FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#91726 Re: FK Željezničar
Puce noga ko ledenica, ni faul nije svirao
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#91727 Re: FK Željezničar
Ma ovo je stvarno bio nesretan slucaj nije bilo namjere izbio je loptu i onda opalio Cvetu po cjevanici. Teren prestrasan ko malo bolja livada na okolnim planinama. Prestrasno je kako su dopustili da se ovako teren unisti
- insaneinthebrain
#91728 Re: FK Željezničar
Kad nas krene sa svih strana pehovi i povrede. Onda ne prestaje. Izdrzi Cveta

-
Bambino Blu
#91729 Re: FK Željezničar
ali nas masakriraju i udaraju ovo nije humano.
- insaneinthebrain
#91730 Re: FK Željezničar
Ova ekipa je definitivno ograjisala. I to zestoko
- insaneinthebrain
#91731 Re: FK Željezničar
Ima li kraja agoniji. 
- hrasno38
#91732 Re: FK Željezničar
Nista neocekivano iako sam mislop da ce Dino nesto ozbiljnije promjeniti a on uveo juniora u ekipu i to je to. Zeljo je postao smijesna ekipa. Prije dvije sezone smo se borili za opstanak i onda je dosao odlicni Denis Coric i bez ikakvih problema nas odveo u Evropu dok su mu klosarcine sa tribina zamjerale sto je izgubio od Zrinjskog i Sirokog pakujuci cak da je to bilo i namjerno. E sad cemo se opet boriti za opstanak i dabogda ispali samo radi klosarcina sa tribina i iz uprave. Nije nas Dino spasio od ispadanja nego su se neke ekipe sklanjale i vracale dugove.
Ovo nije nista neocekivano dapace mislio sam da cemo fasovati vise kad sam vidio prvih 11. Bolje da je Kosoric igrao od Osmanovica i Bicakcica. Ovo je realnost u kojem i teren igra protiv nas i treba jebati majku kompletnoj upravi i onima sto odrzavaju teren radi ove oranice. Nista nisu sposobni da sacuvaju. Ja uopste ne kriv igrace naravno ni Dinu jer ne moze za dva dan promjeniti ono sto se vuce 11 kola.
U ponedeljak Zrinjski i nova blamaza!
Ovo nije nista neocekivano dapace mislio sam da cemo fasovati vise kad sam vidio prvih 11. Bolje da je Kosoric igrao od Osmanovica i Bicakcica. Ovo je realnost u kojem i teren igra protiv nas i treba jebati majku kompletnoj upravi i onima sto odrzavaju teren radi ove oranice. Nista nisu sposobni da sacuvaju. Ja uopste ne kriv igrace naravno ni Dinu jer ne moze za dva dan promjeniti ono sto se vuce 11 kola.
U ponedeljak Zrinjski i nova blamaza!
-
logsa
#91733 Re: FK Željezničar
Adzem je jedini hajrovao, uzeo pare ostavio krampe i otisao. Nije samo do trenera svi ljudi sto su u klubu i okolo kluba moraju da idu da se napravi totalni restart ovo je postalo zalosno za gledati.
-
SuperHans
#91734 Re: FK Željezničar
Mi ispadamo hiljadu posto
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#91735 Re: FK Željezničar
Estagfirullah
-
Bambino Blu
#91736 Re: FK Željezničar
Ne da se usranom ni do potoka.
Da smo bolji bili nego u prosle 2 utakmice to definitivno, vidjelo se htjenje i zelja, ali opet ne mozes gubitnicki mentalitet preko noci promjeniti ne ide.
Da su nas izudarali jesu, da su nas pretukli jesu.....
A Bickacic ko da je mu je 17.....
Da smo bolji bili nego u prosle 2 utakmice to definitivno, vidjelo se htjenje i zelja, ali opet ne mozes gubitnicki mentalitet preko noci promjeniti ne ide.
Da su nas izudarali jesu, da su nas pretukli jesu.....
A Bickacic ko da je mu je 17.....
-
daario naharis
#91737 Re: FK Željezničar
Dino, bolje da nista nisi izjavio nego sto si lupio onu glupost.
- insaneinthebrain
- Dino Djurbuzovic
#91739 Re: FK Željezničar
Stavljam mandat na raspolaganje
- mist
#91740 Re: FK Željezničar
Gospon vakat je da se posvetite sahu u parku,povedite sa sobom i ostale iz SŠ 
- Dino Djurbuzovic
- mist
#91742 Re: FK Željezničar
Vidim,vidi se rukopis tih vaspitnih na utakmicama 
- Dino Djurbuzovic
#91743 Re: FK Željezničar
Ti si neki provokator, nisi navijac. Bez hvalospjevki za tebe
-
Bambino Blu
#91744 Re: FK Željezničar
Dino Djurbuzovic wrote: ↑25/02/2026 21:10 Ti si neki provokator, nisi navijac. Bez hvalospjevki za tebe
je l mora krpic igrati i radovac ili bolje nemamo nije mi jasno? sta je sa onim Huskovicem ili kako vec ? pa je l tolika krampa da nijednu utakmicu nije minute.dobio ili je do papira?
ako ne znate nije sramota pogledati na YT par klipova Bgm ima dobrih trenera objasnjavaju sta kako, kako se postaviti protiv razlicitih taktika uigravanje napada i odbrane.
Treba to malo dati da se pogleda, probali ste na svoj nacin ne ide, probaj te evo i na drugi mozda i damo go nekad ne znam nisam pametan.....
