The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#9201 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
morgan se izgleda pojavljuje vec u prvoj epizodi FTWD,koja se sutra emituje
- RIZVA
#9202 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Samo da i tu ne bude imao neke halucinacije i prenose
- turbofolk
#9203 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jel se emituje na nekom od kanala koji su kod nas dostupni, FOX ili neko drugi? Hvala unaprijedkakavdanakneiskustvu wrote:morgan se izgleda pojavljuje vec u prvoj epizodi FTWD,koja se sutra emituje
Ne pratim FTWD pa ne znam, a ovo bih mogao pogledati. Baš me zanima je li i tamo Morgan ili glumi nekog skroz drugog lika.
- dale cooper
#9204 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Glumi Morgana. Četvrta sezona FTWD se dešava nekoliko godina nakon treće tako da su sad faktički u istom vremenskomturbofolk wrote:Jel se emituje na nekom od kanala koji su kod nas dostupni, FOX ili neko drugi? Hvala unaprijedkakavdanakneiskustvu wrote:morgan se izgleda pojavljuje vec u prvoj epizodi FTWD,koja se sutra emituje
Ne pratim FTWD pa ne znam, a ovo bih mogao pogledati. Baš me zanima je li i tamo Morgan ili glumi nekog skroz drugog lika.
okviru kao i The Walking Dead. Nešto će se garant desiti u finalu TWD-a što će Morgana odvesti prema ekipi FTWD-a.
- turbofolk
#9205 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hvaladale cooper wrote:
Glumi Morgana. Četvrta sezona FTWD se dešava nekoliko godina nakon treće tako da su sad faktički u istom vremenskom
okviru kao i The Walking Dead. Nešto će se garant desiti u finalu TWD-a što će Morgana odvesti prema ekipi FTWD-a.
-
omar little
#9206 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
bokte, zar ova serija jos ide? 
-
kakavdanakneiskustvu
#9207 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
RIZVA wrote:Samo da i tu ne bude imao neke halucinacije i prenose
bas me zanma kakav ce biti tu
-
kakavdanakneiskustvu
#9208 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Jel se emituje na nekom od kanala koji su kod nas dostupni, FOX ili neko drugi? Hvala unaprijedkakavdanakneiskustvu wrote:morgan se izgleda pojavljuje vec u prvoj epizodi FTWD,koja se sutra emituje
nisam siguran da bude na FOX-u
- dale cooper
#9209 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da, na opštu frustraciju gotovo svih nas na temi. And yet...we still watch. Ne mogu da objasnim to osim mazohizmom.omar little wrote:bokte, zar ova serija jos ide?
-
omar little
#9210 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
amc muze kravu i vas sve skupa.dale cooper wrote:Da, na opštu frustraciju gotovo svih nas na temi. And yet...we still watch. Ne mogu da objasnim to osim mazohizmom.omar little wrote:bokte, zar ova serija jos ide?
- dale cooper
#9211 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Slažem se sa obje konstatacije.omar little wrote:amc muze kravu i vas sve skupa.dale cooper wrote:Da, na opštu frustraciju gotovo svih nas na temi. And yet...we still watch. Ne mogu da objasnim to osim mazohizmom.omar little wrote:bokte, zar ova serija jos ide?imate zivaca, mora vam se priznati.
- Pandakonda
#9212 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
'The Walking Dead' Season 8 Finale "Closes Down" Every Character's Story
http://comicbook.com/thewalkingdead/201 ... e-closure/
Sve mirise na reboot
Sve mirise na reboot
- dale cooper
#9213 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da, neka varijanta reboota ili reseta. Moguće da i oni pomaknu radnju par godina unaprijed u sljedećoj sezoni.Pandakonda wrote:'The Walking Dead' Season 8 Finale "Closes Down" Every Character's Story
Sve mirise na reboot
U svakom slučaju u zadnje dvije sezone su definitivno dosegli kreativni ćorsokak.
-
kakavdanakneiskustvu
#9214 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:'The Walking Dead' Season 8 Finale "Closes Down" Every Character's Story
Sve mirise na reboot
ovo znaci da ovi dosadasnji likovi se vise nece pojavljivati u seriji?
- dale cooper
#9215 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne. Mislim da je vjerovatniji vremenski odmak i druga lokacija kao i u FTWD. Kao neki novi početak. To barem jakakavdanakneiskustvu wrote:Pandakonda wrote:'The Walking Dead' Season 8 Finale "Closes Down" Every Character's Story
Sve mirise na reboot
ovo znaci da ovi dosadasnji likovi se vise nece pojavljivati u seriji?
mogu isčitati iz ovih zadnjih članaka. Ovo večerašnje finale će biti kao neki zaključak za svih 8 dosadašnjih sezona.
