Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Daryl Dixon

#9201 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Daryl Dixon »

I am Happy wrote:Elite Squad su odlicni filmovi i oni nemaju nikave veze sa ovom serijom.
Mani se toga "dobar glumac jer je film valjalo"... koliko vidim nije imao vise niti jednu dobru ulogu nakon tog filma.

A to sto ima 9.1 ocjenu na imdb, nema apsolutno nikavu vrijednost.

Cijenim svacije misljenje, ali ako vec pokusavas nekome reci da je Narcos toliko dobar, onda daj neke argumente.
Ja sam svoje rekao u proslom komentaru a ponoviti cu i opet. Ofirna safunjara u kojoj ce ( sudeci prema prvoj epizodi ) prikazivati i uljepsavati zivot Dea-inog agenta sto je vise moguce, da bi nam docarali kako je u doba Pabla Eskobara bilo tesko biti "posten drot", uz naravno sto je vise moguce ofirnih scena kao onih iz prve epizode. Stradanje njegovo agenta, onaj razgovor sa ženom..itd. itd.
Mogu tek misliti kako ga ceka tezak zivot do kraja serije i sta ce sve uljepsati. Ali dobro, to je generalno problem sa svim biografijama i zbog toga one ne mogu valjati, posebno ako je rijec o serijama.

Serija je gldljiva i nista vise, daleko od toga da je sami vrh.
Ista prica je bila i sa serijom o Salvatore Riini samo sto je serija manje popularna i imala je znatno manji budžet.

http://www.imdb.com/title/tt1047931/
Vidim da si vrsni filmofil pa ću ti reci par stvari. Elite Squad nemaju nikakve veze sa serijom dapače osim što se pojavljuje isti glumac u filmovima i u samoj seriji :-)
BuraS nemereš suditi o seriji ako si samo jednu epizodu pregledao od njih deset u prvoj sezoni isto kao što knjizi nemereš suditi po koricama, isto kao što recimo nemereš pričati o nečemu što ne znaš, nešto na taj fazon.. ;-)

Ovo sve pišem jer očito o ovom glumcu nisi dobro informisan pa cu te ja informisati i ujedno ti dati argumente zašto je ovaj glumac ok i zašto su mu svi filmovi koje snima, a koje sam ja gledao, regulare. Poslije Odreda je snimio još osam filmova od 2010 pa ovamo i jedan trenutno snima a zove se The Magnificent Seven, remake istoimene filmčine iz 1960-ih a između ostalih Denzel Washington će isto glumiti sa njim mada ne bi me čudilo da ti je i Denzel loš glumac.. :lol: Glumio je u filmu Elysium lika koji se zove Spider, meni je film dobar pravo mada ne bih rekao da bi se i tebi svidio, iz razloga što je film do ja.ja a ti takve ne voliš nego isključiš tv ili komp momentalno. To što ta serija ima ocjenu 9.1 zasigurno IMA VRIJEDNOST jer je pored 25 hiljada ljudi koji su tu seriju ocijenili visokom ocjenom, tu su i kritičari ovosvjetski koji su pozitivno ocijenili gore navedenu seriju a to je jedna posebna industrija u svijetu, ali eto nadam se da ti ne trebam i to sada objašnjavati.. Govoriš da je loša serija zbog jedne epizode koje mislim nisi ni pregledao, svako ima pravo na svoje mišljenje u ovom slučaju se neću složiti sa tobom. Serija se dotice večinom stvari iz života Escobara (o stvarima koje je radio recimo srušio avion jer je trebao biti buduci predsjednik u njemu, smrtno stradalo preko stotinu ljudi, živio godinama u zatvoru kojeg je sam izgradio i radili svi za njega u njemu od zaštitara pa nadalje, gradio kuće i stambene objekte sirotinji u Bogoti i drugim gradovima, dijelio šakom i kapom istoimenima i zato su ga svi branili, ima jedna scena kada su ova dva DEA agenta ganjali par njegovih momaka kroz Cali meščini ili Medelin, nebitno, nakon što je agent satjerao u čošak jednog lika i rekao mu da se preda, mali dječak se odjedanput pojavio i uperio pištolj u agenta, što je tako u stvarnosti i bilo, niko nije volio policiju u njihovoj državi a pogotovo amere jer ih je većinom on "hranio" - mislim na narod) i to koliko su imali pravih i vjerodostojnih materijala, ali eto ne mogu ti pričati o nekim stvarima kada ti to nisi gledao i ne možeš shvatiti.
Mislim ocjena je po meni trebala biti 9.5, sad ću se maksuz registrovati na imdb i dati ocjenu 10, jer se radi o životu jedne persone koja je ostavila traga na svijet i na Kolumbiju i njihove zakone, recimo zakone o izručenju i slično, da ti ne duljim nećeš me pohvatati, toga nije bilo u prvoj epizodi.. :izet: Recimo na metacritic-u je serija ocijenjena sa ocjenom 9.2 što je izvrsno za seriju koja se tek 2015-e počela prikazivati, iz čega možemo zaključiti da je serija naišla na pozitivne kritike. Ovaj dio o lijepom životu DEA agenta neću da komentarišem jer da si pogledao ostalih devet epizoda shvatio bi kakve gluposti pišeš..Kako možeš reci da je serija gledljiva kad si samo jedu epizodu pregledao i iznosiš kojekakve komentare kao da su te puškom tjerali da gledaš?! Ne vjerujem. :lol: Ponavljam, ne možeš pričati o nečemu što nisi gledao, zato molim te pregledaj seriju pa nešto komentariši, u protivnom poštedi nas svojih komentara, bez uvrede. :thumbup:
Drago mi je što su napokon došli na ideju da naprave seriju o životu Don Pabla jer se mnogo može naučiti o ljudima koji imaju i o ljudima koji nemaju novca. Mislim koliko god da je on bio u neku ruku ok, gradio bolnice po Medelinu, i mnoge ustanove i institucije po Bogoti, on je opet imao taj negativni mentalni sklop i kompleks Boga (estakfirullah!) i htio je da se sve vrti oko njega. Ali eto poštujem to što mu je porodica bila na prvom mjestu i što je bio vezan za svoje od rođaka kojeg su mu ubili pa nadalje. Meni je serija ok, sad da je najbolja koju sam gledao u životu - nije, ali mi je u top 10 ako ne i u top 5 najboljih! Sa nestrpljenjem čekam drugu sezonu. Topla preporuka svima. Pozdrav i svako dobro. ;-) :thumbup: :bih:
SanskiBiser

