SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Creasy

#9176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

1906 wrote:
Jedan001 wrote:

kloshari i da ih nisi pokazao znalo se..... :x fuuuuj

cccc

jedan vec ozenjen
a sva trojica su lajkali delfine :lol:

Ma cim vidis omiljeni film "Scarface", jasno ti je... :D
zonbirile

#9177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

kako se danas dilaju devize u čemu je tal.
hali gali halid

#9178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by hali gali halid »

Malo se pucalo sinoć u Branilaca Sarajeva...
asafa_powell

#9179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

Zasto niko ne pise o pucnjavi ispred BKC-a sinoc??
Ne da Purivatra pi**a da se dize panika.

Prije toga u parku preko puta u pola sata 2 tuce.Flasama se glave razbijale.NIje ugodno bilo stajati tu sekunde.Onakvih seljoberskih faca nisam odavno vidio.
Control panel

#9180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Control panel »

pa sta ocekujete. dobro je da je bila samo jedna. jucer se alkohol tocio u ogromnim kolicinama. policija je imala pune ruke posla. vidio sam i par vratolomnih jurcanja nabrijanih auta po gradu.
asafa_powell

#9181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

Control panel wrote:pa sta ocekujete. dobro je da je bila samo jedna. jucer se alkohol tocio u ogromnim kolicinama. policija je imala pune ruke posla. vidio sam i par vratolomnih jurcanja nabrijanih auta po gradu.
Kako ce biti narednih noci ako je ova kriticna bila ?
Control panel

#9182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Control panel »

asafa_powell wrote:
Control panel wrote:pa sta ocekujete. dobro je da je bila samo jedna. jucer se alkohol tocio u ogromnim kolicinama. policija je imala pune ruke posla. vidio sam i par vratolomnih jurcanja nabrijanih auta po gradu.
Kako ce biti narednih noci ako je ova kriticna bila ?
ono je bilo zagrijavanje
muniza

#9183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by muniza »

Šta ovo treba da znači? Alkohol bi kao trebao biti jedini uzrok il šta?
Određen dio belaja sigurno ima veze al vala u ovom gradu kada sam imao problem većinom sam ga imao sa tzv "šanerima" i rijetko koji je bio pijan.
Kad idu u fajt, idu namjenski i tad nisu pijani. Dođu u park i naprave belaj među miroljubivom omladinom koja pije i veseli se i onda su oni krivi jer piju :-)
Te priče o alkoholu pričajte ceriću i sličnima.
Kao preventivna mjera nakon ubistva Denisa je uvedena zabrana opijanja na javnim mjestima, je li išta od tada bolje ili gore :x ????
asafa_powell

#9184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

muniza wrote:
Određen dio belaja sigurno ima veze al vala u ovom gradu kada sam imao problem većinom sam ga imao sa tzv "šanerima" i rijetko koji je bio pijan.
Kad idu u fajt, idu namjenski i tad nisu pijani. Dođu u park i naprave belaj među miroljubivom omladinom koja pije i veseli se i onda su oni krivi jer piju :-)
Kao preventivna mjera nakon ubistva Denisa je uvedena zabrana opijanja na javnim mjestima, je li išta od tada bolje ili gore :x ????
I proslih godina se cugalo po parkovima tokom SFF-a i bila je normalna raja.A ono sinoc.Uzas.Ko da je neki koncert Seke Aleksic bio tu negdje.
muniza

#9185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by muniza »

asafa_powell wrote:
muniza wrote:
I proslih godina se cugalo po parkovima tokom SFF-a i bila je normalna raja.A ono sinoc.Uzas.Ko da je neki koncert Seke Aleksic bio tu negdje.
To stoji, također sam se uvjerio u isto ali me nervira priča sa povezivanjem alkohola sa nasiljem u Sarajevu. MOžda to pije vode u Irskoj, Engloskoj, na oktober festu ali zna se kakvi likovi u sarajevu "utjeruju pravdu"...
A te nove face su tu biće zbog onog novog kafića do opere koji je izbacio zvučnike sa kojih drma jeftini tehno koji nije daleko od turbo folka...
3metra kabla

#9186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 3metra kabla »

Kakve veze ima Seka Aleksic?nije garant ona nikom rekla idite pucajte po gradu.
Dobra furka svaliti sve na tu muziku i ljude koji je slusaju :thumbup:
asafa_powell

#9187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

3metra kabla wrote:Kakve veze ima Seka Aleksic?nije garant ona nikom rekla idite pucajte po gradu.
Dobra furka svaliti sve na tu muziku i ljude koji je slusaju :thumbup:

pa normalno da cu svaliti na tu vrste muzikei na ljude koji tu slusaju .Gdje idu narodnjaci tu je uvijek neki belaj.Ako mislis da ces me ubijediti u suprotno -neces.
vnm

#9188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vnm »

asafa_powell wrote:Zasto niko ne pise o pucnjavi ispred BKC-a sinoc??
Ne da Purivatra pi**a da se dize panika.

