A sta je sa Selimovicima i njihovim kriminalom, gdje je nestao????nikad_vise wrote:HM 2011-stvarno sam cesto zainteresovan za diskutovati ali s obzirom na preveliku kolicinu gluposti u tvom postu,ipak cu da odolim ovaj put.
Zakon koji sprecava odlazak gradjana BiH da ginu po svijetu i zatucaju se nekim ideologijama je za tebe kontraproduktivan![]()
wtf![]()
Fahro mase podatcima a oni optuzili Fahru da tjera investitore i covjek onda iznijeo stvari kakve jesu.![]()
Od svih stranaka SBB je to zaustavio i ti trazis kritiku u njima a ni jedna druga stranka nije i proslo bi da nebi SBB-a.
iskreno da ti kazem malo previse gluposti na jednom mjestu pa cu odolit.![]()
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
weredsf
#9151 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#9152 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zaista drskim komentarima tjeraš da se stane u Fahrinu obranuweredsf wrote:Yust to remind????
Privatizacija pivare 1994 odmah nakon što je pod bombama usvojen zakon podržavljenja društvene imovine, a potom njena prodaja čovjeku koji uopće nije bio u Sarajevu je moralni i zakonski kriminal bez presedana. Šta god o tome pisao Avaz, hebe mi se, taman da ih sad štiti
Dok su se građani borili za komad ove zemlje, komad kruha, kanister vode ispred te same pivare, netko je ratnim dezerterima dao prigodu da postanu i ratni profiteri. I jedni i drugi trebaju odgovarati, a pitanje šta je sa tim procesom pitaj u Mehmeda Spahe i koalicijskim im parterima kad misle prestati postavljati Paravlićke i predlagati Alme Čolo
I niti treba biti plaho pametan, ni plaho pošten, ni plaho glup pa čitati Avaz i za ovo znati. Svako drugo izokretanje je papanski spin.
-
HM 2011
#9153 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ako je to za tebe glupost - izvoli neka ti vrijeme kaže -nikad_vise wrote:HM 2011-stvarno sam cesto zainteresovan za diskutovati ali s obzirom na preveliku kolicinu gluposti u tvom postu,ipak cu da odolim ovaj put.
Zakon koji sprecava odlazak gradjana BiH da ginu po svijetu i zatucaju se nekim ideologijama je za tebe kontraproduktivan![]()
wtf![]()
Fahro mase podatcima a oni optuzili Fahru da tjera investitore i covjek onda iznijeo stvari kakve jesu.![]()
Od svih stranaka SBB je to zaustavio i ti trazis kritiku u njima a ni jedna druga stranka nije i proslo bi da nebi SBB-a.
Ja ti kažem da jeste problem a nije glupost....
Kakve je čovjek iznjeo stvari ?
SBB to pustio u parlamentarnu proceduru i zaustavio - i prošlo bi da ne bi SBB-a i BH pošta bi morala formirati novu poštansku banku za platni promet....
Previše gluposti tvrdiš - ja tvrdim da je su stvari previše očite...
Pazi, kanibali dolaze u BiH....
Last edited by HM 2011 on 16/03/2014 15:39, edited 1 time in total.
-
weredsf
#9154 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Slazem se u potpunosti ali to nije bilo moje pitanje, mene zanima zasto je Avaz nakon 15 godina prestao da pise o tome, samo to????KatarinaKosaca wrote:Zaista drskim komentarima tjeraš da se stane u Fahrinu obranuweredsf wrote:Yust to remind????![]()
Privatizacija pivare 1994 odmah nakon što je pod bombama usvojen zakon podržavljenja društvene imovine, a potom njena prodaja čovjeku koji uopće nije bio u Sarajevu je moralni i zakonski kriminal bez presedana. Šta god o tome pisao Avaz, hebe mi se, taman da ih sad štiti
Dok su se građani borili za komad ove zemlje, komad kruha, kanister vode ispred te same pivare, netko je ratnim dezerterima dao prigodu da postanu i ratni profiteri. I jedni i drugi trebaju odgovarati, a pitanje šta je sa tim procesom pitaj u Mehmeda Spahe i koalicijskim im parterima kad misle prestati postavljati Paravlićke i predlagati Alme Čolo![]()
![]()
I niti treba biti plaho pametan, ni plaho pošten, ni plaho glup pa čitati Avaz i za ovo znati. Svako drugo izokretanje je papanski spin.
