Biva, spustio se na slaufu od Bunura do Starog?Alfons Kauders wrote:Doktor je admiral, ne bojnik!seln wrote: Nije valjda da mu nece priznati cin bojnika?![]()
Pa to je dole dobio svatko ko moze podastrti preslik sa strojnicom.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- seln
#9201 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9202 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ima neki donosio lopte, hafizaga jestotiČović predvodio ekipu HDZ-a u nogometnoj pobjedi protiv uposlenika grupacije Stanić i Agram Grupe
-
Hafis
#9203 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neka te tu, trenutno sam zauzet s onom temom o smilju.
Naletim kasnije...i nemoj me zajebat da ne budeš tu
Naletim kasnije...i nemoj me zajebat da ne budeš tu
- mO k3
#9204 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma vidi on to sa drugim browserom , pusti prašinara .... da se mi ne družimo sa njim ne bi nikoseln wrote:Pisam ja na to vidis li ili ne... vide drugi, to je vazno...Hafis wrote:seln, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
seln, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Jel' nam ovo brato dijasporac po običaju ljut? Lijep je dan, a i nešto mi se zorom ne čitaju gluposti.
- seln
#9205 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A moramo malo uhvatit sevapa, veceras je Lejletul Kadr.mO k3 wrote:Ma vidi on to sa drugim browserom , pusti prašinara .... da se mi ne družimo sa njim ne bi nikoseln wrote:Pisam ja na to vidis li ili ne... vide drugi, to je vazno...Hafis wrote:seln, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
seln, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Jel' nam ovo brato dijasporac po običaju ljut? Lijep je dan, a i nešto mi se zorom ne čitaju gluposti.
- House
#9206 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote:Samo vi prcajte doktora, a valja vam za vikend dole brati njegovo smilje za cenera dnevno.
- BHCluster
#9207 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ČOVIĆ: Imamo etnički očišćena područja, Sarajevo je jednonacionalni grad

Ovdje moze naslov Dragan protiv Covica.

Ovdje moze naslov Dragan protiv Covica.
-
Hafis
#9208 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović je ovdje malo pretjerao. Ne radi se baš o 100% jednonacionalnom gradu.
Ipak u Sarajevu živi i 6,3% Srba i Hrvata s laganom tendencijom rasta na 5% a možda i više, budući se radi o veoma mladoj populaciji.
Ipak u Sarajevu živi i 6,3% Srba i Hrvata s laganom tendencijom rasta na 5% a možda i više, budući se radi o veoma mladoj populaciji.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9209 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne kontam cemu vrijedjanje ljudi koji zive u Sarajevu.
Zapravo kontam, nije njegovo glasacko tijelo i treba ih pustiti niz vodu.
-
Hafis
#9210 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
O kakvom je vrijeđanju riječ?Tomahawk11 wrote:Ne kontam cemu vrijedjanje ljudi koji zive u Sarajevu.
Ćović je izjavio da je Sarajevo jednonacionalni grad. U jednu ruku i jeste, koliko god se netko trudio to osporiti.
A ono u nastavku je ovaj dosadni prašinar @Luster dodao i nema veze s gornjom izjavom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9211 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Je li tebi vrijedjanje ako ti kazem da ne razmisljas? Ono, zivis u Sarajevu, jer ne razmisljas? Sta si, dalabu?Hafis wrote:O kakvom je vrijeđanju riječ?Tomahawk11 wrote:Ne kontam cemu vrijedjanje ljudi koji zive u Sarajevu.
Ćović je izjavio da je Sarajevo jednonacionalni grad. U jednu ruku i jeste, koliko god se netko trudio to osporiti.
A ono u nastavku je ovaj dosadni prašinar @Luster dodao i nema veze s gornjom izjavom.
Ili mozda manji Hrvat od onog u Kiseljaku, Mostaru, Posusju...?
-
Hafis
#9212 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imaš li ti tu njegovu izjavu u cjelosti?? Ja bih je volio pročitati.Tomahawk11 wrote:Je li tebi vrijedjanje ako ti kazem da ne razmisljas? Ono, zivis u Sarajevu, jer ne razmisljas? Sta si, dalabu?Hafis wrote:O kakvom je vrijeđanju riječ?Tomahawk11 wrote:Ne kontam cemu vrijedjanje ljudi koji zive u Sarajevu.
Ili mozda manji Hrvat od onog u Kiseljaku, Mostaru, Posusju...?
Btw. U ovoj izjavi nije stavljen akcent na broj preostalih Hrvata, odnosno nebošnjaka u Sarajevu, već na činjenicu da se ne može vječno pozivati na neku ekskluzivnu multikulturalnost i višenacionalnu sredinu, kada brojevi na terenu govore drugačije i kada je realnost sasvim drugačija. Ali ako se uvaži realnost ona ne mora pretstavljati teret za ovo društvo.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9213 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
popis je lako provjerljiv.
realnost je da se implicira etničko čišćenje za koje su prevashodno odgovorni Momčilo Krajišnik i domovnice.
realnost je da se implicira etničko čišćenje za koje su prevashodno odgovorni Momčilo Krajišnik i domovnice.
- BHCluster
#9214 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dragan covic za one koji ne pamte je 2011 izjavio "U Sarajevu su ostali samo oni Hrvati koji nemaju gdje i koji ništa ne razmišljaju". a danas "Sarajevo je jednonacionalni grad". Juzno srpska demagogija.
-
Hafis
#9215 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne pričam o uzrocima, već govorim o današnjim posljedicama i realnom stanju na terenu.Chmoljo wrote:popis je lako provjerljiv.
