Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod ovog prvog levata sam primjetio da mu Kemal Karovic komentarise slike.Je li to onaj sto je prosle godine napuckavao psa na drugog psa lutalicau i to snimao mobitelom??
@Šef
Jedva se kroz masu moglo proci.I sta je bilo razbijenih flasa po ulici.
gospodo, zašto ste slijepi kraj očiju? nikakve veze nema ni vrsta muzike, ni količine alkohola. najveći (ako ne i jedini) uzrok džiberskih eskapada je uuglavnom žensko međunožje.
gdje ga puno ima, očekujte nekontrolisane izljeve nasilnog machizma. lakše nekom pucati u noge, nego prići curi za koju odmah misliš da je "van tvoje lige"
da je malo više seksa, bilo bi manje usijanih glava, al hajd...
Kod ovog prvog levata sam primjetio da mu Kemal Karovic komentarise slike.Je li to onaj sto je prosle godine napuckavao psa na drugog psa lutalicau i to snimao mobitelom??
@Šef
Jedva se kroz masu moglo proci.I sta je bilo razbijenih flasa po ulici.
ma to je taj kemal ... a sta se ovaj drugi iskrivio ovako na slici ...
zli_hordas wrote:Ma treba ga preselit gore na Barice pa nek oru do zore.
ili u osijek ili bilo gdje izvan grada... ne mores spavat ko covjek ni weekendom zbog sranja u gradu... nije samo sff nego je svakog weekenda tako zbog razno raznih kafica...
sve bi to trebalo izmjestiti u shumu pa nek tamo svu noc bubnja ako hoce
Edin_Sarajevo wrote:Turbo folk? Galama? Znači najbolje da nema ništa kod nas...sjedi i šuti. Kafica ganola pola dana, druga polovina?
u gradu ocito ima i radnog stanovnistva koji kad zavrse s poslom zele imati miran weekend, da se odmore od svakodnevnih obaveza i stresova na poslu a ne da mu razbojnik ispod njega sa bagrom buba do 4-5h ujutru E sad vecina koji misle kao ti u toku nedelje spava po citav dan i onda mu dodje dobroweekend da se iskace i izdivlja kako bi mogao narednih dana da odmara od istog.
Ne treba ni meni nešto puno preko toga, ali jarane šta god da se dešava u gradu, neko će popljuvat. Ako ništa, sredi se grad, bude svirki, skockanih koka, glumaca, pjevača... Bolje da ima za svakog ponešto. To što si nabrojao možeš naći u svom dvorištu ako hoćeš...festival teško.
Bezveze je da se i ova tema pretvori u priču za i protiv SFF, ali eto ga i moje mišljenje kad se već tipka o tome.
@jedan
PS: to oko spavanja radnim danima možeš nekom drugom pričati. Jarane ako živiš u sred grada moraš prihvatit da nisi sam..jebi ga, nisam ni ja željan izdrkavanja kroz zvučnike pod prozorom, ali šta da se radi...Da ih rastjeraš sve?
Ne treba ni meni nešto puno preko toga, ali jarane šta god da se dešava u gradu, neko će popljuvat. Ako ništa, sredi se grad, bude svirki, skockanih koka, glumaca, pjevača... Bolje da ima za svakog ponešto. To što si nabrojao možeš naći u svom dvorištu ako hoćeš...festival teško.
Bezveze je da se i ova tema pretvori u priču za i protiv SFF, ali eto ga i moje mišljenje kad se već tipka o tome.
@jedan
PS: to oko spavanja radnim danima možeš nekom drugom pričati. Jarane ako živiš u sred grada moraš prihvatit da nisi sam..jebi ga, nisam ni ja željan izdrkavanja kroz zvučnike pod prozorom, ali šta da se radi...Da ih rastjeraš sve?
sve je to okey razumijam ja tebe ali se zna kako se vani to rjesava. Ok hoces kafic u gradu glasna muzika bla bla onda brate moras to dobro i izolirati da se ne cuje vani da ne smeta ljudima iza 23h.
