SDA-All about

Post Reply
udrch

#9151 Re: SDA-All about

Post by udrch »

i čuvaj tog tornjaka, ali ne zbog sebe, već što je to častan bosanac..
a reko sam ti da me imena nisu zanimala, samo djela..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9152 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

naravno da ću ga čuvat ko i on mene.. jednog držim u avliji, a drugog sam postavio za ministra...zlu ne trebalo
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9153 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

@Udrch frende nedostajao si nam pravo. Nego, reci ti nama koji imaš status u SDA? Jesi li BEG, AGA ili spadaš kao i mi u ovu SVJETINU-fukaru? Da znamo kako da te oslovljavamo. Uzimajući u obzir da si sjedio sa milionerima po Poljinama sa Kiflom & Co, pretpostavljam da si AGA? :?
JoseMujica

#9154 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

možda je tek agica što mu je obećana promocija u viši rang krajem naredne, a ove age ga pripuštali k sebi da čuju šta se među svjetinom priča
udrch

#9155 Re: SDA-All about

Post by udrch »

antimobbing wrote:@Udrch frende nedostajao si nam pravo. Nego, reci ti nama koji imaš status u SDA? Jesi li BEG, AGA ili spadaš kao i mi u ovu SVJETINU-fukaru? Da znamo kako da te oslovljavamo. Uzimajući u obzir da si sjedio milionerima po Poljinama sa Kiflom & Co, pretpostavljam da si AGA? :?
:violina:
Panini

#9156 Re: SDA-All about

Post by Panini »

mislim da udrch spada u ovu grupu svjetina-fukara kojem je samo obecano radno mjesto u telekomu a u suprotnom se morao zakleti na vjernost SDA halki i njenom ocuvanju :lol: samo nije fer sto ga nisu mogli uvaliti preko reda ispred Essed AGE
JoseMujica

#9157 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Vlada KS: Pooštriti kazne za nošenje oružja bez odobrenja

Vlada Kantona Sarajevo je danas utvrdila Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije te predložila Skupštini KS njegovo usvajanje po hitnoj proceduri.
udrch de mi provjeri kod rodjaka kako je ovo dopustio :shock: ...propade mu bizmis, a i stranka gubi svojih 15% :lol:

hebote vidi se po stranačkom haraču da je kriza...dok je Mr. TenPercent bio premijer bilo je po starinski, desetina :lol:
Last edited by JoseMujica on 16/05/2013 15:59, edited 1 time in total.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9158 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Ma sve je uredu. Samo da nam hoće @udrch-frend reći kako biti pomilovan od strane Kifle-age & Co-aga i izvučen iz ovog statusa svjetine-fukare? Ih, koji je to alčak, krije samo za sebe. :D
madner

#9159 Re: SDA-All about

Post by madner »

JoseMujica wrote:
Vlada KS: Pooštriti kazne za nošenje oružja bez odobrenja

Vlada Kantona Sarajevo je danas utvrdila Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije te predložila Skupštini KS njegovo usvajanje po hitnoj proceduri.
udrch de mi provjeri kod rodjaka kako je ovo dopustio :shock: ...propade mu bizmis, a i stranka gubi svojih 15% :lol:
Ovo ti je suzbijanje nelojalne konkurencije. :D
JoseMujica

#9160 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

neću ja udru kudit prije vakta...al ću reći da ću ga velikim pakašem smatrat ako me ne uhljebi ili stambeno zbrine naredne godine kad/ako dobije obećanu promociju u viši rang
antimobbing

#9161 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

JoseMujica wrote:neću ja udru kudit prije vakta...al ću reći da ću ga velikim pakašem smatrat ako me ne uhljebi ili stambeno zbrine naredne godine kad/ako dobije obećanu promociju u viši rang
Nadam se da naš frend @udrch neće nas zaboraviti jer kontam čim je dogurao do Kifle-age i Poljina, sve ostalo će biti historija. Već ga vidim u bijeloj BMW-u lađi od 150 milja KM-ova, kako poput ESED-age plovi ulicama Sarajeva, a nas dvojica mu mašemo u prolazu i nadi da će nas ipak primijetiti i sjetiti se nas dvojice njegovih dobrih virtualnih ahbaba sa foruma klix. :( :D
JoseMujica

