Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#92001 Re: Premijer liga BiH
Nakon žalbe, ide još niže.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#92002 Re: Premijer liga BiH
dok je pomoćni trener Sarajeva Dževad Šarić dobio tri mjeseca zabrane bavljenja nogometnom i kaznu u iznosu od 1.500 KM.
-
Melbourne_Australia
#92003 Re: Premijer liga BiH
Ja fakat nemam snage da gledam vise ovo nase smece od lige , nakon onog starta golmana Tuzla City sa dvije noge kao zadnjeg igraca i lik umjesto crvenog dobije zuti..Ne moze me niko ubjediti vise da sudija nije namjerno ovo uradio...Savez je postao goli kurac i sudjenje opet kao i nekad prije..A za kaznu ustasama
Savez je postao smece obicno ,liga postaje uzas zbog njih..
-
90minut
#92004 Re: Premijer liga BiH
A ja pričao o nekakvim zelenim stolovima i 0 - 3..
- Logovan
#92005 Re: Premijer liga BiH
Oni dvije utakmice i 3000 KM.Pitar sa Kariba wrote:
dok je pomoćni trener Sarajeva Dževad Šarić dobio tri mjeseca zabrane bavljenja nogometnom i kaznu u iznosu od 1.500 KM.
Šarić tri mjeseca i 1500 KM.
Da nisam ovako vezan za FK Sarajevo davno bih ja prestao pratiti ovu našu debilnu ligu. Uhvatio bih se Uniteda, Barcelone, Reala, Milana, itd.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#92006 Re: Premijer liga BiH
Bas tako. I sto onda ne bi radili ono sto rade kad budu nagradjeni?avetinja wrote:Nakon žalbe, ide još niže.
Na kraju ce se kazna svesti na suspenziju jedne tribine i novcanu kaznu koja je smijesna.
- GandalfSivi
#92007 Re: Premijer liga BiH
Cirkus, trebali su ih pogurati sa jedno 10 hiljada i dati im sest bodova da se ukljuce u borbu za prvaka, a ne kaznjavati ih ovako smijesnim kaznama, pa da se ogoli ovaj kurac od lige do kraja.
-
Crvena Tifoza
#92008 Re: Premijer liga BiH
Ovakve kazne će biti sve dok se klubovi ne krenu direktno žaliti u UEFA. Umjesto da ovi iz saveza rade na tome da se nacionalizam i šovinizam iskorijeni sa tribina, oni ga ovakvim odlukama još šire.
-
sumirprimus
#92009 Re: Premijer liga BiH
Neka neka.sto bi vama bilo bolje nego nama u kokuruz ligi 
- Grean
#92010 Re: Premijer liga BiH
FK Sarajevo treba napraviti presjek....(da se ja pitam
)
Jebo 6 ili eventualno 9 bodova iz Listice i laznog Mostara (sa jednim od njih nas moze zapasti dvije u gostima), ne igrati tamo dok se makar ne postavi zastitna ograda.
Ne igrati ispod tog minimuma ni pod koju cijenu ako nam je zivot i zdravlje Djakmica (koji je u pod BB nastradao puunoo gore ali se nije pisalo) ili Hebibovica bitan i bitniji od jebenih bodova. Vec smo izgubili Vedrana i samo mozemo jesti svoja muda jer drugacije ne znamo a tako bi bilo da se neki od ove dvojice nije oporavio.
Evo imaju sliku onog ko ih je pljuvao pod BB pa da vidimo sta ce uradit isti ti iz uprave FKS.
Jebo 6 ili eventualno 9 bodova iz Listice i laznog Mostara (sa jednim od njih nas moze zapasti dvije u gostima), ne igrati tamo dok se makar ne postavi zastitna ograda.
Ne igrati ispod tog minimuma ni pod koju cijenu ako nam je zivot i zdravlje Djakmica (koji je u pod BB nastradao puunoo gore ali se nije pisalo) ili Hebibovica bitan i bitniji od jebenih bodova. Vec smo izgubili Vedrana i samo mozemo jesti svoja muda jer drugacije ne znamo a tako bi bilo da se neki od ove dvojice nije oporavio.
Evo imaju sliku onog ko ih je pljuvao pod BB pa da vidimo sta ce uradit isti ti iz uprave FKS.
-
mirza_15
#92011 Re: Premijer liga BiH
1.500 i jedna tribina da gostujući navijači ne mogu doćiplain vanilla wrote:Bas tako. I sto onda ne bi radili ono sto rade kad budu nagradjeni?avetinja wrote:Nakon žalbe, ide još niže.
Na kraju ce se kazna svesti na suspenziju jedne tribine i novcanu kaznu koja je smijesna.
Ali će posebno ispitati naše igrače zbog izjava i nekakvih prijetnji delegatu
Na kraju ćemo mi gore proći
-
mirza_15
#92012 Re: Premijer liga BiH
Ma svakako je teško do bodova u onakvoj atmosferi gdje prvo razmišljaš o svojoj sigurnosti, pa tek onda o taktici, driblingu, centaršutu...Grean wrote:FK Sarajevo treba napraviti presjek....(da se ja pitam)
-
Crvena Tifoza
#92013 Re: Premijer liga BiH
Grean wrote:FK Sarajevo treba napraviti presjek....(da se ja pitam)
Glave i namještaja
- plain vanilla
#92014 Re: Premijer liga BiH
Pa to ja govorim otpocetka, jeftinije je bacit kamen u Sirokom nego kod nas bakljadu napravit. I bit ce tako dokle god smo neslozni.mirza_15 wrote:
1.500 i jedna tribina da gostujući navijači ne mogu doći
Ali će posebno ispitati naše igrače zbog izjava i nekakvih prijetnji delegatu![]()
Na kraju ćemo mi gore proći
A ko je citao forum prethodnih dana, zna da nikad necemo biti slozni. I dok se mi koljemo, oni ce koristiti priliku.
