Tako se prica, i da je zavrsio Cuki transfer u izrael i jos nekim igracima. A ovaj Adukor, kao da sam procitao negdje da je igrao u Izraelu... Nisam siguran. Ne da mi se guglat.
U karijeri je nastupao za Emirates SC (Gana), Gefle (Švedska), Trofense (Portugal), AS Beziers (Francuska) i OFI (Grčka).
Poznajem momka. On je svjestan gdje se nalazi i to ce mu dosta pomoci jer dolazi iz sredine i porodice gdje nije imao najbolje uslove. Trebalo bi ove momke nagraditi i mislim da i ljudi u klubu tako razmisljaju i da ce par njih sigurno odraditi pripreme sa prvim timom.
„Istina je da sam imao razgovor sa čelnicima Sarajeva, Dinom Selimovićem i Abdulahom Ibrakovićem. Ideja je postojala, ali je presudilo to kada sam gledao jednu utakmicu tima s Koševa. Mislim da je Sarajevo igralo u Gradišci, a na terenu je bilo veliko blato. Tada sam sam sebi rekao „Miske, što tebi to treba!?“. Mislim da bi, da sam potpisao za Sarajevo, i u toj nekoj utakmici u svom tom blatu, na poluvremenu donio odluku da se obučem, sjeo bih u automobil i vratio se u Njemačku“.
Muhamed Đakmić wrote:
Stvarno misliš da je svaki ugovor moguće produžiti?
Ja recimo čisto sumnjam da bi Adukor htio potpisati obnovu. Da li ga zato treba otjerati?
Ma jok, ne mislim da je moguće baš svaki, ali za ovaj mislim da je moguće, pa neka se dobro potrude. Neka sjednu sa čovjekom dok je pauza pa neka mu ponude novi ugovor. Vjerujem da bi htio, treba vidjeti.
Muhamed Đakmić wrote:
Stvarno misliš da je svaki ugovor moguće produžiti?
Ja recimo čisto sumnjam da bi Adukor htio potpisati obnovu. Da li ga zato treba otjerati?
Ma jok, ne mislim da je moguće baš svaki, ali za ovaj mislim da je moguće, pa neka se dobro potrude. Neka sjednu sa čovjekom dok je pauza pa neka mu ponude novi ugovor. Vjerujem da bi htio, treba vidjeti.
Ma vjerujem da se razmišlja o tome, ali igrači te uvijek zavlače do samog kraja.