nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirzet87sa
#9201 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Par ulica propalo, a te iste ulice propadaju iz razloga sto sluze za pranje para. Iste se prave godisnje jednom, a cesto i po dva puta. Ni vani nije situacija bajna kao sto se misli, glavne ceste jesu dobre nema sta, a sporedne su diskutabilne. Prolazim svakodnevno po tim propalim ulicama s 19" pa nikakvih problema, a na ljeto valja sa 22".
-
zdruzdjo
#9202 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa buraz ne znam kako ne nadju bolji nacin za pranje para vise. Kako se ne zajebu pa ne naprave jednom neku ulicu pa da valja bar dvije godine. Vozim od 1996-te i npr ulica halida kajtaza pa do tunela NIKAD nije uradjena da je godinu trajala. Bolnicka od stomatologije pa do same bolnice je uzas, jednom nesto uradise i za 5 dana su je opet poceli sjeci nesto. Visnjik ulica isto da je neko bacao asfalt iz helikoptera pa kako se sta razljepilo tako i ostalo.mirzet87sa wrote:Par ulica propalo, a te iste ulice propadaju iz razloga sto sluze za pranje para. Iste se prave godisnje jednom, a cesto i po dva puta. Ni vani nije situacija bajna kao sto se misli, glavne ceste jesu dobre nema sta, a sporedne su diskutabilne. Prolazim svakodnevno po tim propalim ulicama s 19" pa nikakvih problema, a na ljeto valja sa 22".
Danas vidim da je u Dzemala Bijedica od sadasnjeg fis-a pa do bitumenke, sloj asfalta koji se sjebo mozda 4-5 cm a ispod toga su jos uvijek one granitne kocke!!!!!! Halooo kocke ba u 2016-oj kocke. Pa za vrijeme austrougarske se pravile ceste sa kockama. Kako im ne naumpadne da u svojim predizbrnim ulizivanjima ne urade neku tako cestu.
Jednom sam isao u beograd preko loznice pa su se radile neke ceste pa sam morao voziti kroz neke selendre. tada sam naletio na put kroz neko selo do drugog sela nekih 6-7 kolimetara puta koji je bio sam u kockama.
- kloniran
#9203 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
O'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170128064
Danas me umalo da pokupi naka hanuma ovdje gdje se dvije trake spajaju u jednu. Zaletila se krajnjom desnom i jedva zakočila da ja nisam iz svoje trake pobjegao u suprotnu završio bih slično kako i ovi
zanimljivo je da niko ne postuje pravilo rajfeslusa iako je postavljen znak
-
mirzet87sa
#9204 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Traze oni nove nacine, ne boj se, ali dok traze koriste isprobane..zdruzdjo wrote:
Pa buraz ne znam kako ne nadju bolji nacin za pranje para vise. Kako se ne zajebu pa ne naprave jednom neku ulicu pa da valja bar dvije godine. Vozim od 1996-te i npr ulica halida kajtaza pa do tunela NIKAD nije uradjena da je godinu trajala. Bolnicka od stomatologije pa do same bolnice je uzas, jednom nesto uradise i za 5 dana su je opet poceli sjeci nesto. Visnjik ulica isto da je neko bacao asfalt iz helikoptera pa kako se sta razljepilo tako i ostalo.
Danas vidim da je u Dzemala Bijedica od sadasnjeg fis-a pa do bitumenke, sloj asfalta koji se sjebo mozda 4-5 cm a ispod toga su jos uvijek one granitne kocke!!!!!! Halooo kocke ba u 2016-oj kocke. Pa za vrijeme austrougarske se pravile ceste sa kockama. Kako im ne naumpadne da u svojim predizbrnim ulizivanjima ne urade neku tako cestu.
Jednom sam isao u beograd preko loznice pa su se radile neke ceste pa sam morao voziti kroz neke selendre. tada sam naletio na put kroz neko selo do drugog sela nekih 6-7 kolimetara puta koji je bio sam u kockama.
- hopi
#9205 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nešto ne bi rekao da se halida kajtaza radila, radili su kružni tok
ja mislim da nju nisu godinama dotakli
ja mislim da nju nisu godinama dotakli
-
tempuser
#9206 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
H. Kajtaza nikad nije uradjena, radjen kruzni tok i prilaz Avazu za Fahrinog mandata dok je bio ministar, ostalo sporadicno okrpljeno.
