Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
i agree

#91626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by i agree »

Rikno vam je server racuni se online ne mogu pogledat,popravite
aditon

#91627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

hahaha pogurajte ga i :evil:
znam da je šala, nisam šokiran toliko koliko ti smajliji iznat sugerišu :P
Benq

#91628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

i agree wrote:Rikno vam je server racuni se online ne mogu pogledat,popravite
Ako mislis na racune preko mojtelemach portala, kod mene uredno prikazuje.
biggrin

#91629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

može li se i preko EON-a, kada se hoće gledati neka serija, vidjeti koja je sezona i koja epizoda? Vjerovatno može, jer na D3 to uredno ima, al nikako da upratim gdje takvu informaciju mogu pronaći na EON-u
Benq

#91630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

biggrin wrote:može li se i preko EON-a, kada se hoće gledati neka serija, vidjeti koja je sezona i koja epizoda? Vjerovatno može, jer na D3 to uredno ima, al nikako da upratim gdje takvu informaciju mogu pronaći na EON-u
Naravno, sve je sortirano po sezonama i epizodama.
biggrin

#91631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

Benq wrote:
biggrin wrote:može li se i preko EON-a, kada se hoće gledati neka serija, vidjeti koja je sezona i koja epizoda? Vjerovatno može, jer na D3 to uredno ima, al nikako da upratim gdje takvu informaciju mogu pronaći na EON-u
Naravno, sve je sortirano po sezonama i epizodama.
Ok u dijelu "videoteke". mislio sam na pregled programa neke tv stanice. tipa hoću da premotam epizodu na fox-u koja je prikazana prekjučer, al me zanima koju su uopšte prikazivali
i agree

#91632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by i agree »

Benq wrote:
i agree wrote:Rikno vam je server racuni se online ne mogu pogledat,popravite
Ako mislis na racune preko mojtelemach portala, kod mene uredno prikazuje.
Mislim,kod mene uredno ne prikazuje,pise nemate racune
Benq

#91633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

biggrin wrote: Ok u dijelu "videoteke". mislio sam na pregled programa neke tv stanice. tipa hoću da premotam epizodu na fox-u koja je prikazana prekjučer, al me zanima koju su uopšte prikazivali
Pardon, mislio sam da se upit odnosi na dio VoD-a. Za gledanje unazad nema, samo pise npr "Agenti SHIELD-a", datum, vrijeme, trajanje i "Gledaj ispocetka".
biggrin

#91634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

pa eto...trebali bi onda to korigovati 8-)
Benq

#91635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

biggrin wrote:pa eto...trebali bi onda to korigovati 8-)
Svakako. Nisam to do sada ni primijetio jer serije gledam preko VoD-a, a tamo je sve sortirano.
biggrin

#91636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

Benq wrote:
biggrin wrote:pa eto...trebali bi onda to korigovati 8-)
Svakako. Nisam to do sada ni primijetio jer serije gledam preko VoD-a, a tamo je sve sortirano.
AMC-ov VoD je samo teoretski postojeći, tako da njihove serije čovjek mora gledati premotavanjem. FOX uopšte nema VoD...navodim čisto kao dodatni razlog zbog čega bi trebalo

p.s.ima li kakve najave da bi AMC mogao uskoro ubaciti u svoj VoD sve sezone PReacher-a...da ne moram alternativnim načinima obezbjediti gledanje :D
TMovac

#91637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TMovac »

Zdravo, prije 2 dana sam presao na EON PREMIUM paket. Koliko vidim Pickbox je u sklopu paketa. Tj ne placa se dodatno gledanje sadrzaja na Pickbox-u (filmovi i serije). Pa ako moze samo neko da mi potvrdi. Da ne bih dozivio iznenadjenje kod slijedeceg racuna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Unaprijed hvala na odgovoru.
Benq

