http://ebay.com/mjerac_Reds_ wrote:dajte link na ovaj mjerac
Ljudi šta je ovo "BASJJA " ?
Moderator: anex
Koliko vremena je prošlo od narudžbe za artikle koji nisu stigli? Mislim na narudžbe u zadnjih 4-5 mjeseci.lijepa u dusi wrote:Meni nista ne stize. U zadnjih mjesec dana dobila sam nekih 8-10 refund-a... Ljudi kazu da imaju podatke iz svoje poste da je stiglo u BiH i zamole da cekam jos sedmicu, kao stici ce sigurno. Ja ne sacekam jednu, vec 3 sedmice, ali i dalje nista ne stize.![]()
Ili mi stigne pola paketa. Kod istog sellera narucim 2 sata, stigne samo jedan i to s velikim zakasnjenjem. Hajde, to moze biti da seller laze kad me ubjedjuje da je poslao 2, ali desilo mi se par puta kod razlicitih sellera. Paket kad mi stigne ne vidim da je otvaran.
Fakat ne znam sta da mislim. Batalila sam ebay skroz. Nasa posta je stala, a unutra je stoka, vecinom.
Juli, august, septembar.nadžak wrote:Koliko vremena je prošlo od narudžbe za artikle koji nisu stigli? Mislim na narudžbe u zadnjih 4-5 mjeseci.lijepa u dusi wrote:Meni nista ne stize. U zadnjih mjesec dana dobila sam nekih 8-10 refund-a... Ljudi kazu da imaju podatke iz svoje poste da je stiglo u BiH i zamole da cekam jos sedmicu, kao stici ce sigurno. Ja ne sacekam jednu, vec 3 sedmice, ali i dalje nista ne stize.![]()
Ili mi stigne pola paketa. Kod istog sellera narucim 2 sata, stigne samo jedan i to s velikim zakasnjenjem. Hajde, to moze biti da seller laze kad me ubjedjuje da je poslao 2, ali desilo mi se par puta kod razlicitih sellera. Paket kad mi stigne ne vidim da je otvaran.
Fakat ne znam sta da mislim. Batalila sam ebay skroz. Nasa posta je stala, a unutra je stoka, vecinom.
Slažem se. Meni su u zadnjih par mjeseci redovno stigli artikli. Ovo što forumaš piše itekako ima smisla...nadžak wrote:@lijepa u dusi.
To je stvarno puno ali mislim da ti imaš problem kod nas negdje i moja iskrena i dobronamjerna preporuka je da ne naručuješ više dok ne vidiš možeš li ti šta popravit po tom pitanju. Govorim ti iz razloga što nas kupci stavljaju na crne liste i ne šalju više ovamo zbog mnogo refunda i prijava nedolaska robe. Mnogi kod nas to zloupotrebljavaju i prodavci nas zbog toga blokiraju. Probaj vidjet u mahali ima li još ljudi koji sumnjaju u poštara pa da ideš na žalbu i prijavu u poštu. Možda tineko vadi iz sandučete, šta sve može bit u pitanju to ti bolje znaš ali siguran sam da je kod tebe negdje, od lokalne pošte do tvog stana ili kuće. Nama ostalim po pravilu dolaze stvari, znači nije sad da neko u glavnoj pošti sve stvari krade. Dok ti toliko stvari nema onda je problem tvog užeg kruga.
Hvala za informaciju. Treba to objavljivat da možemo pratit šta se dešava. Javi kad ti dođe i ta preostala.Mehemed wrote:Stiže i deseti artikal, naručen 28.10., još samo onaj od 2.10. fali, i to je to što se tiče narudžbi u Oktobru i Novembru, 10/11 artikala stiglo
Jel puno šta? Koliko pošiljki?kloniran wrote:mene kinezi jope bojkotuju![]()
ili se nekome iz poste sviđaju moje stvarčice
ma narucio neki nosac za autonadžak wrote:Jel puno šta? Koliko pošiljki?kloniran wrote:mene kinezi jope bojkotuju![]()
ili se nekome iz poste sviđaju moje stvarčice
Ne moze niko izvaditi iz sanducica, jer je prilicno dubok, a i postar mi rijetko ubaci u sanducic, uglavnom ubaci na balkon. Vise satova mi je tako otislo u vrazju mater, nadjem ih raskomadane kad otvorim. Naglasila sam mu par puta da je dovoljno da mi ubaci ceduljicu ili sta vec da je stiglo u postu, ja cu to preuzeti. Lakse i njemu da ne nosa pakete, a i meni jer cu ih preuzimati u jednom komadu, nadam se.nadžak wrote:@lijepa u dusi.