Prije toga u parku preko puta u pola sata 2 tuce.Flasama se glave razbijale.NIje ugodno bilo stajati tu sekunde.Onakvih seljoberskih faca nisam odavno vidio.
pored toga su bile jos 2 tuce na ulici medju autima, jedna kod gornjeg a jedna kod donjeg granapa.
prosle godine je bilo duplo manje krkana i za citav period festivala nisam vidio jedan belaj u onom parku.
Troll_Happens

#9189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

seka rulessssssssssssss gdje su narodnjaci tu je dernek najbolji... sad sto su tuce to je zbog primitivaca koji ne mogu da se kontrolisu... tuca uvijek ima i poslije tekme tako da ono. :lol:
asafa_powell

#9190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

Jedan001 wrote:seka rulessssssssssssss gdje su narodnjaci tu je dernek najbolji... sad sto su tuce to je zbog primitivaca koji ne mogu da se kontrolisu... tuca uvijek ima i poslije tekme tako da ono. :lol:
Bogu hvala pa nisam okruzen sa ljudima kao sto si ti.
Troll_Happens

#9191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

asafa_powell wrote:
Jedan001 wrote:seka rulessssssssssssss gdje su narodnjaci tu je dernek najbolji... sad sto su tuce to je zbog primitivaca koji ne mogu da se kontrolisu... tuca uvijek ima i poslije tekme tako da ono. :lol:
sinoc ti je kulturna muzika bila pa se propucase i potukose ljudi.. toliko o tvojoj "urbanoj" muzici ..
a bolje je sto nisi okruzen sa ovakvim mogao bi slucajno sta da "naucis"
ne do bog da naprezes mozak i nesto novo naucis hahah :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#9192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ladyblue18 »

Smirite!
asafa_powell

#9193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

Jedan001 wrote:
asafa_powell wrote:
sinoc ti je kulturna muzika bila pa se propucase i potukose ljudi.. toliko o tvojoj "urbanoj" muzici ..
Nek je tebi Seka Aleksic pojam muzike.To je najvaznije

btw ta vrsta muzike sto se pustala sinoc, "seljacki tuc tuc techno" nije ni blizu onog sta ja slusam.To je u rangu tvoje seke aleksic,
3metra kabla

#9194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 3metra kabla »

Ovo je ono pravo Sarajevsko dijete zaceto uz Indexe i to.Mama i tata slusaju iskljucivo staru rock muzku i te fore ono standardno bla bla.
Troll_Happens

#9195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Jedan001 wrote:
asafa_powell wrote:
Nek je tebi Seka Aleksic pojam muzike.To je najvaznije

btw ta vrsta muzike sto se pustala sinoc, "seljacki tuc tuc techno" nije ni blizu onog sta ja slusam.To je u rangu tvoje seke aleksic,[/quote]

hajmo pustiti seku malo na stranu nek ohane i odmori... mene vise brine smece koje je ostalo poslije "sinocnjeg spektakla".
jel to mislim nasa kultura ? ili sta eto nije seka u pitanju ??? ocito kucni odgoj?
druga stvar djipa me razocarao rekao je da je nabavio 2 specijalna vozila za ciscenje smeca pojedinacne vrijednosti 50 60 hiljada i eto zatrpase ljudi smecem, ni djipe ni vozila...
e za to se treba zabrinuti a jeb.. seku seka dodje i prodje.. :-)
Šef

#9196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šef »

Kad je bila ta pucnjava? Jel se razbježala raja? Kako niko nije ranjen, pretpostavljam da je, kao i svake godine, tu bio ogroman broj ljudi na ulici? Šta murija? Specijalci naveče obično stoje nedaleko odatle, kod "Ježa"...
asafa_powell

#9197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by asafa_powell »

Šef wrote:Kad je bila ta pucnjava? Jel se razbježala raja? Kako niko nije ranjen, pretpostavljam da je, kao i svake godine, tu bio ogroman broj ljudi na ulici? Šta murija? Specijalci naveče obično stoje nedaleko odatle, kod "Ježa"...

Ja sam bio u parku preko puta BKC.a i zacuo se pucanj tamo negdje izmedju onog novog granapa(dezurni) i Opere.I vidio sam neke likove nakon toga koji su se ganjali ulicom.Nakon toga murija stigla na uvidjaj .Poslije njih dodjose specijalci i rastjerali sve iz parka.
Šef

#9198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šef »

asafa_powell wrote:
Šef wrote:Kad je bila ta pucnjava? Jel se razbježala raja? Kako niko nije ranjen, pretpostavljam da je, kao i svake godine, tu bio ogroman broj ljudi na ulici? Šta murija? Specijalci naveče obično stoje nedaleko odatle, kod "Ježa"...

Ja sam bio u parku preko puta BKC.a i zacuo se pucanj tamo negdje izmedju onog novog granapa(dezurni) i Opere.I vidio sam neke likove nakon toga koji su se ganjali ulicom.Nakon toga murija stigla na uvidjaj .Poslije njih dodjose specijalci i rastjerali sve iz parka.
Jel bila guzva ispred Opere?
perfect_guy

#9200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by perfect_guy »

Šef wrote:
asafa_powell wrote:

Jel bila guzva ispred Opere?
jedva se moglo proći pješke. Auta da ni ne pominjem
Locked