Pozari i poplave. Zastita prirode, suma i ekologije

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
omar little

#9176 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/i-nk-s ... /140522114

evo vidis da se i klix potrudio :)
komentare nemojte citati ispod tog teksta. :-)
Janjicar

#9177 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Janjicar »

O'zone wrote:
Janjicar wrote:Tim iz Turske je radio na toj pumpi i njihova pumpa :D
Čudo neviđeno da bratska pumpa na brata udari :shock: :shock: :shock:
takav vakat doš'o...
Mali_Vuk

#9178 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Mali_Vuk »

O'zone wrote:
Mora da je pumpa bila iz RS-a pa napala Bakirbega
:D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9179 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:
Tomahawk11 wrote:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/i-nk-s ... /140522114

evo vidis da se i klix potrudio :)
komentare nemojte citati ispod tog teksta. :-)
Nisam ni obratio paznju. Bolesnika ce uvijek biti na sve strane.
Jos veci bolesnici su oni koji se u ovakvoj situaciji bave politickim i nacionalnim pitanjima.
Boskero

#9180 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:27, edited 2 times in total.
Boskero

#9181 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:27, edited 1 time in total.
House

#9182 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by House »

Boskero wrote:Prilikom posjete poplavljenog naselja Rosulje u Brčkom predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović i ministar odbrane Zekerijah Osmić doživjeli su lakšu nezgodu, kada je došlo do kvara jednog od crijeva na pumpama za ispumpavanje vode.

Image

:lol:

:lol: :lol: Vidi Baketa što se zaliz`o
Herr Flick

#9183 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Herr Flick »

Baktrix
Mali_Vuk

#9184 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Mali_Vuk »

Janjicar wrote:
Mali_Vuk wrote:
Janjicar wrote: Molim te da navedes te postove gdje sam ja pisao ?
Evo sad ću.
Jos nisi ?

tako da se ne pravis pametan i ne trollas temu.
I šta veliš? Ti ono ko na terenu, pomažeš, sav u znoju. I dođu Srbi i psuju ti majku balijsku. Ko biva šta ti nama pomažeš.. Jel tako ono ide priča :D :D

Ti ćeš najveći humanitarni pogvig napravit ako se na par dana diskonektuješ. Pomozi ljudima barem tako što im nećeš trovat mozak lažima i glupostima.
Boskero

#9185 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:27, edited 1 time in total.
Drinski

#9187 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Drinski »

vjestacki oblaci i kisa.
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mRkkVriMso
[/youtube]
Janjicar

#9188 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Janjicar »

Mali_Vuk wrote: I šta veliš? Ti ono ko na terenu, pomažeš, sav u znoju. I dođu Srbi i psuju ti majku balijsku. Ko biva šta ti nama pomažeš.. Jel tako ono ide priča :D :D

Ti ćeš najveći humanitarni pogvig napravit ako se na par dana diskonektuješ. Pomozi ljudima barem tako što im nećeš trovat mozak lažima i glupostima.
Mogao bi uspjeti u zivotu na polju politicara jer odlicno "baratas" glupostima i nebulozama :D
Prvo govoris ja pisem postove "neke" pa onda te nema nigdje sto dovoljno govori ko treba da se diskonektuje. Nego sretno tebi u ljubljenju bliznjeg svog a ja cu im pomagat sve do onda dok me postuju.
Logovan

#9189 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Logovan »

Bakir :lol:
Boskero wrote:Humanitarna utakmica u Gradačcu: Za žrtve poplava prikupljeno 102.360 KM

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
:thumbup: :bih:
Mali_Vuk

#9190 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Mali_Vuk »

Janjicar wrote:
Mali_Vuk wrote: I šta veliš? Ti ono ko na terenu, pomažeš, sav u znoju. I dođu Srbi i psuju ti majku balijsku. Ko biva šta ti nama pomažeš.. Jel tako ono ide priča :D :D

Mogao bi uspjeti u zivotu na polju politicara jer odlicno "baratas" glupostima i nebulozama :D
Prvo govoris ja pisem postove "neke" pa onda te nema nigdje sto dovoljno govori ko treba da se diskonektuje. Nego sretno tebi u ljubljenju bliznjeg svog a ja cu im pomagat sve do onda dok me postuju.
Pa šta treba da rovarim po smeću i vadim tvoje postove. Pročitao sam ih dovoljno da mogu reći kako forsiraš stav da ne trebamo pomagati Srbima i kako se trebamo fokusirati na "svoje" Ne vadio ti ja postove. Nisam ni ja od tebe tražio audio video snimke Srba koji ti navodno psuju balijsku majku jer im pomažeš. Haj nek ovo bude dijalog bez materijalnih dokaza :D

