Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
kakavdanakneiskustvu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9202 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
KatarinaKosaca wrote:Oduševaljava me zgražavanje nad Avazom, avazovim stilom, avazavštinom. Neprocjenljivo
Ko bi reko da če taki odnos biti prema nekadašnjem partijskom glasilu sukojim se pod miškom i na jume išlo, u koji se s strašču gledalo kano što pubertetlije nekoč gledahu naslovnice Starta, u koje se ko u Musaf klelo i s prezirom gledalo u komunjarsko hOslobodženje
zamisli samo Kato da je neko otvorio vaku temu o Tornjaku u ta zlatna vremena? HeBote i Rijaset bi se oglašavao kako se to blate največi sinovi u Prošnjaka-muslimana
-
HM 2011
#9203 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Postoji jedna takva tema:JoseMujica wrote:KatarinaKosaca wrote:Oduševaljava me zgražavanje nad Avazom, avazovim stilom, avazavštinom. Neprocjenljivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
posebice sdačića
![]()
Ko bi reko da če taki odnos biti prema nekadašnjem partijskom glasilu sukojim se pod miškom i na jume išlo, u koji se s strašču gledalo kano što pubertetlije nekoč gledahu naslovnice Starta, u koje se ko u Musaf klelo i s prezirom gledalo u komunjarsko hOslobodženje
zamisli samo Kato da je neko otvorio vaku temu o Tornjaku u ta zlatna vremena? HeBote i Rijaset bi se oglašavao kako se to blate največi sinovi u Prošnjaka-muslimana
http://www.klix.ba/forum/fahrin-avaz-am ... 57877.html
iz 2009 godine 3529 postova....
I još nešto: Takve teme otvaraju samo islamisti, pomahnitali šejhovi i Islamistički Kanibali od kojih nas, minimalno 10.000 već dugo vremena brani Fahro sam.....
HALOOOOO, LJUD, SAM FAHRO NAS BRANI, HALOO !!!!!!!
-
HM 2011
#9204 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Da njega nema mi danas ne bi bili ovjde.
Da te nije FAHROOOOOOOOOO !
Da te nije FAHROOOOOOOOOO !
- JoseMujica
#9205 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
mene bome brani SDA 
-
HM 2011
#9206 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jesi i ti u telecomu ?JoseMujica wrote:mene bome brani SDA
-
kakavdanakneiskustvu
- Maharadza
#9208 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Da li je iko pitao firauna šta je sa ekonooooomijoom koju je dotični spominjao const. u tadašnjoj predizbornoj ili je to sigurnOOst postAlA važniJA?! 
- Država
#9209 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Jadan Fahro. Sad kad više nije miniSTAR, sad će opet morati da se oženi. Možda će sad on ženi isplatiti onih pišljivih 250 miliona maraka stečenih poštenim radom i odricanjem... 
- JoseMujica
#9210 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jok u JKP Rad....meni su Memič i ZvidiČ familija, a imam bogatog punca i diplomu DIF-a...i ne živim od plate vego od patriJotizmaHM 2011 wrote:Jesi i ti u telecomu ?JoseMujica wrote:mene bome brani SDA
-
flexibila
#9211 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Krvite se ko je bolji, a oni (politicari) u istu tutu pisaju 
-
weredsf
#9212 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ovi su dotakli dno, objavili su psovke sa FB, naravno one koje im odgovaraju..
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/predsje ... a-i-bakira
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/predsje ... a-i-bakira
- Država
#9213 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Čini mi se da se Radončić izborio za naklonost novinara AVAZ-a... 
- video
#9214 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
sad ces vidjeti da ce ga proglasiti politicarem godine - oMa pored onog malog vuka 
-
Bosnjak333
#9215 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro sproveo anketu medju svojim zaposlenicima o tome koga bi voljeli vidjeti kao clana predsjednistva iz reda bosnjackog naroda.Na opce iznenadjenje svih citaoca vecina ispitanika je odgovorila da bi voljeli vidjeti upravo njega,ali bilo je i onih koji su imali hrabrosti reci Bakira. 
