Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasto niko ne pise o pucnjavi ispred BKC-a sinoc??
Ne da Purivatra pi**a da se dize panika.
Prije toga u parku preko puta u pola sata 2 tuce.Flasama se glave razbijale.NIje ugodno bilo stajati tu sekunde.Onakvih seljoberskih faca nisam odavno vidio.
pa sta ocekujete. dobro je da je bila samo jedna. jucer se alkohol tocio u ogromnim kolicinama. policija je imala pune ruke posla. vidio sam i par vratolomnih jurcanja nabrijanih auta po gradu.
Control panel wrote:pa sta ocekujete. dobro je da je bila samo jedna. jucer se alkohol tocio u ogromnim kolicinama. policija je imala pune ruke posla. vidio sam i par vratolomnih jurcanja nabrijanih auta po gradu.
Kako ce biti narednih noci ako je ova kriticna bila ?
Control panel wrote:pa sta ocekujete. dobro je da je bila samo jedna. jucer se alkohol tocio u ogromnim kolicinama. policija je imala pune ruke posla. vidio sam i par vratolomnih jurcanja nabrijanih auta po gradu.
Kako ce biti narednih noci ako je ova kriticna bila ?
Šta ovo treba da znači? Alkohol bi kao trebao biti jedini uzrok il šta?
Određen dio belaja sigurno ima veze al vala u ovom gradu kada sam imao problem većinom sam ga imao sa tzv "šanerima" i rijetko koji je bio pijan.
Kad idu u fajt, idu namjenski i tad nisu pijani. Dođu u park i naprave belaj među miroljubivom omladinom koja pije i veseli se i onda su oni krivi jer piju
Te priče o alkoholu pričajte ceriću i sličnima.
Kao preventivna mjera nakon ubistva Denisa je uvedena zabrana opijanja na javnim mjestima, je li išta od tada bolje ili gore ????
Određen dio belaja sigurno ima veze al vala u ovom gradu kada sam imao problem većinom sam ga imao sa tzv "šanerima" i rijetko koji je bio pijan.
Kad idu u fajt, idu namjenski i tad nisu pijani. Dođu u park i naprave belaj među miroljubivom omladinom koja pije i veseli se i onda su oni krivi jer piju
Kao preventivna mjera nakon ubistva Denisa je uvedena zabrana opijanja na javnim mjestima, je li išta od tada bolje ili gore ????
I proslih godina se cugalo po parkovima tokom SFF-a i bila je normalna raja.A ono sinoc.Uzas.Ko da je neki koncert Seke Aleksic bio tu negdje.
I proslih godina se cugalo po parkovima tokom SFF-a i bila je normalna raja.A ono sinoc.Uzas.Ko da je neki koncert Seke Aleksic bio tu negdje.
To stoji, također sam se uvjerio u isto ali me nervira priča sa povezivanjem alkohola sa nasiljem u Sarajevu. MOžda to pije vode u Irskoj, Engloskoj, na oktober festu ali zna se kakvi likovi u sarajevu "utjeruju pravdu"...
A te nove face su tu biće zbog onog novog kafića do opere koji je izbacio zvučnike sa kojih drma jeftini tehno koji nije daleko od turbo folka...
3metra kabla wrote:Kakve veze ima Seka Aleksic?nije garant ona nikom rekla idite pucajte po gradu.
Dobra furka svaliti sve na tu muziku i ljude koji je slusaju
pa normalno da cu svaliti na tu vrste muzikei na ljude koji tu slusaju .Gdje idu narodnjaci tu je uvijek neki belaj.Ako mislis da ces me ubijediti u suprotno -neces.
asafa_powell wrote:Zasto niko ne pise o pucnjavi ispred BKC-a sinoc??
Ne da Purivatra pi**a da se dize panika.