- Havatar
#9155 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
500000 nadrogiranih Arapa iz najnizih slojeva koji su trebali da odju u Bosnu da sruse Republiku Srpsku i da od Bosne naprave "dzamahiriju" ali su ih Milorad Dodik , Dzevad Galijasevic i Fahrudin Radoncic procitali i onda su sve upregli da bi to sprijecili , moze se reci da su stajali na predzidju krscansrva i branili "krscansku Evropu" od islama.say_cheese wrote:nikad_vise wrote: Ovo sto su probali kod nas je da zakupe na hiljade hektara zemlje,izgrade svoja naselja i naseljavaju svoje stanovnistvo.
Nisam u toku, pa bih te zamolila da mi samo kratko objasnis, o cemu se radi. Ko su 'oni' i ko koga zeli preseliti u BiH? Maloprije si spominjao Emirate, pa ne mogu da vjerujem da je o njima rijec.
I sad neko za takvu osobu koja ovo mrtva ozbiljna propagira treba da glasa , i to ne bilo ko nego narod koji je vecinski muslimanski
- KatarinaKosaca
#9156 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa, što ne pitaš glavnog i odgovornog urednika?weredsf wrote:Slazem se u potpunosti ali to nije bilo moje pitanje, mene zanima zasto je Avaz nakon 15 godina prestao da pise o tome, samo to????
- Havatar
#9157 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I sta je problem ako mogu Rusi u Crnoj Gori sto ne bi mogli Arapi u Bosninikad_vise wrote:Ma ne znam jesu li iz Emirata ali je bilo rijec o nekom arapskom investitoru(o Emiratima govorim u kontekstu jer je ovaj gore spomenuo njihovog investitora u Srbiji) koji hoce da zakupi hiljade hektara zemlje oko Sarajeva i da gradi naselja za svoje drzavljane.Iza tog kupca stoji neka fiktivna firma sa jako sumljivim namjerama.Ne znam dali imas iskrenu zelju za ovom problematikom,ali ako imas bice ti jasnije ako pogledas gostovanje ministra sigurnosti(u ostavci) na BHT televiziji i na RTS televiziji.Imaju dva intervju-a gdje covjek prica o toj problematici i gdje govori o cemu je rijec.say_cheese wrote:nikad_vise wrote: Ovo sto su probali kod nas je da zakupe na hiljade hektara zemlje,izgrade svoja naselja i naseljavaju svoje stanovnistvo.
Nisam u toku, pa bih te zamolila da mi samo kratko objasnis, o cemu se radi. Ko su 'oni' i ko koga zeli preseliti u BiH? Maloprije si spominjao Emirate, pa ne mogu da vjerujem da je o njima rijec.
- KatarinaKosaca
#9158 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Oni da su ozbiljno mislili doći, oni bi došli. Sa paramaHavatar wrote:500000 nadrogiranih Arapa iz najnizih slojeva koji su trebali da odju u Bosnu da sruse Republiku Srpsku i da od Bosne naprave "dzamahiriju" ali su ih Milorad Dodik , Dzevad Galijasevic i Fahrudin Radoncic procitali i onda su sve upregli da bi to sprijecili , moze se reci da su stajali na predzidju krscansrva i branili "krscansku Evropu" od islama.
