Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Reglan

#9201 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Voovoozela wrote:
AllStar wrote:a sto nije bilo tekme na kladionicama? :zzzz:
Ko kaže da nije bilo?
Wiliams,Premier nije
Mikado

#9202 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

Govnima u upravi su rezultati manje bitni, a ni govnar s klupe nece dat ostavku ako zijanimo, jer dok ima onakav ugovor njega tesko sta moze natjerat da se sam povuce sa onim parazitima iza ledja.

PS. Leotar vodi 2:1
north

#9203 Re: FK Sarajevo

Post by north »

KPNCTNJAH wrote:
Baltazar_khan wrote:Yebi ti to, meni srce ko Trebević kad sam sad čuo na radiju da ga je zabio Arsenijević.
Sta nam rade g...a ne znam kako da se ponasam kad cujem da smo dali gol... :x naravno godra mi, ali...
Isti osjećaj haveru, samo biti će interesantno vidjeti taj penal na pregledu, ne bi me čudilo da se bagra poslužila nedozvoljenim sredstvima...evo razloga za ostanak Mirze, "mir" u kući....yupi sad smo pravi šampioni :x

Ali s druge strane, naravno da svaki put poskoknem kad Sarajevo da gol, ne mogu protiv svog srca :D
Mikado

#9204 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

Ostale utakmice: Sloboda vodi u Gradaccu sa igracem manje. :shock:
Mikado

#9205 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

KRAJ:

VELEŽ - SARAJEVO 1:2
Nogatrans

#9206 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Skidam kapu igracima!! Svaka cast!! :thumbup: :thumbup:
north

#9207 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Prošlo kolo sa velesilom Drinom 1-1 kući, sad dobijemo u gostima Veleža kojem gori pod nogama,
i to dajemo drugi gol iz penala, ja logike u PM :-)

Ali haj, neka, fala bogu da je kraj polusezone, da se malo smire strasti, a valjda će se u narednom periodu konačno desiti krupne i pozitivne promjene u klubu, valjda :roll: .....
Mikado

#9208 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

U klubu rasulo, a ekipa nam na 2.mjestu PL, 5 bodova iza prvoplasiranog Borca. To govori dovoljno o velicini. Jos da se rijesimo parazita do proljeca i da s novim ljudima titulu uzmemo aBd 8-) a ja bi da budem iskren halalio ovu sezonu i bio prezadovoljan kad bi se do kraja sljedece godine rijesili Baljka, Alihodzica, Merdanovica i ostalih parazita.

PS. Drina pobjedi i nasi gurnuse Velez na samo dno.
Baltazar_khan

#9209 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

@north, vidiš da svi isto razmišljamo zbog toga što smo nam je povoljan rezultat. U ovom slučaju ide ona naša

BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!

Zašto smo DIVOVI? Igrači nemaju šta da jedu, i nemaju struje. Uprava je raspadnuta, svi očekuju da se borimo za opstanak i mi u takvoj situaciji polusezonu završavamo sa -5 bodova od lidera Borca. Eto zbog čega smo divovi!
Bordolini

#9210 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Jbg, ne moze covjek da se ne raduje pobjedi. Ovu pobjedu svakako tretiram kao remi bio s obzirom na 2 prosute bobe prosle hefte kuci.
MIRZA BJEDNICE ZALIZANI, ODLAZI!
sjever76

#9211 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

samo cekajte izjavu zalizanog supka. kako ce se samo razlikovati od one nakon drine. ne pada mu na pamet da odstupi. jebo li te pika u supak mirza a i ti njega.

potpis:placenik
chsk

#9212 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

Ne znam i meni nesto svejedno zbog ove pobjede, gledam sad smo na 5 bodova Borcu posto je izgubio, a mogli smo biti jos blizi.

Pitam se sta li ce mirza sad izjaviti, papak zalizani :x
Vjerujte mi!

#9213 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Dobro je shto nismo pobjedili Drinu, inache bismo sada bili preblizu Borcu.

Nego, rekoh li vam, slavujchichi dobro pjevaju, a nisu premasni. :mrgreen:
north

#9214 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:@north, vidiš da svi isto razmišljamo zbog toga što smo nam je povoljan rezultat. U ovom slučaju ide ona naša

BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEŽI SNAGA!

