Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
animus

#92026 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Samo se prebacimo na zapad. Ogroman stadion mozemo svi stati na jednu tribinu. Kad napravimo sranje na zapadu idemo na sjever.
Grean

#92027 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

plain vanilla wrote:Ma ja, pa bi vas kaznili 10 utakmica bez publike.
Ma neka kazne.

Evo 10 godina gledamo smijuriju oko Vedranovog ubistva, klasicno ismijavanje. Dok sam sebe ne pocnes postovati nece te ni drugi ispostovati.

Na kraju krajeva, ko kaze da cemo gadjati. Samo da prodju taj Walk of Fear dosta je, da znaju da je mreza skinuta za njihovu ljubav.

I sve tako dok mreza ne bude tamo gdje najvise gadjaju i ugrozavaju zivote drugih.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#92028 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Jeste huligani :mrgreen:
animus

#92029 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Kad se zacuje pjesma sa tribina: Hajde Puki zabij gol.... i onda vatromet. :bih:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#92030 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Grean wrote:Uprava FKS je na potezu a ovo ostalo je samo iz supljeg u prazno.

Nije valjda direktorica dzaba diplomirala sportsko pravo ako se ne varam. Valjda treba znati dokle moze.

Evo moj prijedlog, ako SB i Zrinjski ne postave zastitne mreze da i mi donesemo odluku da se nasa ispred istoka (cini mi se da je imamo, ne vidi se dobro sa zapada :oops:) skida kad gostuju ove dvije ekipe. Ako smo skidali stolice mozemo i mrezu.

Kakav bi odjek ovakva odluka imala u FSBiH, Hercegovini, medijima....poziv na linc?
Skinite mrezu i naručite 4t snijega :D
avetinja

#92031 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

animus wrote:Kad se zacuje pjesma sa tribina: Hajde Puki zabij gol.... i onda vatromet. :bih:
Ništa to, to su dječije igrice. Svastika pa da vidimo. Fašizam kod UEFE košta cca. 100.000 eura, a baklje cca. 30.000 eura. Proceduru ponavljati sve do kraja grupe
East_side

#92032 Re: Premijer liga BiH

Post by East_side »

Fuuj koja gamad, mamu im jebem. Kazna od saveza :lol: Ma nek nas ovi jebu gdje god i kako god stignu.

U pravu su ljudi. Evo i ja kazem, GAZI BALIJE! Gazi balijski savez, reprezentaciju, sve sve sve!
plain vanilla

#92033 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

"Vi kad biste reagovali na svaku pogresnu odluku sudije, utakmica bi zavrsila bez igraca".
Eto sta kaze ovo oko sokolovo, zna i on da je sudjenje lopovsko.
Gasi sve.
svi u napad

#92034 Re: Premijer liga BiH

Post by svi u napad »

Crvena Tifoza wrote:Ovakve kazne će biti sve dok se klubovi ne krenu direktno žaliti u UEFA. Umjesto da ovi iz saveza rade na tome da se nacionalizam i šovinizam iskorijeni sa tribina, oni ga ovakvim odlukama još šire.
Bravo Tifoza. :thumbup: :izet: To je jedini nacin da se ovo sranje zaustavi. Al tu imas dva nerjesiva problema. Prvi je da u koliko se Sarajevo zali moze se oprostiti od titule i odlaska u Evropu a da ne govorim o kaznamako je bi usljedile. Pa kad mi ili strumfovi zapalimo baklje kazne su izmedju 5 i 8 milja. Uje Savez kazni sa 3 milje za sav nered koji su napravili a pomocnog trenera sa 1 500 KM (treba ga kazniti drasticno al u poredjenju sa klubom je smijesno). Drugi problem je da u UEFI sjedi Suker, imaju Bobana u FIFI a mi imamo kriminalca za predsjednika za kojeg niko u UEFI nije glasao. Hej bolan ni jedan glas nije dobio. Da ima mrvu morala sam bi se "ponistio" (kako nas narod kaze).
Dakle tvoj prijedlog je jedino rjesenje u ovom i u buducim slucajevima. E sad da li ce nas klub/uprava imati snage i zelje da se zrtvuju za interese BiH fudbala ili ce vuk pojesti magarca ne treba puno pameti za odgovor u ovom slucaju. Nema niko muda jer sirotinja mora nekako prezivljavati a i mi navijaci bi bili ljuti na njih sto ne igraju u Evropi i sto nemaju dobre rezultate. Tako cemo mi nastaviti sa ovim sranjima a kad budu dosli na Kosevo oni ce sami iscenirati nered kako bi pokazalo da smo mi uzrok problema a ne ustasluk. Zivjeli.
sime_cipol

#92035 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Evo covjek rece da nije penal za HŠK.
Pardoniram komsije :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#92036 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kako je ono bilo, 8 utakmica bez publike, 25 k KM, pa im to smanjili na nešto smiješno... Ponovni prekršaj 2 utakmice bez publike i 3 k KM. Cirkus...
LSD