I sad neko za takvu osobu koja ovo mrtva ozbiljna propagira treba da glasa , i to ne bilo ko nego narod koji je vecinski muslimanski
-
weredsf
#9159 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma daj, ako mi nadjes razliku izmedju onoga sto Radoncic prica i Avaz pise mozda i budem pitao.KatarinaKosaca wrote:Pa, što ne pitaš glavnog i odgovornog urednika?weredsf wrote:Slazem se u potpunosti ali to nije bilo moje pitanje, mene zanima zasto je Avaz nakon 15 godina prestao da pise o tome, samo to????
Onaj kome je bilo upuceno pitanje je spominjao Radoncicevu borbu protiv kriminalne privatizacije i korupcije pa pitam gdje je zapelo jer vise ni Radoncic ne spori tu privatizaiju, niti Avaz pise o njoj...Nakon 15 godina on prestaje da prica a Avaz prestaje da pise, mozda je neko u medjuvremeno od Selimovica zavrsio u zatvoru, sumnjam ali mozda jeste????
- nikad_vise
#9160 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Objasnio sam covjeku stranicu prije.De citaj malo prije nego sto lupis glupost.Havatar wrote: Zbog cega ne mozemogu da dolaze u sve zemlje osim u Bosnu . Da li bi tako pricao i da se radi o Rsuima , Nijemcima , Englezima , Srbima , Hrvatima , Kinezima ili bilo kom drugom nemuslimanskom narodu nego mu smetaju samo muslimani
To postoji svugdje u svijetu, prvi primjer Beograd na vodi gdje ce se graditi zgrade u koje ce kupiti bogati Arapi i ne samo to nego ce u centru biti izgradjena dzamija i bice zabranjeno tocenje alkohola i jedino je u Bosni to zabranjeno i to samo zbog toga sto su muslimani. I naravno je da je to tjeranje investicija posto ako su muslimani nepozeljni u Bosni i to porucuje ministar onda ne mozes da se nadas da ce neko od njih investirati u Bosnu.
Vjeruj da bi se tome radovao prije 4-5 godina dok sam razmisljao kao klinac i vodio se tim nekim Muslimanskim idealima da ce Arapi doci i ulagati u BiH zato sto smo islamske vjeroispovjesti.Zato eto sto smo mi njihovi i oni nasi,sto ce im biti zao sto su im poklali bracu na Balkanu,a onda sam shvatio da ti isti Arapi i ti isti seici sa svojim Vehabijskim ideologijama predstavljaju najveci problem sa cijeli islamski svijet.
Gledam skoro prilog na FaceTV i jedan arapski seik dosao u Bekto Precise firmu i hoce da ulazu i to apsulutno podrzavam i takve nam investicije trebaju.
-
weredsf
#9161 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
nikad_vise wrote:Objasnio sam covjeku stranicu prije.De citaj malo prije nego sto lupis glupost.Havatar wrote: Zbog cega ne mozemogu da dolaze u sve zemlje osim u Bosnu . Da li bi tako pricao i da se radi o Rsuima , Nijemcima , Englezima , Srbima , Hrvatima , Kinezima ili bilo kom drugom nemuslimanskom narodu nego mu smetaju samo muslimani
To postoji svugdje u svijetu, prvi primjer Beograd na vodi gdje ce se graditi zgrade u koje ce kupiti bogati Arapi i ne samo to nego ce u centru biti izgradjena dzamija i bice zabranjeno tocenje alkohola i jedino je u Bosni to zabranjeno i to samo zbog toga sto su muslimani. I naravno je da je to tjeranje investicija posto ako su muslimani nepozeljni u Bosni i to porucuje ministar onda ne mozes da se nadas da ce neko od njih investirati u Bosnu.
Vjeruj da bi se tome radovao prije 4-5 godina dok sam razmisljao kao klinac i vodio se tim nekim Muslimanskim idealima da ce Arapi doci i ulagati u BiH zato sto smo islamske vjeroispovjesti.Zato eto sto smo mi njihovi i oni nasi,sto ce im biti zao sto su im poklali bracu na Balkanu,a onda sam shvatio da ti isti Arapi i ti isti seici sa svojim Vehabijskim ideologijama predstavljaju najveci problem sa cijeli islamski svijet.