Prije toga u parku preko puta u pola sata 2 tuce.Flasama se glave razbijale.NIje ugodno bilo stajati tu sekunde.Onakvih seljoberskih faca nisam odavno vidio.
pored toga su bile jos 2 tuce na ulici medju autima, jedna kod gornjeg a jedna kod donjeg granapa.
prosle godine je bilo duplo manje krkana i za citav period festivala nisam vidio jedan belaj u onom parku.
seka rulessssssssssssss gdje su narodnjaci tu je dernek najbolji... sad sto su tuce to je zbog primitivaca koji ne mogu da se kontrolisu... tuca uvijek ima i poslije tekme tako da ono.
Jedan001 wrote:seka rulessssssssssssss gdje su narodnjaci tu je dernek najbolji... sad sto su tuce to je zbog primitivaca koji ne mogu da se kontrolisu... tuca uvijek ima i poslije tekme tako da ono.
Bogu hvala pa nisam okruzen sa ljudima kao sto si ti.
Jedan001 wrote:seka rulessssssssssssss gdje su narodnjaci tu je dernek najbolji... sad sto su tuce to je zbog primitivaca koji ne mogu da se kontrolisu... tuca uvijek ima i poslije tekme tako da ono.
sinoc ti je kulturna muzika bila pa se propucase i potukose ljudi.. toliko o tvojoj "urbanoj" muzici ..
a bolje je sto nisi okruzen sa ovakvim mogao bi slucajno sta da "naucis"
ne do bog da naprezes mozak i nesto novo naucis hahah
sinoc ti je kulturna muzika bila pa se propucase i potukose ljudi.. toliko o tvojoj "urbanoj" muzici ..
Nek je tebi Seka Aleksic pojam muzike.To je najvaznije
btw ta vrsta muzike sto se pustala sinoc, "seljacki tuc tuc techno" nije ni blizu onog sta ja slusam.To je u rangu tvoje seke aleksic,
Nek je tebi Seka Aleksic pojam muzike.To je najvaznije
btw ta vrsta muzike sto se pustala sinoc, "seljacki tuc tuc techno" nije ni blizu onog sta ja slusam.To je u rangu tvoje seke aleksic,[/quote]
hajmo pustiti seku malo na stranu nek ohane i odmori... mene vise brine smece koje je ostalo poslije "sinocnjeg spektakla".
jel to mislim nasa kultura ? ili sta eto nije seka u pitanju ??? ocito kucni odgoj?
druga stvar djipa me razocarao rekao je da je nabavio 2 specijalna vozila za ciscenje smeca pojedinacne vrijednosti 50 60 hiljada i eto zatrpase ljudi smecem, ni djipe ni vozila...
e za to se treba zabrinuti a jeb.. seku seka dodje i prodje..
Kad je bila ta pucnjava? Jel se razbježala raja? Kako niko nije ranjen, pretpostavljam da je, kao i svake godine, tu bio ogroman broj ljudi na ulici? Šta murija? Specijalci naveče obično stoje nedaleko odatle, kod "Ježa"...
Šef wrote:Kad je bila ta pucnjava? Jel se razbježala raja? Kako niko nije ranjen, pretpostavljam da je, kao i svake godine, tu bio ogroman broj ljudi na ulici? Šta murija? Specijalci naveče obično stoje nedaleko odatle, kod "Ježa"...
Ja sam bio u parku preko puta BKC.a i zacuo se pucanj tamo negdje izmedju onog novog granapa(dezurni) i Opere.I vidio sam neke likove nakon toga koji su se ganjali ulicom.Nakon toga murija stigla na uvidjaj .Poslije njih dodjose specijalci i rastjerali sve iz parka.
Šef wrote:Kad je bila ta pucnjava? Jel se razbježala raja? Kako niko nije ranjen, pretpostavljam da je, kao i svake godine, tu bio ogroman broj ljudi na ulici? Šta murija? Specijalci naveče obično stoje nedaleko odatle, kod "Ježa"...
Ja sam bio u parku preko puta BKC.a i zacuo se pucanj tamo negdje izmedju onog novog granapa(dezurni) i Opere.I vidio sam neke likove nakon toga koji su se ganjali ulicom.Nakon toga murija stigla na uvidjaj .Poslije njih dodjose specijalci i rastjerali sve iz parka.
Jel bila guzva ispred Opere?
jedva se moglo proći pješke. Auta da ni ne pominjem