Tu treba da prodje valjda ta 0-ta transferzala pa da Farhing toranj dodje na svoje jer je sad u slijepom crijevu, zato ne pusta iz ruku min. za promet i komunikacije.
Tu treba da prodje valjda ta 0-ta transferzala pa da Farhing toranj dodje na svoje jer je sad u slijepom crijevu, zato ne pusta iz ruku min. za promet i komunikacije.
-
mirzet87sa
#9207 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja smijem glavu dati da je radjena ulica ispred grasove garaze, dignuta skroz do skretanja prema tornju
-
Hendrix
#9208 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Stari fazon kod remize kada je guzva popodne, bekan skrene u traku za desno kao lafo ce skrenuti po plavoj strelici i kada se zeleno upali nagari maksimalno pravo i uvali se ispred tebe. Medjutim jednom sam bas bio raspolozen da mu sjebem sistem, i vidim sta hoce da uradi te i ja nagarim koliko god mogu lafo ne vidim ovog pored sebe...i zakoci Sumaher da ne spuca u stub rasvjete jer je van normalne trake, plus sto je morao sacekati da prodje jos 20 auta.
Eto njega 3 semafora nize da polemisemo o incidentu...sta ti ovo ono mene da izguras sa ceste papak...jarane otkud ti desno nisam te vidio, fakat pa mogo si spucat u stub otkud tamo...pa jesam bio desno sta me guras...pa jarane otkud ti desno fakat ja konto ona traka desno nije za pravo ba...pa zurim..a reko i ja u zurbi drug imam nekog posla...i ja zatvorim prozor on nesta ronda i dalje

Eto njega 3 semafora nize da polemisemo o incidentu...sta ti ovo ono mene da izguras sa ceste papak...jarane otkud ti desno nisam te vidio, fakat pa mogo si spucat u stub otkud tamo...pa jesam bio desno sta me guras...pa jarane otkud ti desno fakat ja konto ona traka desno nije za pravo ba...pa zurim..a reko i ja u zurbi drug imam nekog posla...i ja zatvorim prozor on nesta ronda i dalje

-
zdruzdjo
#9209 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pet-sest puta u zadnje vrijeme auto-put sarajevo kakanj nazad. Slome kile koji se nesto boje a suha cesta. Kad ne jexxs zivu silu i kad svi kilave nesto onda ovako.
-
530i
#9210 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zdruzdjo wrote:Pet-sest puta u zadnje vrijeme auto-put sarajevo kakanj nazad. Slome kile koji se nesto boje a suha cesta. Kad ne jexxs zivu silu i kad svi kilave nesto onda ovako.
Dobra muzika
Je'l prođeš Zagreb uvijek i svugdje ovakvih pacijenata kao ovaj crveni g4.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#9211 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakva je ovo mašina kod tebe, pa dere Golfa 4 ?zdruzdjo wrote:Pet-sest puta u zadnje vrijeme auto-put sarajevo kakanj nazad. Slome kile koji se nesto boje a suha cesta. Kad ne jexxs zivu silu i kad svi kilave nesto onda ovako.
- vješalica
#9212 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dana 24.01.2017.godine, policijski službenici Jedinice za saobraćaj Uprave policije ovog Ministarstva, iz saobraćaja su isključili A.K. iz Sarajeva, koji je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke “Audi Q5”, reg. oznake J38-T-712. Izvršenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je isti višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 1.020,00 KM.
Pošto se do sada izrečenim sankcijama nije postigla svrha kažnjavanja, jer je isti nastavio sa vršenjem najtežih oblika prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, čime se direktno ugrožava javna sigurnost, na osnovu saglasnosti sudije Općinskog suda u Sarajevu, od A.K. je privremeno oduzeto motorno vozilo. Pomenuto vozilo će do okončanja prekršajnog postupka biti deponovano na depou MUP-a Kantona Sarajevo u Butmiru.
- Daryl Dixon
#9213 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
+1530i wrote:Dobra muzikazdruzdjo wrote:Pet-sest puta u zadnje vrijeme auto-put sarajevo kakanj nazad. Slome kile koji se nesto boje a suha cesta. Kad ne jexxs zivu silu i kad svi kilave nesto onda ovako.