- plain vanilla
#92015 Re: Premijer liga BiH
Jesi vidio naseg pupoljkasumirprimus wrote:Neka neka.sto bi vama bilo bolje nego nama u kokuruz ligi
- animus
#92016 Re: Premijer liga BiH
Znali smo da ce ovo biti. 3 000 za gadjanje igraca predmetima, ubacivanje baklji na teren prema igracima, nacionalisticko divljanje, zastave UZP, prekid utakmice itd.
Mensure sta misliš što nam navijaci sve manje dolaze na stadion. Ja bi predlozio klubovima da ne ulazu pare u one brojace jer ce gledaoca biti koliko i prsta na jednoj ruci.
Hvala dragom Bogu pa se Dzeko povrijedi i da ce Puki da nas izreseta a nadam se i bakljadi BH Fanaticosa. Da vidimo sta Uefa kaze koliko kosta bakljada ili neki kamen kad udari igraca.
Ne smiju klubovi riječ progovoriti jer te tek tada onda uzmu na zub. Pokazali su im to ranije. Zato Husref kaze nakon Sirokog moras pognuti glavu i dalje igrati.
Jebes ovo. Ako se sta ne desi treba prestati ovo pratiti.
Mensure sta misliš što nam navijaci sve manje dolaze na stadion. Ja bi predlozio klubovima da ne ulazu pare u one brojace jer ce gledaoca biti koliko i prsta na jednoj ruci.
Hvala dragom Bogu pa se Dzeko povrijedi i da ce Puki da nas izreseta a nadam se i bakljadi BH Fanaticosa. Da vidimo sta Uefa kaze koliko kosta bakljada ili neki kamen kad udari igraca.
Ne smiju klubovi riječ progovoriti jer te tek tada onda uzmu na zub. Pokazali su im to ranije. Zato Husref kaze nakon Sirokog moras pognuti glavu i dalje igrati.
Jebes ovo. Ako se sta ne desi treba prestati ovo pratiti.
- animus
#92017 Re: Premijer liga BiH
Jos svastike na terenu iscrtati da bude ugodjaj kompletan.Sliver wrote:Uletiti protiv repke na teren, koju baklju zapaliti, 2-3 topovska na njihovog golmana, pa nek im Siroki dotira za kaznu od UEFA
-
mirza_15
#92018 Re: Premijer liga BiH
Baš bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi uefa kaznila vrijeđanje na rasnoj osnovi, kukasti krst na tribinama, gađanje gostujućih igrača (još da neki bude i pogođen u glavu) I to sve ponovljeno više puta 
- Grean
#92019 Re: Premijer liga BiH
Uprava FKS je na potezu a ovo ostalo je samo iz supljeg u prazno.
Nije valjda direktorica dzaba diplomirala sportsko pravo ako se ne varam. Valjda treba znati dokle moze.
Evo moj prijedlog, ako SB i Zrinjski ne postave zastitne mreze da i mi donesemo odluku da se nasa ispred istoka (cini mi se da je imamo, ne vidi se dobro sa zapada
) skida kad gostuju ove dvije ekipe. Ako smo skidali stolice mozemo i mrezu.
Kakav bi odjek ovakva odluka imala u FSBiH, Hercegovini, medijima....poziv na linc?
Nije valjda direktorica dzaba diplomirala sportsko pravo ako se ne varam. Valjda treba znati dokle moze.
Evo moj prijedlog, ako SB i Zrinjski ne postave zastitne mreze da i mi donesemo odluku da se nasa ispred istoka (cini mi se da je imamo, ne vidi se dobro sa zapada
Kakav bi odjek ovakva odluka imala u FSBiH, Hercegovini, medijima....poziv na linc?
- animus
#92020 Re: Premijer liga BiH
Svidja mi se prijedlog sa skidanjem mreze kad igramo s njima. Tacno bi presao na Istok. I ukinuti onaj pokretni tunel da ih bolje vidimo. 
- animus
#92021 Re: Premijer liga BiH
A prije toga organizujemo skupljanje 3 000 KM na racun kluba za ono sto slijedi.
- agnostic_front
#92022 Re: Premijer liga BiH
animus wrote:Hvala dragom Bogu pa se Dzeko povrijedi i da ce Puki da nas izreseta a nadam se i bakljadi BH Fanaticosa.
- Grean
#92023 Re: Premijer liga BiH
Neka ostane stangaSliver wrote:Cuj ovih sto bi Campu delozirali, sram vas bilo
- animus
#92024 Re: Premijer liga BiH
U pravu si. Treba ostaviti Campin dio mreze.Sliver wrote:Cuj ovih sto bi Campu delozirali, sram vas bilo
- plain vanilla
#92025 Re: Premijer liga BiH
Ma ja, pa bi vas kaznili 10 utakmica bez publike.