Sve za poglavnika Čovića.
Samo da SDFovci nastave pjenit i režat.
Senad Pecanin sve pojasnio na N1 Pressingu, u jednom momentu sasuo sav jad i čemer sdO nepolitike i okretanja od zapada, sto je dovelo do ovoga sto sad quqaju zeleni termiti.Iz Sarajeva od kada je sdO u dominaciji, Svenu Alkalaju niti jedan program, inicijativu ili lobiranje nisu uputili da zastupa se BiH u UN.Niti jedno od ovoga.Zato se bOkir sliko sa sultano, dizao cetri prsta podrske muslimanskoj braci pa sad veci uticaj ima pickousti i srbija neg ta famozna bosnjacla sdO poliKITA.Svjesno guraju bosnjake u palestinu i nema sad heljp bosnia pomozi amerika, qurac._BataZiv_0809 wrote: ↑06/04/2023 17:27America fuck yeahpici wrote: ↑06/04/2023 17:21 sdO je dobila crveni karton i na uzborima i od zapadnih drzava.Ne mozes podrzavati erdogana, teheranske mule, kineze, ruse a traziti potporu zapada.Nije HNS toliko lobiro koliko su zeleni gmazovi doveli u stanje palestinizacije Bosnjake a drzavu BiH radi osmice i zene prepustili covicu i dodiku.
Minderlije jestel kupili knjigu od doticne debelguze turkovicke.![]()
Pa isti mentalitet SDAovaca prije 10-20 godina kada su napadali “crvene”, pisao sam već o tomeplavi_E wrote: ↑06/04/2023 14:18Mislim da vecina ovdje na forumu ne znaci neminovno i vecina unutar "muslimanske" kvote. Forumasi sto ovdje rame uz rame sa simpatizerima UZP-a brane Covica i napadaju Komsica su vecinom grebatori za budzet sto su izvisili za vrijeme SDA.Hank Paldum wrote: ↑06/04/2023 14:10 Koliko daleko je otišlo “Mržnja prema SDA je veća od ljubavi prema Bosni i Hercegovini” (ili u zadnje vrijeme “SDFA”) najbolje dokazuje da bi većina bez grižnje savjesti i ustručavanja prije izabrala Čovićevu nego Komšićevu stranu što se tiče izbora za člana predsjedništva.
Razumijem provokacije ali ovo je ipak suplja i to kontraproduktivna._BataZiv_0809 wrote: ↑06/04/2023 17:27America fuck yeahpici wrote: ↑06/04/2023 17:21 sdO je dobila crveni karton i na uzborima i od zapadnih drzava.Ne mozes podrzavati erdogana, teheranske mule, kineze, ruse a traziti potporu zapada.Nije HNS toliko lobiro koliko su zeleni gmazovi doveli u stanje palestinizacije Bosnjake a drzavu BiH radi osmice i zene prepustili covicu i dodiku.
Minderlije jestel kupili knjigu od doticne debelguze turkovicke.![]()
Sve je ovo raspodjela fotelja. To i jeste smisao vlasti._BataZiv_0809 wrote: ↑06/04/2023 18:05 Sta je DF predlozio a da je proslo? Osim SDA direktora Elektroprivrede![]()
Kakav klaun. Ja znam samo za jedan slucaj gdje je sudija javno iznosio svoje izdvojeno misljenje i znam da je disciplinski odgovarao. Najjace sto jos poneki “strucnjaci” brane Perica navodima “pa ima pravo na izdvojeno misljenje”. Pa ima druze, to se desava cesto u praksi ali se to izdvojeno misljenje dostavlja apelacionom vijecu, a ne medijima. Vrlo neprofesionalno od Perica, pogotovo sto je dobar dio svog izdvojenog, valjda bi trebo biti pravnog misljenja, potrosio na trabunjanje o pritisku medija i licnom obracunu sa (valjda) avazom.
Hoces isto pricati ako Schmit ugura Sdp u koaliciju sa Sda? Ili, ako Stojanovic bude morao progutati zabu pa potpisati vladu sa Sda premijerom?