#9202 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

Daryl Dixon wrote:
I am Happy wrote:Elite Squad su odlicni filmovi i oni nemaju nikave veze sa ovom serijom.
Mani se toga "dobar glumac jer je film valjalo"... koliko vidim nije imao vise niti jednu dobru ulogu nakon tog filma.

A to sto ima 9.1 ocjenu na imdb, nema apsolutno nikavu vrijednost.

Cijenim svacije misljenje, ali ako vec pokusavas nekome reci da je Narcos toliko dobar, onda daj neke argumente.
Ja sam svoje rekao u proslom komentaru a ponoviti cu i opet. Ofirna safunjara u kojoj ce ( sudeci prema prvoj epizodi ) prikazivati i uljepsavati zivot Dea-inog agenta sto je vise moguce, da bi nam docarali kako je u doba Pabla Eskobara bilo tesko biti "posten drot", uz naravno sto je vise moguce ofirnih scena kao onih iz prve epizode. Stradanje njegovo agenta, onaj razgovor sa ženom..itd. itd.
Mogu tek misliti kako ga ceka tezak zivot do kraja serije i sta ce sve uljepsati. Ali dobro, to je generalno problem sa svim biografijama i zbog toga one ne mogu valjati, posebno ako je rijec o serijama.

Serija je gldljiva i nista vise, daleko od toga da je sami vrh.
Ista prica je bila i sa serijom o Salvatore Riini samo sto je serija manje popularna i imala je znatno manji budžet.

http://www.imdb.com/title/tt1047931/
Vidim da si vrsni filmofil pa ću ti reci par stvari. Elite Squad nemaju nikakve veze sa serijom dapače osim što se pojavljuje isti glumac u filmovima i u samoj seriji :-)
BuraS nemereš suditi o seriji ako si samo jednu epizodu pregledao od njih deset u prvoj sezoni isto kao što knjizi nemereš suditi po koricama, isto kao što recimo nemereš pričati o nečemu što ne znaš, nešto na taj fazon.. ;-)