Eh ja, i za ovog drugog nametnika, ne znam kako mu ono bijaše nick.. Primjetio sam te bolan i prvi put, i drugi isto, ali nisi mi zanimljiv. Nema potrebe da naskakuješ.
Last edited by Mali_Vuk on 22/05/2014 18:56, edited 1 time in total.
Drinski

#9191 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Drinski »

Mali_Vuk wrote: Pa šta treba da rovarim po smeću i vadim tvoje postove. Pročitao sam ih dovoljno da mogu reći kako forsiraš stav da ne trebamo pomagati Srbima i kako se trebamo fokusirati na "svoje" Ne vadio ti ja postove.
ja forsiram taj stav. :lol:
Mali_Vuk

#9192 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Mali_Vuk »

Drinski wrote:
Mali_Vuk wrote: Pa šta treba da rovarim po smeću i vadim tvoje postove. Pročitao sam ih dovoljno da mogu reći kako forsiraš stav da ne trebamo pomagati Srbima i kako se trebamo fokusirati na "svoje" Ne vadio ti ja postove.
ja forsiram taj stav. :lol:
A znaš kako kažu, ako nemaš stav odmah ti ga stave :D I ovdje se neki trude pošteno da ga stave drugima. Haj, ovo je već fakat spamanje. Nećemo više.
O'zone
Globalni moderator

#9193 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by O'zone »

Mali_Vuk wrote:
Janjicar wrote:

Pa šta treba da rovarim po smeću i vadim tvoje postove. Pročitao sam ih dovoljno da mogu reći kako forsiraš stav da ne trebamo pomagati Srbima i kako se trebamo fokusirati na "svoje" Ne vadio ti ja postove. Nisam ni ja od tebe tražio audio video snimke Srba koji ti navodno psuju balijsku majku jer im pomažeš. Haj nek ovo bude dijalog bez materijalnih dokaza :D

Eh ja, i za ovog drugog nametnika, ne znam kako mu ono bijaše nick.. Primjetio sam te bolan i prvi put, i drugi isto, ali nisi mi zanimljiv. Nema potrebe da naskakuješ.
@vučiću (mali vuk :mrgreen: ) moram te stvarno ispraviti ovdje jer pratim postove @janjicar nije nikad izjavio ovo što ti forsiraš.
Boskero

#9194 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:26, edited 1 time in total.
Janjicar

#9195 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Janjicar »

Mali_Vuk wrote:
Janjicar wrote:

Pa ti nikako ne citas moje postove a komentiras me :D
Nemozes da skontas dvije prosto prosirene recenice a zelis da diskutujes ? :) nemoj da spamamo temu dzabe a vidio sam da si troll jos od prvog posta :D
Ako skontas u zadnjem postu sta si pogrijesio mozda nastavim konverzaciju preko PP, ali samo ako budes bio fin i pristojan.
Drinski

#9196 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Drinski »

O'zone wrote:
Para je na paru a uš na fukaru međutim g...no na g...no ne ide
haj sad nebitno je ko je, al po ovim forumima bi covjek mogao zakljuciti da kod nas vladaju pučisti, a ne demokratski lideri.
dimitrov

#9197 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by dimitrov »

Kakav je put Maglaj-Doboj,znam da se ne ide više preko M-17,kakav je taj stari put preko kojeg preusmjeravaju?
Janjicar

#9198 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by Janjicar »

O'zone wrote:
@vučiću (mali vuk :mrgreen: ) moram te stvarno ispraviti ovdje jer pratim postove @janjicar nije nikad izjavio ovo što ti forsiraš.
Zamijenio me s nekim garant al je uporan.
Bilo kako bilo ja danas radio s bosanskim srbinom i hrvatom i ako je i po cemu Tuzla poznata onda je to multikulturalnost (i jezera naravno 'ebo ih ona :) )
ako me postujes postovat cu te.
Dobri ljudi velikog srca iz Mjesne zajednice Buci u Visokom na svoj način pomažu unesrećenima nakon poplava u našoj zemlji. Od jučer su se organizovali i počeli pripremanje pita koje dostavljaju prihvatnim centrima u Zenici.
Tridesetak žena i muškaraca okupljenih oko ove ideje pite priprema u svojim domovima, ali i u lokalnoj pekari u Grajanima, koju im je na korištene ustupio vlasnik.

Svježe pripremljenim pitama Visočani su obradovali mnoge unesrećene ljude koji su ostali bez svega, a uvjereni su da će im se za vikend u pripremanju pita pridružiti i mnogo više ljudi.
splinter

#9199 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by splinter »

dimitrov wrote:Kakav je put Maglaj-Doboj,znam da se ne ide više preko M-17,kakav je taj stari put preko kojeg preusmjeravaju?
Nije čemu, pošteno ishandriš auto
shibonja

#9200 Re: Poplave u cijeloj BiH

Post by shibonja »

Herr Flick wrote:Baktrix
:lol:
Post Reply