Ovo su cijene bez okusa?Leon16v wrote:Hvala Enise.
Ako koga interesuje, Myprotein u MuscleFreaku.
2.5 KG = 71,20 KM
5 KG = 124,00 KM
tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ovo su cijene bez okusa?Leon16v wrote:Hvala Enise.
2.5 KG = 71,20 KM
5 KG = 124,00 KM
Sa okusom jerida1976 wrote:Ovo su cijene bez okusa?Leon16v wrote:Hvala Enise.
2.5 KG = 71,20 KM
5 KG = 124,00 KM
tapatalk
Casein 2,5 ti je 116 KM. Ove cijene ti vaze do 1. Januararida1976 wrote:Extra cijena stvarno...na stranici je skroz druga cijena.. Znaš li možda koliko je sad casein 2.5 okus?
tapatalk
Ja cu uzet u ponedeljak, pa vam javitrida1976 wrote:I meni je ovo sumnjivo [emoji23][emoji23]
tapatalk
Jel se sta primilo od tih 5KgMustang1 wrote:Sad kad je u radnji niko ne sumnjaDok je bilo preko pika svima sumnjivo a ja godinu dana trubim da je 130KM 5kg myprotein whey sa okusom
Hocu li ja?WinnieThePooh wrote:Pozdrav svima. Ovdje jedna djevojcica kojoj treba mala pomoc. Postavila bih na neki "zenski" topic, ali se vi muskarci bolje razumijete u ovo.
I molim vas bez vrijedjanja ili bilo kakvih seksistickih izraza ako je ikako moguce.
Pa da pocnem... Cijeli zivot sam jako mrsava (genetika), sto bi strucnjaci rekli ektomorf, hardgainer, ili kako god.
Na 166 cm imam 45 kg, premalo! Nisam od onh koji bjeze od hrane, jedem sve, al kako dodje - tako ode, najblaze receno.
Znam da trebam jesti 500 do 1000 kalorija vise nego uobicajeno, hranu koja sadrzi proteine, itd.
Problem je sto ja ne znam kako sebi da sastavim taj "meal plan". Sve sto sam do sad nasla na internetu je vecinom za muskarce, bodybuildere.
Da se razumijemo, nije mi u planu da za dvije sedmice dobijem 5 kg, znam da je nemoguce, realna sam sto se tice toga.
Sedmicno pola kg do 1 kg je sasvim uredu. Nije mi cilj ni da se takmicim jednog dana kao bikini model, nemam te namjere,
samo da dosegnem neku zdravu tezinu uz pomoc hrane i vjezbanja.
Ima li iko neki primjer, za nas obicne smrtnike, kako bi trebao izgledati taj meal plan? Znate li za neki dobar dodatak ishrani?
Neku ideju kako dodati kalorije? Trebam li poceti koristiti neke suplemente?
Svaka informacija je zlata vrijedna.
P.S.: Namjeravam nakon praznika poceti sa vjezbanjem. Posebno me zanima weight lifting.
E to se traziMustang1 wrote:Pa uzeo sam za oko 160KM 5kg wheya, pola kile kreatina i pola kile glutamina.. Pio sam sve po jednom samo.. Odnosno prvi mjesec sam dva puta protein pio za dorucak i poslije treninga.. Trajalo mi je oko pola godine sve.. Nisam bas nabacio kila da kazes udebljao ili nesto.. Mozda 3-4kg plafon jer sam ja nekada prije pocetka u teretanu imao 67kg, pa sam prije proteina bio na 86 i dosao sam na 90 sa njim.. Ali stalno su mi govorili da se lupam necim opasnim i da ne vjeruju kako sam napredovao.. I zene i zene![]()
Uzet cu opet samo da mi se vrati stara volja sad mi je malo dojadilo
Ja sutra idem uzeti 5 kg u MF, mogli bi me i necim gratis pocastitchannel10 wrote:E to se traziMustang1 wrote:Pa uzeo sam za oko 160KM 5kg wheya, pola kile kreatina i pola kile glutamina.. Pio sam sve po jednom samo.. Odnosno prvi mjesec sam dva puta protein pio za dorucak i poslije treninga.. Trajalo mi je oko pola godine sve.. Nisam bas nabacio kila da kazes udebljao ili nesto.. Mozda 3-4kg plafon jer sam ja nekada prije pocetka u teretanu imao 67kg, pa sam prije proteina bio na 86 i dosao sam na 90 sa njim.. Ali stalno su mi govorili da se lupam necim opasnim i da ne vjeruju kako sam napredovao.. I zene i zene![]()
Uzet cu opet samo da mi se vrati stara volja sad mi je malo dojadilo. Znaci ipak je bilo napretka. Nisam ni ja nikad uzimao vise od doze dnevno, pa ni sam ne znam sta se desava kad uzimas dvije doze na dan
. Mozda ne bi bilo lose uzeti tih 5 kg i pojacati onda na dvije doze, pa vidjeti sta se desava.
