Ne znam, vi se bolje razumijete, ali mislim da je bio los vec nekoliko utakmica.Grean wrote:Ja mislim da nije do njega ali eto.plain vanilla wrote:https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... edu/169036
Sad cete proigrat. Ovaj je odavno trebao na klupu.
Ponado' sam se prije no otvorih da je Milanovic
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#92151 Re: Premijer liga BiH
- plain vanilla
#92152 Re: Premijer liga BiH
Jesil kupio karte za Dinamo?sumirprimus wrote:Chiaruga pospremi ovo i natoci im do vrha
-
sumirprimus
#92153 Re: Premijer liga BiH
Nisam jos 
- Logovan
#92154 Re: Premijer liga BiH
Ovu sezonu nije na svom nivou, ali isto tako važi za jednog od igrača koji u svakom trenutku može napraviti odlučujući potez koji će donijeti pobjedu taman da je ne znam koliko loš. A i da ne govorim to da nam je potreban apsolutno svaki igrač, bio on loš ili ne.plain vanilla wrote: Ne znam, vi se bolje razumijete, ali mislim da je bio los vec nekoliko utakmica.
- Charuga
- Globalni moderator
#92155 Re: Premijer liga BiH
Koga je vrijeđao, da te i ovde javno pitam, pošto sam te pitao i na pp?Grean wrote:Ne samo cekam da vidim kriterije, znaci @tomo je ogranicen (uvijeno ali to je poruka) a nama se opet nesto prisiva Kobilja glava, ko valjda to bi trebalo biti seljackije od Grbavice.
Mi smo se hladili i za bezazlene nazive tipa "tampon arena" i to redovno a Kobilja glava se pominje neprestano. Nejse, samo da vidimo.
Nije navijače Sarajeva, nije klub, nije igrače nego koga? Benjamina Isovića. I ti nakon toga prozivaš mene kao moderatora, i nekakve kriterije. I ti prozivaš moderaciju, vazda neka ugroženost.
Godinama naziv šlagirani prolazi bez sankcija, godinama morž i hidrocefalus uredno prolazi bez kazne. Ne smeta to tebi, niti se buniš, niti prozivaš moderaciju. Samo pređeš preko toga.
Ako može šlagirani, morž, hidrocefalus, ne vidim što ne može poveznica Kobilje glave i B. Isovića. Sve je to kućni odgoj forumaša, ali ne krši pravila foruma.
Ti si izgleda prespavao godine na forumu. Opet ponavljam, šlagirani, hidrocefalus, morž i slično nije nastalo poslije vrijeđanja Benje, nego puno, puno, puno ranije. Uzvračanje je ono prema Benji.Grean wrote:Moramo malo uzvratiti kad vasi prozivaju uglednu familiju Isovic koja nije iz Beograda plakala nad teskom sudbinom Sarajeva i Bosne niti cekala da vidi na kojoj ce strani zavrsiti stadion vec je bila tu u Sarajevu.
Eh kad vasi bolidi mogu vrijedjati takve ljude cemu onda iscudjavanje za Osime?
"Bolidi". Ovo je direktna uvreda prema forumašima.
Popusti se komentarisanja moderacije, prijavi ako ti smeta, pa ćemo riješiti sve.
- plain vanilla
#92156 Re: Premijer liga BiH
Ja bome kupilasumirprimus wrote:Nisam jos
- plain vanilla
#92157 Re: Premijer liga BiH
Samo sto taj trenutak nikako da dodje. Kao Asim Zec, sad te ukopa, pa se izvadi.Logovan wrote:Ovu sezonu nije na svom nivou, ali isto tako važi za jednog od igrača koji u svakom trenutku može napraviti odlučujući potez koji će donijeti pobjedu taman da je ne znam koliko loš. A i da ne govorim to da nam je potreban apsolutno svaki igrač, bio on loš ili ne.plain vanilla wrote: Ne znam, vi se bolje razumijete, ali mislim da je bio los vec nekoliko utakmica.
Ali, opet, vi znate bolje, to je samo moje laicko misljenje.
- nosara
#92158 Re: Premijer liga BiH
Da li mi neko moze rastumaciti zasto je bitno da se ukloni atletska s Koseva? Kakvo to rjesenje imaju da im smeta?
Ima li neki projekat da se baci oko ili je sve tajno ko isusova vecera?
Ima li neki projekat da se baci oko ili je sve tajno ko isusova vecera?
- Grean
#92159 Re: Premijer liga BiH
Ne pravi se lud @charuga ko i obicno, nije bilo na racun Benje nego je upuceno meni.Charuga wrote:Koga je vrijeđao, da te i ovde javno pitam, pošto sam te pitao i na pp?Grean wrote:Ne samo cekam da vidim kriterije, znaci @tomo je ogranicen (uvijeno ali to je poruka) a nama se opet nesto prisiva Kobilja glava, ko valjda to bi trebalo biti seljackije od Grbavice.
Mi smo se hladili i za bezazlene nazive tipa "tampon arena" i to redovno a Kobilja glava se pominje neprestano. Nejse, samo da vidimo.
Nije navijače Sarajeva, nije klub, nije igrače nego koga? Benjamina Isovića. I ti nakon toga prozivaš mene kao moderatora, i nekakve kriterije. I ti prozivaš moderaciju, vazda neka ugroženost.
Godinama naziv šlagirani prolazi bez sankcija, godinama morž i hidrocefalus uredno prolazi bez kazne. Ne smeta to tebi, niti se buniš, niti prozivaš moderaciju. Samo pređeš preko toga.
Ako može šlagirani, morž, hidrocefalus, ne vidim što ne može poveznica Kobilje glave i B. Isovića. Sve je to kućni odgoj forumaša, ali ne krši pravila foruma.
Ti si izgleda prespavao godine na forumu. Opet ponavljam, šlagirani, hidrocefalus, morž i slično nije nastalo poslije vrijeđanja Benje, nego puno, puno, puno ranije. Uzvračanje je ono prema Benji.Grean wrote:Moramo malo uzvratiti kad vasi prozivaju uglednu familiju Isovic koja nije iz Beograda plakala nad teskom sudbinom Sarajeva i Bosne niti cekala da vidi na kojoj ce strani zavrsiti stadion vec je bila tu u Sarajevu.
Eh kad vasi bolidi mogu vrijedjati takve ljude cemu onda iscudjavanje za Osime?
"Bolidi". Ovo je direktna uvreda prema forumašima.
Popusti se komentarisanja moderacije, prijavi ako ti smeta, pa ćemo riješiti sve.
Kad vec idemo online
- Charuga
- Globalni moderator
#92160 Re: Premijer liga BiH
Nema potrebe za takvim nastupom, ne vrijeđam te, ne vređaj me. Čuj ne pravi se lud, kao i obično.
Ostalo na pp, ako hoćeš, već sam ti napisao.
Ostalo na pp, ako hoćeš, već sam ti napisao.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#92161 Re: Premijer liga BiH
Crveno Vs. Zeleno