Gledam skoro prilog na FaceTV i jedan arapski seik dosao u Bekto Precise firmu i hoce da ulazu i to apsulutno podrzavam i takve nam investicije trebaju.
Ali prije toga da se provjeri porijeklo novca princa Saudijske Arabije
- Havatar
#9162 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ako ministar pravi klimu u kojoj su oni nepozeljni a sa druge strane ih docekuju sa najvecim pocastima normalno je da ce otici na drugu stranu .nikad_vise wrote:Objasnio sam covjeku stranicu prije.De citaj malo prije nego sto lupis glupost.Havatar wrote: Zbog cega ne mozemogu da dolaze u sve zemlje osim u Bosnu . Da li bi tako pricao i da se radi o Rsuima , Nijemcima , Englezima , Srbima , Hrvatima , Kinezima ili bilo kom drugom nemuslimanskom narodu nego mu smetaju samo muslimani
- KatarinaKosaca
#9163 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Niti od Selimovića niti od ikog. Sem Ziketa i Gašija nitko i nije u tvorza. Gaši je prestao plaćati reket Bakiru, pa ga je pustio niz vodu. Zike, izgleda Fahri. Ali, opet je odgovornost na onima koji pod šapu stavljaju sudstvo, naime neće dozvoliti da sudija bude komšija sa kojim ne govori, nego čovjek koji će ga štititi. Jednako pravnik i sa svim ostalim iskustvom, makar kupljenim na faksu u Travniku i srednjoj u Širokom. I tako po zakonu u krug, u beskonačnost , u relativizaciju očitog, u derogiranje pravne države u definiciju korupcije kao "subjektivnog doživljaja pojedinca", iz bljuvotine u bljuvotinu do dna moralne provalije u političkim prepucavanjima, ti si njegov, moj je bolji.weredsf wrote:Ma daj, ako mi nadjes razliku izmedju onoga sto Radoncic prica i Avaz pise mozda i budem pitao.KatarinaKosaca wrote:Pa, što ne pitaš glavnog i odgovornog urednika?weredsf wrote:Slazem se u potpunosti ali to nije bilo moje pitanje, mene zanima zasto je Avaz nakon 15 godina prestao da pise o tome, samo to????
Onaj kome je bilo upuceno pitanje je spominjao Radoncicevu borbu protiv kriminalne privatizacije i korupcije pa pitam gdje je zapelo jer vise ni Radoncic ne spori tu privatizaiju, niti Avaz pise o njoj...Nakon 15 godina on prestaje da prica a Avaz prestaje da pise, mozda je neko u medjuvremeno od Selimovica zavrsio u zatvoru, sumnjam ali mozda jeste????
@Havatar ne falsificiraj da su Arapi sa džakama hodali Balkanom, kao Fahro ih odavde kao otjerao, a oni kao onda kod Vučića završili. Eto, Donald Trump nije Arapin, zašto će praviti telho u BGD, a ne u SA? Zato što u BGD nema SDA i GTJ (gdje sam tu ja) prvenstveno. Stoga je tvoja relativizacija SDA odgovornosti na svakoj temi već repulzivna.
- nikad_vise
#9164 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Plitak si.Mislio sam da si u onaj jedan post uspjeo staviti sve svoje gluposti al sam te podcjenio definitivno.HM 2011 wrote:
U srbiji ti niti ne znaš ko će kupiti apartmane i izdavati u zakup kome ili živjeti u istima..... To ne znaš niti može znati....
Niti u BiH ne znaš niti možeš znati kad Fahro gradi neboder kome ga gradi i ima li sigurnosne provjere učesnika u projektu izgrandje nebodera....
Ali najjače od svega mi je provjera kanibala - njih 10.000 ma kakvih 10.000 - 100.000 kanibala...... Nova Maoča usred BiH..... Gdje god ima islama, bradice i potkražćenih hlača to je Maoča - jel tako i to su potencijalni kanibali jel tako... I bilo koji dođe u BiH to je potencijalni kanibal ili poremećeni šejk koji bi doveo potencijalnih kanibala..... Ma nema šta - odbrani ti nas od svega.....
