Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hali gali halid wrote:Je li od paketa do paketa koliko kanala se moze vratiti unazad?
U EON paketima se mogu vratiti svi kanali iz ponude putem EON online platforme i EON box uređaja do 7 dana, a putem D3 platforme se može vratiti samo 50 kanala i to do 5 dana unazad.
Ako ti je uključen EON u paket, možeš vratiti sve kanale unazad putem računara, laptopa, mobitela i Windows 10 EON aplikacije.
Pedrosa wrote:Jedna primjedba za Telemach,zasto ste uveli Sportklub 4K ako nema komentatora na njemu,smjesno je gledati tekmu Real-Barcelona a nema komentatora ili Formulu 1.
Ja bih obratno volio, da na SK uvedu opciju da se moze ugasit komentator. Koja je milina na poluvremenu npr engleske premier lige, gledati highlights bez komentatora. Pojacas do kraja, cujes zvuk lopte, da ti ne pricam havariju publike kad gol bude.
Pedrosa wrote:Jedna primjedba za Telemach,zasto ste uveli Sportklub 4K ako nema komentatora na njemu,smjesno je gledati tekmu Real-Barcelona a nema komentatora ili Formulu 1.
Ja bih obratno volio, da na SK uvedu opciju da se moze ugasit komentator. Koja je milina na poluvremenu npr engleske premier lige, gledati highlights bez komentatora. Pojacas do kraja, cujes zvuk lopte, da ti ne pricam havariju publike kad gol bude.
To treba da bude komentator, ali da ga mozes ugasiti ako zelis.
cyprus wrote:
Pa kod mene je EON, istina onaj najjeftiniji paket, nedavno uveden... Da li bih trebao imati opciju vraćanja na svim kanalima?
Ne, uz Light paket dolazi D3 resiver i moguće je vraćati sadržaj na 50 kanala iz ponude do 5 dana unazad.
Možeš koristiti EON putem PC, laptop, mobilnih uređaja i EON Windows 10 aplikacije besplatno, i tako vraćati sve kanale koje imaš u paketu do 7 dana unazad.
cyprus wrote:
Pa kod mene je EON, istina onaj najjeftiniji paket, nedavno uveden... Da li bih trebao imati opciju vraćanja na svim kanalima?
Ne, uz Light paket dolazi D3 resiver i moguće je vraćati sadržaj na 50 kanala iz ponude do 5 dana unazad.
Možeš koristiti EON putem PC, laptop, mobilnih uređaja i EON Windows 10 aplikacije besplatno, i tako vraćati sve kanale koje imaš u paketu do 7 dana unazad.
Ljudi moji imate li vi oci da vidite da se neko za*ebava na internetu i objvaljuje neke testove nove sport a i dijete bi to bolje uradilo u paintu? Cuj ekskluzivno. De malo otvorite oci i ne objavljujte gluposti
Pogotovo ne pije vode da je kanal isao preko DVB-T-a jer za to trebaju dozvole. Logo bi trebao na kraju biti dosta odmakut od desnog coska i da bude kao na Nova Family, Nova Cinema i Nova World.
S tim da je ovaj screenshot napravljen kad su im mijenjali logotip i nije bio prilagodjen 16:9 formatu.
Btw, iako nema direktne veze sa Telemachom, neko je spominjao Superstar TV i zaljenje sto ga nemamo zbog domacih serija pa evo da znate - FTV i BN ce emitovati neke serije sa Superstara. Veceras pocinje serija Besa.
To je do tebe. Stavio si da ti hrvatski bude prvi jezik, stavi srpski i bice ti komentatora.
Nego, zanima me zasto je hrvatski komentator uvijek kad se vrati sadrzaj unazad na SK?
@Telemach, 18. septembra sam aktivirao EON uslugu van mreže, ali od tada do danas mi na kućnu adresu nije stigao ugovor, iako sam adresu naveo pravilno.
Šta je razlog ovome? Što se mene tiče, ja ugovor mogu da preuzmem i u vašim poslovnicama, sljedeće sedmice sam u Sarajevu poslom.
Receno milion puta. U prevodu - Telemach na serverima cuva samo stream sa hrvatskim zvukom i kad se vraca unazad on vuce upravo taj stream.
Iako mislim da se to lako moze rijestiti jer SBB cuva stream na srpskom jeziku pa bi se mogao povuci taj stream bez ikakvog gubitka kapaciteta.
@Telemach, 18. septembra sam aktivirao EON uslugu van mreže, ali od tada do danas mi na kućnu adresu nije stigao ugovor, iako sam adresu naveo pravilno.
Šta je razlog ovome? Što se mene tiče, ja ugovor mogu da preuzmem i u vašim poslovnicama, sljedeće sedmice sam u Sarajevu poslom.
Javite nam se u inbox, sa podacima, provjerit ćemo.
Kocka meni na sve 4 arene i to baš kad sam ih dokupio kao dodatni paket..@telemah neki dan kad su bili tehničari rekli su da ne mogu ništa uraditi u stanu što se tiče signala već da moraju da dođu da u ulazu pojačaju signal pa me zanima jel urađeno šta po tom pitanju