Ovo sve pišem jer očito o ovom glumcu nisi dobro informisan pa cu te ja informisati i ujedno ti dati argumente zašto je ovaj glumac ok i zašto su mu svi filmovi koje snima, a koje sam ja gledao, regulare. Poslije Odreda je snimio još osam filmova od 2010 pa ovamo i jedan trenutno snima a zove se The Magnificent Seven, remake istoimene filmčine iz 1960-ih a između ostalih Denzel Washington će isto glumiti sa njim mada ne bi me čudilo da ti je i Denzel loš glumac.. :lol: Glumio je u filmu Elysium lika koji se zove Spider, meni je film dobar pravo mada ne bih rekao da bi se i tebi svidio, iz razloga što je film do ja.ja a ti takve ne voliš nego isključiš tv ili komp momentalno. To što ta serija ima ocjenu 9.1 zasigurno IMA VRIJEDNOST jer je pored 25 hiljada ljudi koji su tu seriju ocijenili visokom ocjenom, tu su i kritičari ovosvjetski koji su pozitivno ocijenili gore navedenu seriju a to je jedna posebna industrija u svijetu, ali eto nadam se da ti ne trebam i to sada objašnjavati.. Govoriš da je loša serija zbog jedne epizode koje mislim nisi ni pregledao, svako ima pravo na svoje mišljenje u ovom slučaju se neću složiti sa tobom. Serija se dotice večinom stvari iz života Escobara (o stvarima koje je radio recimo srušio avion jer je trebao biti buduci predsjednik u njemu, smrtno stradalo preko stotinu ljudi, živio godinama u zatvoru kojeg je sam izgradio i radili svi za njega u njemu od zaštitara pa nadalje, gradio kuće i stambene objekte sirotinji u Bogoti i drugim gradovima, dijelio šakom i kapom istoimenima i zato su ga svi branili, ima jedna scena kada su ova dva DEA agenta ganjali par njegovih momaka kroz Cali meščini ili Medelin, nebitno, nakon što je agent satjerao u čošak jednog lika i rekao mu da se preda, mali dječak se odjedanput pojavio i uperio pištolj u agenta, što je tako u stvarnosti i bilo, niko nije volio policiju u njihovoj državi a pogotovo amere jer ih je većinom on "hranio" - mislim na narod) i to koliko su imali pravih i vjerodostojnih materijala, ali eto ne mogu ti pričati o nekim stvarima kada ti to nisi gledao i ne možeš shvatiti.
Mislim ocjena je po meni trebala biti 9.5, sad ću se maksuz registrovati na imdb i dati ocjenu 10, jer se radi o životu jedne persone koja je ostavila traga na svijet i na Kolumbiju i njihove zakone, recimo zakone o izručenju i slično, da ti ne duljim nećeš me pohvatati, toga nije bilo u prvoj epizodi.. :izet: Recimo na metacritic-u je serija ocijenjena sa ocjenom 9.2 što je izvrsno za seriju koja se tek 2015-e počela prikazivati, iz čega možemo zaključiti da je serija naišla na pozitivne kritike. Ovaj dio o lijepom životu DEA agenta neću da komentarišem jer da si pogledao ostalih devet epizoda shvatio bi kakve gluposti pišeš..Kako možeš reci da je serija gledljiva kad si samo jedu epizodu pregledao i iznosiš kojekakve komentare kao da su te puškom tjerali da gledaš?! Ne vjerujem. :lol: Ponavljam, ne možeš pričati o nečemu što nisi gledao, zato molim te pregledaj seriju pa nešto komentariši, u protivnom poštedi nas svojih komentara, bez uvrede. :thumbup:
Drago mi je što su napokon došli na ideju da naprave seriju o životu Don Pabla jer se mnogo može naučiti o ljudima koji imaju i o ljudima koji nemaju novca. Mislim koliko god da je on bio u neku ruku ok, gradio bolnice po Medelinu, i mnoge ustanove i institucije po Bogoti, on je opet imao taj negativni mentalni sklop i kompleks Boga (estakfirullah!) i htio je da se sve vrti oko njega. Ali eto poštujem to što mu je porodica bila na prvom mjestu i što je bio vezan za svoje od rođaka kojeg su mu ubili pa nadalje. Meni je serija ok, sad da je najbolja koju sam gledao u životu - nije, ali mi je u top 10 ako ne i u top 5 najboljih! Sa nestrpljenjem čekam drugu sezonu. Topla preporuka svima. Pozdrav i svako dobro. ;-) :thumbup: :bih:
Serija osim toga i nije Pablova biografija (sto neko ranije spomenu na temi o njemu i njegovim krajevima se puno vise ne zna nego sto se zna ) kako to neki misle vec je istorijska fikcija dakle inspirisana stvarnim dogadjajima i licnostima ili kako na pocetku serije u prologu kaze " Its magical realism". Ima neki od US kriticara koji je napisao ako prezivite prve 2 epizode Narcos i pretjerani voice-over dosadnog DEA agenta gledacete dalje izvrsnu seriju...