To je stvarno puno ali mislim da ti imaš problem kod nas negdje i moja iskrena i dobronamjerna preporuka je da ne naručuješ više dok ne vidiš možeš li ti šta popravit po tom pitanju. Govorim ti iz razloga što nas kupci stavljaju na crne liste i ne šalju više ovamo zbog mnogo refunda i prijava nedolaska robe. Mnogi kod nas to zloupotrebljavaju i prodavci nas zbog toga blokiraju. Probaj vidjet u mahali ima li još ljudi koji sumnjaju u poštara pa da ideš na žalbu i prijavu u poštu. Možda tineko vadi iz sandučete, šta sve može bit u pitanju to ti bolje znaš ali siguran sam da je kod tebe negdje, od lokalne pošte do tvog stana ili kuće. Nama ostalim po pravilu dolaze stvari, znači nije sad da neko u glavnoj pošti sve stvari krade. Dok ti toliko stvari nema onda je problem tvog užeg kruga.
uprati da li se prodaje na pikulijepa u dusi wrote:Ne moze niko izvaditi iz sanducica, jer je prilicno dubok, a i postar mi rijetko ubaci u sanducic, uglavnom ubaci na balkon. Vise satova mi je tako otislo u vrazju mater, nadjem ih raskomadane kad otvorim. Naglasila sam mu par puta da je dovoljno da mi ubaci ceduljicu ili sta vec da je stiglo u postu, ja cu to preuzeti. Lakse i njemu da ne nosa pakete, a i meni jer cu ih preuzimati u jednom komadu, nadam se.nadžak wrote:@lijepa u dusi.
Ali ne. Ne da posta, nece da cuvaju paket dan ili dva dok ga ne preuzmem, ne moze to tako, bla bla...
Interesantno, muz je narucio UV lampu za neku lemilicu, stigla mu je na vrijeme, platio samo otvaranje na carini 3,5 KM, cini mi se. Nisu znali da je vrijednost lampe oko 150, 200 KM.
I lampa je uredno stigla. Kao i vecina stvari koje on naruci.
Meni nakit, satovi i tako to ne stize... Upravo kako pisem, nadolazim na ovo i kontam da je problem ustvari u nekoj teti u posti. Kako ovo rijesit?
Bice da kupujes nezanimljive stvariRevolucionar ★ wrote:Meni u posljednja 2 mjeseca 8 kineskih posiljki uredno doslo, bez ostecenja, cak su mozda samo 3 presle estimated delivery. Evo danas dobih posiljku, sve uredno. Tako da - vrlo lako moze biti do domacih postara i rukovanja s posiljkom
Onda smo kolege ja I muž.Sigurno pravi neki elektronički sklop.lijepa u dusi wrote:Ne moze niko izvaditi iz sanducica, jer je prilicno dubok, a i postar mi rijetko ubaci u sanducic, uglavnom ubaci na balkon. Vise satova mi je tako otislo u vrazju mater, nadjem ih raskomadane kad otvorim. Naglasila sam mu par puta da je dovoljno da mi ubaci ceduljicu ili sta vec da je stiglo u postu, ja cu to preuzeti. Lakse i njemu da ne nosa pakete, a i meni jer cu ih preuzimati u jednom komadu, nadam se.nadžak wrote:@lijepa u dusi.
Ali ne. Ne da posta, nece da cuvaju paket dan ili dva dok ga ne preuzmem, ne moze to tako, bla bla...
Interesantno, muz je narucio UV lampu za neku lemilicu, stigla mu je na vrijeme, platio samo otvaranje na carini 3,5 KM, cini mi se. Nisu znali da je vrijednost lampe oko 150, 200 KM.
Meni nakit, satovi i tako to ne stize... Upravo kako pisem, nadolazim na ovo i kontam da je problem ustvari u nekoj teti u posti. Kako ovo rijesit?
moze bit, nije ekipa na terminalu impresionirana pa mi ne klepe stvarzubi wrote:Bice da kupujes nezanimljive stvariRevolucionar ★ wrote:Meni u posljednja 2 mjeseca 8 kineskih posiljki uredno doslo, bez ostecenja, cak su mozda samo 3 presle estimated delivery. Evo danas dobih posiljku, sve uredno. Tako da - vrlo lako moze biti do domacih postara i rukovanja s posiljkom
reparacije čipova na grafičkimvaljuga wrote:Onda smo kolege ja I muž.Sigurno pravi neki elektronički sklop.lijepa u dusi wrote:Ne moze niko izvaditi iz sanducica, jer je prilicno dubok, a i postar mi rijetko ubaci u sanducic, uglavnom ubaci na balkon. Vise satova mi je tako otislo u vrazju mater, nadjem ih raskomadane kad otvorim. Naglasila sam mu par puta da je dovoljno da mi ubaci ceduljicu ili sta vec da je stiglo u postu, ja cu to preuzeti. Lakse i njemu da ne nosa pakete, a i meni jer cu ih preuzimati u jednom komadu, nadam se.nadžak wrote:@lijepa u dusi.

Nešto meni sumnjivi ovi podaci.dosada_ziva wrote:dje ba zapeo![]()
![]()
![]()
sto su ti sumnjivinadžak wrote:Nešto meni sumnjivi ovi podaci.dosada_ziva wrote:dje ba zapeo![]()
![]()
![]()
Hajd napiši tracking number i reci sa koje stranice za preaćenje si naveo ovaj status?