Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote:Malo sam pogledao utakmicu Crvene Zvezde. Drugi put ove sezone ih gledam i mogu samo reći da je kod nas suđenje odlično kada uporedim sa njihovim
S kim su igrali?
Napredak. Produžetak 5 minuta, gol u 97. Ali kriteriji su posebna priča. Sve na Zvezdin mlin. Čitavu utakmicu. SvaKi duel se svira Zvezdi.
Gledao prije toga protiv Inđije. Dva penala u sudijskom za preokret i 2:1. Prvi na 20 metara. Fakat se ofirno guraju.
mirza_15 wrote:Malo sam pogledao utakmicu Crvene Zvezde. Drugi put ove sezone ih gledam i mogu samo reći da je kod nas suđenje odlično kada uporedim sa njihovim
Ja ne upratih ovo lijevo krilo kod Borca sa brojem 77 kada su igrali sa nama. Nije igrao tu utakmicu? Dobar tehničar i brz igrač. Fakat nezgodan za čuvanje.
mirza_15 wrote:
Napredak. Produžetak 5 minuta, gol u 97. Ali kriteriji su posebna priča. Sve na Zvezdin mlin. Čitavu utakmicu. SvaKi duel se svira Zvezdi.
Gledao prije toga protiv Inđije. Dva penala u sudijskom za preokret i 2:1. Prvi na 20 metara. Fakat se ofirno guraju.
Tako je u svemu, reprezentacija im je mnogo veća mafija nego kod nas. Ne može se ni porediti.
mirza_15 wrote:Ja ne upratih ovo lijevo krilo kod Borca sa brojem 77 kada su igrali sa nama. Nije igrao tu utakmicu? Dobar tehničar i brz igrač. Fakat nezgodan za čuvanje.
mirza_15 wrote:Ja ne upratih ovo lijevo krilo kod Borca sa brojem 77 kada su igrali sa nama. Nije igrao tu utakmicu? Dobar tehničar i brz igrač. Fakat nezgodan za čuvanje.
Onaj Pazarac sto je igrao u Slobodi, cini mi se.
Bazinga1234 wrote:
Ziljkic? I nama je taj pravio probleme.
mirza_15 wrote:
Mladost djeluje kao izuzetno loše spremljena ekipa u fizičkom smislu. I protiv Širokog su vodili 0:2 pa izgubili. Isto na kraju primili dva gola.
Ma ima tu i do Ibrine taktike povlacenja. I mi smo tako pod njegovim vodstvom par puta prosuli prednost.
Ja ga se nešto ne sjećam. Vjerovatno smo ga dobro zatvorili.
Taj mali je poodavno igrao za nas, mislim da je i gol dao, i onda na osnovu toga igrao i igrao, nista. E onda je presao u Slogu, mislim da se ni tamo nije naigrao.
Gledam ga u Borcu, sad je solidan igrac. Pretpostavljam da je onda bio premlad.