Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kreten. Ovako se prepucavat sa saigracem preko novina. Majke mi, imam osjecaj da se ovaj Casillas trudi da klub konzervira i da ga svaka promjena nervira. Ne gotivi strance, ne voli Murinha, ne voli Ronalda.
po cemu je kreten covjek samo rekao šta misli, tj. da ne bi nikad sam za sebe glasao....valjda ima pravo na svoje mišljenje....nije uzimao nijednog drugog igraca u usta, koliko vidimo po izjavi.
I Casillas je mnogo bitnija faca i u Realu i Španiji nego svi portugalci zajedno...frajer ikona španskog fudbala i kapiten repke.
Last edited by LSD on 05/11/2012 22:53, edited 1 time in total.
LSD wrote:
po cemu je kreten covjek samo rekao šta misli, tj. da ne bi nikad sam za sebe glasao....valjda ima pravo na svoje mišljenje....nije uzimao nijednog drugog igraca u usta, koliko vidimo po izjavi.
I Casillas je mnogo bitnija faca i u Realu i Španiji nego svi portugalci zajedno...frajer ikona španskog fudbala i kapiten repke.
Kad bi svako imao pravo na "svoje misljenje", Edin bi Manciniu rekao da je kreten, Tavez Edinu da je konj, Edin Tavezu da je ruzan, Aguero ManC-u da bi volio najradije da ode...