Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#91801 Re: Premijer liga BiH
Ovoliko mrznje od strane zvornicana i bratuncana prema nama i ja sam osto iznenadjen i sokiran.. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#91802 Re: Premijer liga BiH
Nisam bila na stadionu, iz principasumirprimus wrote:Kako nije![]()
Jes vidila gostujuce publike ne znaju ni oni otkud na stadionu![]()
Kupila 2 karte i poklonila i o'sla na brdo
- plain vanilla
#91803 Re: Premijer liga BiH
Bgm ti dosao samo da mene nervirassumirprimus wrote:Ovoliko mrznje od strane zvornicana i bratuncana prema nama i ja sam osto iznenadjen i sokiran..
Neki dan sam bila u SH, ima putokaz Tuzla 2km
- avetinja
#91804 Re: Premijer liga BiH
Osim se pretvorio u Musemića, reda i pozitivne i negativne rekorde. 
-
mirza_15
#91805 Re: Premijer liga BiH
Mislio sam na ovu priču zašto Štilić nije počeo. Nama čitavu sezonu počinje rezervni vezni red, a i on je povremeno osakaćen. Od početka sezone umjesto: Stanojević-Rahmanović-Oremuš mi smo u fazonu Đokanović-Velkoski-Gavrić gdje još uleti i Mustafić po potrebi. I danas je bila zafrkancija (dok se jo Pidro vrati). Povrijedi se onda i Gavrić. Pa u napadu Tatar. Ahmetović bio povrijeđen i tek se vraća u formu. Hodžić je bio povrijeđen. Letić isto. Pa i Dupovac (u Širokom nije bilo Lazića zbog kartona pa je igrao Kurdić)... Treba to sve vratiti, istrenirati da mogu igrati čitavu utakmicu, ponovo uigrati nakon duže pauze. Ali vama bilo smiješno i vadiona kada se sve to spomene.BHF_Manijak wrote:Koja promjena? Dado, Bojo i Alispahic su od pocetka sezone kao starteri zamisljeni, svaka rokada mimo toga je novina. Ne znam fakat na sta/koga mislis?mirza_15 wrote:Pa nije valjda da vam jedna promjena u veznom redu (i to ne uzrokovana povredom) napravi toliko problema? Koliko me sjećanje služi nama ste pričali o nekim vadionama kada bi mi spomenuli da nam fali kompletan vezni red?
Ja bih baš volio da vidim i vas bez startnog veznog reda plus prve izmjene u veznom redu. Baš me zanima na šta bi to ličilo.
Ramovic danas poceo od prve i ispostavilo se kao fula.
Nije ovo danas rezultat bilo kakve promjene vec qrcobolje, bezmudosti ili cega vec ne. Nema ovdje vadione.
- plain vanilla
- BHF_Manijak
#91807 Re: Premijer liga BiH
Ma Stilic dosad nije ni bio u kombinacijama za prvih 11, osim u Kupu, niko se ne vadi na njega. Kazem kakva crna vadiona danas, svi za qrac odigrali. Bukvalno svih 11 plus izmjene.mirza_15 wrote:
Mislio sam na ovu priču zašto Štilić nije počeo. Nama čitavu sezonu počinje rezervni vezni red, a i on je povremeno osakaćen. Od početka sezone umjesto: Stanojević-Rahmanović-Oremuš mi smo u fazonu Đokanović-Velkoski-Gavrić gdje još uleti i Mustafić po potrebi. I danas je bila zafrkancija (dok se jo Pidro vrati). Povrijedi se onda i Gavrić. Pa u napadu Tatar. Ahmetović bio povrijeđen i tek se vraća u formu. Hodžić je bio povrijeđen. Letić isto. Pa i Dupovac (u Širokom nije bilo Lazića zbog kartona pa je igrao Kurdić)... Treba to sve vratiti, istrenirati da mogu igrati čitavu utakmicu, ponovo uigrati nakon duže pauze. Ali vama bilo smiješno i vadiona kada se sve to spomene.
Vas su pojedini zezali jer ste protiv BATE-a odigrali sasvim korektnu utakmicu takvi desetkovani, a onda u prvenstvu odjednom problem. Eto vracajuci se, pa cemo vidjeti sad. Ide 15 dana pauze...
