Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:Mi smo lani imali gore suđenje, a nismo pogađali ni u kakvo gnijezdo ...
Jebiga kad vam je bio hadzija u upravi koji nece u haram . Ali ovo je vec ono ofirno uzimanje na zub e sad sto i zbog cega ili koga ostaje misterija. Posto je sad lezba na celu punca nema, znaci ja tipujem na gnijezdo....
Koliko se medvjedićima navlači i opet su drugi. Jeste da je utakmica manje i dobre su šanse da će se vratiti na prvo mjesto jer im i bod odgovara, ali opet šega. Pomažu ti sudije i ti se opet nisi odmakao od drugih.
Charuga wrote:Mi smo lani imali gore suđenje, a nismo pogađali ni u kakvo gnijezdo ...
Jebiga kad vam je bio hadzija u upravi koji nece u haram . Ali ovo je vec ono ofirno uzimanje na zub e sad sto i zbog cega ili koga ostaje misterija. Posto je sad lezba na celu punca nema, znaci ja tipujem na gnijezdo....
Ma krali su nas i na malim, i na velikim, i na bitnim, i na nebitnim utakmicama ... Kako god okreneš, guzica je bila pod bolovima, nije se imala kada odmoriti ...
Logovan wrote:Koliko se medvjedićima navlači i opet su drugi. Jeste da je utakmica manje i dobre su šanse da će se vratiti na prvo mjesto jer im i bod odgovara, ali opet šega. Pomažu ti sudije i ti se opet nisi odmakao od drugih.
Logovan wrote:Koliko se medvjedićima navlači i opet su drugi. Jeste da je utakmica manje i dobre su šanse da će se vratiti na prvo mjesto jer im i bod odgovara, ali opet šega. Pomažu ti sudije i ti se opet nisi odmakao od drugih.
Sarajevo je drugo
Ne zamjeri mu, RAM je u pitanju
Prosle godine ih gura Bjelica, ove Gigović.
Last edited by sime_cipol on 05/10/2019 18:23, edited 1 time in total.
Ti i kolega ti omega, ni tabelu ne znate čitati. Šta vam je, pa nije toliki problem ...
Sarajevo je drugo
Ne vidjeh da je Tuzla igrala, oni prvi, pa eto još gore.
Namješta im se i gledaj gdje su hahahah Smiješan klub, gasi sve.
Charuga, evo rekoh zbog čega se zajebah. I nemoj o navlačenju, šta imaš pričati, sve vidimo.
Namjerno je Gigovic dao Hebibu crveni da bi kasnije mogao kompenzirati situaciju u 16, jer se vidjelo da su na konopcima, visila je neka situacija od penala u zraku.
Bravo Gigovicu, rece Benjo Kobilja glavusa, cekamo te na mesu u Zdravoj vodi.
Bod vrijedan ko pobjeda. Ovaj sudija mislim da nije normalnu utakmicu odsudio. Ono nije bio ni faul Hebiba a crveni je smjesan da nije žalosno. Jos kad su stavili 5 minuta produzetka bilo je jasno koji je zadatak bio.
Mene je iznenadilo ovo sudjenje. Nisam očekivao poslije Širokog da ce imati muda da nam ovo naprave. Vjerovatno ih iritira ono pismo Uprave. To je Begiceva taktika. Udaraj na one koji se bune da nebi palo napamet drugima da se bune. Mamicu mu njegovu.
Samo sam navratio da vidim kome smeta europsko Sarajevo, vidjecemo kakva je Tuzla kad naidje ma pravog protivnika, ne tipujem na Baljica. Steta za Slobodu, malo im je falilo.
Sutra zavrsavamo Banja Luku lakse nego sto smo se nadali.