Nego kad smo kod Magical Realism to je ustvari samo drugi naziv za Narco Cinema i to je ono sto je Padilja uradio sa ovom serijom dajuci joj B-movies feel koji nasim gledateljima moze vuci na Televisa Presenta :lol: (Narco Cinema se oslanja na duboku romantizaciju moci i nasilja narko bosova, pretvara policajce u negativce, narko bosove u heroje i ljepotice u dilere droge/saradnike. Ispod tog pretjeranog nasilja i seksa ipak uspjeva da suptilno izlozi slabost i korupciju vlasti. ) Ne da mi se prevoditi ali evo za zainteresovane:

Narcos defines its story as a “magical realist” one, blurring borders between the fantastic and the harrowingly real. Themes of luck and fate are juxtaposed with the very entrenched structural failures of government and law enforcement. The cinematography contrasts striking views of Colombia’s lush landscape with images of bloody bodies strewn in the street. Reality constantly disrupts fiction, as archival footage and photos are woven, often jarringly, through the plot.

But what Narcos might call magical realism is actually an old storytelling tradition: “narco cinema,” a Latin American genre comprised entirely of B-movies about the drug trade. Narco cinema hinges on a deep romanticization of the power and violence of drug lords. It turns cops into villains, drug lords into heroes, and beauty queens into narcos. Underneath all the excessive violence and sex, though, it deftly exposes the weaknesses and corruption of government systems. In the movies La Banda del Carro Rojo (The Red Car Gang) and Salvando Privado Pérez (Saving Private Pérez), getting involved in the drug trade allows men to acquire the economic resources and manpower necessary to escape poverty and certain death. Films like Lo Negro del Negro (The Black of Blackie) and La Reina del Pacífico (The Queen of the Pacific) illustrate how the rise of drug kingpins like Arturo Durazo and Sandra Ávila is a direct consequence of inept law enforcement.

Narco cinema is so valuable because—by sneaking nightmarish images of violence into dazzling displays of wealth and power—it has become a crucial site of transgression and critique in a country where the stakes of speaking out against the cartels are high. By glorifying the cartels just enough to flatter them, narco cinema is the rare safe space where the complex relations between Latin American citizens and the drug cartels can be negotiated publicly.

American narco films, on the other hand, tend to heavily privilege myth and drama over realism. Steven Soderbergh’s Traffic prioritizes the domestic melodramas of Wakefield, whose daughter is an addict, and Helena Ayala (Catherine Zeta-Jones), the pregnant wife of an American narcotrafficker, while ignoring the larger political implications of the drug war. As newly appointed drug czar Robert Wakefield (Michael Douglas), says, maybe fixing the problem just requires “thinking outside the box.” In the end, the film suggests that the biggest threat the drug war poses may be to the American nuclear family.

Narcos is the first production in the true narco-cinematic vein to come to American screens. Unlike most American movies about the drug trade, it manages to glamorize its protagonists while still revealing the devastating structural problems they are working within.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Par scena iz klasika Narco Cinema zanra :D

Mohamad Sissoko

#9203 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Mohamad Sissoko »

Narcos je dobra(solidna) serija i ništa vise.
Ako su vec pravili seriju sa naglaskom na Escobara i njegov zivot trebali su onda i njega malo vise i detaljnije prikazat a ne pola serije prepricavanje dogadjaja koje zna svako ko ima internet i pola serije o DEA liku za kim bilo koga ko gleda seriju boli kita jer i nije poceo da je gleda kad je cuo da je serija o DEA agentu, nego ljudi culi serija o Escobaru pa da odgledamo. :evil:
bezVolana

#9204 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by bezVolana »

Image
pregledala ovu prvu epizodu
nako, srednja zalost.
mene nakon prepreprelose lucy, ovakve serije/filmovi sa popijem tabletu mozak radi 100% malo nerviraju :D
SanskiBiser