-
kakavdanakneiskustvu
-
zdruzdjo
#9217 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
MOZDA SPOILER JER SPOMINJEM STRIP
Ostanemo li sa nekim bezveznim clifhanger-om, sto se mene tice to ce biti series finale.
Dvije sezone posljednje sam gledao samo iz navike. Prije mi je bilo ono "joooj valja cekati sljedecu sedmicu za rasplet nekakav". Iako je bila po-dosadna, cak i sezona farma je bila dobra u odnosu na ove dvije.
Ove dvije je bilo ono "haj da vidim sta ima da nisam do sada gledao sve ovo bezveze pa ono mogu usput i kakav fb status spucati dok rick kenja"
A da ne pricamo da je u stripu negan BIO pravo trivijalan lik koji je brzo cvrcnuo. Imaju likovi koji kao gule zombije pa nose njihovu kozu na sebi. Dobra bi bila prica za seriju ali.....
Da ne pricamo o nedostatku rickove ruke.
Ostanemo li sa nekim bezveznim clifhanger-om, sto se mene tice to ce biti series finale.
Dvije sezone posljednje sam gledao samo iz navike. Prije mi je bilo ono "joooj valja cekati sljedecu sedmicu za rasplet nekakav". Iako je bila po-dosadna, cak i sezona farma je bila dobra u odnosu na ove dvije.
Ove dvije je bilo ono "haj da vidim sta ima da nisam do sada gledao sve ovo bezveze pa ono mogu usput i kakav fb status spucati dok rick kenja"
A da ne pricamo da je u stripu negan BIO pravo trivijalan lik koji je brzo cvrcnuo. Imaju likovi koji kao gule zombije pa nose njihovu kozu na sebi. Dobra bi bila prica za seriju ali.....
Da ne pricamo o nedostatku rickove ruke.
- SanskiBiser
#9218 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Finale

Komotno nastavite gledati nakon finala Fear The Walking Dead
jer se finale prakticno nastavlja u toj seriji 

Komotno nastavite gledati nakon finala Fear The Walking Dead
- joske
#9219 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sta da Maggie postane zloca ako je vjerovati sta nas ocekuje na jesen kada krece season 9
http://comicbook.com/thewalkingdead/201 ... -season-9/
http://comicbook.com/thewalkingdead/201 ... -season-9/
-
kakavdanakneiskustvu
- janje_
#9221 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sacemo gledat negana i ricka kako zajedno siju paprike i krompir.
-
kakavdanakneiskustvu
#9222 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pa sanjao je nesto takvo rickjanje_ wrote:sacemo gledat negana i ricka kako zajedno siju paprike i krompir.
- SanskiBiser
#9223 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
janje_ wrote:sacemo gledat negana i ricka kako zajedno siju paprike i krompir.
to se kaze grade novu civilizaciju zajedno po Karlovom receptu.
- dale cooper
#9224 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro finale. Ne bi imao ništa protiv ni da su završili na ovome. Rick je u poslednjem momentu spasio svoju čovječnost.
Uradio je najbolju i najtežu stvar koju je mogao u tome momentu uraditi. Šteta što i Maggie to nije vidjela na isti način.
Mislim razumijem je sa obzirom na način na koji je Negan ubio Glena...ali šteta. I na kraju fudbalerka spasi cijelu stvar.
Zaćera ga frajer Neganu gore nego što je iko drugi mogao.
Jednim potezom razjeba cijelu "genijalnu" Neganovu
klopku. Čak se i Amazonke pridružiše na kraju. Dobro je što nema nekih cliffhangera i repova (osim ako ne računamo urotu
koju Maggie planira) Nadam se da će frižak start sljedeće sezone rezultirati i boljom serijom. Ali kad bi sad objavili da nema
više bio bih i više nego sretan.
Uradio je najbolju i najtežu stvar koju je mogao u tome momentu uraditi. Šteta što i Maggie to nije vidjela na isti način.
Mislim razumijem je sa obzirom na način na koji je Negan ubio Glena...ali šteta. I na kraju fudbalerka spasi cijelu stvar.
Zaćera ga frajer Neganu gore nego što je iko drugi mogao.
klopku. Čak se i Amazonke pridružiše na kraju. Dobro je što nema nekih cliffhangera i repova (osim ako ne računamo urotu
koju Maggie planira) Nadam se da će frižak start sljedeće sezone rezultirati i boljom serijom. Ali kad bi sad objavili da nema
više bio bih i više nego sretan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9225 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Spašavanje vojnika Negana
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava
Ma daj ba, koji q, pobio bruku ljudi ne trepnuviši, onog ko mu je najviše jada zadao, spašava