Bajic? Za njega su govorili da je nesto govorio za RS, pa Muzurovic ili cak jos Baka nisu zvali, ali je on to kasnije demantovao, ali svejedno nikada vise nije pozvan?DonVito wrote:Samo vas gledam.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Faraone
#9201 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- Faraone
#9202 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Realno ni Pandza nije bio bolji, ali se u drugom dijelu proslih kvalifikacija malo popravio barem po meni, inace je bio kiks.Sarajevo1946 wrote:Kakvih je igrača prodefilovalo na poziciji štopera kroz reprezentaciju, Nadarević je bio baš solidan. Pa sjetite se samo Hujdurovića, Radeljića, Mravca i sličnih.
-
baxul
#9203 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mikelini! Never forgive never forget! 
- Mračajski proto
#9204 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haha. Gdje ga izvuče.
- DonVito
#9205 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
baxul wrote:Mikelini! Never forgive never forget!
- Logovan
#9206 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
baxul wrote:Mikelini! Never forgive never forget!
- BHF_Manijak
#9207 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ko se ne sjeca kakve smo mi bolide i mentole u repki imali, neka obavezno pogleda ovo i prisjeti se. Allahu dragi kakvi su to parmaci bili, cast izuzecima u napadu, ali odbrana je kriminalna bila!
- cyprus
#9208 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pandža ne može u istu rečenicu sa Radeljićem i Mravcem... A što se tiče Hujdurovića, nešto mi je zamagljeno sjećanje, jel on stvarno bio tako loš?Faraone wrote:Realno ni Pandza nije bio bolji, ali se u drugom dijelu proslih kvalifikacija malo popravio barem po meni, inace je bio kiks.Sarajevo1946 wrote:Kakvih je igrača prodefilovalo na poziciji štopera kroz reprezentaciju, Nadarević je bio baš solidan. Pa sjetite se samo Hujdurovića, Radeljića, Mravca i sličnih.
- DonVito
#9209 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije Faruk bio toliko los na svu srecu odigrao samo 10tak tekmi za repku.

- Bosanski_kralj
#9210 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne, nego baš zato što je bio solidan. Nekih većih kikseva nije imao, igrao je baš ono sa srcem, požrtvovano...forum_selektor wrote:Samo zato što je iz Krajine??Bosanski_kralj wrote:Nadarević je bio solidan.PeppermintSA wrote:kad se sjetim Mravca...![]()
kakve smo panjeve imali u zadnjoj liniji, to je strašnoMravac, Nadarević itd.
- Faraone
#9211 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma daj Pandza nije ni za Belgije, ovaj je bar do Dresdena dobacio (iako ne kazem da je bolji, losiji je ali ne puno).cyprus wrote:Pandža ne može u istu rečenicu sa Radeljićem i Mravcem... A što se tiče Hujdurovića, nešto mi je zamagljeno sjećanje, jel on stvarno bio tako loš?Faraone wrote:Realno ni Pandza nije bio bolji, ali se u drugom dijelu proslih kvalifikacija malo popravio barem po meni, inace je bio kiks.Sarajevo1946 wrote:Kakvih je igrača prodefilovalo na poziciji štopera kroz reprezentaciju, Nadarević je bio baš solidan. Pa sjetite se samo Hujdurovića, Radeljića, Mravca i sličnih.
- Lakat Jebić
#9212 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
jebo nase, gledaj iranac, cuj hašemijan, ne bi ga se sjetio nema sanseBHF_Manijak wrote:Ko se ne sjeca kakve smo mi bolide i mentole u repki imali, neka obavezno pogleda ovo i prisjeti se. Allahu dragi kakvi su to parmaci bili, cast izuzecima u napadu, ali odbrana je kriminalna bila!![]()
![]()
![]()
- Faraone
#9213 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Sta je sa ovim momkom?
Armin Cerimagic, Igra za Genk, igrao je na posudbi u nekom nizerazrednom Belgijskom klubu. Da li igra za mladje reprezentacije?