- plain vanilla
#91809 Re: Premijer liga BiH
Svih 11 plus sudijeBHF_Manijak wrote:Ma Stilic dosad nije ni bio u kombinacijama za prvih 11, osim u Kupu, niko se ne vadi na njega. Kazem kakva crna vadiona danas, svi za qrac odigrali. Bukvalno svih 11 plus izmjene.mirza_15 wrote:
Mislio sam na ovu priču zašto Štilić nije počeo. Nama čitavu sezonu počinje rezervni vezni red, a i on je povremeno osakaćen. Od početka sezone umjesto: Stanojević-Rahmanović-Oremuš mi smo u fazonu Đokanović-Velkoski-Gavrić gdje još uleti i Mustafić po potrebi. I danas je bila zafrkancija (dok se jo Pidro vrati). Povrijedi se onda i Gavrić. Pa u napadu Tatar. Ahmetović bio povrijeđen i tek se vraća u formu. Hodžić je bio povrijeđen. Letić isto. Pa i Dupovac (u Širokom nije bilo Lazića zbog kartona pa je igrao Kurdić)... Treba to sve vratiti, istrenirati da mogu igrati čitavu utakmicu, ponovo uigrati nakon duže pauze. Ali vama bilo smiješno i vadiona kada se sve to spomene.
Vas su pojedini zezali jer ste protiv BATE-a odigrali sasvim korektnu utakmicu takvi desetkovani, a onda u prvenstvu odjednom problem. Eto vracajuci se, pa cemo vidjeti sad. Ide 15 dana pauze...
Halali, moradoh
- plain vanilla
#91810 Re: Premijer liga BiH
Mladozenja, cestitke. Da bude sa srecom.Nadzorna_ploca wrote:Jak Borac.
-
sumirprimus
#91811 Re: Premijer liga BiH
Produzi do pozarnice. Kilometar.Wild beauty as it is...plain vanilla wrote:Bgm ti dosao samo da mene nervirassumirprimus wrote:Ovoliko mrznje od strane zvornicana i bratuncana prema nama i ja sam osto iznenadjen i sokiran..![]()
Neki dan sam bila u SH, ima putokaz Tuzla 2km
-
mirza_15
#91812 Re: Premijer liga BiH
Nama će valjati ova pauza, ali ne očekujem da Rahmanović, Stanojević i Tatar budu kao i prije povrede. Očekujem da će se kvalitet igre popraviti i da će nastaviti rasti kako prvenstvo bude odmicalo. Očekujem da pravi budemo tek na proljeće. Protiv Čelika, poslije pauze, nema Hebibovića i Lazića.BHF_Manijak wrote:Ma Stilic dosad nije ni bio u kombinacijama za prvih 11, osim u Kupu, niko se ne vadi na njega. Kazem kakva crna vadiona danas, svi za qrac odigrali. Bukvalno svih 11 plus izmjene.mirza_15 wrote:
- plain vanilla
#91813 Re: Premijer liga BiH
Jesam, do Majevice.sumirprimus wrote: Produzi do pozarnice. Kilometar.Wild beauty as it is...
Ko nam je novi trener? Jel onaj sto niko nije cuo za njega?
-
sumirprimus
#91814 Re: Premijer liga BiH
Nakav bludnik. Dobar cojkplain vanilla wrote:Jesam, do Majevice.sumirprimus wrote: Produzi do pozarnice. Kilometar.Wild beauty as it is...
Ko nam je novi trener? Jel onaj sto niko nije cuo za njega?
Ako spaha pobjegne azmiru..
- plain vanilla
#91815 Re: Premijer liga BiH
Sutra predstavljanje novogsumirprimus wrote:Nakav bludnik. Dobar cojkplain vanilla wrote:Jesam, do Majevice.sumirprimus wrote: Produzi do pozarnice. Kilometar.Wild beauty as it is...
Ko nam je novi trener? Jel onaj sto niko nije cuo za njega?![]()
Ako spaha pobjegne azmiru..
Jesi vidio link sto sam stavila?
