Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
zippoo87
#9201 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nisu ovi nasi zasluzili nista vise od seoskih turnira i baraza. Ova igra je sramotna
-
RodrigoMendoza
#9202 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Prvo poluvrijeme je doduše bilo vrlo dobro, dugo nismo odigrali tako brzo i moderno, ali u nastavku smo se vratili u naš standardni mod 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9203 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovo je odlicna igra reprezentacije u kojoj vecina igraca nasu ligu. Potpuno nova reprezentacija koja na zalost je bila bez Panica sto bi bila neka sasvim druga prica. Farksa ostrva su Danska skola rukometa i kao sto je rekao reporter najvise su napredovali u Evropi u zadnjih 5-6 godina. Mi smo izgubili prolaz u Sarajevu. Ali ono sto raduje je neka potpuno drugacija igra nego sto je bila u predhodnim generacijama. Puno modernija i brza i nadoce to na svoje.
- dječak sa šibicama
#9204 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Prvi dio dobar jer se igrala snazna odbrana i zato je dolazilo toliko penala za njih, sve opravdano.
Kasnije raspad sistema.
Njima je Skipagotu pola ekipe, moglo se dobiti mozda dok su bez njega.
Kasnije raspad sistema.
Njima je Skipagotu pola ekipe, moglo se dobiti mozda dok su bez njega.
Last edited by dječak sa šibicama on 16/05/2026 21:30, edited 1 time in total.
-
zippoo87
#9205 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mi smo izgubili sansu nakon prve utakmice. Onako losu utakmicu je bas tesko odigrati,kako smo mi odigrali prije 2 dana.
Ko je ocekivao da ce ova utakmica prelomiti,taj je lud...jer su igraci u 2 dana morali proputovati pola Evrope da dodju na ovu utakmicu.
A igra nam je ista kao i u prvoj utakmici...barem u drugom poluvremenu,jer prvo nisam gledao.
Ko je ocekivao da ce ova utakmica prelomiti,taj je lud...jer su igraci u 2 dana morali proputovati pola Evrope da dodju na ovu utakmicu.
A igra nam je ista kao i u prvoj utakmici...barem u drugom poluvremenu,jer prvo nisam gledao.
-
Lug
#9206 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Steta za svjetsko, ali smo dobili mladu i talentovanu reprezentaciju, gdje ima i te kako materijala. Prvo poluvrijeme je pokazalo da ima kvaliteta kod nas. Farska ostrva, strasna ekipa i dobro takticki vodjena, brz i moderan rukomet. Nije sramota od njih izgubiti i to dosta tesko. Mi imamo strasne igrace i ja sam optimista, samo da se uhodaju.