#9162 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nije udrch još shvatio da nas dvojica sve ovo pišemo kako bi nas neki aga zapazio ili abd šućur Allahu čak i sam Don Neonko primjetio pa jamio pod/u svoje halal krilo jer sve što smo željeli kao mali je da budemo obdareni ko Essed aga i Alija Prvovjenčani, pa da vagamo na dvije stolice, između dvije sehare, da patimo guzove na dva mindera, držimo ruke u dva džepa i biramo do sudnjeg dana izmeđ Amerike i Irana, između podobnih i sposobnih, mislimo i radimo jedno do podne a nešto drugo poslijepodne.
antimobbing

#9163 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

JoseMujica wrote: i sam Don Neonko primjetio pa jamio pod/u svoje halal krilo jer sve što smo željeli kao mali je da budemo obdareni ko Essed aga
Da, onaj osječaj kada te Don Neonko pomiluje i postaneš aga, neprocjenjivo ...
Katamaran_Sa

#9164 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

antimobbing wrote:©Comrad
Uzalud se trudiš. Psihopate u sebi nemaju ništa osim tame i duševnog mrtvila. Samo zahrđala prazna ljuštura karoserije, bez motora. Jednostavno, ništa ne osjećaju poput zombija. To ti je kao da odeš u šumu i govoriš o svojim egzistencijalnim životnim problemima stablima drveća oko sebe, a ona se samo njišu sad lijevo sad desno kako vjetar puše. Ustvari drvo je za razliku od njih živo ali eto ne znam kako da ti drugačije objasnim to zamrlo duševno stanje.
Sta bih ja to trebao da osjecam tacno, osjeca li onaj koji nema koliko ja radim da nesto imam, osjeca li ili ga zaboli neka stvar, svi bi vi odreda imali puno vise da radite umjesto sto kmecite po forumima iz dana u dan godinama.
Ja nemam nikakvog osjecaja prema onome sto cega posao a ne trazi ga, onome sto sanja da bude vozac u drzavi ili neki namjestenik, naprotiv zive i bolje nego sto zasluzuju takvim odnosom prema zivotu.
Zajebite taj socijalisticki mentalitet da svi trebami i imamo podjednako, nismo svi jednaki i ne moze to nikada ni biti, svatko ima taman onoliko koliko je sposoban, osim lopova i kriminalaca.
Ja ne znam kome i kako tvoje danonocno pisanje eseja pa forumu pomaze i volio bih vidjeti neku drustvenu korist osim sto neki tu svrsavaju na svaku novu zalopoljku koju serviras
Panini

#9165 Re: SDA-All about

Post by Panini »

nego JoseMujica ti nikada neces imati svoju privatnu banku ko sto je Bakir Izetbegovic ima,mozda i ESED agu za vakta i zemana SDA dopadne jedna banka da mu se nadje za mnogobrojnu familiju

Image

nema vece ironije nego ova BBI banka koju su napravili parama od donacija i sada nam jos daju kredite sa kamatom da im vracamo nase pare ej SDA sjeme ti se zatrlo
Panini

#9166 Re: SDA-All about

Post by Panini »

Izetbegović: Halal nije samo hrana, već i odnos prema životu

hahahahahahahhaha pa Don Neonko se fakat za_____ebava sa nama :lol:
antifascism

#9167 Re: SDA-All about

Post by antifascism »

udrch wrote:
JoseMujica wrote:haj udrch šta se za pravopis fataš...morebit je čoek fulio broj nula s obzirom kako ga množe s nulom, a jope morebit i nije jerbo je SDA puna aga s par milončića, dok je beg samo jedan: Don Neonko, koji je, vjerujem i uveliko prebacio ovu cifru od 1 milijarde.
ma ne fatam se pravopisa..još ranije mi je podigao živac sa onim citatom koji nisi komentarisao..
mrzim ove "ratnike" koji to ničim ne mogu dokazati..a stalno spominje kako je on bio borac..
a Zukić kaže da mu je bio pomoćnik u magacinu..
Nedirajte mi Bakira kradu i oni drugi :oops:

Bakir je patrijota i sin Alije, to sto je zeni kupiJo tasnicu vrijednu par hiljada maraka nema veze jer ovce koje boluju od leukemije nek' prose za operaciju.

