Sarajevo1946 wrote:Zajebajem se ba, cirkusant si ti.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- samo_ti
#9151 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- Logovan
#9152 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ako ovdje ne bude dobivao šanse onako kako Bog zapovjeda onda šta reći...psy5000 wrote:Posudba iz Seville
Miroslav Stevanović na posudbi u Elcheu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mirosla ... heu/108493
- BHF_Manijak
#9153 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da on vec moze u ovu temu:
Bicakcic strijelas u pobjedi svog tima od 5:0!
Mislim da cemo sa njim dobiti stopera extra kvalitete i to z a narednih 10 godina!
Bicakcic strijelas u pobjedi svog tima od 5:0!
- MOSALJOZE
#9154 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://www.sport.ba/istaknuto/bosanac-u ... himovicem/
Bosanac u dresu Sampdorije kojeg porede sa Zlatanom Ibrahimovićem
Kao i svako zelja mu je zaigrati za
Bosanac u dresu Sampdorije kojeg porede sa Zlatanom Ibrahimovićem
Kao i svako zelja mu je zaigrati za
- shake69
#9155 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ljudi, ko gleda veceras Dinamo-Hajduk, mora priznati da Said zasluzuje Papetov poziv protiv SAD. Vidi se da se momak trznuo i poceo ozbiljno raditi i to treba nagraditi, po meni.
- Lakat Jebić
#9156 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kad nam dzeko i hambo zaigraju u vrhu napada 
- MOSALJOZE
#9157 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Slazem seshake69 wrote:Ljudi, ko gleda veceras Dinamo-Hajduk, mora priznati da Said zasluzuje Papetov poziv protiv SAD. Vidi se da se momak trznuo i poceo ozbiljno raditi i to treba nagraditi, po meni.
Al HamboLakat Jebić wrote:kad nam dzeko i hambo zaigraju u vrhu napada
- Ajatolah_
- shake69
#9159 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne, u pocetnoj postavi, ali je usao u posljednjih 20 minuta a Said izasao u Dinamu.Ajatolah_ wrote:Igra li Sušić?
- nKrkan
#9160 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Podolski poker face
- luckylaka
#9161 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To sto je po,,tebi,,kod selektora ne pije vode.Inace pogledao utakmicu i Said nista extra nije pokazao da bi zasluzio selektorov poziv.Ne znam sta si ti to vidio da je uradio,cak ni Vrsajevic i potencijalni Susic nista nisu pokazalishake69 wrote:Ljudi, ko gleda veceras Dinamo-Hajduk, mora priznati da Said zasluzuje Papetov poziv protiv SAD. Vidi se da se momak trznuo i poceo ozbiljno raditi i to treba nagraditi, po meni.
- shake69
#9162 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Lucky, nisam gledao prvo poluvrijeme, i reporter jeste kazao da nije pokazao puno, ali i na osnovu onih 20-ak minuta sto je Said igrao u drugom poluvremenu moze se puno vidjeti. Kod presjecenih akcija odbrana Dinama odmah trazi njega, on pokazuje strasnu brzinu i dijeli lopte iako je jos pripremni period i noge su teske.. I prije povrede Sammira bio se ustalio u prvom timu a sada ce biti podebljano njegovo mjesto, sasvim sigurno. Time zasluzuje siri kadar reprezentacije BiH, kojoj za Brazil treba oko 3-4 nova igraca, po meni, i nakon dolaska Bicakcica.luckylaka wrote:To sto je po,,tebi,,kod selektora ne pije vode.Inace pogledao utakmicu i Said nista extra nije pokazao da bi zasluzio selektorov poziv.Ne znam sta si ti to vidio da je uradio,cak ni Vrsajevic i potencijalni Susic nista nisu pokazalishake69 wrote:Ljudi, ko gleda veceras Dinamo-Hajduk, mora priznati da Said zasluzuje Papetov poziv protiv SAD. Vidi se da se momak trznuo i poceo ozbiljno raditi i to treba nagraditi, po meni.
A ti se, Lucky okani tih lekcija smrknutih obrva iz Cemerike svakome ko kaze drugacije od tvoga "Pape, Pape, Pape stava". Pratimo nase igrace i mozemo misliti svojom glavom.
