cyprus wrote:
Pazi derbija za kraj polusezone u obje lige:
11.kolo
ratata - elSaik
kurty - BSn
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
cyprus wrote:
Mozda je losa ideja da Cypar pregovara, jel bi njemu odgovoralo da Campa odustane, posto bi u tom slucaju prva 3 iz druge lige upadala.elSaik wrote:Et onda, cypruse vidi sa campom hoće li ili neće nastaviti dalje igrati. Makar još jedno kolo da odigra regularno, a u drugom dijelu i ne mora igrati. Na taj način bi svako odigrao jednu regularnu utakmicu i jednom bi dobio džaba bodove. Sem ratate.
Sem mene niko nije postavio... Ako se odlučite da prognozirate, morate imati 10 regularnih, 2 produžetka i 5 penala (iako mislim da neće biti dovoljno pošto je dobar dio parova već završio, tako da možete birati hoćete li imati svih 10 regularnih, ili manje regularnih ali sve za produžetke i penale).elSaik wrote:Kup - ponuda za revanš utakmice polufinala je postavljena.
translater wrote:kao sto rekoh...nisam upucen upravila
Pa da je Rendzers izjednacio nebi izgubio na produzecima vec bi dobio na penalima.Ali to je da su babi m...translater wrote:ali koliko sam uspio upratit....izgubio bi u produzecima
hajde...opet u finalu imamo "cvajtsha i po"![]()
![]()

i ja sam bio dio te grupeelSaik wrote:Ova dva igrača su se već sastajala u Kup ove sezone i to u grupnoj fazi (grupa A, najjača grupa):
17.9. elSaik - avenged_sevenfil 3:0
8.12. avenged_sevenfil - elSaik 2:0
Neka ti bude čast.kurty wrote:i ja sam bio dio te grupeelSaik wrote:Ova dva igrača su se već sastajala u Kup ove sezone i to u grupnoj fazi (grupa A, najjača grupa):
17.9. elSaik - avenged_sevenfil 3:0
8.12. avenged_sevenfil - elSaik 2:0![]()
![]()
![]()
![]()
Pu! Još će me sa tribine pobijediti za vikend.BSn wrote: U posljednjem broju Oglasnika smo objavili da suspenzija Savezu od strane UEFA-e na celu sa burekom leluja
iznad glava nasih glavesina. Od tada nije proslo ni par sedmica, a UEFA je vec povukla prve poteze. Radi
uzornog ponasanja i ambicija da u Savez uvede kakav takav red, ratata je bogato nagradjen. Naime, na temi Manchester City, predsjednik burek mu je licno urucio kartu za 14-odnevni boravak u poznatom sa-x kampu u Banovicima. Tako ce ratata mnogo spremniji docekati proljetni dio prvenstva i krenuti u juris koji znaci
opstanak.
Taman ga je krenlo, pobjedio igraca koji je bojkotovao utakmicu, i vidi sada...BSn wrote:
.....................................ODE MUJO U MORNARE
U posljednjem broju Oglasnika smo objavili da suspenzija Savezu od strane UEFA-e na celu sa burekom leluja
iznad glava nasih glavesina. Od tada nije proslo ni par sedmica, a UEFA je vec povukla prve poteze. Radi
uzornog ponasanja i ambicija da u Savez uvede kakav takav red, ratata je bogato nagradjen. Naime, na temi Manchester City, predsjednik burek mu je licno urucio kartu za 14-odnevni boravak u poznatom sa-x kampu u Banovicima. Tako ce ratata mnogo spremniji docekati proljetni dio prvenstva i krenuti u juris koji znaci
opstanak.