Sirija vol. 2

Locked
Young Erotica

#92051 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

insomnia78 wrote:Eki kakvu muziku volis
Djesi bijo 90-tih, a dje tata?
Jesi vato male zeke po BiH il si staso tek za kocobo?
:shock: dal mi se cini ili se nerviras, druge si sa vise stila provocirao.
@chalenger ne znam zasto je to bitno ali sam svestran, od klasične do elektronike.
Challenger__

#92052 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Young Erotica wrote:@chalenger ne znam zasto je to bitno ali sam svestran, od klasične do elektronike.
Muzički afinitet govori mnooogo o ličnosti. Hvala na odgovoru.
Kaligrafija

#92053 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

insomnia78 wrote:Kakve vi gluposti posete to su cuda nevidjena :lol:
A inace sve ostale religije stavljaju druge ispred sebe :lol:

PS: im’o sam ja svoju Gazu. Od mene dosta
Ispalio se u Francusku prije pocetka rata! :lol: :lol:
insomnia78

#92054 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Kaligrafija wrote:
insomnia78 wrote:Kakve vi gluposti posete to su cuda nevidjena :lol:
A inace sve ostale religije stavljaju druge ispred sebe :lol:

PS: im’o sam ja svoju Gazu. Od mene dosta
Ispalio se u Francusku prije pocetka rata! :lol: :lol:
:thumbup:
insomnia78

#92055 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Young Erotica wrote:
@chalenger ne znam zasto je to bitno ali sam svestran, od klasične do elektronike.
Nije to nikakva provokacija no obicno pitanje. Stob cheli reko cesto se iz toga dje je cojk bio 90–tih moze zakljuciti dosta o njegovoj licnosti
Nadzornik

#92056 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Challenger__ wrote:
Young Erotica wrote:@chalenger ne znam zasto je to bitno ali sam svestran, od klasične do elektronike.
Muzički afinitet govori mnooogo o ličnosti. Hvala na odgovoru.
Cuj to,hoces reci da Kiki voli Kurde zato sto slusa Serifa Konjevica... :D
jao_situacije

#92057 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

sunceKOtepsija wrote:Cetiri hiljade americkih oficira, instruktora, vojnika, placenika,...je zvanicno na tlu Sirije.
ne računaju se plaćenici
samo oni koji imaju radni staž u vojsci
Kikibombona

#92058 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

U decembru izbori!
Jazira region: 3149 candidates, in addition to 367 who run as independents, only two lists compete: Democratic Nation & National Coalition.

Afrin region: 1550 candidates, in addition to 82 who run as independents, 3 lists compete: Democratic Nation, National Coalition & Yekiti.

Furat region (Kobani & Tal Abyad): 1213 candidates, 97 run as independents + 3 lists compete: Democratic Nation, al-Wahda, leftist party.
Democratic Nation - kurdska koalicija okupljena oko PYD
National Coalition - Arapi

Djevojke crtaju u Efrinu! :D

Image
sunceKOtepsija

#92059 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

jao_situacije wrote:
sunceKOtepsija wrote:Cetiri hiljade americkih oficira, instruktora, vojnika, placenika,...je zvanicno na tlu Sirije.
ne računaju se plaćenici
samo oni koji imaju radni staž u vojsci

Pardon, pogresno sam se ODrazio. Ostalih placenika je najvjerovatnije daleko vise.
Kaligrafija

#92060 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

Challenger__ wrote:
Kaligrafija wrote:Sto ovo pogodi insomniu za goyime...pa zapisano je to u njihovim svetim knjigama, suncekotepsija nije nista slagao...Oni misle da smo svi ostali radna marva i da su oni nebeski narod, predodredjen da vlada...!!! Sto to tebe tangira ti si ateista i onako i osudjujes sve radikalne elemente, jel tako...!?... e moja nesanico..da te koji dan smjestit u Gazu...ja mislim da bi i vjernik postao... :lol:
Ne razumije on o čemu ti pišeš.
A to su ti ljudi bez muda i casti, bacis ga u neku stranu zemlju i on izgubi svoj identitet i ko kameleon se stopi sa masom i ima potrebu da Europejcima da dokaze da je veci Europejac, liberalnih shvatanja...Ali u zapecku svoga cumeza, na sigurnom iza ekrana monitora, postaje radikal koji ima potrebu da popljuje sve drugacije i svakog ko ima drugacije misljenje, i ne shvata da negovi svjetonazori nisu liberalni vec radikalni, i da bi se veoma lako utopio u masu i sa ISILovcima kad bi za to bilo potrebe, tj. sto bi u narodu rekli DUR GUZICI...!
Challenger__

#92061 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Kaligrafija wrote:A to su ti ljudi bez muda i casti, bacis ga u neku stranu zemlju i on izgubi svoj identitet i ko kameleon se stopi sa masom i ima potrebu da Europejcima da dokaze da je veci Europejac, liberalnih shvatanja...Ali u zapecku svoga cumeza, na sigurnom iza ekrana monitora, postaje radikal koji ima potrebu da popljuje sve drugacije i svakog ko ima drugacije misljenje, i ne shvata da negovi svjetonazori nisu liberalni vec radikalni, i da bi se veoma lako utopio u masu i sa ISILovcima kad bi za to bilo potrebe, tj. sto bi u narodu rekli DUR GUZICI...!
Jasno je to meni, ne jednom sam napisao da su mentalnim sklopom neuporedivo bliži ISIL-u nego vrijednostima koje deklarativno zastupaju. BTW, odlično formulisano.
Nadzornik

#92062 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Kikibombona wrote:U decembru izbori!
Jazira region: 3149 candidates, in addition to 367 who run as independents, only two lists compete: Democratic Nation & National Coalition.