Zašto smo DIVOVI? Igrači nemaju šta da jedu, i nemaju struje. Uprava je raspadnuta, svi očekuju da se borimo za opstanak i mi u takvoj situaciji polusezonu završavamo sa -5 bodova od lidera Borca. Eto zbog čega smo divovi!
:D Haj kad ti tako kažeš......Samo ako ćemo pošteno, gledajući generalno samu igru tokom cijele polusezone, rad trenera, samu situaciju u klubu, ipak mislim da u ovom trenutku nemamo nimalo razloga za zadovoljstvo....

Jedina svijetla tačka su HZ i ostali fanatici Sarajeva :thumbup:
ultima_palabra

#9215 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Jel to Mido opet briljirao? 8-)
mahalaš

#9216 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Sta nam stoka radi od kluba, da se vise ne radujem pobjedi :-? MRS stoko pogana, zajedno sa zalizankom...

Nesto mi smrdi da su Baljak i co kupili ovu utakmicu da bi malo smirili strasti. Poslije onakve igre protiv Drine, sad da pobijedimo u Mostaru...Malo cudno, al et...

MI SMO TU I JEBEMO VAM MAME...
dinGospo_SA

#9217 Re: FK Sarajevo

Post by dinGospo_SA »

odgledah utakmicu preko velezlive...
teren KATASTROFA po ovome se nije ni moglo igrati, blato do koljena, ali eto pobijedismo na kraju.
prvi gol kojasevica dobar, na prvu s lijeve strane malo iskosa. njihov gol lose postavljanje i intervencija nase odbrane, nakon tog gola velez pritisnuo opasno i mislio sam da nam je zijan 100%, minut prije penala velagic u 100% sansi poceo nesto da petlja, gubi loptu, na drugoj strani golman rusi nisam siguran koga od nasih, i po meni opravdan penal. kasnije se igralo izbij nabij bez nekih velem prilika, bila je jos jedna za muharemovica 100% koju nije iskoristio.
na prijenosu se nije culo nikakvo zvizdanje poslije postignutog gola, navijalo se 15-ak minuta protiv uhljupa, i u 24' standardno za Vedrana...
igraci nisu prilazili tribini da proslave gol nego su trcali po 50 metara u mirzin zagrljaj - hebo ih on!
na kraju, koliko sam vidio, opet igraci ne prilaze da pozdrave navijace (za divno cudo gostujuci navijaci ostali do kraja tekme)...
to bi ukratko bilo to, sve moze stati u jednu recenicu: katastrofalan teren ucinio je bilo kakvu kombinatoriku prakticno nemogucom, nasih oko 120-150 dole iza parole kao i protiv drine ''paraziti mars...'' na istoj tribini sa ''obicnim'' navijacima veleza, igraci se borili, golove proslavljali s mirzom i NISU pozdravili navijace na kraju!
UHLJUPI ODLAZITE!!!!
van Basten

#9218 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

ja sam očekivao ovu pobjedu još kad sam čuo da je mirza ispijao pive sa Ćemalovićem tamo prije tekme sa širokim, tako da me rezultat nije iznenadio. Šta on znači u kontekstu daljih dešavanja u klubu ostaje da se vidi. Za početak, nažalost, očekujem da čovjek od riječi po drugi put pogazi istu kad je u pitanju odlazak s klupe
north

#9219 Re: FK Sarajevo

Post by north »

dinGospo_SA wrote:odgledah utakmicu preko velezlive...
teren KATASTROFA po ovome se nije ni moglo igrati, blato do koljena, ali eto pobijedismo na kraju.
prvi gol kojasevica dobar, na prvu s lijeve strane malo iskosa. njihov gol lose postavljanje i intervencija nase odbrane, nakon tog gola velez pritisnuo opasno i mislio sam da nam je zijan 100%, minut prije penala velagic u 100% sansi poceo nesto da petlja, gubi loptu, na drugoj strani golman rusi nisam siguran koga od nasih, i po meni opravdan penal. kasnije se igralo izbij nabij bez nekih velem prilika, bila je jos jedna za muharemovica 100% koju nije iskoristio.
na prijenosu se nije culo nikakvo zvizdanje poslije postignutog gola, navijalo se 15-ak minuta protiv uhljupa, i u 24' standardno za Vedrana...
igraci nisu prilazili tribini da proslave gol nego su trcali po 50 metara u mirzin zagrljaj - hebo ih on!
na kraju, koliko sam vidio, opet igraci ne prilaze da pozdrave navijace (za divno cudo gostujuci navijaci ostali do kraja tekme)...
to bi ukratko bilo to, sve moze stati u jednu recenicu: katastrofalan teren ucinio je bilo kakvu kombinatoriku prakticno nemogucom, nasih oko 120-150 dole iza parole kao i protiv drine ''paraziti mars...'' na istoj tribini sa ''obicnim'' navijacima veleza, igraci se borili, golove proslavljali s mirzom i NISU pozdravili navijace na kraju!
UHLJUPI ODLAZITE!!!!
Nema šta, Mirza ih je kupio i oni ga izgleda fakat gotive. Sve bi to bilo krasno i dobro je da su igrači i trener tako složni, ali da je dotični pravi trener i da iza njega stoje rezultati. Sve jače utakmice u gostima on je izgubio ili u najboljem slučaju iščupao bod, u četiri utakmice sa Lišticom nijednu nije dobio (dvije izgubio), u dvije utakmice sa Željom nijednu nije dobio, gotovo svaka utakmica kod kuće patnja do bola, što rezultira igrom koja nema ni glavu ni rep. Igračima nije zamjeriti što nisu prišli navijačima s obzirom da su se vjerovatno prepali, znaju da protiv Drine nisu bili ni dočekani ni ispraćeni aplauzom (opravdano).