I hajde ti sa njim u Europu...............
Nisam džaba dao čitavoj stranci palac dole.....
Otidjes recimo u Hrvatsku i pokusas kupiti stotine hektara zemlje da naselimo stanovnistvo iz Bosne.I to uradis preko fiktivnog racuna pa ces se vratiti malo u realan svijet.
-
weredsf
#9165 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Preko fiktivnog racunanikad_vise wrote:Plitak si.Mislio sam da si u onaj jedan post uspjeo staviti sve svoje gluposti al sam te podcjenio definitivno.HM 2011 wrote:
U srbiji ti niti ne znaš ko će kupiti apartmane i izdavati u zakup kome ili živjeti u istima..... To ne znaš niti može znati....
Niti u BiH ne znaš niti možeš znati kad Fahro gradi neboder kome ga gradi i ima li sigurnosne provjere učesnika u projektu izgrandje nebodera....
Ali najjače od svega mi je provjera kanibala - njih 10.000 ma kakvih 10.000 - 100.000 kanibala...... Nova Maoča usred BiH..... Gdje god ima islama, bradice i potkražćenih hlača to je Maoča - jel tako i to su potencijalni kanibali jel tako... I bilo koji dođe u BiH to je potencijalni kanibal ili poremećeni šejk koji bi doveo potencijalnih kanibala..... Ma nema šta - odbrani ti nas od svega.....
Nisam džaba dao čitavoj stranci palac dole.....![]()
Otidjes recimo u Hrvatsku i pokusas kupiti stotine hektara zemlje da naselimo stanovnistvo iz Bosne.I to uradis preko fiktivnog racuna pa ces se vratiti malo u realan svijet.
- nikad_vise
#9166 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Selimovici su jedni od najvecih kriminalaca i nemam nikakve potrebe da ih opravdavam.Ljudi koji su unistili na stotine firmi i doci ce i njihovo na naplatu cim proradi pravosudje.Isto tako mislim i za sve clanove i kadrove SBB-a.weredsf wrote:A sta je sa Selimovicima i njihovim kriminalom, gdje je nestao????nikad_vise wrote:HM 2011-stvarno sam cesto zainteresovan za diskutovati ali s obzirom na preveliku kolicinu gluposti u tvom postu,ipak cu da odolim ovaj put.
wtf![]()
- Alfons Kauders
#9167 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
kad mogu placati reket avazu, mogu i tuzilastvunikad_vise wrote:Selimovici su jedni od najvecih kriminalaca i nemam nikakve potrebe da ih opravdavam.Ljudi koji su unistili na stotine firmi i doci ce i njihovo na naplatu cim proradi pravosudje.Isto tako mislim i za sve clanove i kadrove SBB-a.weredsf wrote:A sta je sa Selimovicima i njihovim kriminalom, gdje je nestao????nikad_vise wrote:HM 2011-stvarno sam cesto zainteresovan za diskutovati ali s obzirom na preveliku kolicinu gluposti u tvom postu,ipak cu da odolim ovaj put.
wtf![]()
jeftinije je
-
weredsf
#9168 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ako o necemu pises i pricas 15 godina nije li logicno da se prvo time bavis kada imas priliku, naravno uradi se potpuno drugacija stvar, Selimovica nema, kriminalna hobotnica je nestala i to je tebi sasvim ok jer ti mislis da ce oni doci na redSelimovici su jedni od najvecih kriminalaca i nemam nikakve potrebe da ih opravdavam.Ljudi koji su unistili na stotine firmi i doci ce i njihovo na naplatu cim proradi pravosudje.Isto tako mislim i za sve clanove i kadrove SBB-a.