Afrin region: 1550 candidates, in addition to 82 who run as independents, 3 lists compete: Democratic Nation, National Coalition & Yekiti.

Furat region (Kobani & Tal Abyad): 1213 candidates, 97 run as independents + 3 lists compete: Democratic Nation, al-Wahda, leftist party.

Image
Da im ova slika nije malo ukrivo...???
Krokodajl

#92063 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

insomnia78 wrote: Nije to nikakva provokacija no obicno pitanje. Stob cheli reko cesto se iz toga dje je cojk bio 90–tih moze zakljuciti dosta o njegovoj licnosti
91-e u SFRJ
92-e u Herceg Bosni
93-e u RBiH
99-e u RS

Šta'š sad :D
Nadzornik

#92064 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Krokodajl wrote:
insomnia78 wrote: Nije to nikakva provokacija no obicno pitanje. Stob cheli reko cesto se iz toga dje je cojk bio 90–tih moze zakljuciti dosta o njegovoj licnosti
91-e u SFRJ
92-e u Herceg Bosni
93-e u RBiH
99-e u RS

Šta'š sad :D
Pa ti si Kurd.

Ovo moze prezivjeti samo Kurd,nikad svoj na svome... :D
insomnia78

#92065 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Kaligrafija wrote:
Challenger__ wrote:
Kaligrafija wrote:Sto ovo pogodi insomniu za goyime...pa zapisano je to u njihovim svetim knjigama, suncekotepsija nije nista slagao...Oni misle da smo svi ostali radna marva i da su oni nebeski narod, predodredjen da vlada...!!! Sto to tebe tangira ti si ateista i onako i osudjujes sve radikalne elemente, jel tako...!?... e moja nesanico..da te koji dan smjestit u Gazu...ja mislim da bi i vjernik postao... :lol:
Ne razumije on o čemu ti pišeš.
A to su ti ljudi bez muda i casti, bacis ga u neku stranu zemlju i on izgubi svoj identitet i ko kameleon se stopi sa masom i ima potrebu da Europejcima da dokaze da je veci Europejac, liberalnih shvatanja...Ali u zapecku svoga cumeza, na sigurnom iza ekrana monitora, postaje radikal koji ima potrebu da popljuje sve drugacije i svakog ko ima drugacije misljenje, i ne shvata da negovi svjetonazori nisu liberalni vec radikalni, i da bi se veoma lako utopio u masu i sa ISILovcima kad bi za to bilo potrebe, tj. sto bi u narodu rekli DUR GUZICI...!
Kme, kme :lol: :lol: :lol:
Young Erotica

#92066 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

insomnia78 wrote:
Young Erotica wrote:
Nije to nikakva provokacija no obicno pitanje. Stob cheli reko cesto se iz toga dje je cojk bio 90–tih moze zakljuciti dosta o njegovoj licnosti
Kuci nisam ni znao da je rat,malo nesto video ovog kosovskog dok su bombe padale, nista bitno i lepo za secati se.
insomnia78

#92067 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Bizite. Odo sebi zavrsiti kasiku eroina. Normalan vas nemere citati
Kaligrafija

#92068 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligrafija »

insomnia78 wrote:Bizite. Odo sebi zavrsiti kasiku eroina. Normalan vas nemere citati
Zamijesaj i mlijeka u prahu, razgodi...Nemoj lud sutra da nam hodas i pljackas stare bakice po Francuskoj... :lol:
insomnia78

#92069 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Idi se druze da nemas pojma o alternativnoj medicini. Ne moze mlijeko u pra’u. Samo plazma il’ fasada
Young Erotica

#92070 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

insomnia78 wrote:Idi se druze da nemas pojma o alternativnoj medicini. Ne moze mlijeko u pra’u. Samo plazma il’ fasada
Na mdma bolja zurka
zrakomlat

#92071 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote: ..................
Stob cheli reko cesto se iz toga dje je cojk bio 90–tih moze zakljuciti dosta o njegovoj licnosti
:lol:
zrakomlat

#92072 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Nadzornik wrote:
Kikibombona wrote:U decembru izbori!

Image
Da im ova slika nije malo ukrivo...???
Ma jok, felšava mu vugla.
sumirprimus

#92073 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote: ..................
Stob cheli reko cesto se iz toga dje je cojk bio 90–tih moze zakljuciti dosta o njegovoj licnosti
:lol:
Uuiuii ovo je nisko :lol:
jao_situacije

#92074 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

zahrđala im skela
Challenger__

#92075 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Predsjednik Egipta protiv izraelskih napada na Siriju, naravno.
Egypt's Sisi warns against Israeli strikes in Syria, says 'wars do not solve problems'

Egyptian President Abdel-Fattah El-Sisi has expressed his concern over the prospect of Israeli military action against militias linked to Hezbollah and Iran in Syria near the occupied Golan Heights, saying further military intervention will not bring peace to the region.

He addressed the possibility of Israel engaging in military action against militias linked to Hezbollah and Iran, both in south-western Syria and the Israel-occupied Golan Heights, saying that such actions might provoke further conflict.

“I hope this does not take place; the region has had its share of disturbances. Experiences throughout history show that wars do not solve problems, and what’s more dangerous than the military intervention itself are its further consequences", El-Sisi said.

"I call for the respect of Syria’s sovereignty and security and stability; more wars won’t solve the problem."

:arrow: LINK

E moj Kiki, crni Kiki.
Locked