Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Karma je cudo nakon sinocnjeg orgijanja adolescenata po temi nije drugo ni bilo za ocekivati....
Jedino vrijedno od zelje veceras transparent ali i on izdrza samo 10 minuta.... zivo me zanima koliko ce mensur da izbroji glava sljedecu na grbavici..
Kako fudbal zna biti nerealan. Pukneš komšiju 5:2, uz to otreseš i fenjeraše sa šest golova, i onda tebe namlati ekipa sa sredine tabele 3:0. K'o da igramo arapsku ligu.
Niko nije ovlazio na pobjedu Borca, nego smo malo sarkastični prema šampionima mjeseca septembra. Nije nam milo sto ste protiv genicodaša popili tricu, ali od nekoga ste morali. Mozda bi vam bilo lakše da je neki klub iz FBiH, no šta je tu je. Baš kao sto ste vi prije par večeri spinovali da trazimo izgovor za poraz od lištice, tako veceras spinujete da slavimo pobjedu Boraca. A mi se šegačimo sa šampionima mjeseca septembra.
armin071 wrote:Karma je cudo nakon sinocnjeg orgijanja adolescenata po temi nije drugo ni bilo za ocekivati....
Jedino vrijedno od zelje veceras transparent ali i on izdrza samo 10 minuta.... zivo me zanima koliko ce mensur da izbroji glava sljedecu na grbavici..
avetinja wrote:Kako fudbal zna biti nerealan. Pukneš komšiju 5:2, uz to otreseš i fenjeraše sa šest golova, i onda tebe namlati ekipa sa sredine tabele 3:0. K'o da igramo arapsku ligu.
Igraci citali forum, previse se nafurali i eto sta bi.
Zasto vam onaj Stilic ne igra otpocetka? Zasto je izveo Krpica da bi usao Stila? Zar nije trebalo svim silama u napad?
avetinja wrote:Kako fudbal zna biti nerealan. Pukneš komšiju 5:2, uz to otreseš i fenjeraše sa šest golova, i onda tebe namlati ekipa sa sredine tabele 3:0. K'o da igramo arapsku ligu.
Igraci citali forum, previse se nafurali i eto sta bi.
Zasto vam onaj Stilic ne igra otpocetka? Zasto je izveo Krpica da bi usao Stila? Zar nije trebalo svim silama u napad?
Baksuz su im ovih nekoliko forumaša što ismijaše cijelu ligu osim skutorije, pa im se vrati ko bumerang
Last edited by zrakomlat on 06/10/2019 19:46, edited 1 time in total.