Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
marmelada007 wrote:@Telemach
Potpisao sam produzenje ugovora na 2 godine za TotalTv Extra paket i dobio sam promotivno 3 mjeseca HBO premium paket.
Kanali su uredno pusteni, HBO OD katalog također radi, ali HBO GO usluga ne radi, uz poruku da mi je za tu uslugu potreban HBO premium paket.
Zamolio bih vas da pogledate u cemu je problem.
Zdravo marmelada007,
Da bi koristili navedenu opciju, neophodno je da koristite naše internet usluge.
Ili to ili je neinformiranost , al takve stvari si ne bi smjeli dopustat . Evo sad bi covjek mislio da ne moze koristit uslugu jer su mu je telemach prenio krive informacije . Nema apsolutno nikavog razloga da ne bi mogao imati i HBOGo, instalira i kod koji app izbaci upiše na portalu da bi aktivirao uređaj i vozdra.
Potpisao sam produzenje ugovora na 2 godine za TotalTv Extra paket i dobio sam promotivno 3 mjeseca HBO premium paket.
Kanali su uredno pusteni, HBO OD katalog također radi, ali HBO GO usluga ne radi, uz poruku da mi je za tu uslugu potreban HBO premium paket.
Zdravo marmelada007,
Da bi koristili navedenu opciju, neophodno je da koristite naše internet usluge.
Nažalost, ne radi mi ni na Telemach mreži, uz istu poruku.
Zdravo marmelada007,
Nažalost, ne radi mi ni na Telemach mreži, uz istu poruku.
Zamolićemo Vas da nam se javite u inbox, odmah ćemo izvršiti provjeru.
Izgleda da se rat izmedju UG i MTS nastavlja.
Mtel prebacio Novu BH sa pozicije 5 na 38. A na poziciju 5 stavili Prvu TV Valjda tako pokusavaju smanjiti gledanost Novoj kao odgovor na Novu Sport
fusion_ba wrote:Izgleda da se rat izmedju UG i MTS nastavlja.
Mtel prebacio Novu BH sa pozicije 5 na 38. A na poziciju 5 stavili Prvu TV Valjda tako pokusavaju smanjiti gledanost Novoj kao odgovor na Novu Sport
Nikad nije ni prestajao. To sto su razmijeniti Arene i SK je samo zato sto su morali. Telekom Srbija nakon sto je postao distributer pojedinih BiH kanala izvan teritorije BiH, SBB je ostao bez istih a mts iste te uvrstio u ponudu.
Odgovor na Novu Sport bi valjda trebao biti NBA kanal kojeg na TM nece biti.
fusion_ba wrote:Izgleda da se rat izmedju UG i MTS nastavlja.
Jesu ih i zeznuli
Nova BH je kod mtela zato što mora biti po pravilu regulatora dok je na mSAT-u nema.
U postavkama aplikacije podesi titlove na srpski i hrvatski, ili kontra, i onda na dnu daljinskog drži crvenu tipku da se aplikacija restartuje. Nakon toga će ti furati titlovi kako treba.