Ma ne zamaraj se tim kalkulatorima i ostalim.. Jedi sve sto mozes jesti.. Jedi sto vise svega.. Ne mozes ti sada npr. lupam treba ti 1000 kalorija a povraca ti se nakon 500.. Lupam znaci.. Jedes sve sto mozes i koliko mozes. Moras imati te neke namirnice koje sam naveo tipa jaja, sir, tjestenina ... Ali jedes bukvalno sve, Ja i danas pojedem tepsiju kolaca za dan ..WinnieThePooh wrote:@Mustang1
Hvala na savjetima, probat cu nesto iskombinovati, uzeti iz njihovog plana sta mi odgovara.
Prema kalkulatoru trebala bih unijeti oko 2000 kcal + 500 dodatnih. Razmisljam i o ovim protein shake-ovima, banana, mlijeko, kikiriki puter, whey protein, itd. Moglo bi se "nagurati' nekih 1000 kcal na taj nacin, ili neki od 500-600 kcal 2 puta dnevno.
Razmisljam da pocnem piti po litar mlijeka.
Sto sam do sad pronasla, sve se svodi vecinom na ovo sto si nabrojao: jaja, mlijeko, kikiriki puter, piletina, tjestenina, smedja riza, sir, banane, itd.
Hvala jos jednom, sve najbolje.
Mustang1Mustang1 wrote:Ma ne zamaraj se tim kalkulatorima i ostalim.. Jedi sve sto mozes jesti.. Jedi sto vise svega.. Ne mozes ti sada npr. lupam treba ti 1000 kalorija a povraca ti se nakon 500.. Lupam znaci.. Jedes sve sto mozes i koliko mozes. Moras imati te neke namirnice koje sam naveo tipa jaja, sir, tjestenina ... Ali jedes bukvalno sve, Ja i danas pojedem tepsiju kolaca za dan ..WinnieThePooh wrote:@Mustang1
Hvala na savjetima, probat cu nesto iskombinovati, uzeti iz njihovog plana sta mi odgovara.
Prema kalkulatoru trebala bih unijeti oko 2000 kcal + 500 dodatnih. Razmisljam i o ovim protein shake-ovima, banana, mlijeko, kikiriki puter, whey protein, itd. Moglo bi se "nagurati' nekih 1000 kcal na taj nacin, ili neki od 500-600 kcal 2 puta dnevno.
Sto sam do sad pronasla, sve se svodi vecinom na ovo sto si nabrojao: jaja, mlijeko, kikiriki puter, piletina, tjestenina, smedja riza, sir, banane, itd.
Hvala jos jednom, sve najbolje.Na tebe to nece lose uticati tipa da se vidi na stomaku ili sta znam, samo pazis da ti se ne muci i jedes sve i svasta. I gledas da ti ne bude glavni obrok komad salame i kriska margarina...
Koliko kg zelis da dobijes?WinnieThePooh wrote:Pozdrav svima. Ovdje jedna djevojcica kojoj treba mala pomoc. Postavila bih na neki "zenski" topic, ali se vi muskarci bolje razumijete u ovo.
I molim vas bez vrijedjanja ili bilo kakvih seksistickih izraza ako je ikako moguce.
Pa da pocnem... Cijeli zivot sam jako mrsava (genetika), sto bi strucnjaci rekli ektomorf, hardgainer, ili kako god.
Na 166 cm imam 45 kg, premalo! Nisam od onh koji bjeze od hrane, jedem sve, al kako dodje - tako ode, najblaze receno.
Znam da trebam jesti 500 do 1000 kalorija vise nego uobicajeno, hranu koja sadrzi proteine, itd.
Problem je sto ja ne znam kako sebi da sastavim taj "meal plan". Sve sto sam do sad nasla na internetu je vecinom za muskarce, bodybuildere.
Da se razumijemo, nije mi u planu da za dvije sedmice dobijem 5 kg, znam da je nemoguce, realna sam sto se tice toga.
Sedmicno pola kg do 1 kg je sasvim uredu. Nije mi cilj ni da se takmicim jednog dana kao bikini model, nemam te namjere,
samo da dosegnem neku zdravu tezinu uz pomoc hrane i vjezbanja.
Ima li iko neki primjer, za nas obicne smrtnike, kako bi trebao izgledati taj meal plan? Znate li za neki dobar dodatak ishrani?
Neku ideju kako dodati kalorije? Trebam li poceti koristiti neke suplemente?
Svaka informacija je zlata vrijedna.
P.S.: Namjeravam nakon praznika poceti sa vjezbanjem. Posebno me zanima weight lifting.
Haha ma sve pet vjeruj, stalno se provjeravamenisss wrote:Mustang1Mustang1 wrote:Ma ne zamaraj se tim kalkulatorima i ostalim.. Jedi sve sto mozes jesti.. Jedi sto vise svega.. Ne mozes ti sada npr. lupam treba ti 1000 kalorija a povraca ti se nakon 500.. Lupam znaci.. Jedes sve sto mozes i koliko mozes. Moras imati te neke namirnice koje sam naveo tipa jaja, sir, tjestenina ... Ali jedes bukvalno sve, Ja i danas pojedem tepsiju kolaca za dan ..WinnieThePooh wrote:@Mustang1
Hvala jos jednom, sve najbolje.Na tebe to nece lose uticati tipa da se vidi na stomaku ili sta znam, samo pazis da ti se ne muci i jedes sve i svasta. I gledas da ti ne bude glavni obrok komad salame i kriska margarina...
provjeri secer sto prije drug