Vidim da si vrsni filmofil pa ću ti reci par stvari. Elite Squad nemaju nikakve veze sa serijom dapače osim što se pojavljuje isti glumac u filmovima i u samoj serijiI am Happy wrote:Elite Squad su odlicni filmovi i oni nemaju nikave veze sa ovom serijom.
Mani se toga "dobar glumac jer je film valjalo"... koliko vidim nije imao vise niti jednu dobru ulogu nakon tog filma.
A to sto ima 9.1 ocjenu na imdb, nema apsolutno nikavu vrijednost.
Cijenim svacije misljenje, ali ako vec pokusavas nekome reci da je Narcos toliko dobar, onda daj neke argumente.
Ja sam svoje rekao u proslom komentaru a ponoviti cu i opet. Ofirna safunjara u kojoj ce ( sudeci prema prvoj epizodi ) prikazivati i uljepsavati zivot Dea-inog agenta sto je vise moguce, da bi nam docarali kako je u doba Pabla Eskobara bilo tesko biti "posten drot", uz naravno sto je vise moguce ofirnih scena kao onih iz prve epizode. Stradanje njegovo agenta, onaj razgovor sa ženom..itd. itd.
Mogu tek misliti kako ga ceka tezak zivot do kraja serije i sta ce sve uljepsati. Ali dobro, to je generalno problem sa svim biografijama i zbog toga one ne mogu valjati, posebno ako je rijec o serijama.
Serija je gldljiva i nista vise, daleko od toga da je sami vrh.
Ista prica je bila i sa serijom o Salvatore Riini samo sto je serija manje popularna i imala je znatno manji budžet.
http://www.imdb.com/title/tt1047931/
BuraS nemereš suditi o seriji ako si samo jednu epizodu pregledao od njih deset u prvoj sezoni isto kao što knjizi nemereš suditi po koricama, isto kao što recimo nemereš pričati o nečemu što ne znaš, nešto na taj fazon..
Ovo sve pišem jer očito o ovom glumcu nisi dobro informisan pa cu te ja informisati i ujedno ti dati argumente zašto je ovaj glumac ok i zašto su mu svi filmovi koje snima, a koje sam ja gledao, regulare. Poslije Odreda je snimio još osam filmova od 2010 pa ovamo i jedan trenutno snima a zove se The Magnificent Seven, remake istoimene filmčine iz 1960-ih a između ostalih Denzel Washington će isto glumiti sa njim mada ne bi me čudilo da ti je i Denzel loš glumac..
Mislim ocjena je po meni trebala biti 9.5, sad ću se maksuz registrovati na imdb i dati ocjenu 10, jer se radi o životu jedne persone koja je ostavila traga na svijet i na Kolumbiju i njihove zakone, recimo zakone o izručenju i slično, da ti ne duljim nećeš me pohvatati, toga nije bilo u prvoj epizodi..
Drago mi je što su napokon došli na ideju da naprave seriju o životu Don Pabla jer se mnogo može naučiti o ljudima koji imaju i o ljudima koji nemaju novca. Mislim koliko god da je on bio u neku ruku ok, gradio bolnice po Medelinu, i mnoge ustanove i institucije po Bogoti, on je opet imao taj negativni mentalni sklop i kompleks Boga (estakfirullah!) i htio je da se sve vrti oko njega. Ali eto poštujem to što mu je porodica bila na prvom mjestu i što je bio vezan za svoje od rođaka kojeg su mu ubili pa nadalje. Meni je serija ok, sad da je najbolja koju sam gledao u životu - nije, ali mi je u top 10 ako ne i u top 5 najboljih! Sa nestrpljenjem čekam drugu sezonu. Topla preporuka svima. Pozdrav i svako dobro.