Raichu wrote: ↑05/10/2023 12:50Onda ti se Mirage neće svidjeti nimalostronghold wrote: ↑05/10/2023 12:32 ja koliko vidim da je mirage isti kao i origins,odyssey I valhalla,što je npr za mene odlična stvar, u svaku od ove 3 sam ulupao minimalno 100 sati, ali ne uspijevam primijetiti što je toliko novo i inovativno da toliko se leti za preorderovanjem.
doslovno igra izgleda isto kao i zadnja tri creeda.![]()
Ovo bi trebao biti povratak u stari AC (više stealth, manje RPG) i ne traje duže od 15-20h. Ali zato i ne košta 150 KM.
e da znaš da si me zainteresovao, sad mi se baš igra
ali ipak sačekat ću koji mjesec,trenutno se prelazi gow 4 po drugi put na give me god of war težini.
Ja sam par puta tako iskeširao odmah po izlasku,čini mi se na far cry 6, witcher 3 remaster za ps5 itd itd ali na disk verzije. Sve ko nešta krenem kolekcije radit i na kraju sve rasprodam po olx-utap3ah75 wrote: ↑05/10/2023 13:43 Svakom svoje ali ja ne mogu svariti davanje preko 100 KM za igru nikako
I to što moraš omati igru odmah.
Evo kod mene se klinjo baš baš loži na Spiderman 2 i naravno da će se čekati Nova Godina ili nešto drugo kad bude sniženo.
Da se razumijemo sve sam odigrao ili ću odigrati što me ikada zanimalo. Od RDR2 do GOW2 ... pa i AC valhala i slične
I nikad nisam dao toliku lovu za igru ...
to radim samo za igre za koje sam fanboy, tipa za Resident Evil uvijek preorderam, ne pitam koliko je. Jednostavno je ta franšiza perfekcija za mene,u biti capcom kao developer br 1 onda sve ostalo.