Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maloprije mi se samo zacrni slika na tvu, pada kiša i grmi, itd...
Ugasim EON, upalim, ništa, probam na drugi HDMI, ništa, probam na treći HDMI, i dobijem ovakvu sliku...
Jel ovo opet EON crko? Nije valjda da mi je povukao i zeznuo i HDMI ulaze?
Pomagajte, jel moguće da sa svakom kišom obavezno dolazi i do pregorjevanja uređaja?
Zamolit ćemo Vas za povratne informacije, da li i dalje imate poteškoće?
Trenutno sam na poslu, jutros u 8:20h nije radilo.
OK, možete nam se javiti, ukoliko bude potrebe.
Poslao sam vam poruku s brojem ugovora jutros.
A da
Izvinjavamo se. Evidentirana je već tehnička reklamacija, na osnovu Vaše privatne poruke. Iz nekog razloga nismo mogli odgovoriti na Vašu poruku, provjerite postavke.
Sir Charles wrote:Nakon što sam izrazio želju da pređem na EON Premium (81.50 KM +), sa TGF paketa (64.50 KM +) koji sad koristim, kontaktirao sam Telemach sa pitanjem koje benefite mi nude za prelazak. Poziv sam čekao MJESEC dana i na kraju mi cijelo vrijeme priča o EON Full, a ne Premium paketu koji sam tražio, a od benefita mi je ponuđeno, pazi sad, AS sd (iako plaćam AS HD paket), pink paket (iako i AS sd i pink paket dolaze u sklopu EON Premium paketa, a to ionako daju SVIMA koji uzmu EON Full) i čitavih 6 mjeseci da plaćam 3 KM manje nego što plaćam sad (67.50 KM je EON Full). I dalje mi nude EON Full iako ja tražim Premium.
Znači mjesec dana sam čekao da mi ponude jedno VELIKO NIŠTA! Hvala vam mnogo na tome. Čekaću da istekne ugovor, a u međuvremenu ću vidjeti šta nudi konkurencija. Toliko truda da se zadrži korisnik koji koristi Telemach od prvog dana vašeg dolaska u moj grad. Malo je reći da sam razočaran.
Meni je istekao ugovor u januaru za TGF i imao sam nekih poziva ali ponude su bile tanke tako da još razmatram opcije i nisam prešao na EON.
Korisnik sa forum.hr foruma o Novoj Sport i screenshotu koji se pojavio online:
Dva dana je bio test na "otvorenom" kanalu na nacionalnoj razini (tako sam ulovio onaj screenshot), ali sada je povučeno na interno testiranje. Doznao sam informaciju baš jutros kako je službeni početak emitiranja odgođen do daljnjega zbog tehničkih problema. Navodno su na Novoj odlučili kako postojeća infrastruktura u njihovom sjedištu nije dovoljno dobra za ono što će raditi. To mi govori da će taj kanal definitivno biti izvođen s njihove lokacije, odvojeno od Sport Kluba. Isto tako saznajem kako bi uskoro mogli raspisati natječaj za komentatore, pa oni koje takvo nešto interesira, bacite koji put pogled na njihovu internet stranicu.
Nova Sport se dva dana testirala u DVB-T mreži u Hrvatskoj.
Izgleda da Nova HR planira ovaj kanal u Hrvatskoj distribuirati digitalnom zemaljskom mrežom, a u zemljama u regionu u okviru digitalne ponude operatera United Grupe.
Zato valjda kanal koristi novi logotip Nova TV HR.
Nova Sport se dva dana testirala u DVB-T mreži u Hrvatskoj.
Izgleda da Nova HR planira ovaj kanal u Hrvatskoj distribuirati digitalnom zemaljskom mrežom, a u zemljama u regionu u okviru digitalne ponude operatera United Grupe.
Zato valjda kanal koristi novi logotip Nova TV HR.
Za emitovanje u DVB T uskoro DVB T2 treba dozvola regulatora a o tome nigdje ne pise nista.
Nova TV HR (SD i HD), Nova Cinema, Nova Family, Nova World i Nova Sport imaju taj hrvatski VI sto bi znacilo da se emituju iz Zagreba.
Reglan wrote:Meni jos nije pustena nova brzina, eon full sad mi preko wifi pokazuje oko 40 MB/s
WiFi nije nikakvo mjerilo , niti mora biti da ces imati vise i kada ti puste ako nisu vec zbog puno faktora koji uticu na brzinu tom vrstom povezivanja .vec bi trebao imati i sa starom brzinom vise od tih 40.
Ja imam oko 80 Mbps na istom paketu preko wifi i sa starom i novom brzinom ,i to je plafon za 2.4 ocito .
typeOnegative wrote:Ja imam oko 80 Mbps na istom paketu preko wifi i sa starom i novom brzinom ,i to je plafon za 2.4 ocito .
Nije, može još. Cisco EPC3928S 2.4Ghz
LAN
Teoretska maximalna brzina 2.4Ghz je 150Mbps, tako da mislim da može naguliti na 100-110 Mbita i to bi bio neki max za 2.4Ghz.
Mislim da mi je slabiji rezultat preko LAN-a zbog 100 MBitne lan kartice, onu integrisanu na matičnoj(koja je bila 1Gbps) mi je spržio grom preko coax-a i modema prije nekoliko godina.