Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- House
#9176 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bates Motel
-
__Phoenix__
#9177 Re: Gledate seriju - preporucite je
Obrazuj se.SanskiBiser wrote:Jel' to ima ima neki roman ili strip Narcos? Tema je serije a ne literarni uradci__Phoenix__ wrote:Narcos, teški šund, to se može dopasti istim tipovima koji obožavaju sapunice s foxa i slično...![]()
- SanskiBiser
#9178 Re: Gledate seriju - preporucite je
__Phoenix__ wrote:Obrazuj se.SanskiBiser wrote:Jel' to ima ima neki roman ili strip Narcos? Tema je serije a ne literarni uradci__Phoenix__ wrote:Narcos, teški šund, to se može dopasti istim tipovima koji obožavaju sapunice s foxa i slično...![]()
Obrazovao sam se. Terminator 2 je teški šund.
- Plavo-bijeli
#9179 Re: Gledate seriju - preporucite je
Narcos vrh vrhova!
-
klixo
#9180 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni je Man of Fire prije 7-8 godiba medju top 3 filma bio , neki dan ga odgledah i nije mi nesto sjeo.I am Happy wrote:Kako ste mogli preci preko onako ofirne price u Prison Break-u? Ja sam stigao do 15. epizode i nemam volje da nastavim. Mislio sam da je prica u The Walking Dead naivna....
Ono, znam da je svrha serije da se opustis, ali se uz ovo ne mozes opustit ako imas imalo mozga.
Jos od prve epizode mi se nije gledalo, teorija zavjere, pogresan covjek optuzen za ubistvo brata od predsjednika... to je bilo dovoljno da odustanem. Ali eto, nekako sam dogurao do 15 epizode. Sve sam kontao da cu se naviknuti na ove ofirne zaplete, ali jbg, nije islo.
Najvise me je iznerviralo ono kada su trebali da pobjegnu, ide im cuvar prema onoj prostoriji a onaj kreten se jedino sjetio toga da ga udari i zaustavi. tj. da ne vidi onu rupuI onda ode u samnicu
Ojjj
Bilo je i do te epizode koliko hoces glupih i naivnih scena, ali to je bilo vrh.
Halalite, morao sam negdje da se izjadam
Price su se vec izlizale zato sto ih je 90% radjeno na isti kalup , na kalup spomenute serije i filma.
Serije poput PB su kalupi , ostalo su kopije.
Zato bi prvo trebao da gledas orginale(kalupe) tek onda kopije.
Nikad necu zaboraviti 7 neprespavanih dana dok sam gledao Prison Break.
-
kakavdanakneiskustvu
#9181 Re: Gledate seriju - preporucite je
twin peaks,veceras na hrt 3 u 22 i 15 cini mi se
-
taureg71
#9182 Re: Gledate seriju - preporucite je
nema dalje...vrhunska sa odlicnim Wagner MouromPlavo-bijeli wrote:Narcos vrh vrhova!
-
bezVolana
#9183 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja pocela narcosa al mi nesto nije drzalo paznju, malo sam smlacena ovih dana obavezama pa valjda zato...
al mi engleski zeznuto pratiti moram skroz pojacati. skinula neke titlove ne rade kako treba -_-
moram nastaviti u boljem raspolozenju, bas ste je nahvalili
al mi engleski zeznuto pratiti moram skroz pojacati. skinula neke titlove ne rade kako treba -_-
moram nastaviti u boljem raspolozenju, bas ste je nahvalili
- Pitarrr82
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9185 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pretjersate sa hvalom...ovo je ofirna safunjara. Sa jedne strane prica o Pablu Eskobaaru a sad druge strane život Dea-inog agenta. Jako dosadan i totalno nezanimljiv. Ubiju mu partnera, žena mu kuka jer je trudna žena umrla i izgubila dijete prilikom transporta kokaina
bas ono ofirno serijsko "uljepsavanje" da bi serija sto duze trajala i da bi narod gledao. Haman kao indijske sapunice
Kada su tako poceli, mogu misliti koliko je tek dosadna prica o Carrillu do kraja serije.
Meni je dosta bila jedna epizda Narcosa, ali eto, nismo svi isti.
Mogu preci preko ofirnih stvari u serijama kao sto su Walking Dead, ali ovakve stvari u biografijama nikako ne idu. 6/10
Kada su tako poceli, mogu misliti koliko je tek dosadna prica o Carrillu do kraja serije.
Meni je dosta bila jedna epizda Narcosa, ali eto, nismo svi isti.
Mogu preci preko ofirnih stvari u serijama kao sto su Walking Dead, ali ovakve stvari u biografijama nikako ne idu. 6/10
- ExNihilo
#9186 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ako se u seriji govori španjolski, to ne znači automatski da je sapunica. 
- ćiribiribela
#9187 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pedro Pascal odlican.
Wanger Moura is Brazilian and had to learn Spanish to take on the role.
-
taureg71
#9188 Re: Gledate seriju - preporucite je
tako je, naucio coek spanski samo tako, portugalski i spanski inace nidje veze...alal mu plajvazćiribiribela wrote:Pedro Pascal odlican.