#91638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

TMovac wrote:Zdravo, prije 2 dana sam presao na EON PREMIUM paket. Koliko vidim Pickbox je u sklopu paketa. Tj ne placa se dodatno gledanje sadrzaja na Pickbox-u (filmovi i serije). Pa ako moze samo neko da mi potvrdi. Da ne bih dozivio iznenadjenje kod slijedeceg racuna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Unaprijed hvala na odgovoru.
Ne placa se nista dodatno, slobodno gledaj :thumbup:
TMovac

#91639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TMovac »

Benq wrote:
TMovac wrote:Zdravo, prije 2 dana sam presao na EON PREMIUM paket. Koliko vidim Pickbox je u sklopu paketa. Tj ne placa se dodatno gledanje sadrzaja na Pickbox-u (filmovi i serije). Pa ako moze samo neko da mi potvrdi. Da ne bih dozivio iznenadjenje kod slijedeceg racuna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Unaprijed hvala na odgovoru.
Ne placa se nista dodatno, slobodno gledaj :thumbup:
e super. Hvala paša :)
diablobih

#91640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Stari_Jarac wrote:
seoBIH wrote: Kažem iz vlastitog iskustva :) ne bih javno sta sam dobio, ako te interesuje javi se privatno. Ja kažem da je moguće, da nije bio bih na drugom operateru. Sto bi novi korisnik bio vrijednij od mene? Njega dobiju, mene izgube :)
Pazi druže, ti si vjerovatno dobio to što kažeš, međutim postoji jedna caka, telemahove ponude, pogotovo u zadnje vrijeme prilagođene su isključivo mlađoj raji, a većina pretplatnika su ipak ljudi od 40+ godina što se možeš uvjeriti odlaskom na naplatno mjesto. Pretpostavljam da si ti dobio ono što po tvom opravdava cijenu koju plaćaš ali evo u mom slučaju imam paket u kojem je Arena HD, prelaskom na novi paket gubim taj Arena paket, dobijam brži net (koji mi ne treba), veću cijenu za nekih 10 KM i bruku stvari koje ne želim i ne trebaju mi. Kada sam pokušao da se dogovorim da dodaju nešto drugo u skladu sa cijenom nije išlo i to nekoliko puta, na kraju sam im rekao da me više ne zovu.
Mozes produziti i trenutni paket na kojem jesi, ne moras prelaziti na EON-
Stari_Jarac

#91641 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Stari_Jarac »

diablobih wrote:
Stari_Jarac wrote:
seoBIH wrote: Kažem iz vlastitog iskustva :) ne bih javno sta sam dobio, ako te interesuje javi se privatno. Ja kažem da je moguće, da nije bio bih na drugom operateru. Sto bi novi korisnik bio vrijednij od mene? Njega dobiju, mene izgube :)
Pazi druže, ti si vjerovatno dobio to što kažeš, međutim postoji jedna caka, telemahove ponude, pogotovo u zadnje vrijeme prilagođene su isključivo mlađoj raji, a većina pretplatnika su ipak ljudi od 40+ godina što se možeš uvjeriti odlaskom na naplatno mjesto. Pretpostavljam da si ti dobio ono što po tvom opravdava cijenu koju plaćaš ali evo u mom slučaju imam paket u kojem je Arena HD, prelaskom na novi paket gubim taj Arena paket, dobijam brži net (koji mi ne treba), veću cijenu za nekih 10 KM i bruku stvari koje ne želim i ne trebaju mi. Kada sam pokušao da se dogovorim da dodaju nešto drugo u skladu sa cijenom nije išlo i to nekoliko puta, na kraju sam im rekao da me više ne zovu.
Mozes produziti i trenutni paket na kojem jesi, ne moras prelaziti na EON-
Iz kog razloga? mogu ga koristiti i bez ugovora kao i do sada.
Sir Charles

#91642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Sir Charles »

Nakon što sam izrazio želju da pređem na EON Premium (81.50 KM +), sa TGF paketa (64.50 KM +) koji sad koristim, kontaktirao sam Telemach sa pitanjem koje benefite mi nude za prelazak. Poziv sam čekao MJESEC dana i na kraju mi cijelo vrijeme priča o EON Full, a ne Premium paketu koji sam tražio, a od benefita mi je ponuđeno, pazi sad, AS sd (iako plaćam AS HD paket), pink paket (iako i AS sd i pink paket dolaze u sklopu EON Premium paketa, a to ionako daju SVIMA koji uzmu EON Full) i čitavih 6 mjeseci da plaćam 3 KM manje nego što plaćam sad (67.50 KM je EON Full). :shock: I dalje mi nude EON Full iako ja tražim Premium.