- nKrkan
#9163 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bolje pozvat Kvesića nego Vršajevića
- Muhamed Đakmić
#9164 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dovoljno su pokazali svoju ekspertizu kad su pljuvali po Zukanoviću pa ga sad hvale 
- samo_ti
#9165 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jasta jenKrkan wrote:Bolje pozvat Kvesića nego Vršajevića
- nKrkan
#9166 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kvesic>Vršajević,Šunjic etcsamo_ti wrote:Jasta jenKrkan wrote:Bolje pozvat Kvesića nego Vršajevića
-
oglo
#9167 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
to kad nebudemo imali sanse u kvalifikacijiama,kad budemo ispadali nakon tri utakmice u kvalifikacijiama ko prije 5- i vise godina onda ce zvat irgace iz nase lige,dok god imamo ambiciju za za plasman sto dalje ih od reprezentacije
- mrtva kokoš
#9168 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
sta je ovo jos niko cocu da pozove, makar prijateljsku 
- GeneralBHF
#9169 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sportsport.ba je izgubio kredibilitet nakon sto su objavili mnoge price o Hajrovicu i oko transfera samog Dzeke evo novi tekst vezano za Pjanica koji veze nema sa realnoscu. Necu ih vise ni citati jer prodaju neke price koje me vise nerviraju!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-i ... ipi/108621
- Muhamed Đakmić
#9170 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Radi Avdije smo tu gdje jesmo, bravo 
- GeneralBHF
#9171 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
To se zove daleko od ociju, daleko od srca. Niko ga i ne prati pa zato i nece ga biti a nije nam ta pozicija vise ni kriticna. Mogao je naci bolji klub u Europi al' ode on u Israel.mrtva kokoš wrote:sta je ovo jos niko cocu da pozove, makar prijateljsku
- nKrkan
#9172 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Neće Pjanic nigdje osim ako neko ne ponudi veliku lovu za njega
- DonVito
#9173 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
GeneralBHF wrote:Sportsport.ba je izgubio kredibilitet nakon sto su objavili mnoge price o Hajrovicu i oko transfera samog Dzeke evo novi tekst vezano za Pjanica koji veze nema sa realnoscu. Necu ih vise ni citati jer prodaju neke price koje me vise nerviraju!
Info F. Zametica u dvije rečenice
- luckylaka
#9174 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Druze nakon odgledanih 20 minuta ti si zakljucio da bi Saida trebalo pozvati.Ako se sjecas raniji igara Saida mozes na prste ruke nabrojati sve dobre poteze Saida(do sada)Znaci vjecni talenat koji se sa 25-26 god.nije bas puno naigra.S obzirom na cinjenice da bi u reprezentaciju trebali doci Kolasinac,Bicakcic,Hajrovici,Atajic,Besic...dobro ce Said trebati odigrati utakmice u pripremnom periodu da bi zasluzio poziv za prijateljsku protiv Usa.Daj bozeshake69 wrote:Lucky, nisam gledao prvo poluvrijeme, i reporter jeste kazao da nije pokazao puno, ali i na osnovu onih 20-ak minuta sto je Said igrao u drugom poluvremenu moze se puno vidjeti. Kod presjecenih akcija odbrana Dinama odmah trazi njega, on pokazuje strasnu brzinu i dijeli lopte iako je jos pripremni period i noge su teske.. I prije povrede Sammira bio se ustalio u prvom timu a sada ce biti podebljano njegovo mjesto, sasvim sigurno. Time zasluzuje siri kadar reprezentacije BiH, kojoj za Brazil treba oko 3-4 nova igraca, po meni, i nakon dolaska Bicakcica.luckylaka wrote:To sto je po,,tebi,,kod selektora ne pije vode.Inace pogledao utakmicu i Said nista extra nije pokazao da bi zasluzio selektorov poziv.Ne znam sta si ti to vidio da je uradio,cak ni Vrsajevic i potencijalni Susic nista nisu pokazalishake69 wrote:Ljudi, ko gleda veceras Dinamo-Hajduk, mora priznati da Said zasluzuje Papetov poziv protiv SAD. Vidi se da se momak trznuo i poceo ozbiljno raditi i to treba nagraditi, po meni.
A ti se, Lucky okani tih lekcija smrknutih obrva iz Cemerike svakome ko kaze drugacije od tvoga "Pape, Pape, Pape stava". Pratimo nase igrace i mozemo misliti svojom glavom.
- Mračajski proto
#9175 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bitno je da su Čustovići, Svršajevići i Zečevi prošli kroz reprezentaciju.