- ćiribiribela
- sema911s
#9190 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gledal Ko ovog prokletnika luther-a hoce Li bit novih epizoda
Narcos malo promjene u moru dobrociniteljskih serija
Narcos malo promjene u moru dobrociniteljskih serija
- Daryl Dixon
#9191 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ko je gledao film Tropa de Elite 2 zna o kakvom je glumcu riječ. Narkos ubjedljivo u top5 meni najboljih serija.taureg71 wrote:nema dalje...vrhunska sa odlicnim Wagner MouromPlavo-bijeli wrote:Narcos vrh vrhova!
Za ove kritičare:
http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=fn_al_tt_1
Preporuka:
http://www.imdb.com/title/tt1555149/?ref_=nv_sr_1
Kome se ne sviđa imaju Nindža kornjače, CSI i Lud Zbunjen Normalan pa nek' gledaju. Pozdrav
- I am Happy
#9192 Re: Gledate seriju - preporucite je
Elite Squad su odlicni filmovi i oni nemaju nikave veze sa ovom serijom.
Mani se toga "dobar glumac jer je film valjalo"... koliko vidim nije imao vise niti jednu dobru ulogu nakon tog filma.
A to sto ima 9.1 ocjenu na imdb, nema apsolutno nikavu vrijednost.
Cijenim svacije misljenje, ali ako vec pokusavas nekome reci da je Narcos toliko dobar, onda daj neke argumente.
Ja sam svoje rekao u proslom komentaru a ponoviti cu i opet. Ofirna safunjara u kojoj ce ( sudeci prema prvoj epizodi ) prikazivati i uljepsavati zivot Dea-inog agenta sto je vise moguce, da bi nam docarali kako je u doba Pabla Eskobara bilo tesko biti "posten drot", uz naravno sto je vise moguce ofirnih scena kao onih iz prve epizode. Stradanje njegovo agenta, onaj razgovor sa ženom..itd. itd.
Mogu tek misliti kako ga ceka tezak zivot do kraja serije i sta ce sve uljepsati. Ali dobro, to je generalno problem sa svim biografijama i zbog toga one ne mogu valjati, posebno ako je rijec o serijama.
Serija je gldljiva i nista vise, daleko od toga da je sami vrh.
Ista prica je bila i sa serijom o Salvatore Riini samo sto je serija manje popularna i imala je znatno manji budžet.
http://www.imdb.com/title/tt1047931/
Mani se toga "dobar glumac jer je film valjalo"... koliko vidim nije imao vise niti jednu dobru ulogu nakon tog filma.
A to sto ima 9.1 ocjenu na imdb, nema apsolutno nikavu vrijednost.
Cijenim svacije misljenje, ali ako vec pokusavas nekome reci da je Narcos toliko dobar, onda daj neke argumente.
Ja sam svoje rekao u proslom komentaru a ponoviti cu i opet. Ofirna safunjara u kojoj ce ( sudeci prema prvoj epizodi ) prikazivati i uljepsavati zivot Dea-inog agenta sto je vise moguce, da bi nam docarali kako je u doba Pabla Eskobara bilo tesko biti "posten drot", uz naravno sto je vise moguce ofirnih scena kao onih iz prve epizode. Stradanje njegovo agenta, onaj razgovor sa ženom..itd. itd.
Mogu tek misliti kako ga ceka tezak zivot do kraja serije i sta ce sve uljepsati. Ali dobro, to je generalno problem sa svim biografijama i zbog toga one ne mogu valjati, posebno ako je rijec o serijama.
Serija je gldljiva i nista vise, daleko od toga da je sami vrh.
Ista prica je bila i sa serijom o Salvatore Riini samo sto je serija manje popularna i imala je znatno manji budžet.
http://www.imdb.com/title/tt1047931/
-
nema me tamo
#9193 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vidio bi ti da zivi u Caliju u kakvim bi filmovima glumio poslije trope..
Inace glumio je u Elysiumu, a i ova je dobra komedija..
http://www.imdb.com/title/tt2027178/?ref_=nm_flmg_act_8
Safunjara ti zbog Španskog jezika jel?
Serija je vrh.
Inace glumio je u Elysiumu, a i ova je dobra komedija..
http://www.imdb.com/title/tt2027178/?ref_=nm_flmg_act_8
Safunjara ti zbog Španskog jezika jel?
Serija je vrh.
- I am Happy
#9194 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ne zbog jezika, nagledao sam se svega pa mi jezici uopste ne igraju ulogu. Vec zbog ofirne price, serijskog uljepsavanja biografija.
-
nema me tamo
#9195 Re: Gledate seriju - preporucite je
Aha, znaci jedan si od onih..
Ok.
Ok.
- I am Happy
#9196 Re: Gledate seriju - preporucite je
He he.
Ubiste argumentima.
Narcos je vrh jer ja tako kazem, svi koji misle da je serija safunjara, nisu normalni.
Ubiste argumentima.
Narcos je vrh jer ja tako kazem, svi koji misle da je serija safunjara, nisu normalni.
-
bumerangss
#9197 Re: Gledate seriju - preporucite je
Serija Crna ruža na HAYAT-u je za deset! 
- RIZVA
- R9..
#9199 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jel neko poceo gledat Limitless, Bradley Cooper i u seriji....
-
bezVolana
#9200 Re: Gledate seriju - preporucite je
skidam limitless
cemo vidimo.
cemo vidimo.