- BHF_Manijak
#91816 Re: Premijer liga BiH
Ma Boga mi vi kako ove sezone skupljate bodove i pobjede mozete vala i sa kadetima igrati boli vas qrac, pobjeda ce nekako doci!mirza_15 wrote:
Nama će valjati ova pauza, ali ne očekujem da Rahmanović, Stanojević i Tatar budu kao i prije povrede. Očekujem da će se kvalitet igre popraviti i da će nastaviti rasti kako prvenstvo bude odmicalo. Očekujem da pravi budemo tek na proljeće. Protiv Čelika, poslije pauze, nema Hebibovića i Lazića.
Joj ne vuci me za jezik... Da sam igrac bio, Bjelicu bih stocir'o za dozivotnu suspenziju. Rijetko iritantan sudija.plain vanilla wrote: Svih 11 plus sudije![]()
Halali, moradoh
-
sumirprimus
#91817 Re: Premijer liga BiH
Borba 2 tala..
- plain vanilla
#91818 Re: Premijer liga BiH
Koliko su se tvoji, ovi sto su sad nestali s teme, uzdigli proteklih dana, ovo zezanje je kamilicaBHF_Manijak wrote:
Joj ne vuci me za jezik... Da sam igrac bio, Bjelicu bih stocir'o za dozivotnu suspenziju. Rijetko iritantan sudija.![]()
Procitah negdje
-jel to Zeljo ostecen?
-jeste, sudije objektivno sudile
-
Bazinga1234
#91819 Re: Premijer liga BiH
Koji će prevagnuti?sumirprimus wrote:Borba 2 tala..
- plain vanilla
#91820 Re: Premijer liga BiH
Pa jel sutra Spahic ili taj Bludnik?sumirprimus wrote:Borba 2 tala..
-
sumirprimus
#91821 Re: Premijer liga BiH
Pretpostqvljam jedan od jacih u drzavi trenutno..Bazinga1234 wrote:Koji će prevagnuti?sumirprimus wrote:Borba 2 tala..
Uvezani su strahota..
- BHF_Manijak
#91822 Re: Premijer liga BiH
Nema nikog, pa ti sad mene nasla u pilanu?plain vanilla wrote: Koliko su se tvoji, ovi sto su sad nestali s teme, uzdigli proteklih dana, ovo zezanje je kamilica![]()
Procitah negdje
-jel to Zeljo ostecen?
Ma nije direktno uticalo na rezultat, jer smo mi k'o mlohava cuna bili, ali meni nije bas ujednacen kriterij bio. Nas zuti iz zadnje linije opravdani, ali i njihovih par je za slicne startove trebalo dobit... No, kako rekoh nije uticalo svakako na rezultat, al' jest nerviralo.
-
sumirprimus
#91823 Re: Premijer liga BiH
E jebga sad.zeni a nije tvoja opisujes situaciju ko mlohava cuna

-
zipoo
#91824 Re: Premijer liga BiH
Pavic bez greskeBHF_Manijak wrote:Ma Stilic dosad nije ni bio u kombinacijama za prvih 11, osim u Kupu, niko se ne vadi na njega. Kazem kakva crna vadiona danas, svi za qrac odigrali. Bukvalno svih 11 plus izmjene.mirza_15 wrote:
- plain vanilla
#91825 Re: Premijer liga BiH
Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledaseBHF_Manijak wrote:Nema nikog, pa ti sad mene nasla u pilanu?plain vanilla wrote: Koliko su se tvoji, ovi sto su sad nestali s teme, uzdigli proteklih dana, ovo zezanje je kamilica![]()
Procitah negdje
-jel to Zeljo ostecen?
![]()
![]()
Ma nije direktno uticalo na rezultat, jer smo mi k'o mlohava cuna bili, ali meni nije bas ujednacen kriterij bio. Nas zuti iz zadnje linije opravdani, ali i njihovih par je za slicne startove trebalo dobit... No, kako rekoh nije uticalo svakako na rezultat, al' jest nerviralo.
Necu vise, ti si dobar drug
Tako nas sudije vazda handre, nekad vise, nekad manje, igraci popizde i prigovaraju, pa nakupe zutih... onda moraju propustiti utakmicu, a ionako smo preslabi, i eto zacaranog kruga.