#92037 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Željo kad je pozivao na sveopšti džihad protiv Saveza, smijali se, sprdali se, ma hajte molim vas, kao vidi ovih šta pricaju, zauzeti smo pravim stvarima, ganjaju se duple krune i tako to....e sad levati trpite zulum Begića i kompanije :izet: nemoj mi se ništa obracati, jes cuo... da bogda vas natezali narednih 20 godina :izet:
Last edited by LSD on 07/10/2019 21:26, edited 1 time in total.
plain vanilla

#92038 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ovaj nesvirani crveni za Slogu je bio na samom pocetku. Sloga bi igrala utakmicu s igracem manje, plus bez prvog golmana.
I sta sad Zvijezda ima od toga sto je ovaj rekao da je to za crveni?
Tomahawk11
Globalni moderator

#92039 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:Ovaj nesvirani crveni za Slogu je bio na samom pocetku. Sloga bi igrala utakmicu s igracem manje, plus bez prvog golmana.
Suspenziju sudije?
Tomahawk11
Globalni moderator

#92040 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Željo kad je pozivao na sveopšti džihad protiv Saveza, smijali se, sprdali se, ma hajte molim vas, kao vidi ovih šta pricaju, zauzeti smo pravim stvarima, ganjaju se duple krune i tako to....e sad levati trpite zulum Begića i kompanije :izet: nemoj mi se ništa obracati, jes cuo... da bogda vas natezali narednih 20 godina :izet:
Pa gora kazna vama za bakljadu na derbiju nego ŠB za ovo orgijanje :mrgreen:
SirokiB

#92041 Re: Premijer liga BiH

Post by SirokiB »

Tomahawk11 wrote:Kako je ono bilo, 8 utakmica bez publike, 25 k KM, pa im to smanjili na nešto smiješno... Ponovni prekršaj 2 utakmice bez publike i 3 k KM. Cirkus...
7 tekmi i 25 000 KM
Kazna smanjena na 3 tekme a novcana ostala 25 000 KM
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#92042 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Dupla kruna sa treceg mjesta?! :lol:
sime_cipol

#92043 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

plain vanilla wrote:Ovaj nesvirani crveni za Slogu je bio na samom pocetku. Sloga bi igrala utakmicu s igracem manje, plus bez prvog golmana.
Poj'o vuk magarca :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#92044 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

SirokiB wrote:
Tomahawk11 wrote:Kako je ono bilo, 8 utakmica bez publike, 25 k KM, pa im to smanjili na nešto smiješno... Ponovni prekršaj 2 utakmice bez publike i 3 k KM. Cirkus...
7 tekmi i 25 000 KM
OK. Zar ovo nije ponovljeni prekršaj i samim time povlači veću kaznu?
SirokiB

#92045 Re: Premijer liga BiH

Post by SirokiB »

Mene zanima samo jedno, ako je FKS u pravu, što su pobrisali objavu sa službene stranice za dopis Fifi, Uefi itd? Ako si nesto objavio javno što brišeš?

Jel to znači da će se morati javno ispričati NKŠB? :)
avetinja

#92046 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

SirokiB wrote:7 tekmi i 25 000 KM
A za koju ste utakmicu dobili tu kaznu?
plain vanilla

#92047 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
Suspenziju sudije?
Sta to znaci timu koji se bori za opstanak ili bilo kojem timu?
Nekad presudi bod za opstanak, jurop ili titulu.
Ukradu ti ondje bod, ovdje dva, i mozes se slikat.
LSD

#92048 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote:
LSD wrote:Željo kad je pozivao na sveopšti džihad protiv Saveza, smijali se, sprdali se, ma hajte molim vas, kao vidi ovih šta pricaju, zauzeti smo pravim stvarima, ganjaju se duple krune i tako to....e sad levati trpite zulum Begića i kompanije :izet: nemoj mi se ništa obracati, jes cuo... da bogda vas natezali narednih 20 godina :izet:
Pa gora kazna vama za bakljadu na derbiju nego ŠB za ovo orgijanje :mrgreen:
Šta to sad vi odjednom nešto protiv Saveza koji vam je poklonio duplu krunu :shock: plus imate tamo u onim komisijama pun qrac instaliranih pitačića poput onog pokemona Maida Delića.
Kakvo su to momenti ? odkud sad vi da protiv Saveza talasate :? niste jasni sami sebi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#92049 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

SirokiB wrote:Mene zanima samo jedno, ako je FKS u pravu, što su pobrisali objavu sa službene stranice za dopis Fifi, Uefi itd? Ako si nesto objavio javno što brišeš?

Jel to znači da će se morati javno ispričati NKŠB? :)
Ne znam, ako su napisali nešto što nije, valjda. Ne zbog tih eventualnih dopisa nego zato što se preletjelo.
Zašta se konkretno izvinuti? Za onako fin doček?
mirza_15

#92050 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Kakvog debila su ovi poslali. Đuturum koji je jednom nogom u grobu i taj je još predsjednik komislije.

"Je li bi faul nad Hebibovićem?" "Pa možda je prvo gurnut igrač Zrinjskog, pa onda faul nad Hebibovićem, pa opet faul nad igračem Zrinjskog..." Pa mogao je tako u nedogled. Eto, ako je bilo tog guranja zar nije trebao to svirati? Zar već to nije greška?
Locked