#9205 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

Mohamad Sissoko wrote:Narcos je dobra(solidna) serija i ništa vise.
Ako su vec pravili seriju sa naglaskom na Escobara i njegov zivot trebali su onda i njega malo vise i detaljnije prikazat a ne pola serije prepricavanje dogadjaja koje zna svako ko ima internet i pola serije o DEA liku za kim bilo koga ko gleda seriju boli kita jer i nije poceo da je gleda kad je cuo da je serija o DEA agentu, nego ljudi culi serija o Escobaru pa da odgledamo. :evil:
ja ovo trazim sad sa Eng titlovima ali nema nigdje na netu, neki torenti ali nema seeds,jer kazu da je najozbiljniji pokusaj biografske serije o Eskobaru (Kolumbijska serija 2012, El Patrón del Mal Pablo Escobar ):

BJB

#9206 Re: Gledate seriju - preporucite

Post by BJB »

bumerangss wrote:Serija Crna ruža na HAYAT-u je za deset! :thumbup:
:thumbup: Samo sto nemam živaca gledati 17633 epizoda, pregledala deset i finalnu.. Vrijedi gledati ako imas vremena i hoces da naučiš malo turskog.
bumerangss

#9207 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by bumerangss »

I ja sam nestrpljiv sta ce biti na kraju ali to nije cejf! Imam veliki LCD i Moju TV tako da mogu gledati sve propusteno unazad tri dana pa ja namjerno propustim tri epizode pa onda napravim kokice, odem u wc, ugasim mobilni... i uzivam dva sata jer ubrzam reklame tako da tri epizode pregledam za dva sat.
Ne disem i ne trepcem dok gledam :D
Bansuri

#9208 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bansuri »

tek završih s fargo serijom
moram priznat da mi je bolja i od td i mr robota (to su novije što pogledah, jel)
bez obzira na datum joj rođenja, nekakva je klasična, zaokružena
likovi daleko složeniji i promišljeniji, psihološka crta falabogu s umijećem naglašena jer krv neprestano teče
nema nepotrebnih kadrova i scena da pomognu dojmovima, plus martin freeman je glumac i po
plus billy se rodio za ovu svoju ulogu
može da prevari pa da kontaš da gledaš neki pradavni serijski klasik čak i sa krajem
fino sam ubila noć sa svih 10 epizoda
taureg71

#9209 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by taureg71 »

Sa nestrpljenjem čekam drugu sezonu. Topla preporuka svima. Pozdrav i svako dobro. ;-) :thumbup: :bih:[/quote]

Auuu ima i 2. sezona Narcosa, ja dosao do 9. epizode i mislio jos jedna i kraj...hahah...super...odlicnaaa serija, cista 5
sema911s

#9210 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sema911s »

Moze malo pojasnjenja od pametnijih,, a vezano je za mr. Robot

Jel slater(tata) ziv Il fikcija, onaj skandinavac peder Sta Sa njim, supruga mu se krije iza maske u zadnjoj epizodi(place oci)
Sejla prvo spava Sa njom, pa je pita smije Li je poljubit, pa hoce Li mu bit cura,,,
sestra al kako on zadnji sazna,,
Pustili Su neki virus Sa kineskim mackom nisu nista dobili $$$$ koja je svrha truda,,

Kompanija protiv koje se bore je E, Oni Ko biva vladaju svijetom...

Pregledah u komadu svih 9-10 epizoda iii malo mi sve hmmm nejasnoo, cudnoo,, da negledam opet... A hocu sigurnoo

Te sitnice me maloo kopkajuu paa
Tnxxx
Bansuri

#9211 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bansuri »

jarane sve si profulo
sema911s

#9212 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sema911s »

Bansuri wrote:jarane sve si profulo
Thx,,
karanana

#9213 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

ma zescha truba serija.
pilot bio dobar i to je to.

cuj evil corporation. i to uzeli enronov simbol.
pepeljara

#9214 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by pepeljara »

Mr. Robot nije za svakog :)

Elem Jel ko gledao Warehouse13 ? :evil: (nisam ja, al planirao da odgledam, syfy je)
Bloo
Globalna šefica

#9215 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bloo »

pepeljara wrote:Mr. Robot nije za svakog :)