- nikad_vise
#9216 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Imao sam 2-3 dana obaveze po Sarajevu i upoznao dosta ljudi.Doticali smo se mnogih tema a medju njima i politike.
Iznenadile su me dvije stvari.Prva je da sam naletio na ljude koji su Sarajlije a navijaju za Velez Mostar sto me pravo iznenadilo a druga stvar je da imaju jako pozitivno misljenje o Radoncicu.
Pricao sam s covjekom koji ima licno kontakt s Fahrudinom i covjek ima samo rijeci hvale.Covjek je jako upoznat sa svim oko Radoncica i radio je nesto za njega i u twisteru i u Tuzli kao i neke poslove u vezi imanja ili sta je vec na Semizovcu.Kupio je valjda presidente neke zemlje,dulumeza nepoznata.Ovog sam covjeka upoznao u Pazaricu na vikendici.
Isto tako je govorio i o velikom broju firmi koje su radile direktno za Fahrudinov hotel kao i ostale objekte koje ima.Spisak tih firmi i radnika koji su od pocetka izgradnje Fahrinih objekata do danasnjeg odrzavanja je jako velik.Covjek je onako kroz pricu izvukao poentu da je iz svega onog sto je Fahrudin radio profitiralo veliki broj firmi pa cak i neka firma koja se bavi proizvodnjom ćilima ili tepiha tak nesto.
Upoznao sam i jednog covjeka koji je radio na izgradnji twistera kao i objekata u Tuzli i covjek je nastradao na gradilistu u TZ kako sam razumio i kaze da nije prosao dan kada ga avazovi direktori nisu zvali i bili su mu na usluzi svo vrijeme.Isto tako kaze da ih je Radoncic cesto posjecivao i da je covjek prva liga ali da neradnike ne moze smisliti.
Covjek je inace iz Vogosce.
Slabo slabo bratijo moja,morat cete pojacati kolicinu pljuvanja jer po svoj prilici ova dosadasnja kolicina nije bila dovoljna.
Sumnjam da je ovo vas maksimum i vjerujem da mozete i bolje

Iznenadile su me dvije stvari.Prva je da sam naletio na ljude koji su Sarajlije a navijaju za Velez Mostar sto me pravo iznenadilo a druga stvar je da imaju jako pozitivno misljenje o Radoncicu.
Pricao sam s covjekom koji ima licno kontakt s Fahrudinom i covjek ima samo rijeci hvale.Covjek je jako upoznat sa svim oko Radoncica i radio je nesto za njega i u twisteru i u Tuzli kao i neke poslove u vezi imanja ili sta je vec na Semizovcu.Kupio je valjda presidente neke zemlje,dulumeza nepoznata.Ovog sam covjeka upoznao u Pazaricu na vikendici.
Isto tako je govorio i o velikom broju firmi koje su radile direktno za Fahrudinov hotel kao i ostale objekte koje ima.Spisak tih firmi i radnika koji su od pocetka izgradnje Fahrinih objekata do danasnjeg odrzavanja je jako velik.Covjek je onako kroz pricu izvukao poentu da je iz svega onog sto je Fahrudin radio profitiralo veliki broj firmi pa cak i neka firma koja se bavi proizvodnjom ćilima ili tepiha tak nesto.
Upoznao sam i jednog covjeka koji je radio na izgradnji twistera kao i objekata u Tuzli i covjek je nastradao na gradilistu u TZ kako sam razumio i kaze da nije prosao dan kada ga avazovi direktori nisu zvali i bili su mu na usluzi svo vrijeme.Isto tako kaze da ih je Radoncic cesto posjecivao i da je covjek prva liga ali da neradnike ne moze smisliti.
Slabo slabo bratijo moja,morat cete pojacati kolicinu pljuvanja jer po svoj prilici ova dosadasnja kolicina nije bila dovoljna.
Sumnjam da je ovo vas maksimum i vjerujem da mozete i bolje
- nikad_vise
#9217 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Koja neznalica.Maharadza wrote:Da li je iko pitao firauna šta je sa ekonooooomijoom koju je dotični spominjao const. u tadašnjoj predizbornoj ili je to sigurnOOst postAlA važniJA?!