Bakir je ponos 23% BiH
Panini

#9168 Re: SDA-All about

Post by Panini »

bakir zivi halal nacinom,halalio je silne marke i dolare od donacija i ne zali svaki pfening za vilu na poljinama, bbi centar i al shidi zgradu
antifascism

#9169 Re: SDA-All about

Post by antifascism »

antimobbing wrote:
JoseMujica wrote:neću ja udru kudit prije vakta...al ću reći da ću ga velikim pakašem smatrat ako me ne uhljebi ili stambeno zbrine naredne godine kad/ako dobije obećanu promociju u viši rang
Nadam se da naš frend @udrch neće nas zaboraviti jer kontam čim je dogurao do Kifle-age i Poljina, sve ostalo će biti historija. Već ga vidim u bijeloj BMW-u lađi od 150 milja KM-ova, kako poput ESED-age plovi ulicama Sarajeva, a nas dvojica mu mašemo u prolazu i nadi da će nas ipak primijetiti i sjetiti se nas dvojice njegovih dobrih virtualnih ahbaba sa foruma klix. :( :D
:lol:
antifascism

#9170 Re: SDA-All about

Post by antifascism »

Panini wrote:nego JoseMujica ti nikada neces imati svoju privatnu banku ko sto je Bakir Izetbegovic ima,mozda i ESED agu za vakta i zemana SDA dopadne jedna banka da mu se nadje za mnogobrojnu familiju

nema vece ironije nego ova BBI banka koju su napravili parama od donacija i sada nam jos daju kredite sa kamatom da im vracamo nase pare ej SDA sjeme ti se zatrlo
Nece ni Esed-aga. Esed-aga je samo poster boj Stranke. GQ Magazine Man of the Year!
JoseMujica

#9171 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Katamaran_Sa wrote:
Uzalud se trudiš. Psihopate u sebi nemaju ništa osim tame i duševnog mrtvila. Samo zahrđala prazna ljuštura karoserije, bez motora. Jednostavno, ništa ne osjećaju poput zombija. To ti je kao da odeš u šumu i govoriš o svojim egzistencijalnim životnim problemima stablima drveća oko sebe, a ona se samo njišu sad lijevo sad desno kako vjetar puše. Ustvari drvo je za razliku od njih živo ali eto ne znam kako da ti drugačije objasnim to zamrlo duševno stanje.
Sta bih ja to trebao da osjecam tacno, osjeca li onaj koji nema koliko ja radim da nesto imam, osjeca li ili ga zaboli neka stvar, svi bi vi odreda imali puno vise da radite umjesto sto kmecite po forumima iz dana u dan godinama.
Ja nemam nikakvog osjecaja prema onome sto cega posao a ne trazi ga, onome sto sanja da bude vozac u drzavi ili neki namjestenik, naprotiv zive i bolje nego sto zasluzuju takvim odnosom prema zivotu.
Zajebite taj socijalisticki mentalitet da svi trebami i imamo podjednako, nismo svi jednaki i ne moze to nikada ni biti, svatko ima taman onoliko koliko je sposoban, osim lopova i kriminalaca.
Ja ne znam kome i kako tvoje danonocno pisanje eseja pa forumu pomaze i volio bih vidjeti neku drustvenu korist osim sto neki tu svrsavaju na svaku novu zalopoljku koju serviras
Tako je!

ko neće da radi za Don Neonka ima fetva izdata da se serbez more bijelim đipom proć kroz'anj. A šta će oni što nisu nikom rod, nisu u stranci? Ko ih hebe što se nisu ustrančili ili orodili s pravim ljudima. Ko ih hebe još jednom neka crknu paščad, kaže fetva, prvo hina trebaju Šajini crnci karati što neće da rade, pa onda Esso aga da prođe kroz'ahina.