- Maharadza
#92162 Re: Premijer liga BiH
Ma dobar je on, samo je odavno trebalo da mu se zabrani izvođenje penala i bilo koje vrste slobodnjaka. A imam osjećaj da će ga Husref "iz inata" ubaciti i polu-mrtva u teren ako bude kakvog penala, samo da ga opet izvede, fuli i nas opet natjera u apoteke...plain vanilla wrote:https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... edu/169036
- plain vanilla
#92163 Re: Premijer liga BiH
Pa svaki igrac u nekom momentu 'padne'. Mozda ga je tad bolje odmoriti i postediti.Maharadza wrote:Ma dobar je on, samo je odavno trebalo da mu se zabrani izvođenje penala i bilo koje vrste slobodnjaka. A imam osjećaj da će ga Husref "iz inata" ubaciti i polu-mrtva u teren ako bude kakvog penala, samo da ga opet izvede, fuli i nas opet natjera u apoteke...plain vanilla wrote:https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... edu/169036
Ali vi niste ni imali nekog izbora, previse povrijedjenih.
Jutros naslov Zatvara se bolnica na Koševu, poslije toga vijest o povredi.
Trebaju u turbe ubacit
- armin071
#92164 Re: Premijer liga BiH
sve su to aferimi losih priprema. mjenjati onakvog kondicionog trenera sa nekim anonimusom, propustanje par dana priprema, sve je to doslo na naplatu. da su pametni trazili bi vrhunskog kondicionog po evropi i platili ga koliko zine.... ali daleko su ovi nasi od pameti. jos uvijek je to teski amaterizam.
- Logovan
#92165 Re: Premijer liga BiH
Neke povrede nisu zbog loših priprema, npr. Stanojević, pa Oremuš, mislim još jedan ili dvojica.armin071 wrote:sve su to aferimi losih priprema. mjenjati onakvog kondicionog trenera sa nekim anonimusom, propustanje par dana priprema, sve je to doslo na naplatu. da su pametni trazili bi vrhunskog kondicionog po evropi i platili ga koliko zine.... ali daleko su ovi nasi od pameti. jos uvijek je to teski amaterizam.
- ultima_palabra
#92166 Re: Premijer liga BiH
Preuzimac odgovornosti je igrac manje, nadam se sto brzem oporavku.
-
mirza_15
#92167 Re: Premijer liga BiH
Eno gledam Romu. Desetak povrijeđenih. Garant doveli nekog anonimusa za kondicionog i kasno počeli s pripremama. Ali se zato Tuzla dobro spremila. Treba vidjeti kakav je kondicioni kod njih. Oni nemaju problema sa povredama.armin071 wrote:sve su to aferimi losih priprema. mjenjati onakvog kondicionog trenera sa nekim anonimusom, propustanje par dana priprema, sve je to doslo na naplatu. da su pametni trazili bi vrhunskog kondicionog po evropi i platili ga koliko zine.... ali daleko su ovi nasi od pameti. jos uvijek je to teski amaterizam.
-
sumirprimus
#92168 Re: Premijer liga BiH
Kakav ce bit, top. Preso iz slobode

Jasko
Jasko
- plain vanilla
#92169 Re: Premijer liga BiH
On je spremao nase prije nego ce Nala doci?sumirprimus wrote:Kakav ce bit, top. Preso iz slobode![]()
Jasko
-
tcz
#92170 Re: Premijer liga BiH
bolje tri pobjediti po 1:0 nego jednu 3:0Melbourne_Australia wrote:Bice kompletni i sve ispod 2 razlike za njih je sramota njihova..sime_cipol wrote:Valjda pitari budu imali milosti sljedeći derbi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92171 Re: Premijer liga BiH
tcz wrote:bolje tri pobjediti po 1:0 nego jednu 3:0Melbourne_Australia wrote:Bice kompletni i sve ispod 2 razlike za njih je sramota njihova..sime_cipol wrote:Valjda pitari budu imali milosti sljedeći derbi![]()

- plain vanilla
#92172 Re: Premijer liga BiH
bolje pobijediti nego izgubiti 
-
mirza_15
#92173 Re: Premijer liga BiH
Bolje je igrati dobro i pobijediti, jer ako izgubiš džaba ti što si igrao loše.plain vanilla wrote:bolje pobijediti nego izgubiti
- decko_sa_kovaca
- Logovan
#92175 Re: Premijer liga BiH
+1 slažem seplain vanilla wrote:bolje pobijediti nego izgubiti