-
weredsf
#9169 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Trebalo im je 15 godina da to shvatekad mogu placati reket avazu, mogu i tuzilastvu
jeftinije je
- Havatar
#9170 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Trump nema veze sa ovom pricom posto se protiv investicija iz Amerike i sa zapada ne pravi histerija i ne odbijaju se unosni poslovi samo da bi se dokazala teza o nekakvim "evropskim muslimanima" i da je ministar umjesto sto je pricao protiv Arapa isao da trazi investicije i da je preko svojih medija pravio klimu u kojoj ce takve investicije biti lijepo docekane a ne docekane na noz onda bi bilo rezultata i investicija . Ista stvar je i sa Lagumdzijom i SDP . Jedini ko je imao uspjeha u sklapanju poslova sa islamskim zemljama i sa uspostavljanjem ekonomske saradnje je Silajdzic i za to je redovno bio meta svih medija i na kraju je kaznjen od streane biraca zbog toga i zbog probosnjacke politike.KatarinaKosaca wrote:
@Havatar ne falsificiraj da su Arapi sa džakama hodali Balkanom, kao Fahro ih odavde kao otjerao, a oni kao onda kod Vučića završili. Eto, Donald Trump nije Arapin, zašto će praviti telho u BGD, a ne u SA? Zato što u BGD nema SDA i GTJ (gdje sam tu ja) prvenstveno. Stoga je tvoja relativizacija SDA odgovornosti na svakoj temi već repulzivna.
- KatarinaKosaca
#9171 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Slažem se, ali je on bio žrtva prvenstveno agresivne medijske kampanje SDP-a, jer je Lagumdžija, mučenik, mislio da je lijep i pametan i sposobanHavatar wrote:Jedini ko je imao uspjeha u sklapanju poslova sa islamskim zemljama i sa uspostavljanjem ekonomske saradnje je Silajdzic i za to je redovno bio meta svih medija i na kraju je kaznjen od streane biraca zbog toga i zbog probosnjacke politike.
Ipak i Alijine su se veze mogle i morale iskoristiti sada, ali ne, korišćene su, i koriste se samo i isključivo zarad vlastite pozivije, fotelje i funkcije. Za BIH ništa. Utoliko mislim da je Bakir I. jedno od većih zala koje je zadesilo domovinu poslije rata.
- Alfons Kauders
#9172 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
da se za promjenu slozim s katom... nije fahro otjerao nikakve fantomske investitore, isto kao sto nije ni sprijecio pokusaj naseljavanja 500,000 nadrogiranih arapa iz najnizih slojeva... to su ipak price za one koji se informisu preko rezimskih medija u rs i avaza - a o njihovoj inteligenciji je sve vec recenoKatarinaKosaca wrote:Niti od Selimovića niti od ikog. Sem Ziketa i Gašija nitko i nije u tvorza. Gaši je prestao plaćati reket Bakiru, pa ga je pustio niz vodu. Zike, izgleda Fahri. Ali, opet je odgovornost na onima koji pod šapu stavljaju sudstvo, naime neće dozvoliti da sudija bude komšija sa kojim ne govori, nego čovjek koji će ga štititi. Jednako pravnik i sa svim ostalim iskustvom, makar kupljenim na faksu u Travniku i srednjoj u Širokom. I tako po zakonu u krug, u beskonačnost , u relativizaciju očitog, u derogiranje pravne države u definiciju korupcije kao "subjektivnog doživljaja pojedinca", iz bljuvotine u bljuvotinu do dna moralne provalije u političkim prepucavanjima, ti si njegov, moj je bolji.weredsf wrote:Ma daj, ako mi nadjes razliku izmedju onoga sto Radoncic prica i Avaz pise mozda i budem pitao.KatarinaKosaca wrote:
Pa, što ne pitaš glavnog i odgovornog urednika?