Ne zna ni ko mu je na vlasti trenutno i kome treba da uputi pitanje sta je sa ekonomijom?
Proziva covjeka i opozicionu stranku koja je imala jedno mjesto ministra sigurnosti u vlasti.
-
The BEN10
#9218 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
nikad_vise wrote:Covjek je onako kroz pricu izvukao poentu da je iz svega onog sto je Fahrudin radio profitiralo veliki broj firmi pa cak i neka firma koja se bavi proizvodnjom ćilima ili tepiha tak nesto.
Kad opet vidiš Keljmendija pozdravi ga. I reci da je i Fahro zadovoljan zajedničkim poslom.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9219 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”nikad_vise wrote:Pusti ba cifutske price,uredan lik bio,uz to i jako obrazovan i skroman.Pravi drzavnik !brzica wrote:Nuklearna![]()
Nego kakve ti predvidjas rezultate SBB-u,moRel fahro dobacit do premijera
» nikad_vise
mjesec
recimo da si preletio. recimo...
-
kakavdanakneiskustvu
#9220 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Država wrote:Čini mi se da se Radončić izborio za naklonost novinara AVAZ-a...
aaaaaaa napokon
- Maharadza
#9221 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Koja neznalica! Ne zna ni šta je njegov faHrA ponavljao u predizbornoj kao papagaj pa kasnije nikad' više tu riječ spomenuo nije kao da je izbrisana iz riječnika čim se domogao fotelje. Koja neznalica.nikad_vise wrote:Koja neznalica.Maharadza wrote:Da li je iko pitao firauna šta je sa ekonooooomijoom koju je dotični spominjao const. u tadašnjoj predizbornoj ili je to sigurnOOst postAlA važniJA?!
Ne zna ni ko mu je na vlasti trenutno i kome treba da uputi pitanje sta je sa ekonomijom?
Proziva covjeka i opozicionu stranku koja je imala jedno mjesto ministra sigurnosti u vlasti.
Sent from my GT-I9300
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9222 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
sekvenc wrote: Ma pucaj banove i onako na forumu si ti i jos par osoba. Ali i njih ces srediti. Sjebali ste i forum i stranicu svojim kompleksaskim baniranjima da ima promet od 1% u odnosu na prije dvije godine.
Idete stopama Avaza. Kad sve banirate, naravno necete one koji fasisticki vrijedjaju Bosnjake, onda mozete kao i Avaz zatvoriti komentare na stranici i forum.
usorah wrote:Nevjerovatno je da u jednoj drzavi, jedan od najcitanijih portala dozvoljava da se oni koji nisu bosnjaci, a izjasnjavaju se jednim od konstitutivnih naroda bivaju po oprobanoj "islamskoj deklaraciji" ODSTRANJENI.
Za ovaj portal je NORMALNO da se koriste sve pogrdne rijeci za Hrvate i Srbe , a bilo kakav kontra argument od Admina se sankcionise.
-
The BEN10
#9223 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... ih-clanovakakavdanakneiskustvu wrote:aaaaaaa napokonDržava wrote:Čini mi se da se Radončić izborio za naklonost novinara AVAZ-a...
- Čestitam i zahvaljujem novim članovima. Vi ste nova obaveza i povjerenje meni osobno i Savezu, koji je ubjedljivo najbrojnija politička stranka u BiH, sa više od 70.000 upisanih članova, kazao je Radončić.
-
weredsf
#9224 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
70.000 clanova a 90.000 glasova...The BEN10 wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... ih-clanovakakavdanakneiskustvu wrote:aaaaaaa napokonDržava wrote:Čini mi se da se Radončić izborio za naklonost novinara AVAZ-a...- Čestitam i zahvaljujem novim članovima. Vi ste nova obaveza i povjerenje meni osobno i Savezu, koji je ubjedljivo najbrojnija politička stranka u BiH, sa više od 70.000 upisanih članova, kazao je Radončić.
- no_mani=no_fjučr
#9225 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Vjerujem da je moderator losh, al' opet tako pisati o covjeku da je fasista?