- DonVito
#9214 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zlatan Bajramović postao trener U-15 HSV-a, siguran sam ukoliko se dokaze u omladinskom pogonu da ce dobiti priliku da trenira prvu ekipu HSV-a.
Zlatan pametno i postepeno gradi svoju trenersku karijeru tj. ne puca odma na visoko kao npr. slucaj Barbarez.
http://www.sport.ba/fudbal/bivsi-reprez ... -hamburgu/
Zlatan pametno i postepeno gradi svoju trenersku karijeru tj. ne puca odma na visoko kao npr. slucaj Barbarez.
- zalizani
#9215 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
DonVito wrote:Zlatan Bajramović postao trener U-15 HSV-a, siguran sam ukoliko se dokaze u omladinskom pogonu da ce dobiti priliku da trenira prvu ekipu HSV-a.
Super vijest. Stvarno steta sto ga je povreda udaljila od aktivnog igranja. Jedan od drazih igraca svih vremena nase nacionalne selekcije.
- Faraone
#9216 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Predje iz St.Paulija u Hamburg. Rivali, neka mu je sa srecom. Majstor koga su unistile povrede.DonVito wrote:Zlatan Bajramović postao trener U-15 HSV-a, siguran sam ukoliko se dokaze u omladinskom pogonu da ce dobiti priliku da trenira prvu ekipu HSV-a.
- MOSALJOZE
#9217 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Na stranu svi reprezentativci,ali Bajramović pored Spahe najdrazi reprezentativac ikada.
- SmokingMan
#9218 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
samo_ti wrote:Jasta jenKrkan wrote:Bolje pozvat Kvesića nego Vršajevića
Avdija je zmaj...
- GeneralBHF
#9219 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma ovo je prodana utakmica o kojoj se mnogo pricalo pa i sami igraci su govorili o aktovci punoj para. Vdi se da je Hasagic bio jedan od umijesanih. Vodis 2:0 a izgubis 4:2 pa to nema ni protiv Tahitija.BHF_Manijak wrote:Ko se ne sjeca kakve smo mi bolide i mentole u repki imali, neka obavezno pogleda ovo i prisjeti se. Allahu dragi kakvi su to parmaci bili, cast izuzecima u napadu, ali odbrana je kriminalna bila!![]()
![]()
![]()
- nKrkan
- Thinker
#9221 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako me pamćenje dobro služi mislim da je tada branio Romeo Mitrović!!GeneralBHF wrote:Ma ovo je prodana utakmica o kojoj se mnogo pricalo pa i sami igraci su govorili o aktovci punoj para. Vdi se da je Hasagic bio jedan od umijesanih. Vodis 2:0 a izgubis 4:2 pa to nema ni protiv Tahitija.BHF_Manijak wrote:Ko se ne sjeca kakve smo mi bolide i mentole u repki imali, neka obavezno pogleda ovo i prisjeti se. Allahu dragi kakvi su to parmaci bili, cast izuzecima u napadu, ali odbrana je kriminalna bila!![]()
![]()
![]()
- nKrkan
#9222 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
gdje tog nađeAko me pamćenje dobro služi mislim da je tada branio Romeo Mitrović!!
- Thinker
#9223 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bakine zvijezde, nije ih manjkalo na pomenutoj utakmici! A kladim se da ste zabotavili Gorana Brašnjića i Mirnela Sadovića!nKrkan wrote:gdje tog nađeAko me pamćenje dobro služi mislim da je tada branio Romeo Mitrović!!
-
matematicar_teski
#9224 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kapiten U19Faraone wrote:
Sta je sa ovim momkom?
Armin Cerimagic, Igra za Genk, igrao je na posudbi u nekom nizerazrednom Belgijskom klubu. Da li igra za mladje reprezentacije?
paklen mali
- Faraone
#9225 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znaci imamo dobru buducnost.matematicar_teski wrote:kapiten U19Faraone wrote:
Sta je sa ovim momkom?
paklen mali