Onaj kome je bilo upuceno pitanje je spominjao Radoncicevu borbu protiv kriminalne privatizacije i korupcije pa pitam gdje je zapelo jer vise ni Radoncic ne spori tu privatizaiju, niti Avaz pise o njoj...Nakon 15 godina on prestaje da prica a Avaz prestaje da pise, mozda je neko u medjuvremeno od Selimovica zavrsio u zatvoru, sumnjam ali mozda jeste????![]()
investitori idu tamo gdje je bolje... a grad od preko milion i po ljudi, na uscu save i dunava, s ponajboljom lokacijom u regionu... je ipak malcice bolje mjesto za investicije od pet puta manjeg sela s trolejbusom...
plus - srpski politicki vrh je skonto da od srbovanja bas i nema hajra, pa cetnici tipa nikolic i vucic podstadose reformisti koji guraju srbiju u EU... to sto srbija usput destabilizira par okolnih drzava u kojim pravi haos i tjera vodu na svoj mlin je dodatni bonus
-
HM 2011
#9173 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Daj novac. to je prvi korak. Put your money where your mouth is.nikad_vise wrote:Plitak si.Mislio sam da si u onaj jedan post uspjeo staviti sve svoje gluposti al sam te podcjenio definitivno.HM 2011 wrote:
Nisam džaba dao čitavoj stranci palac dole.....![]()
Drugi korak je naseljavanje stranaca sa statusima stranaca u R. Hrvatsku (to se inače dešava svake godine u R. Hrvatskoj i to se zove turizam)...
Fiktivni račun - hajde recimo da to radim preko kompanije registrirane na Belizeu (Off shore).... Da odem u Vladu RH samo da dokažem tebi i takvim teladima da i to može....
Samo bi morali napisati ugovor o poklonu miliona maraka i platiti porez BiH - a SBB-u to ne ide od ruke...
Usput jel se u Maoči krše zakoni BiH ? Možda onaj o higijenskom klanju životinja za kurban ? Da ih apsimo Apise ?
Palac dole. Palac dole.
Last edited by HM 2011 on 16/03/2014 16:09, edited 1 time in total.
- nikad_vise
#9174 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma to je covjek opovrgao o tih 500 000.Cista glupost i nesto sto se koristi u dnevno politicka desavanja u Sumskoj.Havatar wrote:500000 nadrogiranih Arapa iz najnizih slojeva koji su trebali da odju u Bosnu da sruse Republiku Srpsku i da od Bosne naprave "dzamahiriju" ali su ih Milorad Dodik , Dzevad Galijasevic i Fahrudin Radoncic procitali i onda su sve upregli da bi to sprijecili , moze se reci da su stajali na predzidju krscansrva i branili "krscansku Evropu" od islama.say_cheese wrote:nikad_vise wrote: Ovo sto su probali kod nas je da zakupe na hiljade hektara zemlje,izgrade svoja naselja i naseljavaju svoje stanovnistvo.
Ja sam takodje musliman,ali i drzavljanin BiH i moje je da gledam ono sto je u interesu moje drzave.U interesu mene i mojih gradjana nije da mi dodje par hiljada ljudi koji ce me uciti vjeri i koji ce nasu danasnju interpretaciju islama kao i nas same nazivati ćafirima.I sam Fahrudin je musliman i ne malim iznosima je mnogo puta darovao islamsku zajednicu.
I jos jednu stvar da rascistimo,ako mislis da te neko shvata kao ozbiljnog sagovornika,pod hitno izbrisi Galijasevica i slicne budale jer covjek koji se referira na takve i nije bogzna daleko od njih.
Isto tako imam misljenje i o Turskoj.Kad budu prvi po investicijama u BiH onda mozemo pricat o nekakvoj braci a biti brat samo onako na rijeci je nebuloza.
- casica
#9175 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Gdje su te investicije? Zar su jate i ostali ublehaši arapi? Glasači su ga kaznili zbog prodaje magle!Havatar wrote:Jedini ko je imao uspjeha u sklapanju poslova sa islamskim zemljama i sa uspostavljanjem ekonomske saradnje je Silajdzic i za to je redovno bio meta svih medija i na kraju je kaznjen od streane biraca zbog toga i zbog probosnjacke politike.