A fino je Alija Prvovjenčani reko da će imati podobni, a boli nekog qorac za šta su podobni sposobni osim za kriminala i korupcije. Tako su, na ovih 25% napaćene zemlje što je ostalo, jedino kriminalci su i sposobni da imaju i zlatnih kašika i paketića i sudije po izboru i pomilovanja ako usfali.

a sad nam fino priznaj da ti je najkrivo što upiremo prstom u osobno, krvlju (rodbinski) zarađeno uhljebljenje na budžetskoj sisi :D da vas je Don Neonko, ko nas svjetinu i fukaru, prikačio na qurac ne bi tako vrišćali od sreće kad ga vidite, nit bi mu babi halalili ove najteže godine s ovim djetetom sa posebnim kleptomanskim potrebama koje je nam je ostavio vavjek vjekov na budžetu :gooza:
Danguba

#9172 Re: SDA-All about

Post by Danguba »

Opet mu Tihic prst u oko...
Tihić zatražio ocjenu ustavnosti Vlade RS o registracionim područjima
Dodik: Zahtjev za ocjenu ustavnosti Uredbe Vlade Srpske o JMB predstavlja tipičnu neuspjelu priču, koja se zove BiH
Image
Katamaran_Sa

#9173 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:
Katamaran_Sa wrote:
Tako je!

ko neće da radi za Don Neonka ima fetva izdata da se serbez more bijelim đipom proć kroz'anj. A šta će oni što nisu nikom rod, nisu u stranci? Ko ih hebe što se nisu ustrančili ili orodili s pravim ljudima. Ko ih hebe još jednom neka crknu paščad, kaže fetva, prvo hina trebaju Šajini crnci karati što neće da rade, pa onda Esso aga da prođe kroz'ahina.

A fino je Alija Prvovjenčani reko da će imati podobni, a boli nekog qorac za šta su podobni sposobni osim za kriminala i korupcije. Tako su, na ovih 25% napaćene zemlje što je ostalo, jedino kriminalci su i sposobni da imaju i zlatnih kašika i paketića i sudije po izboru i pomilovanja ako usfali.

a sad nam fino priznaj da ti je najkrivo što upiremo prstom u osobno, krvlju (rodbinski) zarađeno uhljebljenje na budžetskoj sisi :D da vas je Don Neonko, ko nas svjetinu i fukaru, prikačio na qurac ne bi tako vrišćali od sreće kad ga vidite, nit bi mu babi halalili ove najteže godine s ovim djetetom sa posebnim kleptomanskim potrebama koje je nam je ostavio vavjek vjekov na budžetu :gooza:
Kmecavac tebe sam odavno pozvao da vidis cime se i kako bavim, kada budes skontao da to nema veze sa tvojom tvrdnjom ocekujem ispriku.
Ali tvoji klisei u koje ubacas sve sto ne svrsava na tvoje socijalno kmecanje su dosadni, potroseni i najgore uzaludni
JoseMujica

#9174 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

auuuuu pa mene čudi kako jedan tako uspješni samoprivređivač nije do sad Don Neonku sam kupio auto kako dolikuje ovoj halal veličini no si ga hudnog pušćo da se pati i vozi u godinu starom avtu. Naćero si bezgrešnog sina bezgrešnog hklOca da uskrati liječenje jednom djetetu...haram je to, haram ko zna šta je

Pa Katamaran pobogu si brate ne ide se u dženet tako :-)
antifascism

#9175 Re: SDA-All about

Post by antifascism »

Katamaran_Sa wrote:
Kmecavac tebe sam odavno pozvao da vidis cime se i kako bavim, kada budes skontao da to nema veze sa tvojom tvrdnjom ocekujem ispriku.
Ali tvoji klisei u koje ubacas sve sto ne svrsava na tvoje socijalno kmecanje su dosadni, potroseni i najgore uzaludni
Nema ovo nikakve veze sa socijalizmom. U normalnoj drzavi Princ Bakir-beg bi zavrsio ko Luj XVI
Last edited by antifascism on 16/05/2013 19:51, edited 1 time in total.
Post Reply