Ovdje ne implicaram ničiju krivnju. Bilo je svega pomalo, a najmanje dobre volje.
Uglavnom, to je demografski proces koji će slijedom bioloških zakona biti završen za nekih desetak godina, i ne vjerujem da ga išta može zaustaviti.
Opet ponavljam, to neće pretstavljati teret za ovo društvo ako se svjesno prihvati taj realitet.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9216 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemam.Hafis wrote: Imaš li ti tu njegovu izjavu u cjelosti?? Ja bih je volio pročitati.
Btw. U ovoj izjavi nije stavljen akcent na broj preostalih Hrvata, odnosno nebošnjaka u Sarajevu, već na činjenicu da se ne može vječno pozivati na neku ekskluzivnu multikulturalnost i višenacionalnu sredinu, kada brojevi na terenu govore drugačije i kada je realnost sasvim drugačija. Ali ako se uvaži realnost ona ne mora pretstavljati teret za ovo društvo.
Procitao sam ovdje. Hoces reci da je ovo laz?
Tu pricu o multikulturalnosti ne bih.
-
Hafis
#9217 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izjava je izvučena iz konteksta, i ne postoji u onom obliku koji je postavio prašinar @luster...uostalom, valjda ga ne uzimaš ozbiljno.Tomahawk11 wrote:Nemam.Hafis wrote: Imaš li ti tu njegovu izjavu u cjelosti?? Ja bih je volio pročitati.
-
Obi Wan Bosnian
#9218 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako je Sarajevo jednonacionalni grad šta je onda Mostar?
U Sarajevu živi 60.896 nebošnjaka a u Mostaru živi 30.720 nehrvata.
- Better Man
#9219 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović laže i da izvinete s..e. Svi koji nisu za njega i njegovu mafijaško zločinačku stranku po njemu nisu hrvati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9220 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ok, imas li mozda onu koja nije izvucena iz konkteksta?Hafis wrote:Izjava je izvučena iz konteksta, i ne postoji u onom obliku koji je postavio prašinar @luster...uostalom, valjda ga ne uzimaš ozbiljno.Tomahawk11 wrote:Nemam.Hafis wrote: Imaš li ti tu njegovu izjavu u cjelosti?? Ja bih je volio pročitati.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9221 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
haj fino, reci i to i Čovketu, jer mi se čini da on nešto implicira. realnost je lako prihvatiti, međutim uzroke najmanje prihvataju oni koji najviše o tome pričaju.Hafis wrote:Ne pričam o uzrocima, već govorim o današnjim posljedicama i realnom stanju na terenu.Chmoljo wrote:popis je lako provjerljiv.
Ovdje ne implicaram ničiju krivnju. Bilo je svega pomalo, a najmanje dobre volje.
Uglavnom, to je demografski proces koji će slijedom bioloških zakona biti završen za nekih desetak godina, i ne vjerujem da ga išta može zaustaviti.
Opet ponavljam, to neće pretstavljati teret za ovo društvo ako se svjesno prihvati taj realitet.
da ne spominjem vrhunsko licemjerje gdje je najinteresantnije iseljavanje iz Sarajeva, ali onih "drugih". to što "etnički čistači" odlaze u još većim brojevima i pored većih administrativnih zapreka, to je nebitan dio realnosti. za Ćovića, naravno.
isto toliko mu je nebitno i iseljavanje iz Livna.
- 512MB
#9222 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ibretel se SDAovci opet na Covketove izjave?
Al fino da konacno i odgovorni, u ovom slucaju Dragan Covic, javno progovore o etnickom ciscenju (sprovedenom od srpske vojske) i udruzenom zlocinackom poduhvatu (sprovedenom od strane hercegovackih Hrvata i HDZa).
A Covke il je rijetko glup politicar il jednostavno nece ni kanal ni treci
A Covke il je rijetko glup politicar il jednostavno nece ni kanal ni treci
Last edited by 512MB on 22/06/2017 12:41, edited 1 time in total.
-
Hafis
#9223 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebu vas postotci.Obi Wan Bosnian wrote:Ako je Sarajevo jednonacionalni grad šta je onda Mostar?
Plus toga među tim nebošnjacima u Sarajevu je 12835 Bosanaca, 5989 BiH-ovaca, 1709 Muslimana, 887 Turaka...
-
Hafis
#9224 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Postoji jedna otežavajuća okolnost: naime Sarajevo je glavni grad ove države i trebao bi biti i njen reprezent, kako prema unutra tako i prema vani.Chmoljo wrote:
haj fino, reci i to i Čovketu, jer mi se čini da on nešto implicira. realnost je lako prihvatiti, međutim uzroke najmanje prihvataju oni koji najviše o tome pričaju.
da ne spominjem vrhunsko licemjerje gdje je najinteresantnije iseljavanje iz Sarajeva, ali onih "drugih". to što "etnički čistači" odlaze u još većim brojevima i pored većih administrativnih zapreka, to je nebitan dio realnosti. za Ćovića, naravno.
isto toliko mu je nebitno i iseljavanje iz Livna.
-
Hafis
#9225 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da ti olakšam posao: nema ti te izjave u originalu jarane. Jedino potražiti po ovim portalima kakvu bombastičniju verziju kao što je i prašinar @luster negdje skinuo.Tomahawk11 wrote:Ok, imas li mozda onu koja nije izvucena iz konkteksta?Hafis wrote:Izjava je izvučena iz konteksta, i ne postoji u onom obliku koji je postavio prašinar @luster...uostalom, valjda ga ne uzimaš ozbiljno.Tomahawk11 wrote: Nemam.