¸StupskaBitanga wrote:i za koga trenutno navijamo? Koja je kvota?
recite i meni za kog navijamo nisam u toku
¸StupskaBitanga wrote:i za koga trenutno navijamo? Koja je kvota?
Opala je cijena poprilično.Laki Topalović wrote:Zna li neko koliko košta radno mjesto u GRAS-u ??
Višak radnika x KM = MAŠALA.
Jesam kurate sreće.Da počnem praviti šešire,ljudi bi se rađali bez glave.stetoskop wrote:Opala je cijena poprilično.Laki Topalović wrote:Zna li neko koliko košta radno mjesto u GRAS-u ??
Višak radnika x KM = MAŠALA.
jos kad bi makar jedan politicar bio sposoban shvatiti ovo sto ti pricas, a kamoli da se neki sjeti ovo da uradi.Ponosan wrote:prvi korak koji treba pokrneuti Vlada je identificirati organizatore i strogo ih kazniti,ne samo otkazom koji je logican,nego i sudskim gonjenjem! vec se jedan zna a to je Himzanija ili ti ga Himzalija,onda idu Hujdur,Muminovic itd... dobro je sto MUP ima 20 imena,sad treba krenuti prema Tuzilastvu,tu je jasna procedura... drugi korak je uvesti Stecajnog upravnika da popise imovinu Grasa,vidi koliko su u gubitku(mada se zna da je ta cifra preko 150 miliona KM) i zadrzati onoliko radnika koliko je to neophodno prije nego sto se sve to rasproda ili privatizuje i neka novi vlasnik zadrzi onoliko radnika koliko je potrebo,ostalim radnicima pozeljeti srecu u pronalasku posla ,treceg rjesenja nema! Gradjani ce biti konacno zadovoljni,nakon dugo vremena,necemo se brukati pred turistima i sto je najvaznije Kanton ce godisnje ustedjeti preko 40 miliona KM! za te pare se svake godine mogu otvoriti po 3 velike fabrike da se zaposli narod sa biroa!
Jeli to iz stranke Zelenih?crnoplavo wrote:"nije gras samo vozaci gospodo predsjedavajuca, ima tamo i cistacica..."
Panini wrote:Zaista je ovo dno dna i poraz kompletne vlade i skupstine KS, da ustane jedan polupismeni sindikalista i kao on sada poziva vozace da voze a sta je radio 8 dana? Sto je tek sada podnesena krivicna prijava protiv neodgovornih uposlenika grasa, sta je radio ovaj ekspert Zeljkovic 8 dana zajedno sa ministrom Bubicom. Svi su se oni okoristili od ove situacije, prvi Zeljkoovic je uzeo velike pare za dogovor sa alternativnim prevoznicima. Pa ovo je veliki poraz kompletne vlade koja je sada priznala da je sindikat i par sindikalaca iznad vlade i zakona fuj
Nazalost Cardzic je velika pipa (alkos), hudniku se zena trpa sa lijanovicem, on to zna i jadnik suti eto kakav je to karakter, student pravnog fakulteta sa mojim jaranom u Kiseljakubogumila wrote:ne kontaju oni, ovaj ademovic ga je pustio jer ako sad krenu tramvaji, 1000% je ovaj grasovac sto je govorio, taj koji se pita i koji ce u "chuzu". jesu sega.
al znala sam da je sve zvucalo predobro da bi uspjelo sad ces vidjet kad se posvadjaju opet
LOL evo kaze cardzic "predsjedavajuca nemojte slagat face kad ja pricam"
![]()
![]()
Panini wrote:Nazalost Cardzic je velika pipa (alkos), hudniku se zena trpa sa lijanovicem, on to zna i jadnik suti eto kakav je to karakter, student pravnog fakulteta sa mojim jaranom u Kiseljakubogumila wrote:ne kontaju oni, ovaj ademovic ga je pustio jer ako sad krenu tramvaji, 1000% je ovaj grasovac sto je govorio, taj koji se pita i koji ce u "chuzu". jesu sega.
al znala sam da je sve zvucalo predobro da bi uspjelo sad ces vidjet kad se posvadjaju opet
LOL evo kaze cardzic "predsjedavajuca nemojte slagat face kad ja pricam"
![]()
![]()