Nema tih informacija.
Vjerovatno je vezano za TV kanale/program isl.
Moderator: Benq
Primjetio sam da sad svima kada mijenjaju STB, donesu taj novi Aris.-Chesterfield- wrote: ↑18/03/2022 20:28 Danas mi monter donio novi STB Aris.
Radi za sada bez problema. Ovaj automatski učita kada isključim sve iz struje zajedno sa modemom.
Na prethodnom modemu sam morao paliti i gasiti STB više da počne učitavati, jer je pisalo eikoh. Bez obzira što je modem odradio par minuta i sve lampice pozelenile.
takođe omogućen je još na:

Može. Samo treba provjeriti da li je Voip ili klasični fiksni. Ako je Voip onda će na modemu goriti TEL lampica. Ako nije Voip, pozovi 1444, prijavi smetnju i traži da te prebace na Voip.
Preuzmi aplikaciju moj bhtelecommicrobay wrote: ↑20/03/2022 20:11 Poz, interesuje me na Ultri vezano za dokup neta. Aktiviran je mjesecni dokup 2GB 10KM (samo da ima za viber i msn poruke), trenutno bi trebalo na 2-3 dana veca kolicina GB, da li se moze aktivirati neki od kracih dokupa sa vise GB bez da se izgubi trenutni aktivni dokup od 2GB, pa da nakon isteka novog dokupa nastavi normalno stari dokup do kraja mjeseca ?
Ima instalirana aplikacija, ti dokupi su ok za ono sto mi treba, cak i vise. Meni je bitno sta se desava sa trenutnim aktiviranim dokupom od 30 dana, jer to se koristi svaki mjesec, a ovo je potrebno vanredno 2-3 dana vise saobracaja ? Znaci moze li se uopste aktivirati novi dokup bez da se odjavi trenutni i da li ovaj trenutni moram stetotovati ? Nadam se da se sad razumijemo...dend wrote: ↑20/03/2022 20:24Preuzmi aplikaciju moj bhtelecommicrobay wrote: ↑20/03/2022 20:11 Poz, interesuje me na Ultri vezano za dokup neta. Aktiviran je mjesecni dokup 2GB 10KM (samo da ima za viber i msn poruke), trenutno bi trebalo na 2-3 dana veca kolicina GB, da li se moze aktivirati neki od kracih dokupa sa vise GB bez da se izgubi trenutni aktivni dokup od 2GB, pa da nakon isteka novog dokupa nastavi normalno stari dokup do kraja mjeseca ?
Imaš tamo dokupe 20gb 2.5km i 30gb 8km 10 dana
Možeš imati više od jednog dokupa aktivnog, nije problem.microbay wrote: ↑20/03/2022 21:47Ima instalirana aplikacija, ti dokupi su ok za ono sto mi treba, cak i vise. Meni je bitno sta se desava sa trenutnim aktiviranim dokupom od 30 dana, jer to se koristi svaki mjesec, a ovo je potrebno vanredno 2-3 dana vise saobracaja ? Znaci moze li se uopste aktivirati novi dokup bez da se odjavi trenutni i da li ovaj trenutni moram stetotovati ? Nadam se da se sad razumijemo...
Hvala tidend wrote: ↑20/03/2022 23:33Možeš imati više od jednog dokupa aktivnog, nije problem.microbay wrote: ↑20/03/2022 21:47
Ima instalirana aplikacija, ti dokupi su ok za ono sto mi treba, cak i vise. Meni je bitno sta se desava sa trenutnim aktiviranim dokupom od 30 dana, jer to se koristi svaki mjesec, a ovo je potrebno vanredno 2-3 dana vise saobracaja ? Znaci moze li se uopste aktivirati novi dokup bez da se odjavi trenutni i da li ovaj trenutni moram stetotovati ? Nadam se da se sad razumijemo...
Jedino ti nznm reći koji će se prvo trošiti. Logika mi kaže da se prvo troši saobraćaj iz dokupa kraćeg trajanja ...
Da li se promjena moze zavrsiti daljinski ili moraju monteri dolaziti.
Oni mislim mogu daljinski ali moraju doci ukljucit samo broj u modem ali ti to mozes sam ako ti je odma pored modema ako ti ne treba novo kablo,broj kao broj je isti ali preko fritzbox mozes napraviti vpn i koristit taj broj bilo gdje da se nalazis kao da zoves iz kuce.
vezano za aplikaciju kako ja ne mogu da posaljem nekome kredit od recimo 3KM a ima opcija u appdend wrote: ↑20/03/2022 20:24Preuzmi aplikaciju moj bhtelecommicrobay wrote: ↑20/03/2022 20:11 Poz, interesuje me na Ultri vezano za dokup neta. Aktiviran je mjesecni dokup 2GB 10KM (samo da ima za viber i msn poruke), trenutno bi trebalo na 2-3 dana veca kolicina GB, da li se moze aktivirati neki od kracih dokupa sa vise GB bez da se izgubi trenutni aktivni dokup od 2GB, pa da nakon isteka novog dokupa nastavi normalno stari dokup do kraja mjeseca ?
Imaš tamo dokupe 20gb 2.5km i 30gb 8km 10 dana
Možda ti je onemogućeno na broju. Pozovi 1444 pa neka ti odobre slanje kreditaTheWatcher wrote: ↑21/03/2022 10:37vezano za aplikaciju kako ja ne mogu da posaljem nekome kredit od recimo 3KM a ima opcija u appja sam na pretplati a broj na koji zelim poslati je ultra i imam ga u kontaktima