Realno ima tu na papiru solidnih igraca, ali treba to neko sloziti....uigrati...objasniti kad izadjes protiv mesara da igras, reci igracima okej sad se i vi udarajte pokazite muda.
Sto onako pickasto igranje danas? sto niko nije uletio onom igracu sloge sa 2 noge da i njega iznesu napolje? jer niste tim, niste raja......
- hrasno38
#91745 Re: FK Željezničar
Ma Dino nista ti tu ne mozes napraviti dok se ne rijese drugi problemi koji vise nego ocito postoje ali se cuti o njima. Medjutim izlaze oni iz svlacionice raznoraznim rupama i glasovima. Ono sto je cinjenica da ovo danas sto si napravio nije ono sto sam recimo ja ocekivao jer si ubacio samo jednog novog igraca i to igraca sa jako malo iskustva sto je dobro za njega ali je pitanje da li je dobro za Zelju. Nasljedio si to sto si nasljedio i nema tu tvoje krivice a pita se od govana tesko pravi. Na zalost evo i drugi strasno vazan igrac nam se teze povrijedio sto jednostavno govori da se problemi nadovezuju na probleme i da treba smisliti nesto radikalno ma koliko bolno bilo. Tebi treba 11 ratnika pa makar i izgubili a ne 11 poznatih imena. Ne znam da li je vrijeme da krene u napadu ovaj mladi igrac Huskovic i da Krpic definitvo preseli na klupi jer ja se ne sjecam njegovog zadnjeg gola. Danas nesto gledam Transfermarket i vidim pise da je u rosteru i Armin Hodzic a taj momak je uvijek ginuo za ovaj dres. Moras nesto uraditi radikalno ako si se vec prihvatio posla jer ti imas pravo da to uradis jer si dijete Grbavice. Ili nek dovode nekoga ko ce igrace dovesti u red. Ne moze se reci da tu nema kvaliteta puno veceg nego u pola klubova lige ali nesto ne stima a uvijek takva sranja idu iz svlacionice.Dino Djurbuzovic wrote: ↑25/02/2026 21:10 Ti si neki provokator, nisi navijac. Bez hvalospjevki za tebe
- hrasno38
#91746 Re: FK Željezničar
Fakat onaj igrac lopte nije uletio nego snazno izbio loptu i poslije toga udario Cvetanovskog u cjevanicu. Nije stvarno bio start ni za zuti. Samo losa sreca nista vise. Ali bilo je puno drugih startovaBambino Blu wrote: ↑25/02/2026 22:42Dino Djurbuzovic wrote: ↑25/02/2026 21:10 Ti si neki provokator, nisi navijac. Bez hvalospjevki za tebe
je l mora krpic igrati i radovac ili bolje nemamo nije mi jasno? sta je sa onim Huskovicem ili kako vec ? pa je l tolika krampa da nijednu utakmicu nije minute.dobio ili je do papira?
ako ne znate nije sramota pogledati na YT par klipova Bgm ima dobrih trenera objasnjavaju sta kako, kako se postaviti protiv razlicitih taktika uigravanje napada i odbrane.
Treba to malo dati da se pogleda, probali ste na svoj nacin ne ide, probaj te evo i na drugi mozda i damo go nekad ne znam nisam pametan.....
Realno ima tu na papiru solidnih igraca, ali treba to neko sloziti....uigrati...objasniti kad izadjes protiv mesara da igras, reci igracima okej sad se i vi udarajte pokazite muda.
Sto onako pickasto igranje danas? sto niko nije uletio onom igracu sloge sa 2 noge da i njega iznesu napolje? jer niste tim, niste raja......
-
SuperHans
#91747 Re: FK Željezničar
Sad jesmo popusili, ali drugo poluvrijeme nije bilo lose. Ovi jadnici ni sami ne znaju kako su dobili majku im mesarsku
-
Bambino Blu
#91748 Re: FK Željezničar
hrasno38 wrote: ↑25/02/2026 22:49Fakat onaj igrac lopte nije uletio nego snazno izbio loptu i poslije toga udario Cvetanovskog u cjevanicu. Nije stvarno bio start ni za zuti. Samo losa sreca nista vise. Ali bilo je puno drugih startovaBambino Blu wrote: ↑25/02/2026 22:42Dino Djurbuzovic wrote: ↑25/02/2026 21:10 Ti si neki provokator, nisi navijac. Bez hvalospjevki za tebe
sve to ja razumijem u zaru botbe drzi ne daj, ali su nas ubili i pored tog faula raznjeli nas bas, isli su onako krkanski na svaku loptu, i mi smo dopustili da te na Grb ubije neka sklj ekipa po nogama i neda ti lopte igrati....
al hajde na hajr, ja se nadam da ce samo ovi koji su dosli zaigrati, da vidimo u kakvoj je hodzic formi, sta je sa tim huskovicem itd...
prokop se pokazo ko pojacanje odmah, nastic tu i tamo vala, glacev protiv veleza kriminalan, veceras dosta bolji.
sto kaze ovaj oznad drugo poluvrijeme je bilo bolje kako su rotacije uradili, ali problem je mentalitet u glsvi koji se uvukao.
Radovac opet kriminalan ko balerina.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#91749 Re: FK Željezničar
Ja sam bio 1 poluvrijeme, ma ono je da Bog sacuva, nula od igre, svi bjeze od lopte, organizacije nema, odgovornosti nema, sredina nula, napad nula.
- kakotakonikako
#91750 Re: FK Željezničar
Ona izjava na presici je stvarno losa i nepotrebna.
Covjek sam treba procijeniti kada je najbolje da povuce neke poteze. I zbog sebe.