![]()
- Optimist
#9214 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj pacijenata na ovom videu. Ja idem 2-3 puta sedmicno Sar-Ze i nisam dosad naletio na ovakve mentole u jednom danu. A ti ih jos i uspio snimiti. 
- amar1994
#9215 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta ti kazes , ne ide clio dciLeon16v wrote:
- amar1994
-
zdruzdjo
#9217 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Veseli italijanac sa maleckim nevidljivim i necujnim modifikacijama.Leon16v wrote: Kakva je ovo mašina kod tebe, pa dere Golfa 4 ?
I golfa 6-icu, audi 4(par komada), passata(nekoliko), mercedesa ml, novija bmw5-ica....onu sicu i ne racunam. Koji ce ti quratz auto ako ga se bojis.
Ali "za brzinu ne treba masina, trebaju dobri cojones" i naravno puno kilometara pod gumama.
Ne treba bas ni gasati do daske ali zmrljavljenje na autoputu me nervira.
Iskreno, da Bog da se nikad ne napravio autoput do mora.
Btw za volanom crvene cetvorke vozac je bio pogodite ........ta daaaa zensko i jos plavokoso.
A za volanom crvene corse mladjani cviko iz usa filmova kojeg svi biju.
-
Nepass
#9218 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas opet lik stoji na crvenom u O.I.B.Isakovica u suprotnoj traci na semaforu, hoce prema carevoj. Dalje pezo 3008 na semaforu kod ssc pravac prema carsiji, stoji u traci prema carsiji i napravi lola polukruzni i ode prema ilidzi. Stignem ga, vozi ispred mene. Semafor na otoci, zuto, svi koce ali pezo daje gas i prolazi naravno kroz crveno. Kod studentskog skrecem prema dobrinji baravno mi svi budale cekamo u traci predvidjenoj za skretanje lijevo ali golf 7 skrece iz trake koja ide prema ilidzi. Lik se i ne uvaljuje vec lagano pravi sebi traku i prolazi tolikom brzinom da je stigao zeleno na skretanju za aleju bosne srebrne.
Moram kupiti kameru i napraviti youtube kanal da i rusi imaju od koga prepisati kako se divlja
Moram kupiti kameru i napraviti youtube kanal da i rusi imaju od koga prepisati kako se divlja
-
zdruzdjo
#9219 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nepass wrote:Moram kupiti kameru i napraviti youtube kanal da i rusi imaju od koga prepisati kako se divlja
Ne treba ti. ovaj moj snimak je mobitel-ski.
Mozes misliti da ti je posao na tockovima i da cjeli dan se vozas. bilo bi snimaka kubik.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#9220 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nepass wrote:.
Ma kakvi, niko na svijetu ne može loše voziti kao Rusi što voze
-
Leon16v
#9221 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam imao priliku ni da se vozim u trecoj verziji, al nisu oni toliko anemicni, pogotovo verzija od 105 KS.amar1994 wrote:Sta ti kazes , ne ide clio dciLeon16v wrote:, ma ide on odlicno
![]()
, verzija 86ks 2007god
Kod mene je taj od 65 KS, zna i on potegnut kad treba, a o 100 KS dCi i 2.0 16v ne treba ni pricati
-
Leon16v
#9222 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zaletila se danas hamša u plavoj Kia Sportage, od RTV doma divlja, zao mi je što joj je zabavu pokvario radar i patrola kod EP pumpe na Č.Vili 
- amar1994
#9223 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Leon16v wrote: Nisam imao priliku ni da se vozim u trecoj verziji, al nisu oni toliko anemicni, pogotovo verzija od 105 KS.
Kod mene je taj od 65 KS, zna i on potegnut kad treba, a o 100 KS dCi i 2.0 16v ne treba ni pricati
Ma i taj od 65
- vješalica
- sema911s
#9225 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
. Iz -2 u -3 jel to ta niza,, da ide... Il da odstruzem kakav mjenjac za negativne nize brzineamar1994 wrote:Leon16v wrote: Nisam imao priliku ni da se vozim u trecoj verziji, al nisu oni toliko anemicni, pogotovo verzija od 105 KS.
Kod mene je taj od 65 KS, zna i on potegnut kad treba, a o 100 KS dCi i 2.0 16v ne treba ni pricati![]()
Ma i taj od 65, samo ga treba vratit u nizu brzinu i ode