Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lud i ponosan wrote:Cekam 1.1., ako konacno profunkcionise prenos broja u mobilnoj mrezi prelazim na BHT i student paket I...
Neces se pokajati
Ïskustva a i sam broj novosklopnjenih ugovora govori sam zy sebe
Pohvalno je stvarno sto se konacno u BH Telecomu desavaju pozitivne stvari
Jos da im i promotivne aktivnosti budu na nivou gdje bi nam bio kraj
clarion_ wrote:i ja bih da pohvalim akciju do 200% popusta. prejaka stvar, na mini15 velika ušteda!
I ja sam prezadovoljan akcijom 200%, uzeo sam isto paket mini 15 i ne mogu da potrošim sav saobraćaj. Može li neko da mi pojasni koliko imam besplatnog Interneta na ovom paketu, jer prošli mjesec sam potrošio 70MB. Na kraju mjeseca pogledam pregled potrošnje, piše potrošeni saobraćej 70MB ali na iznosu stoji 0 KM, a tokom obračunskog perioda prikazivan je i iznos potrošenog interneta. Hvala!
PS. Potpisao sam ugovor na 24 mjeseca!
Može jedna informacija u vezi studentskog paketa? Stara sam kuka , ali sam upisao nešto vanredno, pa me zanima u vezi ovog paketa, je l' svake godine moraš donijeti potvrdu o školovanju, ili je jedna dovoljna? Mislim, paket je i više nego povoljan, pogotovu za moje potrebe, pa zašto ne iskoristiti.
Meni tako rece u poslovnici na pitanje da li treba svake godine produziti. Kaze mozda ce te samo nakon 2 godine zvati da opet potpises ugovor iako nema obaveznog ugovornog trajanja
clarion_ wrote:i ja bih da pohvalim akciju do 200% popusta. prejaka stvar, na mini15 velika ušteda!
I ja sam prezadovoljan akcijom 200%, uzeo sam isto paket mini 15 i ne mogu da potrošim sav saobraćaj. Može li neko da mi pojasni koliko imam besplatnog Interneta na ovom paketu, jer prošli mjesec sam potrošio 70MB. Na kraju mjeseca pogledam pregled potrošnje, piše potrošeni saobraćej 70MB ali na iznosu stoji 0 KM, a tokom obračunskog perioda prikazivan je i iznos potrošenog interneta. Hvala!
PS. Potpisao sam ugovor na 24 mjeseca!
Ovaj BH Telecom konta da ce se korisnici zadovoljiti što na TV-u vide najviše njihovih reklama idemo prvi dajemo više a ništa novo ne nude. Brzine iste, za isto para, internet je skup i kontaju da ništa ne treba mjenjati. Hvala ali ja sam odlučio da se skinem sa ADSL-a nakon duuugo godina i od 01.01. definitivno prelazim na Telemach i uzet cu DUO PAKET. Ako budem zadovoljan preci cu na TRIO.
Al' stvarno neki providni postovi. Pa ja kad želim otkantati neku uslugu, neću ovdje narod obavještavati gdje prelazim. Daj malo budite inspirativniji, zasad mi je najomiljeniji ''eso_i_ajla'' forumaš, on počne javno vrijedjati ko god koristi bh telecom.
Evo ja sa prijateljem od prijatelja idem veceras u MekDonalds gdje je sve fakat super, i hrana i sve, a taj prijatelj od prijatelja nije njihov uposlenik
Halcyon wrote:Pa to je sjajno. Hvala što si nas obavijestio.
Mislim da se zna poenta mog posta a ona ima veze sa ovom temom. Ne vidim razlog da neko do vas bude ciničan po pitanju toga. Ako sam rekao da prelazim na Telemach, a znam da to bilo koga ne zanima, ali sam imao potrebu da kazem jer mi je pun qrac pasivnosti operatera koji je finansijski daleko najjaci u BiH a i dalje nas udara po usima lagano.
Ako neko od vas radi u BH Telecomu i brani isti OK al valjda mogu uputiti kritiku na račun operatera kojem mjesecno sasvim solidnu cifru placam.
Svi mi ovdje što pišemo o BH Telecomu radimo pri istom. Npr. meni bi bilo logičnije da si otišao na temu o Telemachu, i tamo objavio ''Braćo i sestre, eto mene kod vas, oni s BH Telecoma me oguliše''. Ovako ne vidim svrhu tvog posta i spominjanja konkurentske kompanije.
Mislim da se zna poenta mog posta a ona ima veze sa ovom temom. Ne vidim razlog da neko do vas bude ciničan po pitanju toga. Ako sam rekao da prelazim na Telemach, a znam da to bilo koga ne zanima, ali sam imao potrebu da kazem jer mi je pun qrac pasivnosti operatera koji je finansijski daleko najjaci u BiH a i dalje nas udara po usima lagano.
Ako neko od vas radi u BH Telecomu i brani isti OK al valjda mogu uputiti kritiku na račun operatera kojem mjesecno sasvim solidnu cifru placam.
Mogao si samo reći da nisi zadovoljan i to je to. Kad pomeneš Telemach to je već reklama. Ne branim Telekom, štaviše, imam sasvim dovoljno problema sa tim nehljebovićima i lopovima da bih se rado odjavio sa svega što ima veze s njima i prešao kod konkurenata - da ih ima dobrih ovdje u Tuzli.
irac300 wrote:Al' stvarno neki providni postovi. Pa ja kad želim otkantati neku uslugu, neću ovdje narod obavještavati gdje prelazim. Daj malo budite inspirativniji, zasad mi je najomiljeniji ''eso_i_ajla'' forumaš, on počne javno vrijedjati ko god koristi bh telecom.