Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:Jel iduće kolo igraju Napoli-Juve? Očekujem perverznu utakmicu
Ne, Igraju Juve i Napoli a to je velika razlika
Ja ne ocekujem nista, derbi Italije i jakoooooooo vazna utakmica za obje ekipe. Eventualna pobjeda nece odluciti prvaka ali bi poraz bilo kojoj od ekipa bas poljuljao sampouzdanje. Jedni imaju 14 a drugi 8 pobjeda u nizu. Nekako je tu X, sa rezultatom 0:0 najrealnija opcija. Ocekujem strasno dosadnu utakmicu.
Juve u toku ove serije od 14 pobjeda ima i jos 3 pobjede nad Italijanskim ekipama u kupu...sto je fakat strasno.
AmiĐa_Idriz wrote:Jel iduće kolo igraju Napoli-Juve? Očekujem perverznu utakmicu
Ne, Igraju Juve i Napoli a to je velika razlika
Ja ne ocekujem nista, derbi Italije i jakoooooooo vazna utakmica za obje ekipe. Eventualna pobjeda nece odluciti prvaka ali bi poraz bilo kojoj od ekipa bas poljuljao sampouzdanje. Jedni imaju 14 a drugi 8 pobjeda u nizu. Nekako je tu X, sa rezultatom 0:0 najrealnija opcija. Ocekujem strasno dosadnu utakmicu.
Juve u toku ove serije od 14 pobjeda ima i jos 3 pobjede nad Italijanskim ekipama u kupu...sto je fakat strasno.
Aha, ok onda Juve-Napoli
Ma šta ja znam, ne pratim puno ali po rezultatima vidim da Napoli baš ubi napadački, ne štede se, a Juve u velikom naletu i velikoj seriji...ali da, ima smisla i to što kažeš.
Šveđanin wrote:Kaznjavali su ih gomilu puta u proslosti - nije pomagalo.
Sto se tice fasista tvrdog kova, medju navijacima Lacija ih je i u 2016 vise nego u bilo kojem drugom klubu u ligi, po tome prednjace.
Neko ce reci par pojedinaca unijeli ovaj transparent, nije to odraz navijaca. Heh, pa ne ide to tako. Vecina navijaca Lazia naravno blage veze nema ni o Arkanu, ni o agresiji, ni o bilo cemu 90tih, poenta je da su ljudi radikalni, ksenofobicni, sa velikim udjelom fasista u ukupnoj navijackoj populaciji i dosta mi je tesko zamisliti Bosnjaka koji se identifikuje sa njima... ali dobro.
Boli me cosak sta CN pjeva, radi i kakve koreografije pravi. Ionako se ne slazem sa njima u 90% slucajeva. Poenta je da se ne navija za navijace nego za klub, dres. Kad Lulic moze biti kapiten mogu i ja gotiviti taj klub, bez obzira sta danasnji navijaci na tribinama rade. Ko im jebe mater, za mene su talijani nenacitana, nekulturna stoka, bar ovi sto se blamiraju sa ispadima, rasistickim i fasistickim glupostima.