Elem Jel ko gledao Warehouse13 ? :evil: (nisam ja, al planirao da odgledam, syfy je)
Mr. Robot ima declining kvalitet...sto je razocaravajuce

Warehouse ---mozak na pasu serija..slatka je i za odmoriti, nista ozbiljno..
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9216 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

ša je ovo crno ogledalo ni 10 epizoda a 3 sezone

miii lajk :D
ExNihilo

#9217 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ExNihilo »

Black Mirror spada među najbolje stvari koje sam pogledao. Ikada, igdje. :D
Truba

#9218 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

ja sam baš truba za serije ne pratim trendove niti razlikujem produkcije
eto pomalo se uključujem i u taj segment
Michun

#9219 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Michun »

ja sam pregledala prvu sezonu i radujem se drugoj
Image
swirl

#9220 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swirl »

Michun wrote:ja sam pregledala prvu sezonu i radujem se drugoj
Image
Ja je prestala gledati kad je pocela druga sezona...
Truba

#9221 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

evo mog nekog plana za predstojeće godine :D
1 dan 1 epizoda :D nikad više u komadu od sezone koja ima 13 epizoda :D idealno je 12 epizoda od 24 jedne sezone
**********************************************************************************
**********************************************************************************
Breaking bad 2 sezona +
Babylon 5, 4 epizode +
Homeland 2. sezona +
Supernatural 8 sezona 1/2 +
Big bang theory 4. sezona +
Dark matter 1-13 - 8-)
Twilight zone 101,102,103,104,105 + :oops:
Star trek: Next generation sezona 6 1-13 + :arrow:
Eureka 3. sezona 1/2 - :skoljka:
Fargo - :sax:
Bleach 1 sezona 1-20 + :?
Helix - :zoka:
Stargate 1 sezona 11-21+ :idea:
Serial Experiments Lain (1998) :?
Berlin Aleksandersplatz + :roll: :run:
Warehouse 13, sezona 2 - :run:
Outlander :ljulja: :kiselavoda:
Misterije svijeta + ovo odgađam 15 godina :run:
24, 2. sezona :jbt:
BBC Oceans + :autic:
Misfits 3. sezona + :nasolji1:
Bible black 1 sezona + :sretan: :gnjavim: :pipi: :gunjastajl: :per:
War documentary + :idea: izbjegavam dokumentarce više nemam živaca
Haven 5. sezona - smoriše al su lijepe trebe...
Simpsons 26 - ovo mi se gadi više :roll:
American Horor Story sezona 3-
Hell on Wheels :)
Under the dome :|
Heroes 2. sezona - :lol:
Claymore (2007) "Kureimoa" :razz:
Borgias 3. sezona - :roll: sterilno
Extant :oops:
Spartak 8)
Vikings 8)
Harpers island :?
Lie to me :-?
Carnivale 8-)
Kiling - danski :)
Happy town :izet:
Defiance :D
Cracker (1993) :?
Edge of Darkness (1985) :?
Arabela (1979) :?
Epitafios (2004) :?
Motel Bates :run:
Borgen :? nećkam se
Almost human :-) otkazano kao i još neke na spisku
Les revenants / The returned nečkam se
Downton Abbey još se nećkam
Dracula :shock: otkud mi ovo
Orphan Black :)
Black Mirror :)
In the flesh :?
Arrow :run:
House of Cards :roll:
Hannibal :roll: :run:
Shameless :? ša je ovo
Cosmos: A Spacetime Odyssey :sax:
Penny Dreadful :sax:
The 100 :)
Yukikaze + :run:
Mushisi + :o mislim da sam ovo gledao
Gungrave + :o mislim da sam ovo gledao
Last Airbender + :lol:
Mononoke-hime + :|
Patlabaor + :roll: :-?
Blood - :-?
True Blood :run:
World at war + :run:
New Girl POSLIJE BB TEORIJE
Modern Family :?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pitarrr82

#9222 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Pitarrr82 »

Ma ne trebaju ti godine... :mrgreen:
ExNihilo

#9223 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ExNihilo »

Život je prekratak da bi se gledala sranja i beskrajni serijali.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9224 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Pregledati samo jednu epizodu dnevno je zločin protiv uma!
Truba

#9225 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

to je bit serije
da razmišljaš šta će biti sutra
a ne sve odjednom

uostalom to sve i odmah... je druga vrst bolesti iz koje izlaze razne frustracije
Post Reply