Nadati se da dolaze bolje dani....
Baltazar_khan

#9220 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Trener Sarajeva je nedavno najavio mogućnost da će mu ova utakmica u Vrapčićima ujedno biti i posljednja na klupi Sarajeva.

"U ponedjeljak ćemo održati sastanak da vidimo šta i kako dalje. Postoji mogućnost da i u narednom periodu ostanem na klupi Sarajeva. Na sastanku ćemo vidjeti kakvi su nam planovi u budućnosti, kako možemo riješiti probleme, kako ćemo riješiti dugovanja koja klub ima prema igračima. Ne bih nikako želio da se raspadnemo, a sa dva dobra pojačanja u nastavku sezone bili bi u samom vrhu", dodao je trener bordo tima.
Budite sigurni i da smo izgubili danas on bi ostao.
Obuca9

#9221 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:Jel to Mido opet briljirao? 8-)
Penal čist ko suza, što jeste jeste. Avdić, ja mislim, prvi stigao do lopte gurnuo, golman ga oborio, nema dileme.

Kojašević zabio eurogol sa 20-tak metara iz voleja.

Mirza odlazi.
Eldinn

#9222 Re: FK Sarajevo

Post by Eldinn »

Kad sam vidio da smo slavili, obradovao sam se, to je jace od mene :-D . Nadam se da ce se u dugoj pauzi rijesiti dosta toga, da konacno otjeramo stoku iz kluba!
emigrazione

#9223 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Iskreno i mene zbunjuje od kud sad tolika mrznja prema mirzi, a svi recimo sute kad je u pitanju ona lopovcina Mustafa Ducic. Prije par godina se tigla tolika vrka oko ovog smrada a sad se krije iza raje i to mu prolazi
north

#9224 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:
Trener Sarajeva je nedavno najavio mogućnost da će mu ova utakmica u Vrapčićima ujedno biti i posljednja na klupi Sarajeva.

"U ponedjeljak ćemo održati sastanak da vidimo šta i kako dalje. Postoji mogućnost da i u narednom periodu ostanem na klupi Sarajeva. Na sastanku ćemo vidjeti kakvi su nam planovi u budućnosti, kako možemo riješiti probleme, kako ćemo riješiti dugovanja koja klub ima prema igračima. Ne bih nikako želio da se raspadnemo, a sa dva dobra pojačanja u nastavku sezone bili bi u samom vrhu", dodao je trener bordo tima.
Budite sigurni i da smo izgubili danas on bi ostao.
:lol: Čuj postoji mogućnost, kao da svi čekaju da on ostane, pa sad ono ko daje nam svima nadu da postoji mogućnost da ostane :-) Ma :run:

A i ja mislim da je danas zijanio da ne bi otišao.....
dobar,ti?

#9225 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

emigrazione wrote:Iskreno i mene zbunjuje od kud sad tolika mrznja prema mirzi, a svi recimo sute kad je u pitanju ona lopovcina Mustafa Ducic. Prije par godina se tigla tolika vrka oko ovog smrada a sad se krije iza raje i to mu prolazi
pa ja stvarno ne znam sta ljudima treba uraditi pa da progledaju, vise nema smisla ni objasnjavati nista, mirza je kreten eto toliko, a muco debil se vise nista ni ne pita zato ga i ne spominje niko jel uredu?
Locked