Ne kontam ovog celavca sto ga gledam svaku noc na Sportklubu, opet je pogrijesio, ka'e frae'r u ekran: Bila je penal zavrsnica, CSKA je dobio Baskoniu 98:88!

Jarane, jesi ti lud ili sta? I sinoc je nesto zamuc'o.
Garant ga zene muce, i tako to..
Ma pusti sve bolan niz vodu, i boli te tuki.
Ne kontam sramezljive ljude, ljude sa niskim samopouzdanjem, i slicno. Znam ja gdje ja zivim. Ja imam bojazan od ugovora na neodredjeno.

Nekad to mene navecer proganja, dolazi u snovima, mase mi krilima, govori sve :
"Uzmi i potpisi me" . Nosi me na biro, da te odjavim , pa da skupa drzeci se za ruke, odemo u poreznu, pa onda iz porezne, mogli bi na kolace , pa romantika, poljupci, slikanje za fejsBuka i tako to..
Jarane, frae'r se zaljubio u komad papira, sa potpisom generalnog direktora BH TELECOMA! Ma nema posla, bolan, ne seri.
Kakav TeleKom i Elektroprivreda. De vidi kakvog ce ti biti raspolozenja caca, da ti ostavi dvije marke , za produzenu sa mlijekom, bez slaga!
Sve to ima svoje. Ostaje zal za tim vremenom. Najgora ti je kletva, da Bog da im'o , pa nej'mo! u bilo kojem kontekstu, obliku, sadrzini.
Nisu dzaba stari ljudi govorili! ima nesto u toj mudrosti.
Ka'e meni Hanka: Voljela sam , voljela , voljela sam , znam.
Znam , Hanko. Prodju ljudi kroz razlicite situacije, zivot im kreira razlicite prilike, razlicite sanse, ali... (znam, dok se ovo cita osjeti se neka zal). Ma nije bolan, nego kad shvatim da jednostavno:
"Vrijeme lijeci sve." ma lijeci, kurac moj. Ma goni sve. Nisam dobar , sjecanja kolju.
Ne kotam kad mi neko kaze da je seks i masturbacija jedini nacin na koji covjek moze da se opusti. Buraz, znaci, uzmes dva tri akinetona, opali te, i opustis se. Sve legalno. Kontas?
Nego, muskarac koji svim svojim bicem voli svoju zenu nikad nece biti u stanju da izdrka na nju.
Znam po sebi. Znaci, ja vec podugo vremena, gajim odredjena stanovita osjecanja prema Sari, doktorici, iz jedne serije. (ne bih da otkrivam identitet, nek ostane anonimno).
Ima ona dvoje djece, u braku je, sretna.
Ali kako Holivud uvijek iskreira odredjene karaktere kojima uspjesno manipuliraju sirokim narodnim masama, tako je i Holivud osmislio jedan zenski lik na koji je prosto nemoguce izdrkat. , tj. ne mo's bacit na nju , pa ne znam sta da radis...
Stvar je sljedeca.
Kad vidim te njene oci, te njene kretnje, taj njen pogled, pa kad svojom njeznom rukom prodje pokraj svog desnog uha i namjesti kosu, pa kad TE sa sirokim osmijehom, i pokojom borom oko ociju pogleda, pa kad upijes pogled pun ljubavi, one iskrene ljubavi, one iskonske, platonske ljubavi..
Ne mozes ti na to izdrkat, jarane! Nema sanse. Ja sam pokusao na razlicite nacine.
Zamisljao sam da ona u rano subotnje jutro, u ljetnoj haljini sto je pada do pola bedara, a prozor s lijeva otvoren , da izraci kuhinju jer mi pece palacinke sa original Nutellom, prevrce sa onom spatulom (tako ja zovem one za palacinke, ne umijem to rec kako treba

), i ja onako horan, prilazim pa joj desnom rukom svlacim haljinu, ona se okrece, pa joj spatula ispadne, (ali ono da ispadne da se dva tri puta prevrne, da se cuje zveket udarca od plocice)

, kaze:
Budi njezan, dragi.

ajooooj , medo moj mali. Sladak si , i ev' dacu ti.
Pa sam svoju Saru jedno vrijeme zamisljao u kurvinskim mrezastim carapicama, dekolte sa dubokim izrezom na V , na crnim sjajnim visokim stiklama sa potpeticom od min 15 cm, sa uskim trapericama.. torba Michael Kors!
Sve sam pokusao, ali ipak ne moze. Ne mozes ti bolan bacit i uflekat zenu koju volis. Koja za tebe ne predstavlja predmet seksualne animalne zelje, nego predmet ljubavi.

(morel dva minus, Allaha't)
Nek nama ljubav traje beskrajno, za za ostalo cemo se dogovoriti, pa makar sa popustom!
Kad se mogu voliti ona tri krmka sto sjede u Presjednistvu, moremo se i voliti i mi!
Zivjela ljubav, i nek se promjeni ovaj kometator na Sportklubu, jer je glup ko siva noc
Vozdra!