Znači mjesec dana sam čekao da mi ponude jedno VELIKO NIŠTA! Hvala vam mnogo na tome. Čekaću da istekne ugovor, a u međuvremenu ću vidjeti šta nudi konkurencija. Toliko truda da se zadrži korisnik koji koristi Telemach od prvog dana vašeg dolaska u moj grad. Malo je reći da sam razočaran.
Telemach

#91643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Sir Charles » 1 minute ago

Nakon što sam izrazio želju da pređem na EON Premium (81.50 KM +), sa TGF paketa (64.50 KM +) koji sad koristim, kontaktirao sam Telemach sa pitanjem koje benefite mi nude za prelazak. Poziv sam čekao MJESEC dana i na kraju mi cijelo vrijeme priča o EON Full, a ne Premium paketu koji sam tražio, a od benefita mi je ponuđeno, pazi sad, AS sd (iako plaćam AS HD paket), pink paket (iako i AS sd i pink paket dolaze u sklopu EON Premium paketa, a to ionako daju SVIMA koji uzmu EON Full) i čitavih 6 mjeseci da plaćam 3 KM manje nego što plaćam sad (67.50 KM je EON Full). :shock: I dalje mi nude EON Full iako ja tražim Premium.

Znači mjesec dana sam čekao da mi ponude jedno VELIKO NIŠTA! Hvala vam mnogo na tome. Čekaću da istekne ugovor, a u međuvremenu ću vidjeti šta nudi konkurencija. Toliko truda da se zadrži korisnik koji koristi Telemach od prvog dana vašeg dolaska u moj grad. Malo je reći da sam razočaran.
Proslijeđeno je kolegama, bit ćete odmah kontaktirani za peket koji želite :)
smucek

#91644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smucek »

Poslao sam PM.
smucek

#91645 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smucek »

Telemach wrote:
smucek » Today, 12:07 am

Maloprije mi se samo zacrni slika na tvu, pada kiša i grmi, itd...

Ugasim EON, upalim, ništa, probam na drugi HDMI, ništa, probam na treći HDMI, i dobijem ovakvu sliku...

Jel ovo opet EON crko? Nije valjda da mi je povukao i zeznuo i HDMI ulaze?

Pomagajte, jel moguće da sa svakom kišom obavezno dolazi i do pregorjevanja uređaja?
Zamolit ćemo Vas za povratne informacije, da li i dalje imate poteškoće?
Trenutno sam na poslu, jutros u 8:20h nije radilo.
Telemach

#91646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

smucek » 9 minutes ago

Telemach wrote:

Ugasim EON, upalim, ništa, probam na drugi HDMI, ništa, probam na treći HDMI, i dobijem ovakvu sliku...

Pomagajte, jel moguće da sa svakom kišom obavezno dolazi i do pregorjevanja uređaja?

OK, možete nam se javiti, ukoliko bude potrebe.
Nanox7

#91647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nanox7 »

Meni vec ide super brzina. :run: :run:
Za sada ide na 24 mb/s :run: :run: :bih: :bih:
Radar71

#91648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Telemach ide li realizacija pp-a :roll:
M416

#91649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by M416 »

Nanox7 wrote:Meni vec ide super brzina. :run: :run:
Za sada ide na 24 mb/s :run: :run: :bih: :bih:
Gdje ti ide mozda na steamu dok downloadujes :D daj nam speedtest da vidimo meni idalje 199 mbps
smucek

#91650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by smucek »

Telemach wrote:
smucek » 9 minutes ago

Telemach wrote:

OK, možete nam se javiti, ukoliko bude potrebe.
Poslao sam vam poruku s brojem ugovora jutros.
Locked