Ja ne govorim sad do tog doba. Ali i ti sam znas da raja tek tada i izlazi e pa onda je red da gazda ako vec ima kafanu uredi da to bude necujno ako nema uslova onda nije ni za kafane.. haya ko da svako mora imat kafanu danas.
A ne nadje sobu od 20kvadrata i eto on odmah izbaci stolove zauzme pola platoa i on sad gazda kafane... moze raditi sta hoce ali samo kod nas nazalost...
Ja mislio da se ovdje neki zezaju sa nocnim koncertima, kad ono.....uh koja greska.
Nije ovo MZ Bijambare, nego glavni grad kakve-takve drzave i red je "from time to time" malo dobre zike slusati kasno u noc. Kako neko rece, slusam skoro svaku noc Cecu, Polumentu i slicnu bagru kako urlaju preko zvucnika al' sta's mora i to neko.
zateznistub wrote:Ja mislio da se ovdje neki zezaju sa nocnim koncertima, kad ono.....uh koja greska.
Nije ovo MZ Bijambare, nego glavni grad kakve-takve drzave i red je "from time to time" malo dobre zike slusati kasno u noc. Kako neko rece, slusam skoro svaku noc Cecu, Polumentu i slicnu bagru kako urlaju preko zvucnika al' sta's mora i to neko.
U koliko sati je prekinuta svirka? To je ipak zona stanovanja, ima male djece, vjerovatno i beba i tu treba imati razumijevanja. Do ponoći inekako, sve poslije je klasično preseravanje šatro džet-seta i skorojevića tipa Ganićke, Kukrića i kompanije. Mi smo metropola zato što plešemo i sviramo u dva ujutro u centru grada. Kako da ne.
Šef wrote:U koliko sati je prekinuta svirka? To je ipak zona stanovanja, ima male djece, vjerovatno i beba i tu treba imati razumijevanja. Do ponoći inekako, sve poslije je klasično preseravanje šatro džet-seta i skorojevića tipa Ganićke, Kukrića i kompanije. Mi smo metropola zato što plešemo i sviramo u dva ujutro u centru grada. Kako da ne.
Nee nego smo metropola kad za bajram sviraju aca lukas i slicni, metropola smo kad neko ko je prezivio rat u BiH i dan danas lajkuje Cecu i postavlja Corbine i galijine klipove na dan sjecanja za zrtve iz Srebrenice, zato smo Metropola. Metropola smo i zato sto neko stoji na semaforu u 3 ujutro a iz zvucnika urlaju sabrana djela "umjetnika" od preko Drine.
Šef wrote:U koliko sati je prekinuta svirka? To je ipak zona stanovanja, ima male djece, vjerovatno i beba i tu treba imati razumijevanja. Do ponoći inekako, sve poslije je klasično preseravanje šatro džet-seta i skorojevića tipa Ganićke, Kukrića i kompanije. Mi smo metropola zato što plešemo i sviramo u dva ujutro u centru grada. Kako da ne.
Nee nego smo metropola kad za bajram sviraju aca lukas i slicni, metropola smo kad neko ko je prezivio rat u BiH i dan danas lajkuje Cecu i postavlja Corbine i galijine klipove na dan sjecanja za zrtve iz Srebrenice, zato smo Metropola. Metropola smo i zato sto neko stoji na semaforu u 3 ujutro a iz zvucnika urlaju sabrana djela "umjetnika" od preko Drine.
zateznistub wrote:
E zato smo metropola.
Ne možeš ništa da napišeš a da se dežurni rodoljubi ne pozovu na rat. Ceca, Kukrić i Ganićka su dvije strane jednog novčića. To je sve turbo-folk. I to nema veze sa bukom u najužem jezgru grada u dva ujutro.
zateznistub wrote:
E zato smo metropola.
Ne možeš ništa da napišeš a da se dežurni rodoljubi ne pozovu na rat. Ceca, Kukrić i Ganićka su dvije strane jednog novčića. To je sve turbo-folk. I to nema veze sa bukom u najužem jezgru grada u dva ujutro.
upravo tako i sve te cece dare mare su daleko od uzeg gradskog jezgra prema tome ne smetaju nikome... isto sto ne bi smetalo da je bilo ko drugi na njihovom mjestu