Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da pitam, trebao bih prebaciti jednu VHS kasetu na DVD. pa me zanima jel zna iko radi li gdje kakva videoteka. inspekcija pozatvarala i ono malo sto ih je bilo kad su im uletili zadnji put.
insaneinthebrain wrote:da pitam, trebao bih prebaciti jednu VHS kasetu na DVD. pa me zanima jel zna iko radi li gdje kakva videoteka. inspekcija pozatvarala i ono malo sto ih je bilo kad su im uletili zadnji put.
insaneinthebrain wrote:da pitam, trebao bih prebaciti jednu VHS kasetu na DVD. pa me zanima jel zna iko radi li gdje kakva videoteka. inspekcija pozatvarala i ono malo sto ih je bilo kad su im uletili zadnji put.
U apotekama, uglavnom bilo kojoj. Obratiti pažnju da li je za vanjsku ili unutrašnu upotrebu. Npr. ako je za dezinfekciju prostora, miris prostora i sl. ima u CM-u.
100% prirodno etericno ulje mozete kupiti u APIMED prodajnom standu u donjem spratu BBI centra, a i preko net-a naruciti od
Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje.
Da li neko zna gdje mogu da kupim Toblerone cokoladu od 400 grama (ili vecu ako postoji uopste) u Sarajevu?
Mozda Dutty Free Shop na aerodromu? Ili nesto u gradu? Treba mi provjerena informacija.
Hvala unaprijed.
Danijel20 wrote:Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje.
Da li neko zna gdje mogu da kupim Toblerone cokoladu od 400 grama (ili vecu ako postoji uopste) u Sarajevu?
Mozda Dutty Free Shop na aerodromu? Ili nesto u gradu? Treba mi provjerena informacija.
Hvala unaprijed.
Na aerodromu ima sigurno, ali ne možeš kupovati ako ne letiš.
Ne vjerujem. Nisam nigdje vidio. Možda gore preko puta Bezistana u onoj prodavnici slatkiša (Heljic?), iako sam prilično siguran da nema taj veliki. Ali provjeri za svaki slučaj...
Ferhadija, prekoputa EF-a, odmah u redu gdje je Marx, tj. izmedju Marxa i Michella(restorana) imas onu prodavnicu gdje mozes kupiti mnoge slatkise tipa ritter sport velike cokolade, Lindt cokoladu, danske kolacice, duplo itd. koje tesko da ces naci u obicnim supermarketima. Pokusaj tu